Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.12.03. 13:14:59

Hát éreztem hogy ezzel a csapattal benne van az iksz!Sajnos bejött :cry: Ez nagyon nem hiányzott,de nem fog érdekelni ha továbbjutunk a BL-ben!!Az sokkal fontosabb most!!!Nehéz lesz,de bízom a csapatban!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Boixos
Llegenda del Barça

2006.12.03. 10:09:36

lionelmessi19 írta: Hi, Boixos!
Könnyű ilyet írni, ha nem láttad a meccset!
persze, igaz, nem akarom elbagatellizálni az xet, mert azért a barca nem egy reac, ahol van egy kezdő, ahonnan ha hiányzik pár ember, akkor vége a dalnak. az is igaz, h az ilyen meccseket hátrafelé szaladgálva is hozni kell a barca keretével. ezzel együtt sincs vége világnak a döntetlen miatt. viszont ha a tegnapi sumákolás és alibizés ellenére netán megfáznánk a bréma ellen, akkor én is elkezdek örjöngeni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.12.03. 10:06:24

Léfe írta:Mos talán érthető miért szerettem volna a nyáron, ha Henry jön. Igazi vezéregyéniség most csak egy van, lehetett volna kettő.
És akkor hol játszana Henry, ha Eto'o majd felépül :?: Mert az tuti, hogy Eto'o lenne az első számú csatár, nem a francia. Ráadásul ő nem is befejezőcsatár, mint Eto'o. Bár a kameruni se nagyon az, de Henry azért nagyobb százalékban foglalkozik a helyzetek kialakításával, mint Eto'o, nemcsak a befejezésekkel. Ezt a pár meccset kihuzzuk, szerintem addigra felgyógyul Saviola és akkor ő lehet majd az elsőszámú csatár Samu érkezéséig.
Léfe
Entrenador del Barça

2006.12.03. 08:52:17

Mos talán érthető miért szerettem volna a nyáron, ha Henry jön. Igazi vezéregyéniség most csak egy van, lehetett volna kettő.
Fecó
R.M.C.F

2006.12.03. 08:17:22

Számomra tegnap bebizonyosodott, amit már eddig is tudtam. A Barcának három kimagasló tudású játékosa van. Roni, Messi, Eto. Ha közülük egy is pályán van, akár milyen rosszul is játszunk, szinte tuti a siker. E nélkül a három játékos nélkül egy középszerű játékosokból álló egyszerű középcsapat lenne a Barca.
Igaz.Ők jelenleg a legjobb támadók.Ha nincsenek,akkor annyi.Mivel fiatalok igy a Barca még jó pár évig nagyszerű támadójátakkal fog rendelkezni.Ha sikerűl megtartani őket.De én a helyükben nem mennék el.Igaz sokan elmentek pedig ki gondolta volna akkor róluk/Rivaldo,Maradona,Figo stb.../.
R.M.C.F

2006.12.03. 08:10:35

Szerintem is a Barca és a "Margó" vagy "Margit" /hogy értsétek kiről van szó/ közt dől el.De minden évben van egy 3 . bajnok esélyes is.Aki a végére talán kifullad.De döntő lehet a BL-is hogy mennyit vesz ki a csapatokból.A Sevilla sztem azért van könnyebb helyzetben mert az Uefa kupa ellenfeleit össze sem lehet hasonlítani a BL-ellenfelekkel.Nem egy súlycsoport.
haze71
Entrenador del Barça

2006.12.03. 08:05:27

Számomra tegnap bebizonyosodott, amit már eddig is tudtam. A Barcának három kimagasló tudású játékosa van. Roni, Messi, Eto. Ha közülük egy is pályán van, akár milyen rosszul is játszunk, szinte tuti a siker. E nélkül a három játékos nélkül egy középszerű játékosokból álló egyszerű középcsapat lenne a Barca. Azért nem volt játékban a cstársor, mert a középpálya nem tudta szervezni a játékot. Az, hogy kb 60-40% volt a labdabirtoklás aránya, az szokás szerint annak volt köszönhető, hogy a hátsó alakzat passzolgatott. (Sokszor Valdesig visszajátszva a labdát) A középpálya egy nagy nulla volt. Lehet úgy játszani X-et, hogy bénák előa a csatárok és nem rúgják be a helyzeteiket, de ha a középpálya nem tud szervezni, az olyan rossz meccset eredményez, mint amit tegnap láttunk. Xavi játéka már rég óta csalódás nekem. Nem csoda, hogy sokszor csak csere. Ini is nulla volt. Deco sem volt számomra meggyőző, de ő legalább megpróbált labdát tartani és ELŐRE passzolni. Egyébként a tippjátékon az 1-0 győzelmünket átjavítottam 1-1-re, mikor megtudtam, hogy Roni nem játszik. Sajnos bejött a megérzésem. Bízom a jobb folytatásban.
Andris
Adminisztrátor

2006.12.03. 00:37:49

Atyec írta:
lionelmessi19 írta: DE szerentem nagyon elszomorító dolog, ha megnézed a meccset, az amit a csatárok nyujtottak.
Iszonyatos mind a három, főként a két g-betűs úr.
Nem a vita, hanem a tényszerűség kedvéért soroljuk fel kik voltak még ua olyan rosszak.

