Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A meccs alatt nekem is eszembe jutott, hogy más csapatnál abszolút kezdő lehetne, minimum egy év kölcsönjáték bizosan jót tenne neki. Meg kéne próbálni, de akkor a télen mindenféleképpen igazolni kell a helyére, mert Villa elől nagyon kevés. Ráadásul ő is mentálisan le van amortizálódva.Capon írta:Még mindig, sőt egyre inkább tartom azt a meglátásomat, hogy ki kéne őt szakítani ebből a már megszokott közegből. Fel kéne rázni, valahogy kizökkenteni. Egy másik város, másik csapat talán egy másik ország jót tenne neki. 2 év kölcsönben és előrébb lenne mintha 20 évig ül nálunk a padon. Tavaly év végén sokat köszönhettünk neki kellettek a góljai, de ő mindig csak ilyen fel fel lángolásokból áll mivel nincsen rendszeresen játékban nem tudja állandósítani a formáját. És valljuk be most nem olyan pazar a keretünk, hogy elbírjon a csapat még egy magát és a játékát kereső játékost.
Remek csak erre rámehet a szezonunk. (csak annyit mondok Messi lesérül, ki lövi a gólt? )ronaldinho89 írta:Így a meccs után (spanyol kupa) : láttam egy két véleményt róla az elő topicban. szerintem Bojan nem béna, és nem szidni kell. Fejben van a baj. Mindenki tudja mit tud, tavaly is mutatott belőle, azelőtt is. nem hiába van itt. fejben kell rendezni a problémákat. és el kell hinnie hogy igenis képes rá. képes belőni a helyzetet, elvinni a kapus mellett 1v1 ben, nem kifele hanem befele, vagy lőni. a gáz most hogy az önbizalma kb minuszban van. a meccs alatt pedig egyre csak ment lefele, azért nem is tudta a kapussal egy az egyben megcsinálni. tisztázni kell magában a dolgokat. méghozzá jó lenne ha gyorsan mert kéne még Messi mellé Villa is meg ő is hogy hozzon pár gólt. én szurkolok neki.
Az tenne be neki végleg szerintem. Hlebnek sem segített. Az egyetlen módja, hogy igazán nagy hasznát vegyük az az, hogy itt, a felnőtt csapatban játszik nagyot. De számomra is érthetetlen, hogy aki úgy játszott most tavasszal, az hogy lehet ennyire nagyon gyenge ősszel. Mintha mindent elvesztett volna, mintha senki sem bízna benne. Mentálisan teljesen 0, vagy van valami, amiről nem tudunk, pedig fontosan befolyásolja. (Teszem azt szörnyű családi állapot, nincs lelki biztonsága, vagy akármi. Lényeg az, hogy dekoncentrált és sérülékeny mentálisan) Mert a képességei megvannak, azt több ízben is bizonyította. Hajtani is hajt, ezt is bizonyította. De valami nincs nála rendben.BlauGranaGroc írta: én most -ha lenne elég támadónk- leküldeném Luchoékhoz pár hétre, hónapra
Amit a Barcába láthattál az volt csak minimum 3,5. Előtte a PSG ben is volt 2 legalább. De ha már itt tartunk, akkor azok olyan évek voltak, hogy a Barcát, meg a Brazil válogatottat a csúcsra vitte! Tehát el lehet dönteni, hogy mi számít jó évnek?sjd írta:Ezt msot sztem megint relatív h nagy játékos, vagy csak vt egy-két jó éve. Mert ha így nézzük R10nek is csak egy-két jó éve vt. Bojanra meg azért erőltetett ezt ráhúzni, mert pályafutása során, amikor játszott, jó éve vt.fcbarca78 írta:Szerintem Dani Alvest nem lehet Bojannal együtt említeni, bár Dani Alves nem tud beadni,de a világ egyik legjobb jobboldali védője, a barca játékrendszerébe pedig a legjobb. Bojan meg sajna..... De tényleg kívánok neki minden jót, de ő nem barca szint. Egyébként Owennek is volt egy- két jó éve, mégsem mondanám h nagy játékos (volt), ezt csak az előbiekben idézett jó meccsekre írom, mert nem azt írom h bojan ügyetlen,hanem nem barca szint. Mondjuk egy Villareal, vagy atletico, ott lehetne kezdő, vagy kezdőkörüli... Tehát már sztem egy spanyol élmezőny második felébe ( első felének végébe ) tartozó csapatnál kezdő lehetne
Ezt msot sztem megint relatív h nagy játékos, vagy csak vt egy-két jó éve. Mert ha így nézzük R10nek is csak egy-két jó éve vt. Bojanra meg azért erőltetett ezt ráhúzni, mert pályafutása során, amikor játszott, jó éve vt.
