Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is kell villa de mi míg sajnáljuk a pénzt játékosra PL: Silva akkor mi hogy akarjuk felvenni a versenyt az elit csapatokkal akik 1 játékosért 50 misit is letesznek. pl:chelsea Mu real a barca miért nem mer venni játékost 30 misi fölött játékost. én ezért nem értem a dolgot. A reallal az lesz mint tavaj. az utolsó 1-2 napon igazolnak 3-4 "NAGY" nevet mi meg 1 Alvessal vagyunk csak kisegítve. szóval ennyit erről.mindorokke_barca írta:ugyes vagy cris... akkor szurkolj a realnak.. magyarazd el h mi a p.icsaert kellene leigazolnunk villat, ha egyszer ittmaradt eto'o? nehogymar az legyen a baj h nem szorjuk a penzt, mint a real... nah dikk
petiamadridista írta:Szerintem sérülés esetén nem ér a fogadaás, ha a sérülés mondjuk 1.5 hónapnál tovább tart..
Döntetlennél, meg nincs semmi?? Vagy?
Nah?
JAJA ezzel én is így vagyok!mr. írta:Kapusposzton meg én irigyellek titeket mert hát Casillas a világ legjobbja..petiamadridista írta:lui1698, osztom, hogy a csatársorunk közel sincs a Barcaéhoz képest..
Ezt leírtam és tartom is...
Eto'o a világ egyik legjobb centere, Messi meg az egyik legjobb játékos.. Sajnálom, hogy nálatok játszika kis argentin..
mint ahogy Messi a sajátján
Huh, ez nagyon odab*sz. Talán most maga Clásico is méltó lesz hozzáZozzy 5 írta:Egy kis hangulatidéző, mégha most nem is aktuális:
http://www.youtube.com/watch?v=sHgSkS53NdY
sztem hatalmas
Ez már nagyon off, menjünk az offtopicba:petiamadridista írta:Hát... Azért 10 meccs az necces.. Legyen inkább olyan 5-6 köztük..
Pl ha aze gyik 7 meccsel kevesebbet játszik mint a másik, akkor nem ér.
Ez így talán reaélisabb..
A döntetleneset osztom.. Az Ok.
Kapusposzton meg én irigyellek titeket mert hát Casillas a világ legjobbja..petiamadridista írta:lui1698, osztom, hogy a csatársorunk közel sincs a Barcaéhoz képest..
Ezt leírtam és tartom is...
Eto'o a világ egyik legjobb centere, Messi meg az egyik legjobb játékos.. Sajnálom, hogy nálatok játszika kis argentin..
Döntetlennél ne legyen semmi szerintem.petiamadridista írta:Szerintem sérülés esetén nem ér a fogadaás, ha a sérülés mondjuk 1.5 hónapnál tovább tart..
Döntetlennél, meg nincs semmi?? Vagy?
Nah?