Belletti, Puyol, Thuram, Sylvinho (Zambrotta, 70'); Xavi, Edmílson, (Oleguer, 74'); Gudjohnsen, Giuly (Ezquerro, 60')

és Decot csak azért vettem ki, mert végülis belőtt egy szabadot. Igaz, egy másikat már csúnyán kirúgott a stadionból.
Deco sztem egyáltalán nem volt rossz. Sem Thuram. És azok sem voltak annyira rosszak akiket írtál, nem ment nekik, de azért sztem a csatáraink ma mindenkit alulmultak.
Egyébként a védelem szivatható volt, de egy gólt kaptak, és ha figyelted, h ki hagyta üresen az emberét, aki berúgta...hát bizony gudjohnsen.
De mindegy, most már kár ezen vitatkozni.
megtörtént, koncentrálni kell a bl-re, és imádkozni h a sevilla és a margó kikapjon...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Atyec

2006.12.03. 00:16:25

lionelmessi19 írta: DE szerentem nagyon elszomorító dolog, ha megnézed a meccset, az amit a csatárok nyujtottak.
Nem a vita, hanem a tényszerűség kedvéért soroljuk fel kik voltak még ua olyan rosszak.

Belletti, Puyol, Thuram, Sylvinho (Zambrotta, 70'); Xavi, Edmílson, (Oleguer, 74'); Gudjohnsen, Giuly (Ezquerro, 60')

és Decot csak azért vettem ki, mert végülis belőtt egy szabadot. Igaz, egy másikat már csúnyán kirúgott a stadionból.
Andris
Adminisztrátor

2006.12.03. 00:01:01

Boixos írta:nem láttam a meccset, de nem gáz ez az x, várható volt, h lelazsálják a srácok. nem probléma, ha a mögöttünk levőknek emelkedik egy kicsit az adrenalin-szintje, de a bajnokság vége még messze van.
nekünk a werder ellen ezerszer fontosabb bugink lesz.
Hi, Boixos!
Könnyű ilyet írni, ha nem láttad a meccset!
Nem vártam sokat a csapattól, tudtam h nem veszik olyan komolyan, tudtam h ettől a csatársortól nem lehet látványos, szép, se eredményes focit várni.
DE szerentem nagyon elszomorító dolog, ha megnézed a meccset, az amit a csatárok nyujtottak.
Tényleg, kicsit lejjebb már leírtam, h mi róluk a véleményem a mai szereplésüket, és az ez előttieket illetően.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
cruyff
Entrenador del Barça

2006.12.02. 23:21:04

Az ilyen meccseket hozni kell basszus! Borzalmasan védekeztünk. Ha csak fele ilyen rosszak leszünk hátul kedden, akkor esélyünk sem lesz. :cry: :cry: :cry:
VISCA EL BARCA!
Atyec

2006.12.02. 23:15:30

Boixos írta:nem láttam a meccset, de nem gáz ez az x, várható volt, h lelazsálják a srácok. nem probléma, ha a mögöttünk levőknek emelkedik egy kicsit az adrenalin-szintje, de a bajnokság vége még messze van.
Hát neked azért jó, mert nem láttad. És azért is mondasz ilyet. :-)
Szerintem elég gáz volt. És leginkább azért, mert nem ez az első gáz ebben az idényben, mégha talán ez is volt a legrosszabb.
De! Rossz főpróba, jó előadás!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.12.02. 23:07:16

nem láttam a meccset, de nem gáz ez az x, várható volt, h lelazsálják a srácok. nem probléma, ha a mögöttünk levőknek emelkedik egy kicsit az adrenalin-szintje, de a bajnokság vége még messze van.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Atyec

2006.12.02. 22:58:08

Nem haragszom. :-) Nem is haragudtam.
És kíváncsi vagyok a Te vélemenyedre is (és másokéra is) azért olvasgatok itt. Csak néha igazságtalannak érzem, mikor érzelemből estek neki valakinek. Még akkor is, ha sokan teszik. Volt pl. egy meccs, mikor Guddy két szenzációs helyezkedésének és mozgásának köszönhetően rugott két gólt a csapat. Látszott, hogy tudatosan mozogtak együtt. OK Guddy maga nem szerzett gólt és nem csinált esernyőcseleket a meccsen ezért meg is kapta a magáét, hogy mit keresett pályán. Apróság mondhatnátok, amit csinált, de aszem Rijkaard látta, amit Ti nem abban a pillanatban, mert csak a gólszerzőket ünnepeltétek. Velem együtt persze. Helyesen. :-)
Szóval béke van, csak véleményt cserélünk.
Andris
Adminisztrátor

