Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
menczel
Entrenador del Barça

2010.10.27. 13:14:52

Nyilván marad itt a nyárig, megkapja majd a maga pár perceit, főleg most hogy Jeffren megint lesérült. De! Mostmár mindenki számára egyértelmű lett hogy támadó poszton gyenge, eddig is előtte volt a rangsorban Iniesta (Messin,Villan,Pedron kivül), és már Maxwell is. Bárki játékát hasznosabbnak véli Pep a csatársorban mint az övét.

Tehát vagy robbant azon az igazán egy-két meccsen amit véletlenül végigjátszhat, vagy mákja lesz és a 10 percek alatt véletlenül gólokat szerez, de ha nem akkor a nyár végén kölcsönbe megy. A JELENLEGI teljesítményével nincs értelme itt tartani.
Chino
Llegenda del Barça

2010.10.27. 12:45:15

Rendben van. hogy nincs formában és nem lehet arra várni, hogy formába lendüljön, mert profi klub stb. Ahogy erre előttem pontosan rávilágítottak Villa is hasonló helyzetben van, sőt Messinek is volt hasonló időszaka, hogy Ibráról ne is beszéljünk, de Krkic-csel ellentétben nekik nem kellett izgulni, hogy kikerülnek a csapatból. Ha belegondolunk nem lehet könnyű egy ilyen fiatal játékosnak úgy játszani, hogy "ha most nem rúgok gólt csak a padot fogom koptatni". Látszik, hogy ég benne a bizonyítási vágy és hajt rendesen. Talán ez teszi görcsössé. Legutóbb a bajnokságban abban a kis időben amit kapott agilisan, jól játszott. Nem tudom hányan emlékeznek arra a támadásra, mikor 3-an mentek 2 védőre és nem tették ki neki teljesen üresbe. Ha ezt ő csinálja a fél fórum ezen fröcsögne.
Akik amellett kardoskodnak, hogy adjuk kölcsön gondoljanak bele, hány kölcsönjátékos jött vissza. Ha elmenne 1-2 évre 99% hogy ott is maradna. Biztos vagyok benne, hogy egy gól helyre rakná és több önbizalommal feljavulna a játéka.
Ibrának emlékezzünk még egy 11-est is odaadtak, hogy megpróbálják visszazökkenteni, Bojan nem érdemel annyit, hogy néhány forduló után (jelzem nem sokat játszott) ne adják kölcsönbe?
Forca Barca!!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.27. 08:35:57

Capon írta:Még mindig, sőt egyre inkább tartom azt a meglátásomat, hogy ki kéne őt szakítani ebből a már megszokott közegből. Fel kéne rázni, valahogy kizökkenteni. Egy másik város, másik csapat talán egy másik ország jót tenne neki. 2 év kölcsönben és előrébb lenne mintha 20 évig ül nálunk a padon. Tavaly év végén sokat köszönhettünk neki kellettek a góljai, de ő mindig csak ilyen fel fel lángolásokból áll mivel nincsen rendszeresen játékban nem tudja állandósítani a formáját. És valljuk be most nem olyan pazar a keretünk, hogy elbírjon a csapat még egy magát és a játékát kereső játékost.
A meccs alatt nekem is eszembe jutott, hogy más csapatnál abszolút kezdő lehetne, minimum egy év kölcsönjáték bizosan jót tenne neki. Meg kéne próbálni, de akkor a télen mindenféleképpen igazolni kell a helyére, mert Villa elől nagyon kevés. Ráadásul ő is mentálisan le van amortizálódva.
Kép
Kép
Kép
Devid16
Jugador d'estrella

