Javier Mascherano
Az miért az ő hibája? Szerintem a kpausé volt. A kapusnak ordítani kell olyankor,hogy jövök, hagyjad stb.lluisllach89 írta:Tulajdonképpen ő az a játékos aki miatt nem hiányzik Yaya Touré, és ez nagy szó.
Hiába Busquets volt aki kiszorította, de Mascherano pótolta. Csakúgy mint ő, védőként is tanár, és a levegőt is uralja pedig nem igazán magas.
VV kifutásánál volt egy hibája ugyan, de azon gondolkodtam hogy az agyatlan PL-ben ez lehet hogy öngól, de azt is oldalra fejelte inkább, kegyetlen.
-
- Director del Fútbol
Tulajdonképpen ő az a játékos aki miatt nem hiányzik Yaya Touré, és ez nagy szó.
Hiába Busquets volt aki kiszorította, de Mascherano pótolta. Csakúgy mint ő, védőként is tanár, és a levegőt is uralja pedig nem igazán magas.
VV kifutásánál volt egy hibája ugyan, de azon gondolkodtam hogy az agyatlan PL-ben ez lehet hogy öngól, de azt is oldalra fejelte inkább, kegyetlen.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Bár Iniestát választották a meccs legjobbjának, nálam ő az. 

Hát én nagyon nem ujjongtam amikor igazoltuk, de most azt kell mondjam hogy elképesztően stabil lett a játéka.
Nagyon sokat fejlődött!!!
Még megkedvelem
Nagyon sokat fejlődött!!!
Még megkedvelem

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Akk. lehet h. keverem valakivel? Az u20-as vb is játszik most állítólag, bár azt nem követem. Azt tudom, h. nézegette őt Pep...visca el barca írta:ha a sao paolos gyerekre gondolsz, ő nem védőRivaldo11 írta: Casemírora, akit elvileg amúgy is nézegetett Pep a nyár folyamán.
Mindenesetre Masch egyelőre,-és vélhetően ezután is- megoldja hátul középen amit kell, de az a két meccs alapján látszott, nem mindegy ki van mellette...
Tegnap mindenesetre nagyot focizott

Rivaldo-A Legnagyobb.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha a sao paolos gyerekre gondolsz, ő nem védőRivaldo11 írta: Casemírora, akit elvileg amúgy is nézegetett Pep a nyár folyamán.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek azzal, hogy igazából a középső védő posztja az, ahova kellhet még ember, de semmiképp sem idén, csak jövőre...Ne feledkezzünk meg Fontásról , lehet h. kinövi magát. Botíát sajnálom, egész jó kis szezont hozott a Gijonnál, akire viszont nagyon kiváncsi lennék, az Muniesa. Még mindig nagyon fiatal, de a hátsó alakzat legnagyobb reménysége elvileg...Ha új arcok közül kellene válogatni, akkor a már említett T. Silva-D. Luiz kettősön kívül érdemes figyelni Mamadou Sakhora is, nagy tehetség, valamint Casemírora, akit elvileg amúgy is nézegetett Pep a nyár folyamán.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Elég szomorúvisca el barca írta:pedig szoknia kell azt a posztot, mert a középpályán csak 3. ember busq meg keita mögött.LG írta:Nagyot játszott, de nekem nem igazán tetszik, h Pep védőt csinál belőle. Tartom magam hozzá, h a középpályán érzi igazán jól magát, ott képest a legjobb teljesítményt kihozni magából. Én sztem be is férne ott is simán a kezdőben, csak ugye tudjuk, h Busquetsnek játszania kell.

- visca el barca
- Presidente del Barça
pedig szoknia kell azt a posztot, mert a középpályán csak 3. ember busq meg keita mögött.LG írta:Nagyot játszott, de nekem nem igazán tetszik, h Pep védőt csinál belőle. Tartom magam hozzá, h a középpályán érzi igazán jól magát, ott képest a legjobb teljesítményt kihozni magából. Én sztem be is férne ott is simán a kezdőben, csak ugye tudjuk, h Busquetsnek játszania kell.
középső védőkbő viszont szűkösen vagyunk, fontast nem fogja jatszatni, abidal csak kényszer belső, igy csak pique meg puyol vannak középre.
jövőre ez lesz az a poszt ahova venni kell egy brutalis jatekost, mert az nem állapot, hogy szelso hatvedek, meg szűrők jatszank ott folyamatosan.
kell keresni vmi max 26-27 év körüli atom belső védőt aki 5-6 évre megoldja azt a posztot (ha mar a caceres, csiga vonal meghalt

