Sztem A és egy másik magas lap lehet nála, de én csak megadnám. Valószínűleg azért emelt ennyit, mert látott téged blöffölni és el akarja dobatni veled a lapot.Badi írta:na és egy hand: élő verseny, vakok 500/1000 átlag kb 48000, nálam 43500.
középről 9d8d-t kapok,egy limp után én is megadom., mögöttem még egy limp és a nagyvak lekopogja.
flop As9h8c
hívok 2500-at, amit csak a mögöttem limpelő ad meg kb 65000 zsetonnal. feszes-agresszív, már amennyit eddig láttam jó játékos, nem csinált még nagy hülyeséget, viszont ő engem már látott blöffölni.
turn 3s
5100-at hívok, amire visszahív 16000-ig
fold/call/allin?
Póker
- Melkor
- Entrenador del Barça
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
na és egy hand: élő verseny, vakok 500/1000 átlag kb 48000, nálam 43500.
középről 9d8d-t kapok,egy limp után én is megadom., mögöttem még egy limp és a nagyvak lekopogja.
flop As9h8c
hívok 2500-at, amit csak a mögöttem limpelő ad meg kb 65000 zsetonnal. feszes-agresszív, már amennyit eddig láttam jó játékos, nem csinált még nagy hülyeséget, viszont ő engem már látott blöffölni.
turn 3s
fold/call/allin?
flop As9h8c
turn 3s
fold/call/allin?
látom napok óta ezen jár az agyatok:D
szóval 3 megoldás van
1. 27 vs 56, board 3344 <- 7es magassal vezet a 72 de nem nyerheti meg a teljes potot
2-es, 7-es sor, 3-as 4-es full -split, 5-ös, 6-os magasabb kétpár, 8+ szintén split
2. 27 vs 46 board 3355 ugyanez a logika
3. 27 vs 45 board 3366 szintén
szóval 3 megoldás van
1. 27 vs 56, board 3344 <- 7es magassal vezet a 72 de nem nyerheti meg a teljes potot
2-es, 7-es sor, 3-as 4-es full -split, 5-ös, 6-os magasabb kétpár, 8+ szintén split
2. 27 vs 46 board 3355 ugyanez a logika
3. 27 vs 45 board 3366 szintén
én ismerem:D, de ez jó kis feladvány
Badi írta:sztem is egyértelmű, a leírásban benne van a válasz. kb ugyanannyi kezet verünk mint amennyivel kikapunk, de majdnem 4:1 a potodds + az M-münk alig lesz több, mint 3 ha dobunk. cooler
más, érdekesség, feladvány:
egy leosztásban ketten maradtunk, a turn után nekünk van még a jobb lapunk, de a teljes potot már nem nyerhetjük meg. hogy lehetséges ez, mi van a boardon illetve nálunk és ellenfelünknél?
jó agyalást![]()
+Ozsi kedvéért kiegészítés: nincs all in:)
(ha valaki tudja, fehérrel írja be a megoldsát, ne lőjök a többieknek)
sztem is egyértelmű, a leírásban benne van a válasz. kb ugyanannyi kezet verünk mint amennyivel kikapunk, de majdnem 4:1 a potodds + az M-münk alig lesz több, mint 3 ha dobunk. cooler
egy leosztásban ketten maradtunk, a turn után nekünk van még a jobb lapunk, de a teljes potot már nem nyerhetjük meg. hogy lehetséges ez, mi van a boardon illetve nálunk és ellenfelünknél?
jó agyalást
+flöss esély nincs az asztalon
jó agyalást

+flöss esély nincs az asztalon
-
- Eurobarca Staff
Hát ezt biztos, hogy én sem dobtam volna el. Cooler, sztem ennyi.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Ma hajnal, bwin 20 000 guaranteed. 5usd rebuyos verseny. vakok: 1500/3000/200. 2. pozícióban JJ-t kapok, 7500-ig emelek, gomb call. nekem van kb 38000, neki 43000 Flop: AK10, csekk, ő hív 4500at, én call. turn J. Check, check. River A, ezzel már 3 szín van lent. hívok 13 000-et ő all in, én meg megint egy hülye call a fullomra, mentségemre szóljion, hogy fáradt voltam
Persze, hogy nagyobb fullja volt, (AK). Hiba volt részemről a call? Verhető kezek: AQ, KQ, QQ, 1010, QJ, erősebb kezek: AA, KK, AK, AJ, A10. Nos?

Miki, maximális respect feléd, a hanhdballnak írt válasz gyönyörű. Én is gondolkoztam, hogy írok, de nem tudtam volna ilyen kedvesen
.
Handball, hol a válasz?