2010.10.27. 01:54:11

:lol: kb a fél fórum az ellenkezőjét mondja egymásnak... :lol: itt nem azokra gondolok akik mondják, hogy jó-e Bojan vagy "béna". Elfelejtettétek, hogy nyáron megvettük a nagy David Villát. Na most nem neki kéne okádnia a gólokat Messi mellett? Vagy említhetném Pedrót... Mind a 2 játékos többet játszott nála. Villa eddig semmi ugyanaz mint Bojan...jaa, hogy a helyzetek megvannak semmi baj MAJD belövi...akkor miért ezt a szerencsétlen 20on évest kell osztani a fél fórumnak...nyilván nem kezdő...DE egy csapat nem csak sztárokból kell, hogy álljon. Kell olyan is aki bevállalja, hogy padozik és úgy próbál bizonyítani. JAA, hogy NÁLA nem elég, hogy vannak helyzetei és neki nem lehet megbocsátani vagy esetleg elnézni és mondani lesz majd jobb meccse? Az más... Nem állítom, hogy valaha megdönti a Barca gólrekordját vagy, hogy lesz valaha is 40 gólos szezonja...DE cserének sztem megfelel ezt már bizonyította párszor. Idén még valóban nem annyira...
Capon
Llegenda del Barça

2010.10.27. 01:36:20

Még mindig, sőt egyre inkább tartom azt a meglátásomat, hogy ki kéne őt szakítani ebből a már megszokott közegből. Fel kéne rázni, valahogy kizökkenteni. Egy másik város, másik csapat talán egy másik ország jót tenne neki. 2 év kölcsönben és előrébb lenne mintha 20 évig ül nálunk a padon. Tavaly év végén sokat köszönhettünk neki kellettek a góljai, de ő mindig csak ilyen fel fel lángolásokból áll mivel nincsen rendszeresen játékban nem tudja állandósítani a formáját. És valljuk be most nem olyan pazar a keretünk, hogy elbírjon a csapat még egy magát és a játékát kereső játékost.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
menczel
Entrenador del Barça

2010.10.27. 00:13:30

ronaldinho89 írta:Így a meccs után (spanyol kupa) : láttam egy két véleményt róla az elő topicban. szerintem Bojan nem béna, és nem szidni kell. Fejben van a baj. Mindenki tudja mit tud, tavaly is mutatott belőle, azelőtt is. nem hiába van itt. fejben kell rendezni a problémákat. és el kell hinnie hogy igenis képes rá. képes belőni a helyzetet, elvinni a kapus mellett 1v1 ben, nem kifele hanem befele, vagy lőni. a gáz most hogy az önbizalma kb minuszban van. a meccs alatt pedig egyre csak ment lefele, azért nem is tudta a kapussal egy az egyben megcsinálni. tisztázni kell magában a dolgokat. méghozzá jó lenne ha gyorsan mert kéne még Messi mellé Villa is meg ő is hogy hozzon pár gólt. én szurkolok neki.
Remek csak erre rámehet a szezonunk. (csak annyit mondok Messi lesérül, ki lövi a gólt? )
Az önbizalomhiány nem kifogás, még szép, hogy nem fog egész meccseket játszani, csak azért h rendbe jöjjön a kicsi lelke. Ez profi futball, a világ legjobb klubjánál, ha csereként nem tud hozzátenni a játékhoz, és mint látható kezdőként se, akkor mehet egy kiscsapathoz, ahol akkor se cserélik le ha 30 meccsen 6 gólt lő.

Egy csele sem jön be, Nolito vagy Pedro sokkal többször verték meg az ellenfeleiket, a labdát hosszan veszi át, a lövései harmatosak.

(Egyébként van egy elméletem arról h nála mi lehet a baj. Szerintem az ő játékának alfája és omegája a csibészség (első meccsén mindenki emlékszik hogy emelte át alapvonalon a kapust), rafinéria, jóértelmű nagyképűség VOLT. Ugyanis Pep pontosan ezeket a tulajdonságokat utálja a játékosaiban. Bojan beilleszkedett, beállt a sorba, csak így már sajnos a góllövés se megy neki annyira.)
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.10.27. 00:01:37

