Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az miért az ő hibája? Szerintem a kpausé volt. A kapusnak ordítani kell olyankor,hogy jövök, hagyjad stb.lluisllach89 írta:Tulajdonképpen ő az a játékos aki miatt nem hiányzik Yaya Touré, és ez nagy szó.
Hiába Busquets volt aki kiszorította, de Mascherano pótolta. Csakúgy mint ő, védőként is tanár, és a levegőt is uralja pedig nem igazán magas.
VV kifutásánál volt egy hibája ugyan, de azon gondolkodtam hogy az agyatlan PL-ben ez lehet hogy öngól, de azt is oldalra fejelte inkább, kegyetlen.
Akk. lehet h. keverem valakivel? Az u20-as vb is játszik most állítólag, bár azt nem követem. Azt tudom, h. nézegette őt Pep...visca el barca írta:ha a sao paolos gyerekre gondolsz, ő nem védőRivaldo11 írta: Casemírora, akit elvileg amúgy is nézegetett Pep a nyár folyamán.
ha a sao paolos gyerekre gondolsz, ő nem védőRivaldo11 írta: Casemírora, akit elvileg amúgy is nézegetett Pep a nyár folyamán.
Elég szomorúvisca el barca írta:pedig szoknia kell azt a posztot, mert a középpályán csak 3. ember busq meg keita mögött.LG írta:Nagyot játszott, de nekem nem igazán tetszik, h Pep védőt csinál belőle. Tartom magam hozzá, h a középpályán érzi igazán jól magát, ott képest a legjobb teljesítményt kihozni magából. Én sztem be is férne ott is simán a kezdőben, csak ugye tudjuk, h Busquetsnek játszania kell.
pedig szoknia kell azt a posztot, mert a középpályán csak 3. ember busq meg keita mögött.LG írta:Nagyot játszott, de nekem nem igazán tetszik, h Pep védőt csinál belőle. Tartom magam hozzá, h a középpályán érzi igazán jól magát, ott képest a legjobb teljesítményt kihozni magából. Én sztem be is férne ott is simán a kezdőben, csak ugye tudjuk, h Busquetsnek játszania kell.
Kíváncsi vagyok a párbeszédre.
nézzük reálisan a khv posztot, és igazat is tudok adni.sjd írta:Külön topikot Cesc-nek!!!Tocy írta:Most már az összes topicban a Thiago-Cesc-Keita 3szögről folyik a vita, hihetetlen![]()
![]()
ON: Jobban belegondolva az elég nagy butaság lenne, hogy középpályára milliókért veszünk embert, miközben védőnek meg a Mascherano-féle vészmegoldásokat kell használnunk, mert kevés védőnk van
Külön topikot Cesc-nek!!!Tocy írta:Most már az összes topicban a Thiago-Cesc-Keita 3szögről folyik a vita, hihetetlen
mondjuk keitával semmi bajom, jó katona, lehozza, amit kell, kevés hibával,stb...csak valahogy tőle sosem lesz "több" a csapat, még thiago többet tudna (idővel) adni nekünk.sjd írta:Éppen ezért nem adjuk el, de Pep nem is fogja felforgatni a csapatot, hogy kivegye Thiago előlshutterisland írta: mondhatjuk, csak felvetni is feleslegesnek tűnik, mivel ugye keita nagy kedvence pepnek.
Éppen ezért nem adjuk el, de Pep nem is fogja felforgatni a csapatot, hogy kivegye Thiago előlshutterisland írta: mondhatjuk, csak felvetni is feleslegesnek tűnik, mivel ugye keita nagy kedvence pepnek.