Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én pl.tudtam,ert akkor nyert bl-t,meg egy évvel előtte UEFA kupát,és ha ő nem lett volna a portoban,akkor ez a két cím sem lenne.Colin írta:De a reklám... hányan tudták előtte h ki az a Deco?Zsolti írta:látszik,hogy nem néztél sok EB-t azon Deco ritka rosszul játszott.Colin írta: Na ez az... Deco is pont ugyanaz a kategória mint Baros... Egy jó EB
De a reklám... hányan tudták előtte h ki az a Deco?Zsolti írta:látszik,hogy nem néztél sok EB-t azon Deco ritka rosszul játszott.Colin írta: Na ez az... Deco is pont ugyanaz a kategória mint Baros... Egy jó EB
Ez így van.Zsolti írta:és ezzel a mondattal le is zárnám barosról a véleményemet:ő egy középszerű jó játékos egy középszerű csapatba.pl:schalke,tottenham,newcastle,atletico,reál
ne viccelj már!gili a leggyengébb láncsszem a Barcában,de Baros oda sem férne be...Rivaldinho írta:és nézdd meg mennyit játszott? simán beférne mondjuk Giuly helyére, vannak olyan adottságai
Na ez az... Deco is pont ugyanaz a kategória mint Baros... Egy jó EBZsolti írta:miért?mert volt egy jobb EB-je???azóta egy nulla.mennyit rugott a p.ligue-ban?4-et,5-öt?bl-ben?2-t,3-mat?ezt nevezem világklasszis csatárnak!Rivaldinho írta:yoo, de a második vonalban tuti ott van, máérmint a legjobb csatárok második vonalában!
miért?mert volt egy jobb EB-je???azóta egy nulla.mennyit rugott a p.ligue-ban?4-et,5-öt?bl-ben?2-t,3-mat?ezt nevezem világklasszis csatárnak!Rivaldinho írta:yoo, de a második vonalban tuti ott van, máérmint a legjobb csatárok második vonalában!
hát mesze van a legjobb csatárok táborától.pl:Eto'o,Henry,Gila,Seva.Rivaldinho írta:nem egy pool szintű??? te viccelsz? szerintem az egyik legjobb csatár, olyan könnyedenkezeli a labdát, úgy rakja bokából ide oda, jobban mint pár csapattársa, olyan érzéke van! legalábbis szerintem, igaz lehet elfogult vagyok,Zsolti írta:hát sztem mennie kellett,mert azért baros nem pool szintű csatár...
nem egy pool szintű??? te viccelsz? szerintem az egyik legjobb csatár, olyan könnyedenkezeli a labdát, úgy rakja bokából ide oda, jobban mint pár csapattársa, olyan érzéke van! legalábbis szerintem, igaz lehet elfogult vagyok,Zsolti írta:hát sztem mennie kellett,mert azért baros nem pool szintű csatár...
Hát jah, ez olyan mint spanyolból oroszországba...Barcaforever írta:A fene menne a liverpoolból németországba.Zsolti írta:baros már aláírt.
cicinho meg csak érdeklődési szinten van a juvénál...
A fene menne a liverpoolból németországba.Zsolti írta:baros már aláírt.
cicinho meg csak érdeklődési szinten van a juvénál...
majd meglátjuk mit tud, bár ha az Argentín csapat csk-ja volt akkor nem Espanyolban fog visszavonulniZsolti írta:Az Espanyol együttese szerződteti a San Lorenzótól a 20 esztendős Pablo Zabeletát. Az argentin középpályást szerdára várják Barcelonába, ahol az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálat után öt esztendőre kötelezi el magát a katalán gárdához. A klub arról is tájékoztatta a sajtót, hogy a játékos marketing-jogai egy külső cégnek kerülnek átadásra, amely segítette a labdarúgó Európába hozatalát.
Zabaleta a néhány héttel ezelőtt véget ért U20-as VB-n csapatkapitányaként volt tagja az aranyérmet szerzett válogatottnak.
úgy látom,hogy megvan a Maxi Rodriguez utódja!jó kis játékos ez a Zabaleta