Barca vs. Real
Sajnálom Sneijdert remélem gyorsan rendbejön
- Mihu
- Director del Fútbol
Most azt hiszem el kell tekintenünk attól hogy Real Madrid játékosról van szó. Nagyon sajnálom Sneijdert. Egy ilyen sérülést egyik játékosnak sem kívánok, legyen az Figo vagy Saviola. Láttunk már olyat hogy egy ilyen sérülés karriereket tört derékba...
Mielőbbi felépülést kívánok Neki!
Mielőbbi felépülést kívánok Neki!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
http://www.youtube.com/watch?v=RcBlcIFQhisgekkodan írta:A biciklis-cselről nincs valami jó cikked?Így lenne teljes a kép Bányász kolléga
Így tanulható a leginkább...olvasni felesleges róla.

Szerk:bocs az offokért.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na akkor. Beethowen zenéje és a labdarúgó különóra méltó lezárása ennek az akadémikus vitának.
Pax. Mindenkinek.

Pax. Mindenkinek.

-
- Director del Fútbol
A biciklis-cselről nincs valami jó cikked?

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az 1956-os Népstadionban csak állóhelyek voltak, és 100 ezer ember befogadására volt képes. Apám ott volt, tán jobban tudja.Perrero írta:már nem azér, de most nem a nou camprol volt szóVarga Tamás írta: Onnan mondjuk távcsővel kellene nézni már a meccset.
Édesapám mesélte, mikor 1954-ben kinn volt a 7-1-es angolon, a legfelső sorból nézte az apjával, és csak kis pontok szaladgálását figyelhette. De, boldogan meséli mindig azt a napot, és azt az órát, amikor látta az Aranycsapat góljait.

-
- Director del Fútbol
OFF:
Egy apró lezárást azért még tennék a dologhoz, csak, hogy az egészségünk is megmaradjon:
http://www.youtube.com/watch?v=O6txOvK-mAk
Egy apró lezárást azért még tennék a dologhoz, csak, hogy az egészségünk is megmaradjon:
http://www.youtube.com/watch?v=O6txOvK-mAk
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Llegenda del Barça
Gekkodan!
Rendben, akkor mindenki keressen rá a focira a wikipédián, mivel senki sem írt olyat amiért kéne, de ez általánosságban mindenkinek szól! Úgyhogy ízzanak azok a "www."-ok!
Lezárva.
szerk: http://hu.wikipedia.org/wiki/Labdar%C3%BAg%C3%A1s
Rendben, akkor mindenki keressen rá a focira a wikipédián, mivel senki sem írt olyat amiért kéne, de ez általánosságban mindenkinek szól! Úgyhogy ízzanak azok a "www."-ok!
Lezárva.
szerk: http://hu.wikipedia.org/wiki/Labdar%C3%BAg%C3%A1s
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.08.03. 22:38:45-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kérek minden kedves Fórumozót itt zárjuk le eztet' a dolgot. A madridistán nincs ekkora hepaj belőle.
Sneijdernek jobbulást, Diabynak meg kellő lelkiismeret-furdalást!
Sneijdernek jobbulást, Diabynak meg kellő lelkiismeret-furdalást!

