Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2 meccsből te jó formát állapítanál meg? Elhittem, hogy ma este még feldob valami!S.Agüero írta:Nagy kérdés, h ha így folytatja, Ő vagy Cesc lesz a padon a Real ellen.
Most úgy érzem, h jobb formában van.
A végére belejön, mint tavaly.
egyértelműen cescet tolnám, mert hasonló formában vannak, viszont cesc világklasszis, pedro nem.Ő vagy Cesc lesz a padon a Real ellen.
Bizony, hogy nem! Hajrá Pedrooo!P.U.Y.O.L. írta:Ezzel nem vagy egyedül....TrogAir írta:Én bízom benne!
Ezzel nem vagy egyedül....TrogAir írta:Én bízom benne!
P.U.Y.O.L. írta:Nagyon örültem a góljának!
Ezen a meccsen kifejezetten rosszul játszott. Sokszor eltűnt hosszabb időre és keveseltem tőle azt, (amiért eddig mindig megdicsértem, akkor is, ha sokan szidták) hogy mindig megjátszható és rengeteget fut, hogy helyet csináljon a többieknek. Szerintem ennyire szürkén még nem játszott a szezonban. Poén, hogy pont most rúgott gólt. Remélem ez új erőt ad neki...
Én is pont ezen gondolkoztam, hogy lehet, hogy amilyen gyorsan berobbant a csapatba, olyan hirtelen el is fog tűnni a "térképről". De persze nem írom még le őt, de könnyen lehet, hogy kipukkadt a lufi.Sanama írta:Elég kellemetlen lehet részéről nézni pl. a mai meccset.
Cuenca 2gólban volt nyakig enne, Tello meg 1ben. Hát nem akarom temetni szegényt,de ha hatalmas csoda nem következik be a játékában,akkor szerintem jó barátja lesz a cserepad.
visca el barca írta:Subinho írta:így van sajnos. jövőre feljön Tello, felépül Villa és itt van Cuenca is, akit Pep favorizál (valamiért...) és ha afellay is felépül és nem adjuk el, akkor Pedro sokadik kiegészítő ember lesz, mint most pl. Keita, vagyis alig fog játszani... hacsak el nem küldik Villát... mert eddig minden évben ment valaki, aki nagy visszhangot kavart...
ha mindenki egészséges, akkor biztos vagyok benne h a villa-messi-sancho trio fog legtöbbször kezdeni, fabregas meg megy vissza szépen a helyére a kp-ra.
ebben az esetben marad 4 csere ember a 3 csatárposztra, ami sztem azért még annyira nem sok, főleg ha figyelembe vesszük, h a 7 emberből kettő állandóan sérült.
pedro, afellay, tello, cuenca.
szegény afellaynak nem josolok tul fényes jövőt, mondom ezt ugy h sokkal jobb jatekosnak tartom mint a másik hármat. alig játszott, akkor sem mozgott tul jol, most meg milyen régóta sérült....
tello és cuenca közül vmelyik megkapja a bojan, dos santos, jeffren féle sorsot, biztos vagyok benne, hogy egyikük nem fogja tul sokaig tűrni a padozást, és az első épkézláb ajánlatra elmegy.
pedrito jó gyerek, ő marad és teszi a dolgát
Subinho írta:így van sajnos. jövőre feljön Tello, felépül Villa és itt van Cuenca is, akit Pep favorizál (valamiért...) és ha afellay is felépül és nem adjuk el, akkor Pedro sokadik kiegészítő ember lesz, mint most pl. Keita, vagyis alig fog játszani... hacsak el nem küldik Villát... mert eddig minden évben ment valaki, aki nagy visszhangot kavart...
Ez gonosz hsz volt de van benne igazságKomiszka írta:A mai meccsen tűnt fel, hogy vannak fogai.Na nem mintha ez nagy dolog kéne legyen, csak nekem úgy tűnt ,hogy eddig volt 1-2 hiányossága ezen a téren.
Fogatlanul jobban játszott, lehet ez a baj!!!