Így a meccs után (spanyol kupa) : láttam egy két véleményt róla az elő topicban. szerintem Bojan nem béna, és nem szidni kell. Fejben van a baj. Mindenki tudja mit tud, tavaly is mutatott belőle, azelőtt is. nem hiába van itt. fejben kell rendezni a problémákat. és el kell hinnie hogy igenis képes rá. képes belőni a helyzetet, elvinni a kapus mellett 1v1 ben, nem kifele hanem befele, vagy lőni. a gáz most hogy az önbizalma kb minuszban van. a meccs alatt pedig egyre csak ment lefele, azért nem is tudta a kapussal egy az egyben megcsinálni. tisztázni kell magában a dolgokat. méghozzá jó lenne ha gyorsan mert kéne még Messi mellé Villa is meg ő is hogy hozzon pár gólt. én szurkolok neki.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.18. 16:16:11

Én is nagyon bírom a gyereket, és sokat látok benne, bár egyre inkább azt kell mondanom, h láttam benne. Ha idén sem jön meg nála a várva várt áttörés, akkor sztem jobb lenne fájó búcsút venni tőle. Mindenkinek így lenne a legjobb, főleg neki. Sztem az elmúlt 2 év szenvedése igy is jelentősen visszavetette a fejlődését, és ha ez folytatódik, akkor biztos nem lesz semmi belőle. Viszont lehet, h egy másik csapatban ki tudna végre bontakozni. A jelenlegi helyzet nem jó senkinek. Ha Bojan itt akar nagy karriert befutni, akkor sztem sürgősen kell bizonyítania, mert én úgy látom, h nem tartozik Pep kedvencei közé, márpedig ezek a játékosok nagyon gyorsan elvesztik az edző bizalmát.(Hleb, Henry, Touré, Caceres stb...)
galamb
Jugador del Barça

2010.10.18. 07:40:57

Szerintem is valami gond van a sráccal, mert eddig ebben a szezonban siralmasan teljesített. Nekem is egyik kedvencem, de ennek ellenére azt mondom, ha idén sem tud valami kiemelkedőt mutatni, akkor távoznia kell. Úgy gondolom, hogy kicsit miatta is el kellet mennie Ibrának, ami nem feltétlenül baj (bár én örültem volna maradásának), de ha több lehetőséget kap, akkor ezekkel élni kell. Eddig ez nagyon gyatrán sikerült. Bízom benne, hogy lesz ez jobb is, de ez az év meghatározó lesz számára.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.10.18. 01:04:30

BlauGranaGroc írta: én most -ha lenne elég támadónk- leküldeném Luchoékhoz pár hétre, hónapra
Az tenne be neki végleg szerintem. Hlebnek sem segített. Az egyetlen módja, hogy igazán nagy hasznát vegyük az az, hogy itt, a felnőtt csapatban játszik nagyot. De számomra is érthetetlen, hogy aki úgy játszott most tavasszal, az hogy lehet ennyire nagyon gyenge ősszel. Mintha mindent elvesztett volna, mintha senki sem bízna benne. Mentálisan teljesen 0, vagy van valami, amiről nem tudunk, pedig fontosan befolyásolja. (Teszem azt szörnyű családi állapot, nincs lelki biztonsága, vagy akármi. Lényeg az, hogy dekoncentrált és sérülékeny mentálisan) Mert a képességei megvannak, azt több ízben is bizonyította. Hajtani is hajt, ezt is bizonyította. De valami nincs nála rendben. :? Pedig néha azért nagy szükségünk lenne egy jó Bojan-ra.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.10.17. 13:42:27

nagy kedvencem a srác, nagyon sokra tartottam, de óriási csalódás a teljesítménye és a hozzáállása is az utóbbi időkben
régebben az aktuális válogatottakban(u17, u19) meghatározó -sőt, akár azt is mondhatjuk, hogy az első számú játékos- volt, mára viszont csak kerékkötője az u21-nek
bár általában mindig kezdő játékos, elképesztően rossz teljesítményt szokott nyújtani
nem láttam másik játékost a válogatottban akitől úgy elpattanának a labdák -5-10méterre is-, mint tőle
és mindez még semmi, mert csúszkál, esik-bukik, erőtlen, teljesen szétesett a srác
a képességeiben még ennek ellenére sem kételkedem, mert vannak pillanatok amikor valmit megcsillant és hatalmas labdákat ad, nagyszerűen passzol vagy éppen -akár 25-30méterről is- gyönyörűen lő kapura, de valami nagyon nincs rendben a sráccal
én most -ha lenne elég támadónk- leküldeném Luchoékhoz pár hétre, hónapra
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Capon
Llegenda del Barça

2010.10.06. 14:11:24

Támogatom a szerződés hosszabbítást. Írja alá és mehet is 2 évre kölcsönbe.
Majd 2 teljes szezonnal a háta mögött elválik, hogy milyen futballista is lesz belőle. Itt nálunk úgy érzem megtorpant a fejlődése a kevés lehetőség miatt amit kap.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barca2010
Jugador d'estrella

2010.10.06. 09:04:01

sjd írta:
fcbarca78 írta:Szerintem Dani Alvest nem lehet Bojannal együtt említeni, bár Dani Alves nem tud beadni,de a világ egyik legjobb jobboldali védője, a barca játékrendszerébe pedig a legjobb. Bojan meg sajna..... De tényleg kívánok neki minden jót, de ő nem barca szint. Egyébként Owennek is volt egy- két jó éve, mégsem mondanám h nagy játékos (volt), ezt csak az előbiekben idézett jó meccsekre írom, mert nem azt írom h bojan ügyetlen,hanem nem barca szint. Mondjuk egy Villareal, vagy atletico, ott lehetne kezdő, vagy kezdőkörüli... Tehát már sztem egy spanyol élmezőny második felébe ( első felének végébe ) tartozó csapatnál kezdő lehetne
Ezt msot sztem megint relatív h nagy játékos, vagy csak vt egy-két jó éve. Mert ha így nézzük R10nek is csak egy-két jó éve vt. Bojanra meg azért erőltetett ezt ráhúzni, mert pályafutása során, amikor játszott, jó éve vt.
Amit a Barcába láthattál az volt csak minimum 3,5. Előtte a PSG ben is volt 2 legalább. De ha már itt tartunk, akkor azok olyan évek voltak, hogy a Barcát, meg a Brazil válogatottat a csúcsra vitte! Tehát el lehet dönteni, hogy mi számít jó évnek?
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
fcbarca78
Jugador del Barça

2010.10.05. 21:34:23

hát nemtom Ronaldinho az én szememben nagy játékos volt, ugyanúgy ahogy Ronaldo is ( a régi), pedig tényleg nem sok jó évük volt ( ronaldonak a folyamatos sérülései miatt). Ronaldinho meg sztem a linkségével cseszte el. De owen soha nem volt a szememben nagy játékos csak volt egy-két jó éve. Sztem elkülöníthető...
Na de mindegy, hajra bojan! Mindenkinek az lenne a jó ha jól menne a szekér neki
Ezt msot sztem megint relatív h nagy játékos, vagy csak vt egy-két jó éve. Mert ha így nézzük R10nek is csak egy-két jó éve vt. Bojanra meg azért erőltetett ezt ráhúzni, mert pályafutása során, amikor játszott, jó éve vt.
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.05. 21:10:01

fcbarca78 írta:Szerintem Dani Alvest nem lehet Bojannal együtt említeni, bár Dani Alves nem tud beadni,de a világ egyik legjobb jobboldali védője, a barca játékrendszerébe pedig a legjobb. Bojan meg sajna..... De tényleg kívánok neki minden jót, de ő nem barca szint. Egyébként Owennek is volt egy- két jó éve, mégsem mondanám h nagy játékos (volt), ezt csak az előbiekben idézett jó meccsekre írom, mert nem azt írom h bojan ügyetlen,hanem nem barca szint. Mondjuk egy Villareal, vagy atletico, ott lehetne kezdő, vagy kezdőkörüli... Tehát már sztem egy spanyol élmezőny második felébe ( első felének végébe ) tartozó csapatnál kezdő lehetne
fcbarca78
Jugador del Barça