2006.12.02. 22:50:18

FCB_gábor írta:
lionelmessi19 írta:Kérlek áruld el nekem azt, h mennyiben tehetett a mi szeretett edzőnk erről az x-ről!!!!!!!!!!
Szerintem egyáltalán nem. Egy levante ellen hozni kell a csapatnak a meccset. Még ha a három csatárunk nincs is a pályán. csak a cseréik.
szttem semmit nem csinált rosszul frank.
Hiba volt lehozni Deco-t és Giulyt is.
Az izlandit kellett volna levinni amikor Ezquerro bejött.
Szerintem Deco lehozása nem volt hiba:
1. Nem tudom, h te mekkora jóstehetség vagy, de én pl. nem gondoltam volna,h szűk fél óra alatt a csapat be tud kapni egy gólt egy levante szintű csapattól.
2. jó hogy pihen ő is a bl-re.

Giulyt pedig egyenesen zseniális húzás volt lehozni.
nem csinált semmit a második félidőben, nem ért labdához sem.
evidens sztem, h egy félidős játékos lett belőle, többet már nem bír.

az pedig külön kérdés, h guddy helyére is más kellett volna, már év elejétől fogva, de hát istenem, most ebből a három csatárból gazdálkodtunk.
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.12.02. 22:47:07

Atyec írta:Kedves lionelmessi19!

Sejtettem, hogy magadra veszed, de ne érts félre, nem téged céloztalak 1 személyben. Ezért nem is szólitottalak meg. Itt hónapokra, ha nem évekre visszamenőleg van szó és mindenkire, akire illik.
2x pedig nincs ezzel semmi baj. Lehet akár személyeskedni is. Én csak azt kérdezem, mi értelme?
Kicsit uncsi főleg a Guily és Guddy "rugdosása".
Üdv.
Evidens, h magamra vettem. :)
Mivel nem rég én írtam személyeskedő hszt bizonyos játékosokról.
nem tudom mi értelme van, de hát mi értelme van bármiről beszélni itt a fórumoN? ezzel sem befolyásulunk kb. semmit.
ez költöikérdés, nehogy vki megválaszolja :D

Uncsi, vagy nem uncsi, guddy és giuly napról napra [auto_cenzúra].
és szerintem nem vagyok egyedül ezzel a meglátással.
És akkor pedig ideírom a véleményemet róluk.
szóval ha nem nyujtanak jobbat, akkor rugdosom őket.
na
béke! 8)
- József Attila
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.12.02. 22:43:34

lionelmessi19 írta:Kérlek áruld el nekem azt, h mennyiben tehetett a mi szeretett edzőnk erről az x-ről!!!!!!!!!!
Szerintem egyáltalán nem. Egy levante ellen hozni kell a csapatnak a meccset. Még ha a három csatárunk nincs is a pályán. csak a cseréik.
Hiba volt lehozni Deco-t és Giulyt is.
Az izlandit kellett volna levinni amikor Ezquerro bejött.
Kép
Atyec

2006.12.02. 22:42:50

Kedves lionelmessi19!

Sejtettem, hogy magadra veszed, de ne érts félre, nem téged céloztalak 1 személyben. Ezért nem is szólitottalak meg. Itt hónapokra, ha nem évekre visszamenőleg van szó és mindenkire, akire illik.
2x pedig nincs ezzel semmi baj. Lehet akár személyeskedni is. Én csak azt kérdezem, mi értelme?
Kicsit uncsi főleg a Guily és Guddy "rugdosása".
Üdv.
Zidane 14
Barça B
Kapcsolat:

2006.12.02. 22:41:30

Jah, szerintem se sokáig bírja a Sevilla. A Real és a barca közt dől majd el a liga.
Kép
Kép
Kép
Atyec

2006.12.02. 22:35:16

realmadridfan írta:jó, nem csinálom tovább, de ez most olyan jólesett. bocs, ha valakit megbántottam :oops:
Megértünk mi is szeretjük nézni, mikor a Madrid semmit nem csinál a pályán. Most a Barcának is sikerült.
sabres
Barça B

2006.12.02. 22:33:18

Zidane 14 írta:Szerintem megközelítünk titeket majd egy pontra, de ott lesz a Sevilla elleni meccs, ahol lehet megint eltávolodhatunk!
Ez a legvaloszinubb verzio.