-
- Director del Fútbol
Zozzy 5!
Utoljára közlöm a véleményemet és lezártnak tekintem a történetet. Nem oktattalak ki, és egy cseppel sem nagyobb az arcom mint neked. Nem tudom hány éves vagy, nem tudom mekkora focista vagy és nem tudom azt sem, hogy hány diplomád van, mint ahogy azt sem, hogy hány milliárdos céget tudsz magad mögött. Azt tudom rólad, hogy hány hsz-ed van és mi a neved.
És még egy dolgot tudok: nem személyeskedtem, nem beszéltem máshogy mint szoktam és nem nagyképűsködtem. Most viszont szösszenetként utoljára megjegyzem (ha már kedveled ezt a szót), hogy AMENNYIBEN NEKED SZÓLT VOLNA, megszólítalak, vagy küldök egy privátot, vagy netán idézlek. Mint ahogy most tettem, mert ha felnézel a hsz tetejére, ott van egy megszólítás
Ha így már világos vagyok, akkor boldoggá tettél, ha még mindig nem érted, nem tudok többet mondani.
Nem személyeskedtem Neked sem és Bányásznak sem. Használtam egy határozatlan névmást és egy feltételes módot.
Végleg lezártam.
Utoljára közlöm a véleményemet és lezártnak tekintem a történetet. Nem oktattalak ki, és egy cseppel sem nagyobb az arcom mint neked. Nem tudom hány éves vagy, nem tudom mekkora focista vagy és nem tudom azt sem, hogy hány diplomád van, mint ahogy azt sem, hogy hány milliárdos céget tudsz magad mögött. Azt tudom rólad, hogy hány hsz-ed van és mi a neved.
És még egy dolgot tudok: nem személyeskedtem, nem beszéltem máshogy mint szoktam és nem nagyképűsködtem. Most viszont szösszenetként utoljára megjegyzem (ha már kedveled ezt a szót), hogy AMENNYIBEN NEKED SZÓLT VOLNA, megszólítalak, vagy küldök egy privátot, vagy netán idézlek. Mint ahogy most tettem, mert ha felnézel a hsz tetejére, ott van egy megszólítás

Ha így már világos vagyok, akkor boldoggá tettél, ha még mindig nem érted, nem tudok többet mondani.
Nem személyeskedtem Neked sem és Bányásznak sem. Használtam egy határozatlan névmást és egy feltételes módot.
Végleg lezártam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.08.03. 22:31:05-kor.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Llegenda del Barça
Én és Bányász írtuk, hogy szerencsétlenül lépett be Sneider a labda elé. Ezt te lefordítottad úgy, hogy a holland a hibás, és jött a wikipédiás szösszenet. Ezért vettem magamra, ha nem ránk gondoltál akkor nem tudom kire.
Lehet más a véleméyned, ahogy nekem is, és másnak is, ezért nem kell nagyképűsködni olyannal, hogy keress rá a focira stb...
Lehet más a véleméyned, ahogy nekem is, és másnak is, ezért nem kell nagyképűsködni olyannal, hogy keress rá a focira stb...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
"Nem vagyok ideges..."
Nyugalom, barátaim! Nem vérre megy itt a játék. Senki nem lett megszólítva személyében. Gekkodan ebben az esetben általánosságban beszélt. Én így érzem. És Zozzy: elismerjük, hogy már régóta focizol kis- és nagypályán egyaránt, tudjuk, hogy értesz a futballhoz. De nem Neked szőlt. Szerintem.
Nyugalom, barátaim! Nem vérre megy itt a játék. Senki nem lett megszólítva személyében. Gekkodan ebben az esetben általánosságban beszélt. Én így érzem. És Zozzy: elismerjük, hogy már régóta focizol kis- és nagypályán egyaránt, tudjuk, hogy értesz a futballhoz. De nem Neked szőlt. Szerintem.

