Megint egy tipikusan olyan hand, amikor egy idióta miatt kerülsz nehéz helyzetbe
Visszagondolva ss-t már preflop se értem, ha ez a flop eltalálta miért nem tolta vissza ott. Na mind1, flopon betolja a fél stackjét, ami blöffnek gyenge, valuenek meg érthetetlen. Aztán itt jön a pont, ahol hibáztál (ha egyáltalán hiba volt). Sztem elég lett volna 30-32K körül visszahívni, ezzel kevésbé kötelezed el magad a pothoz, cl felé mégis egyértelmű jelzés és az ő döntése valószínűleg ugyanaz lett volna mint a 41K-s hívásnál. Itt ő rád tolja, ami nálam monstert jelent, hisz abban biztos lehet, hogy kap egy megadást ss-től és ezt te is tudtad, amikor visszahívtál, szóval én az ő helyében AT+-t tennék a kezedbe, de leginkább két párt vagy setet. EGyszerűen nem tudok elképzelni olyan lapot, amit megversz (AT, AJ? olyan bátor nem lehet:D), ugyanakkor olyan is alig van, amivel így játszik és jobb, mint a KQ. Sztem JT vagy AQ van nála, talán KQ, de legvalószínűbb a JT.
Amit ezután csinál ss, az vicces:D Ha tudta cl, hogy ilyenekre képes, illetve ismer téged is, akkor lehet hogy a szituációt játszotta meg és nem is olyan erős, de ez nem túl valószínű. Ezzel, ha dobsz, valószínűleg megvan a 3. hely, de sztem ez nem játszik akkora szerepet, nincs akkor különbség a 3. és a 4. díja között, itt a minimális cél már a 2. hely.
Nálam ez egy fájdalmas dobás.
szerk. látom közbe írtál:)