Subinho írta:így van sajnos. jövőre feljön Tello, felépül Villa és itt van Cuenca is, akit Pep favorizál (valamiért...) és ha afellay is felépül és nem adjuk el, akkor Pedro sokadik kiegészítő ember lesz, mint most pl. Keita, vagyis alig fog játszani... hacsak el nem küldik Villát... mert eddig minden évben ment valaki, aki nagy visszhangot kavart...
ha mindenki egészséges, akkor biztos vagyok benne h a villa-messi-sancho trio fog legtöbbször kezdeni, fabregas meg megy vissza szépen a helyére a kp-ra.
ebben az esetben marad 4 csere ember a 3 csatárposztra, ami sztem azért még annyira nem sok, főleg ha figyelembe vesszük, h a 7 emberből kettő állandóan sérült.
pedro, afellay, tello, cuenca.
szegény afellaynak nem josolok tul fényes jövőt, mondom ezt ugy h sokkal jobb jatekosnak tartom mint a másik hármat. alig játszott, akkor sem mozgott tul jol, most meg milyen régóta sérült....
tello és cuenca közül vmelyik megkapja a bojan, dos santos, jeffren féle sorsot, biztos vagyok benne, hogy egyikük nem fogja tul sokaig tűrni a padozást, és az első épkézláb ajánlatra elmegy.
pedrito jó gyerek, ő marad és teszi a dolgát