jelwaz!
Én meg azt nem tudom, hogy ez mire volt jó....
1. Nem ajnároztam a Real Madridot, de amit el kell ismerni, azt el kell ismerni.. Nehogy már semmilyen dolog legyen 9 emberrel 1 félidő alatt lemosni a pályáról a Valenciat..
Egyébként nem írtam nagy hőstettnek, sőt, megemlítettem, hogy ez csak egy jelentéktelen trófea..
Én elismerem a Barcát amikor jó..
A Madridista Real vs Barca topikájba olvass vissza egy kicsit...
Olvasd el, hogy mit írtam a Wisla elleni sikeretek után...
Pedig mondhattam volna, hogy ugyan ez csak egy Wisla, de nem..
Te viszont egy olyan avatarral jössz ahol tulajdonnképpen szemétnek nézed az egész Real Madridot.. Szép.
És még azt mondod, hogy tipikus madridista hozzáállás?!
Az hogy csak a számok érdekelnek?? Nagyon nem..
Szted én azért kezdtem a Realnak szurkolni mert Trófeából, gólokból, pénzből itt van/ volt a legtöbb??
Te sem gondolhatod komolyan.
Xavi témához meg annyit, hogy nagyon kevesen értették meg a mondanivalóm lényegét, amiről már az első hszemben, ami a keretek összehasonlítását célozta meg, írtam..
Amikor ugye Xavi még nem is volt terítéken..
A lényeg ez volt. "A középpályánk gólerősebb"... A lényeg a "Gólerősebb"en van..
(Egyébként újfent nem fikáztam a Barcát, sőt, leírtam, hogy minden másban erősebb a kerete, legalábbis többé- kevésbbé).
vale elsőre levette a lényeget : "nyanvadt hollandusk sokkal gólerősebbek mint Xavi"
És ez volt a lényeg. Hogy gólerős...
Szal aki Xavi miatt támadtak, azoknak nem volt igazuk.. Bocs de ez van.. Ezt írtam.. Hogy Gólerős ez volt a mondanivalóm.
De alapból a Barca kpja nem is lehet olyan gólerős mint a Madridé..
A játékrendszerből kiindulva. Ebben a 4-3-3-ban a kpsoknak közel sem a góllövés a feladata.. A Real Madridban többé kevésbbé, a támadó kpknak is fontos feladatuk volt/lesz a gólszerzés..
Zidane-nak sem véletlenül voltak 14 gólos idényei meg hasonlók...