az igazság szerint nem sok ilyen jatekost tudok jelenleg... (silva, david luiz, mbia, boateng
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nagyot játszott, de nekem nem igazán tetszik, h Pep védőt csinál belőle. Tartom magam hozzá, h a középpályán érzi igazán jól magát, ott képest a legjobb teljesítményt kihozni magából. Én sztem be is férne ott is simán a kezdőben, csak ugye tudjuk, h Busquetsnek játszania kell. 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
HATALMASAT JÁTSZOTT!!!! 
Mintha igazi középhátvéd lenne, nagyon jól játszott, nálam Messivel a meccs embere volt. Iszonyatosan jól olvassa a játékot, nagyon magabiztos, nagy értéke a csapatnak!
Csak így tovább!!!!

Mintha igazi középhátvéd lenne, nagyon jól játszott, nálam Messivel a meccs embere volt. Iszonyatosan jól olvassa a játékot, nagyon magabiztos, nagy értéke a csapatnak!
Csak így tovább!!!!

Csak ne csinálná már azokat a kamueséseket! :/
- Varatrix
- Director del Fútbol
Kezdi nagy kevencemmé kinőni magát. Ez a fajta kűzdőszellem ami megvan benne, ez irígylésre méltó a többi focista számára. Idén mégfontosabb tagja lehet a csapatnak...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Masch tegnap nagyon jól teljesitett a védelem tengelyében, elkápráztatott... 

V.Valdés. Alves Pique Puyol Abidal. Cesc Xavi Iniesta. Alexis Messi Villa.
2011/2012- Spanish SuperCup
-
- Capitá del Barça
Kíváncsi vagyok a párbeszédre.

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Mascherano ugyan nem játszott hibátlanul, de nélküle a Real tegnap nagyon megvert volna bennünket. A csapat lelke volt, különösen, amikor a Realra rájött a kegyetlenkedés. És a hosszú passzai elsőrangúak.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- shutterisland
- Director del Fútbol
nézzük reálisan a khv posztot, és igazat is tudok adni.sjd írta:Külön topikot Cesc-nek!!!Tocy írta:Most már az összes topicban a Thiago-Cesc-Keita 3szögről folyik a vita, hihetetlen![]()
![]()
ON: Jobban belegondolva az elég nagy butaság lenne, hogy középpályára milliókért veszünk embert, miközben védőnek meg a Mascherano-féle vészmegoldásokat kell használnunk, mert kevés védőnk van
pique - top védő, egyértelmű
puyol - hiába a kapitány, tényleg lassan leáldoz az ő csillaga, eljön az az idő, amikor már a szív és lelkesedés nem helyettesíti a gyorsaságot..szóval..nálam nem lenne kezdő.
abidal - egyértelműen kell a balosra.
fontás - engem annyira nem győzött meg, egyelőre még kevés ahhoz, hogy kezdő legyen...talán..egyszer...
milito - sajna ő már (barca szinte..) kuka...
bartra - még egyértelműen kevés
tehát ha nem jönne cesc, ez által masch maradhatna a kp-n, de nagyon kéne egy (akár világsztár) védő abból a forrásból (vagy egy részéből..) ami cescre ment volna
david luiz jöhetett volna, még poén is lett volna, ha 1-1 meccsen puyol papával játszik együtt

Külön topikot Cesc-nek!!!Tocy írta:Most már az összes topicban a Thiago-Cesc-Keita 3szögről folyik a vita, hihetetlen

ON: Jobban belegondolva az elég nagy butaság lenne, hogy középpályára milliókért veszünk embert, miközben védőnek meg a Mascherano-féle vészmegoldásokat kell használnunk, mert kevés védőnk van
Most már az összes topicban a Thiago-Cesc-Keita 3szögről folyik a vita, hihetetlen 

- shutterisland
- Director del Fútbol
mondjuk keitával semmi bajom, jó katona, lehozza, amit kell, kevés hibával,stb...csak valahogy tőle sosem lesz "több" a csapat, még thiago többet tudna (idővel) adni nekünk.sjd írta:Éppen ezért nem adjuk el, de Pep nem is fogja felforgatni a csapatot, hogy kivegye Thiago előlshutterisland írta: mondhatjuk, csak felvetni is feleslegesnek tűnik, mivel ugye keita nagy kedvence pepnek.
egyszerűen a (fabregassal együtt) 7 középpályás közül keitát tartanám a legkevésbé szükségesnek...
Éppen ezért nem adjuk el, de Pep nem is fogja felforgatni a csapatot, hogy kivegye Thiago előlshutterisland írta: mondhatjuk, csak felvetni is feleslegesnek tűnik, mivel ugye keita nagy kedvence pepnek.