Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már jön is, készülSztilo írta:szerintem ha lemegy Ibra akkor Pedro jön fel
Ha nem szakadt,tort semmi (es szerencsere nem)akkor lehet akar par nap is ..ugy nez ki hogy tudja folytatni de nem lennek meglepodve ha a kovi meccset kihagynadanikaa10 írta:ha nem súlyos kb. mennyi?
szerk.: lehet vissza tud jönni, de lekéne cserélni, ne kockáztassunk.
Pedig nagy vezetésnél mindig ráültünk az eredményre, különben a múlt szezonban is nem egyszer láttunk volna két számjegyű végeredményt.(Nah meg a tisztelet a másik csapat iránt) Ezeket a meccseket biztosan kell hozni és annyi. Semmit nem érünk a 6-0ákkal, ha a Madridtól kikapunk.magyarul irtam es nem azt vartom el hogy minden meccsen 6golt rugjanak csak annyit hogy ne uljenek ra az eredmenye.hetvegen is lathattuk mi lett belole...
Spanyolországban nem számít a gólarány a végelszámolásnál, csak ha az egymás elleni eredmény megegyezik. Ezért nem lettünk bajnokok 2006-2007ben a Realnak +26 volt a gólkülönbsége, nekunk +45. Nem sokat értünk vele.jó lenne kicsit jobban felpörögni és rúgni 5-6 vagy akár még egy 7 es is benne lehetne, mert a gólkülönbség nagyon kelleni fog a végelszámolásnál
barcapowa írta:magyarul irtam es nem azt vartom el hogy minden meccsen 6golt rugjanak csak annyit hogy ne uljenek ra az eredmenye.hetvegen is lathattuk mi lett belole...
,,A leshez nem kell feltétlenül labdához érnie az elöl helyezkedő támadónak, elég, ha zavarja az ellenfelet, például ha a csatár nem ér labdához, de gátolja a kapust a lövés védésében vagy előnyt szerez leshelyzetéből." nem kell hozzáérnie, elég ha a labda fele irányul a mozgásaabreu írta:Ez a régi szabály, most már az a szabály, h akkor les ha a hozzá is ér a labdáhozvan Bommel írta:A labda elrugásának a pillanat számít, tök mindegy, hogy ki fejelte beferninho írta:hát ezt jól elnézte a spori![]()
![]()
amúgy is öngól lett volna...
de a védő azért ért bele, mert messi ott volt, ergo messi beleavatkozott a játékba, az lehet h nem ért bele messi, de ha nincs ott, akkor a védő oda se ment volna befejelniez biztos? szerintem meg pont hogy akkor van les ha csapatjátékos beleér , nem pedig mikor az ellenfélről megy be a labda
Ez a régi szabály, most már az a szabály, h akkor les ha a hozzá is ér a labdáhozvan Bommel írta:A labda elrugásának a pillanat számít, tök mindegy, hogy ki fejelte beferninho írta:hát ezt jól elnézte a spori![]()
![]()
amúgy is öngól lett volna...
Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény számít. (azért legyen még góldanko94 írta:Am jó lenne kicsit jobban felpörögni és rúgni 5-6 vagy akár még egy 7 es is benne lehetne, mert a gólkülönbség nagyon kelleni fog a végelszámolásnál...
Mi lett? 5-2 ide.barcapowa írta:magyarul irtam es nem azt vartom el hogy minden meccsen 6golt rugjanak csak annyit hogy ne uljenek ra az eredmenye.hetvegen is lathattuk mi lett belole...