Egyebbkent a Sevillat nem ertem h miert kell bajnok eselyeskent emlegetni. KIt erdekel h nyer-e vagy kikap a Sevilla!!!!!! De most komolyan. Teljesen mind1,(nyerjen a real ellen :) aztan a tobbi mind1, tolem nyerhet akarmennyit).Elobb utobb ugyis kezet fog a VAlenciaval. Aki evek ota nezi a spanyol ligat az tudja h a bajnoki cim a BArcarol es a Madridrol szol , foleg iden .jatszodjanak akkar milyen rosszul is. A Barcanak egyetlen vetelytarsa van a bajnoki cimre, es az a Real Margit!

A sevilla sztem nagyon jo csapat, nagyon ok, s szurkolok nekik h jussanak be a bl-be s mutassak meg h a bl-t mar pedig a spanyol liga csapatai uraljak, DE a bajnoki cimre nincs eselyuk , ennyi!!!!!
Andris
Adminisztrátor

2006.12.02. 22:32:55

Atyec írta:Nem hiszem, hogy a már-már személyeskedő játékos kritizálásnak van értelme. Aki eleve megmondta, hogy Guily vagy Guddy nem jó, az úgyse fog változtatni a véleményén. Ha éppen jók, akkor max hallgat, mint az a bizonyos a fűben. És ugyanezt teszi, ha Eto vagy Ronaldino épp rossz napot fogott ki. Láttunk már ocska meccset a "sztárokkal" is nem 1-et, nem 2-őt. Azt hiszem mint csapat kéne nézni őket.
Persze nem vitatom, hogy a mai produkció nulla volt. De nem Guily vagy Guddy a hibás kizárólag. Mai játéka alapján senki nem lenne válagotatt, de még a Barca se igazolná le egyiküket sem.
Mellesleg szurkolok Ezquerro-na, sikerüljön valamit összehozni, annyira száműzött volt már.
Oké, akkor nézzük:
1. ha nem vitatod, akkor miről beszélünk? én a mai teljesítményről beszéltem, max csatoltam itt ott az előző pár meccsét.
2. nem személyeskedés, ez a véleményem a csatárainkról
3. ponthogy nem őket hibáztatom egyedül, ha veszed a fáradságot, és lejjebb olvasol kettővel, akkor láthatod, minden játékosról írtam véleményt, aki ma játszott. :wink:

Még valami, én mindig elismerem, ha vki jól játszik.
És természetesen minden meccsel változik a véleményem, de nem szélsőségesen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2006.12.02. 22:34:22-kor.
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.12.02. 22:30:06

olvassátok kérlek a lejebb írt két hsz-emet a csatárainkról és a meccsről!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretném tudni, h kinek mi a véleménye a csapatról ,a meccsről, és az én véleményemről.
- József Attila
Atyec

2006.12.02. 22:28:17

Nem hiszem, hogy a már-már személyeskedő játékos kritizálásnak van értelme. Aki eleve megmondta, hogy Guily vagy Guddy nem jó, az úgyse fog változtatni a véleményén. Ha éppen jók, akkor max hallgat, mint az a bizonyos a fűben. És ugyanezt teszi, ha Eto vagy Ronaldino épp rossz napot fogott ki. Láttunk már ocska meccset a "sztárokkal" is nem 1-et, nem 2-őt. Azt hiszem mint csapat kéne nézni őket.
Persze nem vitatom, hogy a mai produkció nulla volt. De nem Guily vagy Guddy a hibás kizárólag. Mai játéka alapján senki nem lenne válagotatt, de még a Barca se igazolná le egyiküket sem.
Mellesleg szurkolok Ezquerro-na, sikerüljön valamit összehozni, annyira száműzött volt már.
sabres
Barça B

2006.12.02. 22:25:20

lionelmessi19 írta:
FCB_gábor írta:Hát szép...úgy játszott a csapat mintha már bajnokok lennénk.
Valdes nyújtott értékelhetőt meg Deco az első félidőben, a többiek 0 Rijkaardot is beleértve.
Ezquerro-nak volt még szép az emelése. 1 pontnál nem érdemeltünk többet.
Kérlek áruld el nekem azt, h mennyiben tehetett a mi szeretett edzőnk erről az x-ről!!!!!!!!!!
sztem is Rijkaardon nem mulott, en a helyebe Iniestat is pihentettem volna, Ezgquerro meg lehetett volna kezdo, 10x annyit csinalt volna mind ezek a G-betus csataraink, szornyu.Meg szerencsenk h van kozepalyank :) aki golt lojon. Legkozelebb en Ezquerrot tennem kezdonek.
a Csapat kellett volna nyerjen, szegyen ...
Lezárt