Atyec írta:Nem hiszem, hogy a már-már személyeskedő játékos kritizálásnak van értelme. Aki eleve megmondta, hogy Guily vagy Guddy nem jó, az úgyse fog változtatni a véleményén. Ha éppen jók, akkor max hallgat, mint az a bizonyos a fűben. És ugyanezt teszi, ha Eto vagy Ronaldino épp rossz napot fogott ki. Láttunk már ocska meccset a "sztárokkal" is nem 1-et, nem 2-őt. Azt hiszem mint csapat kéne nézni őket.
Persze nem vitatom, hogy a mai produkció nulla volt. De nem Guily vagy Guddy a hibás kizárólag. Mai játéka alapján senki nem lenne válagotatt, de még a Barca se igazolná le egyiküket sem.
Mellesleg szurkolok Ezquerro-na, sikerüljön valamit összehozni, annyira száműzött volt már.
Oké, akkor nézzük:
1. ha nem vitatod, akkor miről beszélünk? én a mai teljesítményről beszéltem, max csatoltam itt ott az előző pár meccsét.
2. nem személyeskedés, ez a véleményem a csatárainkról
3. ponthogy nem őket hibáztatom egyedül, ha veszed a fáradságot, és lejjebb olvasol kettővel, akkor láthatod, minden játékosról írtam véleményt, aki ma játszott.
Még valami, én mindig elismerem, ha vki jól játszik.
És természetesen minden meccsel változik a véleményem, de nem szélsőségesen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila