Élő közvetítések 09/10
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
úgy látszik nincs komoly baja. Először Messi, most meg Zlatan hozta ránk a frászt. Harmadikat nem kérek. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

már jön is, készülSztilo írta:szerintem ha lemegy Ibra akkor Pedro jön fel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shevy 2009.09.22. 23:08:54-kor.
-
- Jugador d'estrella
Ha nem szakadt,tort semmi (es szerencsere nem)akkor lehet akar par nap is ..ugy nez ki hogy tudja folytatni de nem lennek meglepodve ha a kovi meccset kihagynadanikaa10 írta:ha nem súlyos kb. mennyi?
szerk.: lehet vissza tud jönni, de lekéne cserélni, ne kockáztassunk.
Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Jaj de csúnya volt ahogyan lépett. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- danikaa10
- Entrenador del Barça
ha nem súlyos kb. mennyi?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.09.22. 23:04:30-kor.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

-
- Entrenador del Barça
Pedig nagy vezetésnél mindig ráültünk az eredményre, különben a múlt szezonban is nem egyszer láttunk volna két számjegyű végeredményt.(Nah meg a tisztelet a másik csapat iránt) Ezeket a meccseket biztosan kell hozni és annyi. Semmit nem érünk a 6-0ákkal, ha a Madridtól kikapunk.magyarul irtam es nem azt vartom el hogy minden meccsen 6golt rugjanak csak annyit hogy ne uljenek ra az eredmenye.hetvegen is lathattuk mi lett belole...
Spanyolországban nem számít a gólarány a végelszámolásnál, csak ha az egymás elleni eredmény megegyezik. Ezért nem lettünk bajnokok 2006-2007ben a Realnak +26 volt a gólkülönbsége, nekunk +45. Nem sokat értünk vele.jó lenne kicsit jobban felpörögni és rúgni 5-6 vagy akár még egy 7 es is benne lehetne, mert a gólkülönbség nagyon kelleni fog a végelszámolásnál
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2009.09.22. 23:06:22-kor.
Az tetszik a legjobban, hogy a Racingnak esélye sincs, hogy helyzetbe kerüljön. Nagyon rossz lehet nekik állandóan nyomozni a labdát. Remélem a 2. félidibőben legalább 15 percig komolyan vesszük a mecsset, és akkor még 2 Barca gólt láthatunk. Most Pep is elégedett lehet.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
barcapowa írta:magyarul irtam es nem azt vartom el hogy minden meccsen 6golt rugjanak csak annyit hogy ne uljenek ra az eredmenye.hetvegen is lathattuk mi lett belole...

Persze, nyílván mindenki szívesebben nézne egy végig pörgő Barcát, de figyelembe kell venni, hogy sűrű, hosszú szezonunk lesz. Ha nem kell agyonhajtani magukat a 90. percig, lehet picit tartalékolni az energiával-már most.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- danko94
- Entrenador del Barça
,,A leshez nem kell feltétlenül labdához érnie az elöl helyezkedő támadónak, elég, ha zavarja az ellenfelet, például ha a csatár nem ér labdához, de gátolja a kapust a lövés védésében vagy előnyt szerez leshelyzetéből." nem kell hozzáérnie, elég ha a labda fele irányul a mozgásaabreu írta:Ez a régi szabály, most már az a szabály, h akkor les ha a hozzá is ér a labdáhozvan Bommel írta:A labda elrugásának a pillanat számít, tök mindegy, hogy ki fejelte beferninho írta:hát ezt jól elnézte a spori![]()
![]()
amúgy is öngól lett volna...

- Deus
- Boixos Nois
skacok, észrevettétek hogy a pique góljánál mikor passzolt ibra neki, egyszerűen nem nézett hátra, s úgy passzolta le neki sarkazással egyesesen pique -nak.
egyszerűen tudta, hogy ott van Pique. hihetetlen.
egyszerűen tudta, hogy ott van Pique. hihetetlen.

de a védő azért ért bele, mert messi ott volt, ergo messi beleavatkozott a játékba, az lehet h nem ért bele messi, de ha nincs ott, akkor a védő oda se ment volna befejelniez biztos? szerintem meg pont hogy akkor van les ha csapatjátékos beleér , nem pedig mikor az ellenfélről megy be a labda
értem!?
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
azonkivul meg [auto_cenzúra] vedelem...tul ellazultak akarmien 5-2 nem szep 2olyan golt kapni...lenyeg a 3pont de a barcatol szerintem nem az varhato hogy 4-0nal leszarjak a meccset.
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
Ez a régi szabály, most már az a szabály, h akkor les ha a hozzá is ér a labdáhozvan Bommel írta:A labda elrugásának a pillanat számít, tök mindegy, hogy ki fejelte beferninho írta:hát ezt jól elnézte a spori![]()
![]()
amúgy is öngól lett volna...

Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény számít. (azért legyen még góldanko94 írta:Am jó lenne kicsit jobban felpörögni és rúgni 5-6 vagy akár még egy 7 es is benne lehetne, mert a gólkülönbség nagyon kelleni fog a végelszámolásnál...

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Mi lett? 5-2 ide.barcapowa írta:magyarul irtam es nem azt vartom el hogy minden meccsen 6golt rugjanak csak annyit hogy ne uljenek ra az eredmenye.hetvegen is lathattuk mi lett belole...
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- PITBULL
- Barça B
- Kapcsolat:
Apa kezdődik
........ na ez már hasonlit a tavalyi Barcára csak igy tovább gyerünk srácok

Zlatan: Amb l'ajuda dels companys així, el tipus Messi, Xavi i Iniesta, no vaig a tenir una cosa tan pesada!
Háborúk voltak,és lesznek, de a katonáim halhatatlanok"
Hattrick:Kerkateskánd:P
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
magyarul irtam es nem azt vartom el hogy minden meccsen 6golt rugjanak csak annyit hogy ne uljenek ra az eredmenye.hetvegen is lathattuk mi lett belole...
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!