Handball, hol a válasz?
Elsősorban a pokertőkédtől függ, mennyit vagy hajandó beáldozni. én a 18, 36, 90 fős sng-ket i szeretem, nyilván itt ritkábban érsz pénzbe, de többet nyerhetsz.
mezenga írta:Hello
Múlt héten regeltem és elkezdtem játszani pokerstarson 5 dolláros téten. Azután érdeklődnék ki mit szokott játszani. Eddig az 5 dolláros heads up jött be legjobban. 7et sikerült nyernem sorban. Kb 15 heads upból 4 vesztettem. A double or nothing az azért nem tetszett mert pár játékos az asztalnál nem is játszik, csak várják hogy a többiek kiessenek. A 9 fős sit and go az volt a kedvencem játékpénzesen de itt eddig nincs szerencsém vele. 7 játékból 1 2. hely 2 3. a többin meg 6 v 7
Várok ötleteket mit érdemes még kipróbálni és mit nem.
-
- Barça B
- Kapcsolat:
hát én a freerollokat ajánlom bár azok nincsenek mostanában vagy csak nagyon kevés pénzt adnak rá. amúgy a CasiNETo pokeren 2 óránként van freeroll és a legalacsonyabb összdíjazás az 50$ de a legtöbb 100-300 $os meg van 500$os ismezenga írta:Hello
Múlt héten regeltem és elkezdtem játszani pokerstarson 5 dolláros téten. Azután érdeklődnék ki mit szokott játszani. Eddig az 5 dolláros heads up jött be legjobban. 7et sikerült nyernem sorban. Kb 15 heads upból 4 vesztettem. A double or nothing az azért nem tetszett mert pár játékos az asztalnál nem is játszik, csak várják hogy a többiek kiessenek. A 9 fős sit and go az volt a kedvencem játékpénzesen de itt eddig nincs szerencsém vele. 7 játékból 1 2. hely 2 3. a többin meg 6 v 7

starson próbáld ki az 5.25$-os 4 fős hu sng-t (két 'elődöntő', győztes visz mindent). botrány ami ott megy
de óvatosan hu-okkal, mert a jutalék miatt bőven többet kell nyerned a felénél, hogy nyereséges legyél
de óvatosan hu-okkal, mert a jutalék miatt bőven többet kell nyerned a felénél, hogy nyereséges legyél
- ozsimiki
- Adminisztrátor
az elmúlt hónapokban én is a párbajokat részesítem előnyben, 5+50-20+2 dolláros alapon. bőven plusszos a téma.mezenga írta:Hello
nekem a 6 és 5 (teremtől függő ,h melyik) fős sit and gok még az alap, mindkettőnél az első 2 fizet, az is jó lehetőség.
pár helyen van olyan lehetőség is (pl luckyacepoker),h 3fős sit and go, első kapja mind, az sem egy utolsó pénzlelőhely.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Hello
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Asszem én is megadtam volna azok alapján, amit leírtál, annyira nem vagyok feszes, hogy egy ilyen helyzetben eldobjak egy 2 párt. Habár elég bátornak kell lenni ahhoz, hogy ilyen esetben blöfföljön... És lévén, hogy mondtad, hogy tudja, hogy AJ-t is el tudnál dobni ilyen helyzetben, tehát viszonylag feszes kép alakulhatott ki rólad, ezért a visszaemelésed is elég nagy erőt képviselhetett (bár egy igen kis hívásra, a ss ellen...), ezért aztán tudhatta, hogy erősebb, ezért tolta be az all int és ez esetben Te gondolhattad volna, hogy valóban erősebb.mypeter írta:Nos, "természetesen" megadtam, mivel nálam az AQ nem jött szóba, és tudtam, hogy tudja, hogy pl egy AJ-t hajlandó lennék eldobni, tehát benne volt a semibluff lehetősége is. A shortstack nem volt igazán zavaró egyikünknek sem. EGyenlő eséllyel tettem KQ-ra, JT-re és semibluffre (pl AT...). a 40000res visszahívás valóban talán hiba volt, de akkor bármely emelés az, talán itt a passzív call a játék, ezzel felajánlani a CL-nek, hogy ejtsük ki turn all inje után a shortstacket.
Persze hogy JT volt nála, és persze, hogy nem jött semmi jó nekem....
Bár utólag könnyű okosnak lenni, ott helyben meghozni a döntést meg még hatványozottan nehezebb.