2010.10.05. 20:59:18

Szerintem Dani Alvest nem lehet Bojannal együtt említeni, bár Dani Alves nem tud beadni,de a világ egyik legjobb jobboldali védője, a barca játékrendszerébe pedig a legjobb. Bojan meg sajna..... De tényleg kívánok neki minden jót, de ő nem barca szint. Egyébként Owennek is volt egy- két jó éve, mégsem mondanám h nagy játékos (volt), ezt csak az előbiekben idézett jó meccsekre írom, mert nem azt írom h bojan ügyetlen,hanem nem barca szint. Mondjuk egy Villareal, vagy atletico, ott lehetne kezdő, vagy kezdőkörüli... Tehát már sztem egy spanyol élmezőny második felébe ( első felének végébe ) tartozó csapatnál kezdő lehetne

szerk.: amikor tavaly vt a nagy sírás-rívás h Dani nem tud beadni, meg rossz formában van, egy 3 gólpasszos meccsel tért vissza. Szóval a példa adott, hajrá Bojan!
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.05. 20:40:38

albicelesteX írta: Ha az egyik játékosnak elfelejtjük,hogy mit csinált és mit ért akkor a másiknak miért nem?Értsd jól,Ronaldinho mit művelt itt anno?És most hol van?Vagy Ibra?De sorolhatnánk még a neveket.Csak a névből meg a tavalyi biciklis cselből nem lehet megélni és ne ezért legyen már valaki király!
Akkor te is értsd jól amit írtam :wink: (és mindenesetre ne így)
LM10
Director del Fútbol

2010.10.05. 20:36:15

albicelesteX írta:Írtam,hogy értsd jól...
Értem, hogy arra gondoltál röviden, hogy a múltból nem lehet megélni :D De akkor is még csak 20, és ő már 17 évesen is bizonyított, akkor 20-30 éves koráig mért ne? :D :wink:

Ha lejjebb nem olvastátok volna, 2015-ig hosszabbít a SPORT szerint! 8)
albicelesteX
A Vadász

2010.10.05. 20:32:50

Írtam,hogy értsd jól...
Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.10.05. 20:28:29

Ha az egyik játékosnak elfelejtjük,hogy mit csinált és mit ért akkor a másiknak miért nem?Értsd jól,Ronaldinho mit művelt itt anno?És most hol van?Vagy Ibra?De sorolhatnánk még a neveket.Csak a névből meg a tavalyi biciklis cselből nem lehet megélni és ne ezért legyen már valaki király!
Azért a még mindig csak 20 éves Bojant fura lenne Ronniék kiégéséhez hasonlítani :D Van lehetőség a srácban. Ha nem lenne, Pep elküldte volna már őt is, már 2008-ban, mint pl Giovannit. Én hiszek, benne, és majd ha bizonyít, nektek is el kell ismernetek őt!

HOPPÁ!!! A SPORT szerint 2013-ról 2015-ig hosszabbít! Nagyon jó döntés! Ezzel is érzi a bizalmat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2010.10.05. 20:33:22-kor.
albicelesteX
A Vadász

