Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
emelt érettségi? nyelvvizsga?XaviMessifan írta:irodalom 54%
tesi 95%
matek91%
töri 83%
német 87%
szerintetek ezekkel az eredményekkel idén van esélyem bekerülni kereskedelem és marketingre ?
SZTE szegeddaffy írta:hova?
hova?XaviMessifan írta:irodalom 54%
tesi 95%
matek91%
töri 83%
német 87%
szerintetek ezekkel az eredményekkel idén van esélyem bekerülni kereskedelem és marketingre ?
A 8 általános évem alatt a legrosszabb , de igazából már március végétől tudom ,h felvettek oda ahova szeretem volna , tehát onnantól már nem igazán motivált semmiS.Agüero írta:Wááá kitűnő lettem(7.-ben).![]()
![]()
![]()
Pedig alig tanultam valamit egész évben.![]()
Eddig 4.-et kivéve mindig kitűnő voltam, rem jövőre is sikerül.![]()
+tesiből meg infóból még dicséretet is kaptam.![]()
Többieknek hogy sikerült? Bizonyítvány aki kapott hogy néz ki?
Grat hozzáS.Agüero írta:Wááá kitűnő lettem(7.-ben).![]()
![]()
![]()
Valahogy így volt nekem isFecooo írta:ha "jó vagy", akkor érettségiig nem fogsz megszakadni a tanulásbanS.Agüero írta:Wááá kitűnő lettem(7.-ben).![]()
![]()
![]()
(én se tanultam érettségiig, csak ami rám ragadt órán az alfa-módban)
ha "jó vagy", akkor érettségiig nem fogsz megszakadni a tanulásbanS.Agüero írta:Wááá kitűnő lettem(7.-ben).![]()
![]()
![]()
Az a baj, hogy itt Nyiregyen egy nő intézi a BME-s nyelvvizsgát, és ő rohadtul ráment a lóvéra. Zokszó nélkül megbuktat bárkit, akár 5x is. Kicsit olyan mint az elsősegély. Ha a Vöröskeresztnek kell a pénz, akkor ha ott a helyszínen gégemetszést csinálsz egy folyosón rosszul lett vizsgázón, akkor se fogsz átmenni. Szóval itt a BME-s nyelvvizsga minden, csak nem baráti.Messidona10 írta:Ma jött meg az eredmény, sikerült a középfokú angol nyelvvizsgám. A BME nyelvvizsgát csak ajánlani tudom egyébként mindenkinek, abszolút emberbarát rendszer.
Múlt héten volt nekem a magyar és a román., Bár itt kicsit más a rendszer, de azért a tanárok szerintem kb. hasonlóak.Lionel Kicsi Messi írta:Valaki pls meséljen már, hogy mire számítsunk szóbeli éretségin, mert csak halvány elképzelésem van.. sokat nem tudok annyira, de azért sík hülye sem vagyok.. Kíváncsi vagyok , hogy a tanárok télleg "jobbfejek" lesznek , mint órákon stb vagy szivatni fognak? Meséljetek vmit tapasztalatok , élmények, amiket átéltetek szóbelin kíváncsi vagyok!:)
Jobb fejek,mint órán a tanárok! Az osztály leghÜlyébb gyerekéből is kihúzták a 2est. Ha nagy volt a gubanc az érettségibiztost kihívták kv-zniLionel Kicsi Messi írta:Valaki pls meséljen már, hogy mire számítsunk szóbeli éretségin, mert csak halvány elképzelésem van.. sokat nem tudok annyira, de azért sík hülye sem vagyok.. Kíváncsi vagyok , hogy a tanárok télleg "jobbfejek" lesznek , mint órákon stb vagy szivatni fognak? Meséljetek vmit tapasztalatok , élmények, amiket átéltetek szóbelin kíváncsi vagyok!:)
A tanároknak az érettségin nem érdeke a diákját szívatni,mert ha lerontaná az átlagot akkor az a saját munkáját is minősíti, h 4-6 vagy kinek hány év alatt csak ennyire volt képes.Egyébként a tanárok szíve ilyenkor megenyhül és nézik h te hova jelentkeztél és a lehető legjobb szívűbben osztályoznak(vagyis nálunk így van a mi tanári karunk így fogja fel a dolgokat)Lionel Kicsi Messi írta:Valaki pls meséljen már, hogy mire számítsunk szóbeli éretségin, mert csak halvány elképzelésem van.. sokat nem tudok annyira, de azért sík hülye sem vagyok.. Kíváncsi vagyok , hogy a tanárok télleg "jobbfejek" lesznek , mint órákon stb vagy szivatni fognak? Meséljetek vmit tapasztalatok , élmények, amiket átéltetek szóbelin kíváncsi vagyok!:)
úgyis tartoztam "Bob Marley rajongó" Balázsnak ezzel a sztorival...Lionel Kicsi Messi írta:Valaki pls meséljen már, hogy mire számítsunk szóbeli éretségin, mert csak halvány elképzelésem van.. sokat nem tudok annyira, de azért sík hülye sem vagyok.. Kíváncsi vagyok , hogy a tanárok télleg "jobbfejek" lesznek , mint órákon stb vagy szivatni fognak? Meséljetek vmit tapasztalatok , élmények, amiket átéltetek szóbelin kíváncsi vagyok!:)