Handball, no comment!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Üdv!handball11 írta:Badi nem akarlak megbántani, de neked van még mit tanulnod. Nagyon gyenge a preflop és postflop játékod vmint a betsize-od sem az igazi. Regisztrálj pokerstrategy-re és nézz meg pár videót.
szeretném ha véleményedet megindokolnád,és leírnád a szerinted helyesnek vélt múvikat...természetesen úgy mint HA te lennél abban a szituációban.
örömmel olvasnám, mert mindenből tanul az ember,és az ilyen agydoppingos cikkekkel már végeztem...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
hát ez alapján amit leírtál, csak még nehezebb lett a döntés:)
handball, köszi a tippet
handball, köszi a tippet
Nos, "természetesen" megadtam, mivel nálam az AQ nem jött szóba, és tudtam, hogy tudja, hogy pl egy AJ-t hajlandó lennék eldobni, tehát benne volt a semibluff lehetősége is. A shortstack nem volt igazán zavaró egyikünknek sem. EGyenlő eséllyel tettem KQ-ra, JT-re és semibluffre (pl AT...). a 40000res visszahívás valóban talán hiba volt, de akkor bármely emelés az, talán itt a passzív call a játék, ezzel felajánlani a CL-nek, hogy ejtsük ki turn all inje után a shortstacket.
-
- Barça C
Badi nem akarlak megbántani, de neked van még mit tanulnod. Nagyon gyenge a preflop és postflop játékod vmint a betsize-od sem az igazi. Regisztrálj pokerstrategy-re és nézz meg pár videót.
Megint egy tipikusan olyan hand, amikor egy idióta miatt kerülsz nehéz helyzetbe
Visszagondolva ss-t már preflop se értem, ha ez a flop eltalálta miért nem tolta vissza ott. Na mind1, flopon betolja a fél stackjét, ami blöffnek gyenge, valuenek meg érthetetlen. Aztán itt jön a pont, ahol hibáztál (ha egyáltalán hiba volt). Sztem elég lett volna 30-32K körül visszahívni, ezzel kevésbé kötelezed el magad a pothoz, cl felé mégis egyértelmű jelzés és az ő döntése valószínűleg ugyanaz lett volna mint a 41K-s hívásnál. Itt ő rád tolja, ami nálam monstert jelent, hisz abban biztos lehet, hogy kap egy megadást ss-től és ezt te is tudtad, amikor visszahívtál, szóval én az ő helyében AT+-t tennék a kezedbe, de leginkább két párt vagy setet. EGyszerűen nem tudok elképzelni olyan lapot, amit megversz (AT, AJ? olyan bátor nem lehet:D), ugyanakkor olyan is alig van, amivel így játszik és jobb, mint a KQ. Sztem JT vagy AQ van nála, talán KQ, de legvalószínűbb a JT.
Amit ezután csinál ss, az vicces:D Ha tudta cl, hogy ilyenekre képes, illetve ismer téged is, akkor lehet hogy a szituációt játszotta meg és nem is olyan erős, de ez nem túl valószínű. Ezzel, ha dobsz, valószínűleg megvan a 3. hely, de sztem ez nem játszik akkora szerepet, nincs akkor különbség a 3. és a 4. díja között, itt a minimális cél már a 2. hely.
Nálam ez egy fájdalmas dobás.
szerk. látom közbe írtál:)

