ronaldinho89 írta:Így a meccs után (spanyol kupa) : láttam egy két véleményt róla az elő topicban. szerintem Bojan nem béna, és nem szidni kell. Fejben van a baj. Mindenki tudja mit tud, tavaly is mutatott belőle, azelőtt is. nem hiába van itt. fejben kell rendezni a problémákat. és el kell hinnie hogy igenis képes rá. képes belőni a helyzetet, elvinni a kapus mellett 1v1 ben, nem kifele hanem befele, vagy lőni. a gáz most hogy az önbizalma kb minuszban van. a meccs alatt pedig egyre csak ment lefele, azért nem is tudta a kapussal egy az egyben megcsinálni. tisztázni kell magában a dolgokat. méghozzá jó lenne ha gyorsan mert kéne még Messi mellé Villa is meg ő is hogy hozzon pár gólt. én szurkolok neki.
Remek csak erre rámehet a szezonunk. (csak annyit mondok Messi lesérül, ki lövi a gólt? )
Az önbizalomhiány nem kifogás, még szép, hogy nem fog egész meccseket játszani, csak azért h rendbe jöjjön a kicsi lelke. Ez profi futball, a világ legjobb klubjánál, ha csereként nem tud hozzátenni a játékhoz, és mint látható kezdőként se, akkor mehet egy kiscsapathoz, ahol akkor se cserélik le ha 30 meccsen 6 gólt lő.
Egy csele sem jön be, Nolito vagy Pedro sokkal többször verték meg az ellenfeleiket, a labdát hosszan veszi át, a lövései harmatosak.
(Egyébként van egy elméletem arról h nála mi lehet a baj. Szerintem az ő játékának alfája és omegája a csibészség (első meccsén mindenki emlékszik hogy emelte át alapvonalon a kapust), rafinéria, jóértelmű nagyképűség VOLT. Ugyanis Pep pontosan ezeket a tulajdonságokat utálja a játékosaiban. Bojan beilleszkedett, beállt a sorba, csak így már sajnos a góllövés se megy neki annyira.)