2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem tudom, hogy el fog-e jönni az a pillanat ezen a VB-n, amikor Scolari végre leteszi már Hulkot a padra? Ha Paulinhora igaz ez, akkor ő rá legalább ugyanannyira. Willian meg egyáltalán nem játszik, de még Bernarddal is előrébb lennének. Ezt elmondanám Fredről is, de neki nem igazán van igazi alternatívája.PCsabi írta:De, én.
Fernandinho kezd Paulinho helyett.
Brazília: Julio César – Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo – Fernandinho, Luiz Gustavo – Hulk, Oscar, Neymar – Fred.
Chile: Bravo – Silva, Medel, Jara – Isla, Aránguiz, Diaz, Mena – Vidal – Alexis, Vargas.
Már ideje volt, Fernandinho beállításával sokkal dinamikusabb és kreatívabb lesz a középpálya. Védekezni szintúgy tud, sokkal jobban illeszkedik a csapatba, mint Paulinho, aki úgy mozog a brazil csapatban, mint egy idegen test.PCsabi írta:Fernandinho kezd Paulinho helyett.
De, én.LG írta:Mivel chilei továbbjutást senki sem tippelt, ezért én csak azért is!![]()
De talán nem véletlen az sem, hogy a Chelseaben nem tudott megragadni. És igazán nagyot az Evertonban sem alkotott, inkább középszerű játékosnak tartom, aki erősen túlértékelt, ahogy sokan mások is a belga csapatnak. A PL szerintem eleve a legtúlértékeltebb bajnokság, de a nemzetközi tornák megmutatják többnyire, hogy mennyit is érnek valójában az ottani játékosok.sjay írta:Azért pár rossz válogatott meccs után butaság kikiáltani, hogy túlértékelt, egyszerűen nem megy neki a nemzeti mezben és ennyi. Anno Messinek sem jött ki a lépés sosem, mégsem kételkedtek a képességeiben, Lukaku pedig a mögöttünk hagyott két szezonban megmutatta, hogy rendkívül jó befejezőcsatár, akinek mindig ott a lábában a gól. (Hogy az Anderlechtben lehúzott éveket már ne is említsem.)Alcantara írta: A torna meglepetésének kikiáltott Belgiumot én is remélem, hogy az amik leverik. Ők sem túl szimpatikusak, viszont kegyetlen sokat futnak, hajtanak, amit én mindig pozitívan tudok értékelni. A belga kieséssel legalább az ilyen túlértékelt játékosok, mint Lukaku stb. a helyükre kerülnének.
Azért pár rossz válogatott meccs után butaság kikiáltani, hogy túlértékelt, egyszerűen nem megy neki a nemzeti mezben és ennyi. Anno Messinek sem jött ki a lépés sosem, mégsem kételkedtek a képességeiben, Lukaku pedig a mögöttünk hagyott két szezonban megmutatta, hogy rendkívül jó befejezőcsatár, akinek mindig ott a lábában a gól. (Hogy az Anderlechtben lehúzott éveket már ne is említsem.)Alcantara írta: A torna meglepetésének kikiáltott Belgiumot én is remélem, hogy az amik leverik. Ők sem túl szimpatikusak, viszont kegyetlen sokat futnak, hajtanak, amit én mindig pozitívan tudok értékelni. A belga kieséssel legalább az ilyen túlértékelt játékosok, mint Lukaku stb. a helyükre kerülnének.
A görögökben egyetértek veled. Mentálisan erős, szervezett, fegyelmezett védekezésű csapat, Costa Ricának itt lesz a végállomás.visca el barca írta:sok meglepit várok a 16 között.
uruguay megveri kolumbiát. kolumbia szárnyalt eddig, simán mellettük szól minden, épp ezért nem fognak nyerni. ugyanezen az elven a görögök is "megverik" costa ricát. nekem a holland válogatott továbbra sem meggyőző, ellenben mexikó elég stabilan áll a lábán, ha robbent leveszik, akkor szerintem behúzzák. a 4. meglepi talán usa lehet, elég nagy esélyt látok rá, h elkapják belgiumot egy szervezett játékkal.
Tobias88 írta:Svájcot és Belgiumot gondolom én inkább továbbjutóként. Legalábbis Svájc ezzel kapcsolatban meggyőzött és Belgiumban meg meg van az az erő amivel simán megverik az Amcsikat.
Amúgy meg a Franciákat juttatod jovább de a Németek játszák az elődöntőt (ami amúgy reálisabb is)
Maga az a dolog, hogy beül egy kerekesszékbe, mozgássérültként adva ki magát. Az ilyen emberek nem érzik át ennek a súlyát? Munkahelyem előtt is van egy koldus, az is tolószékben ül, és várja a zsozsettát. Aztán egyik nap észreveszem, hogy tolja át az ülőgarnitúrát a zebrán... Mondom ilyen nincs. És deferninho írta:ezek tudtommal csak azért vannak, mert nem tudtak már ezek az emberek másféle jegyet szerezni, csak ilyen kerekesszékes helyekre valókat és hát ők bemennek így, ha máshogy nem tudtak már bejutni, de legalább annyi lenne bennük, hogy nem ugrálnak, meg mászkálnak el mindenfelé........hank1ee írta:https://www.youtube.com/watch?v=fW2tCZIXXzA
Mi mindent kihoz az emberből a labdarúgó-világbajnokság!Egy szóval leírva gusztustalan, és nem ez volt az egyedüli tudomásom szerint.
persze az megint más kérdés, hogy ezzel lehet elveszik olyanok elől a helyet, akiknek ez tényleg kellene....
nem szép dolog, de ez van...