Visszagondolva ss-t már preflop se értem, ha ez a flop eltalálta miért nem tolta vissza ott. Na mind1, flopon betolja a fél stackjét, ami blöffnek gyenge, valuenek meg érthetetlen. Aztán itt jön a pont, ahol hibáztál (ha egyáltalán hiba volt). Sztem elég lett volna 30-32K körül visszahívni, ezzel kevésbé kötelezed el magad a pothoz, cl felé mégis egyértelmű jelzés és az ő döntése valószínűleg ugyanaz lett volna mint a 41K-s hívásnál. Itt ő rád tolja, ami nálam monstert jelent, hisz abban biztos lehet, hogy kap egy megadást ss-től és ezt te is tudtad, amikor visszahívtál, szóval én az ő helyében AT+-t tennék a kezedbe, de leginkább két párt vagy setet. EGyszerűen nem tudok elképzelni olyan lapot, amit megversz (AT, AJ? olyan bátor nem lehet:D), ugyanakkor olyan is alig van, amivel így játszik és jobb, mint a KQ. Sztem JT vagy AQ van nála, talán KQ, de legvalószínűbb a JT.
Amit ezután csinál ss, az vicces:D Ha tudta cl, hogy ilyenekre képes, illetve ismer téged is, akkor lehet hogy a szituációt játszotta meg és nem is olyan erős, de ez nem túl valószínű. Ezzel, ha dobsz, valószínűleg megvan a 3. hely, de sztem ez nem játszik akkora szerepet, nincs akkor különbség a 3. és a 4. díja között, itt a minimális cél már a 2. hely.
Nálam ez egy fájdalmas dobás.
szerk. látom közbe írtál:)
Még megvárom Badi véleményét is, aztán megírom mi történt. Shortstack sztem egyértelmű: Ax-szel callolt, majd az A magas flopon hívott egy kb potot, de hagyott menekülési esélyt, nyilván nem győzni akart, hanem a létrán feljebb jutni. Chipleadert mire tettem? Magas párral visszaemelt volna, többször volt rá alkalom, ugyanúgy AKval vagy AQval is. Tehát 4 lehetőséget láttam: KQ nála is, JT (ami egyedül vert jelenleg), semibluff pl AJvel vagy AT-zel, hiszen ha 2 párra is tesz még rengeteg outja és drawja van, vagy komplett bluff kis párral vagy semmivel. 3 ellenfelem közül ő volt messze a legjobb, a shortstack vagdalkozó volt, a 4. srác meg feszes passzív, őrízte a stackjét. Tehát nem nagyon tudtam egyértelműen mire rakni, ezek közül bármi lehetett. Ami tuti volt kb 30%-om mindenképpen van, ha ő vezet most, hiszen szett vagy nagyobb 2 pár nem jöhetett szóba, ha sora van akkor a KQ fullra vagy backdoor sor illetve fullra az outjaim tisztán megvoltak.
-
- Eurobarca Staff
Hát ez egy jó kis party lehetett. Igazából némi infót adhattál volna meg a játékosokról, mert gondolom azért egy-két dolog már feltűnt ennyi idő után 
Azt előre leszögezném, hogy a shortstacek "hero" movejait "nem értem", de Badi is megmondta, hogy fish vagyok, igaz ő is
.
Szóval nézzük előröl Te emeltél, CL call sztem sztenderd, a kisvak call is lehet, akár all in is lehetne, mert bent van már majdnem 15k antékkal.
És itt jön amit nem értek mi ez a 13k-s emelés? Ez a fél stackje, ha egy megadást is kap, akkor turnon, vagy riveren ha betolja sem tud dobatni. Jó nem a 13ks nyitással van a probléma, hanem az utána lévő folddal. Mert preflop emelés után mondjuk egy 375 flopba belehívni még értelmesebb lett volna, de így...Na mindegy.
Aztán jött a raiseed majd az all in nehéz kérdés mivel csak annyi infóm van, hogy CL meg azért ez nem micro tét, szóval biztos nem véletlen volt ő a cl. Két párnál nem hiszem, hogy gyengébb lehetett - K, vagy Q egypárral biztosan nem játszik így mégha J, vagy T kickere is van. AJ-AT meg szerintem visszahív preflop 4 játékosnál már főleg, persze itt is nagy szerepe van az infóknak - szóval én valószínűleg dobtam volna, az ss is eléggé meggyengült és azért már az 501 és 670 között is nagy a difi. De ezeket az 1-1 kiragadott partykat mindig nehéz értékelni.
Kiváncsi vagyok mi lett a vége, nekem mára csak Axx flop Q turn all in call után A8amat végezték ki Q8al river Q-val, a többiben nem sok érdekes volt szerencsére a többi fogalmatlan kamatokkal vissazadta azt a pénzt

Azt előre leszögezném, hogy a shortstacek "hero" movejait "nem értem", de Badi is megmondta, hogy fish vagyok, igaz ő is

Szóval nézzük előröl Te emeltél, CL call sztem sztenderd, a kisvak call is lehet, akár all in is lehetne, mert bent van már majdnem 15k antékkal.
És itt jön amit nem értek mi ez a 13k-s emelés? Ez a fél stackje, ha egy megadást is kap, akkor turnon, vagy riveren ha betolja sem tud dobatni. Jó nem a 13ks nyitással van a probléma, hanem az utána lévő folddal. Mert preflop emelés után mondjuk egy 375 flopba belehívni még értelmesebb lett volna, de így...Na mindegy.
Aztán jött a raiseed majd az all in nehéz kérdés mivel csak annyi infóm van, hogy CL meg azért ez nem micro tét, szóval biztos nem véletlen volt ő a cl. Két párnál nem hiszem, hogy gyengébb lehetett - K, vagy Q egypárral biztosan nem játszik így mégha J, vagy T kickere is van. AJ-AT meg szerintem visszahív preflop 4 játékosnál már főleg, persze itt is nagy szerepe van az infóknak - szóval én valószínűleg dobtam volna, az ss is eléggé meggyengült és azért már az 501 és 670 között is nagy a difi. De ezeket az 1-1 kiragadott partykat mindig nehéz értékelni.
Kiváncsi vagyok mi lett a vége, nekem mára csak Axx flop Q turn all in call után A8amat végezték ki Q8al river Q-val, a többiben nem sok érdekes volt szerencsére a többi fogalmatlan kamatokkal vissazadta azt a pénzt