Ezt msot sztem megint relatív h nagy játékos, vagy csak vt egy-két jó éve. Mert ha így nézzük R10nek is csak egy-két jó éve vt. Bojanra meg azért erőltetett ezt ráhúzni, mert pályafutása során, amikor játszott, jó éve vt.fcbarca78 írta:Szerintem Dani Alvest nem lehet Bojannal együtt említeni, bár Dani Alves nem tud beadni,de a világ egyik legjobb jobboldali védője, a barca játékrendszerébe pedig a legjobb. Bojan meg sajna..... De tényleg kívánok neki minden jót, de ő nem barca szint. Egyébként Owennek is volt egy- két jó éve, mégsem mondanám h nagy játékos (volt), ezt csak az előbiekben idézett jó meccsekre írom, mert nem azt írom h bojan ügyetlen,hanem nem barca szint. Mondjuk egy Villareal, vagy atletico, ott lehetne kezdő, vagy kezdőkörüli... Tehát már sztem egy spanyol élmezőny második felébe ( első felének végébe ) tartozó csapatnál kezdő lehetne
szerk.: amikor tavaly vt a nagy sírás-rívás h Dani nem tud beadni, meg rossz formában van, egy 3 gólpasszos meccsel tért vissza. Szóval a példa adott, hajrá Bojan!
Akkor te is értsd jól amit írtamalbicelesteX írta: Ha az egyik játékosnak elfelejtjük,hogy mit csinált és mit ért akkor a másiknak miért nem?Értsd jól,Ronaldinho mit művelt itt anno?És most hol van?Vagy Ibra?De sorolhatnánk még a neveket.Csak a névből meg a tavalyi biciklis cselből nem lehet megélni és ne ezért legyen már valaki király!
Értem, hogy arra gondoltál röviden, hogy a múltból nem lehet megélnialbicelesteX írta:Írtam,hogy értsd jól...
Azért a még mindig csak 20 éves Bojant fura lenne Ronniék kiégéséhez hasonlítaniHa az egyik játékosnak elfelejtjük,hogy mit csinált és mit ért akkor a másiknak miért nem?Értsd jól,Ronaldinho mit művelt itt anno?És most hol van?Vagy Ibra?De sorolhatnánk még a neveket.Csak a névből meg a tavalyi biciklis cselből nem lehet megélni és ne ezért legyen már valaki király!
Ha az egyik játékosnak elfelejtjük,hogy mit csinált és mit ért akkor a másiknak miért nem?Értsd jól,Ronaldinho mit művelt itt anno?És most hol van?Vagy Ibra?De sorolhatnánk még a neveket.Csak a névből meg a tavalyi biciklis cselből nem lehet megélni és ne ezért legyen már valaki király!sjd írta:A hatásotokra megrohamoztam a youtubeot Bojan után kutatva..
Hát nagyon sokat felejtettünk tavaly óta...![]()
A Tenerife ellen úgy küldte le a védőjét egy biciklicsellel, ahogy Henrytól sosem láttam. Nem tudja ritmusváltással becsapni a védőjét? És amikor a Villareal ellen az egyikről lefordul, a másik mellett meg egy megkerülős csellel viszi el?
Valamint a Sevilla elleni gólját is érdemes újra megnézni, ahogy Xavi 5 méteres körzetébe ér a labda, már indul is kifelé a védőfalból
Egyébként ez a két csatáros dolog nem hülyeség palesz77-től, Ibrával sztem jól kiegészítették volna egymást (Stuttgar 4-0 utolsó gólt tessék megnézni)
szerk.: amikor tavaly vt a nagy sírás-rívás h Dani nem tud beadni, meg rossz formában van, egy 3 gólpasszos meccsel tért vissza. Szóval a példa adott, hajrá Bojan!
ott a pontbarca_bome írta: Ui.: Bojan tavaly is tovább lőtt minket BL döntőbe az Inter ellen egy szabályos góllal, csak Touré labdalevételét kezezésnek "látta" a bíró...
Főleg hogy oda van már ember... Jonathan és Thiago a legígéretesebb tehetségeink jelenleg kb. és mindketten nagyon jól játszanak irányítót... Úgyhogy én Bojant elől próbálnám bevetni, a középpályát meghagynám a két másik ifjoncnak - Oriolról meg nem is beszéltem még...FtcSikiHun írta: Egyébként Rivaldo11 felvetése érdekes, és szerintem van benne valami. Tényleg nagyon jól tud osztogatni, és passzolni, ami a mi középpályánkra tökéletes lenne, de nem hinném, hogy Pep bármikor is kipróbálná ott.