2010.10.05. 20:23:41

sjd írta:A hatásotokra megrohamoztam a youtubeot Bojan után kutatva..
Hát nagyon sokat felejtettünk tavaly óta...:roll:
A Tenerife ellen úgy küldte le a védőjét egy biciklicsellel, ahogy Henrytól sosem láttam. Nem tudja ritmusváltással becsapni a védőjét? És amikor a Villareal ellen az egyikről lefordul, a másik mellett meg egy megkerülős csellel viszi el?
Valamint a Sevilla elleni gólját is érdemes újra megnézni, ahogy Xavi 5 méteres körzetébe ér a labda, már indul is kifelé a védőfalból
Egyébként ez a két csatáros dolog nem hülyeség palesz77-től, Ibrával sztem jól kiegészítették volna egymást (Stuttgar 4-0 utolsó gólt tessék megnézni)

szerk.: amikor tavaly vt a nagy sírás-rívás h Dani nem tud beadni, meg rossz formában van, egy 3 gólpasszos meccsel tért vissza. Szóval a példa adott, hajrá Bojan!
Ha az egyik játékosnak elfelejtjük,hogy mit csinált és mit ért akkor a másiknak miért nem?Értsd jól,Ronaldinho mit művelt itt anno?És most hol van?Vagy Ibra?De sorolhatnánk még a neveket.Csak a névből meg a tavalyi biciklis cselből nem lehet megélni és ne ezért legyen már valaki király!
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.05. 19:41:37

A hatásotokra megrohamoztam a youtubeot Bojan után kutatva..
Hát nagyon sokat felejtettünk tavaly óta...:roll:
A Tenerife ellen úgy küldte le a védőjét egy biciklicsellel, ahogy Henrytól sosem láttam. Nem tudja ritmusváltással becsapni a védőjét? És amikor a Villareal ellen az egyikről lefordul, a másik mellett meg egy megkerülős csellel viszi el?
Valamint a Sevilla elleni gólját is érdemes újra megnézni, ahogy Xavi 5 méteres körzetébe ér a labda, már indul is kifelé a védőfalból
Egyébként ez a két csatáros dolog nem hülyeség palesz77-től, Ibrával sztem jól kiegészítették volna egymást (Stuttgar 4-0 utolsó gólt tessék megnézni)

víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.10.05. 19:35:23

barca_bome írta: Ui.: Bojan tavaly is tovább lőtt minket BL döntőbe az Inter ellen egy szabályos góllal, csak Touré labdalevételét kezezésnek "látta" a bíró... :wink:
ott a pont :wink:
ha a bíró megadja azt a gólt és Bojan továbblőtt minket a BL döntőbe nem tom akkor is így lenne-e kritizálva :x sztem beszélniük kéne Peppel kicsit helyrerázni és a posztján játszatni centerbe, nem szélsőként ! olvastam pár ember azt várja hogy szélsőként is kéne neki teljesíteni :lol: ennyi erővel tavaly miért nem raktuk Ibrát szélsőnek ? :) vagy Xavi helyére ?? :)
és lehet nem erőcsatár,nem neki vannak a leglátványosabb cselei de nagyon gólérzékeny játékos ! Raúl,Inzaghi,Van Nistelroy se voltak nagy cselgépek se jó szélsők és mégis nagyszerű játékosok vagy akár D.Milito példáját is felhozhatnám :wink:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.10.05. 19:31:51

FtcSikiHun írta: Egyébként Rivaldo11 felvetése érdekes, és szerintem van benne valami. Tényleg nagyon jól tud osztogatni, és passzolni, ami a mi középpályánkra tökéletes lenne, de nem hinném, hogy Pep bármikor is kipróbálná ott.
Főleg hogy oda van már ember... Jonathan és Thiago a legígéretesebb tehetségeink jelenleg kb. és mindketten nagyon jól játszanak irányítót... Úgyhogy én Bojant elől próbálnám bevetni, a középpályát meghagynám a két másik ifjoncnak - Oriolról meg nem is beszéltem még...

Attól félek amúgy - a napokban jutott eszembe -, hogy Bojannak a kétcsatáros rendszer feküdne igazából, ahol nem egyedül kell középen küzdenie, de attólmég nem kéne a szélre kihúzódnia... De remélem a kicsi rámcáfol, rendbeszedi magát fejben, és pazar teljesítménnyel rukkol elő, mint tavaly év végén. :D

Bocs ha kicsit off, de ezt le kellett írnom. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.10.05. 19:52:56-kor.
Lezárt