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Akkor én is egyet írok fejből, szerdán online 50+4 USD MTT 190 induló, FT, még négye vagyunk. Chipleader 100 000, én 91 000, egy srác 85 000 és egy 30 000-rel van benne. UTG KQ o-m van, nagyvak 2000. Emelek 5500-ra, Chipleader call, shortstack call, BB fold. Flop AKQ rainbow. Shortstack a kisvakból hív 13 000-et, én emelek 41 000-re, chipleader all-in, kisvak dob. Mit csinálnátok???? Háttérinfo: 4. helyezett 501 USD, 3. helyezett 670 USD, 2. helyezett 1250 USD. 1. helyezett, 1950 USD.
Na szóval????? Badi, Miki, Drigo és mindenki kérem a véleményeket! Dobás és marad 40K felett vagy call, a 2 párra de lehet hogy csak 4 (vagy 2, vagy csak backdoor ) outom van.
Na szóval????? Badi, Miki, Drigo és mindenki kérem a véleményeket! Dobás és marad 40K felett vagy call, a 2 párra de lehet hogy csak 4 (vagy 2, vagy csak backdoor ) outom van.
igen igen. gondoltam hogy kikapsz a kézzel, de ugyanezt játszottam volna. Ha nagy a tét és nem akarsz mindent elveszíteni, talán egy kicsit lassabban, de sztem ne volt benne hiba. A második blöff szép, csak éppen ehhez ismerni kell az ellenfelet, vagy kamikazénak kell lenni, soxor bele lehet futni egy calling stationbe pl 2es párral végig callol....
Badi írta:itt a teljes leosztás
http://handhistory.hu/hand_history.php?hhh_id=37715
na a hand az én szemszögömből
preflop: standard
flop: kicsit hívtam, 2bb potnál bőven belefért volna a 40es hívás, jelen esetben tök mind1, de ha a 22t adja, a 40et is (főleg hogy flushhúzó is lent volt)
turn: na itt kezd érdekes lenni. csekkel, amire hívok egy 3/4ed potot, erre miniraisel. ez kb semmit nem jelent, lehet blöff, mivel a 8as valszeg nem segített rajtam akár 2pár, húzó, 8as, moster. 4:1es oddsnál fold szóba se jöhet és pont amiatt, mert kb minden lehet nála, az all in is rossz játék sztem, mert azt csak a jobb lap adja meg. a 400as 3betet viszont megadhatja a húzó (hibásan) vagy a 8as. a call sztem túl feszes játék lenne, ráadásul ha riveren 4,5,8 vagy pikk jön, nem tudunk callolni (+6nál 7nél valszeg splitre kell megadni ha hív).
szóval én úgy látom a raise jó volt. erre jön egy újabb miniraise, ami mindent megváltoztat. ilyet csak akkor csinál az ember, ha hatalmas fish vagy/és ha mostere van. itt már majdnem 9:1 az oddsom, ami mellett nevetséges lenne eldobnom a soromat, ugyanakkor szinte biztos voltam benne, hogy verve vagyok (call még mindig nem játszik, de ezt már leírtam miért). ezt még tetézte, hogy a nevéből kiderül, hogy nő és ugye a nők feszesek:D (tudom, szeteotípia, de 90%ban igaz) igazából erre céloztam, hogy itt el lehet-e dobni![]()
végül a megérzésen felülkerekedett a matek és rátoltam, reménykedve a pikk A8, 85, 86 valamelyikében
nem is annyira a hand kimenetele volt a lényeg, hanem a szituáció:)
ps: az iylen handeket már jobban csípem:)
http://handhistory.hu/hand_history.php?hhh_id=37716
így izgi, nem olvasom tovább, itt tartok. Nálam egyértelmű push HU-ban, ez nem a nagy foldok játéka. És nem is gondolnám tovább. :DDDDDD
Badi írta:ez is starson volt:)
még kivi vagyok 1-2 ember mit mondd, aztán beteszem a teljes leosztást+leírom, én hogy látom