-
- Director del Fútbol
Ad 1. Semmi célzás nem volt benne. Ha téged szeretnélek kioktatni, akkor odaírnám a nevedet, vagy küldenék egy privátot, hogy "hé öcsém, akkor ez így vagy így kéne, hogy legyen..."Zozzy 5 írta:Igazán kedves, hogy meg szeretnél tanítani focizni, de szerencsére van már annyi tapasztalatom, hogy egy ilyen eset után gondolhassak valamit szerencsétlenségnek vagy szándékosnak, és ne a wikipédián keresgéljek.gekkodan írta:Tamás barátommal egyetértésben pedig: aki még Sneijdert okolja, hogy technikai fölényét kihasználva fedezte a labdát, az sürgősen keressen rá a wikipédián a labdarúgás címszóra.
Ad 2. A tapasztalatodat sem vontam kétségbe, csak attól mert neked van, még lehet más a véleményem és lehet nekem is. Talán már nem abban a 14-16 éves korosztályban vitatkozunk, amikor babra megy a játék, hogy ki focizott többet és meddig jutott vagy bármi.
Ad 3. A "valaki" a magyar nyelvtanban egy határozatlan névmás, ismét mondom, hogy ha neked szólna, megszólítanálak, nem a hátsó ajtón szoktam közlekedni.
Továbbra is maradok tisztelettel, de a témát részemről lezártam.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Llegenda del Barça
Igazán kedves, hogy meg szeretnél tanítani focizni, de szerencsére van már annyi tapasztalatom, hogy egy ilyen eset után gondolhassak valamit szerencsétlenségnek vagy szándékosnak, és ne a wikipédián keresgéljek.gekkodan írta:Tamás barátommal egyetértésben pedig: aki még Sneijdert okolja, hogy technikai fölényét kihasználva fedezte a labdát, az sürgősen keressen rá a wikipédián a labdarúgás címszóra.
-
- Hírhozó-cikkíró
100%-ig biztos vagyok benne, hogy semmiféle szándékosság nem volt Diaby megmozdulásában, már csak azért is, mert neki is pont egy előkészületi meccsen törött el a lába egy ugyanilyen szerencsétlen belépőt követően tavaly vagy tavalyelőtt. Szóval, ha valaki tudja, milyen hosszú hónapokra kidőlni egy teljesen tét nélküli meccsen, az ő.
Sneijderrel sokat veszít a Real, az egyszer fix.
Sneijderrel sokat veszít a Real, az egyszer fix.
- Bányász
Ha tét nélküli ha nem valamilyen szintű presztizse van egy Real - Arsenalnak.gekkodan írta:Akkor ezt meg is beszéltük. Boixossal kell egyetértenem újfent, egy tét nélküli mutyimatyi meccsen nem kell kalimpálni, mint a hülyegyerek a járókában.
Tétmeccsen a nagy hévnél sem elfogadható egy ilyen tett, itt meg főleg nem. Tamás barátommal egyetértésben pedig: aki még Sneijdert okolja, hogy technikai fölényét kihasználva fedezte a labdát, az sürgősen keressen rá a wikipédián a labdarúgás címszóra.
Ennél az esetnél hol mutatkozott meg a technikai fölénye Sneijdernek???
Sztem senki nem okolja Sneijdert.Csak én pl nem okolom Diabyt se.Megrúgta Sneijdert de szerintem tök ártatlan szituáció volt.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás írta:Onnan mondjuk távcsővel kellene nézni már a meccset.ozsimiki írta:Sok??? Csoda,ha egy ekkora meccsre bejutsz a stadionba egyáltalán ennnyiért...nem érdekel,h kakasülő,megérné.horvimate9 írta:Hello! AZ komoly hogy 1 db jegy a Beca-Real meccsre a Nou Camp legfelső kakasülőjébe 75euro a jegy? Az kb 20000 ftnem lesz az sok 1 kicsit
Édesapám mesélte, mikor 1954-ben kinn volt a 7-1-es angolon, a legfelső sorból nézte az apjával, és csak kis pontok szaladgálását figyelhette. De, boldogan meséli mindig azt a napot, és azt az órát, amikor látta az Aranycsapat góljait.
hat en tavaly ott voltam a Barca-Espanyol mecsen es a kakasulon volt jegyem,de nagyon jol lehetet mindent latni meg Messi goljat is,az a Maradona fele kezes golt
de szerintem te ilyen mecsre 75euroert a vilagon nem fogsz jegyet kapni
- Bányász
Nem Sneijder a hibás amiért fedezte a ladbát.Azt csinálta amit kell.Varga Tamás írta: Nehogy már Sneijder legyen a hibás, hogy fedezte a labdát? Így nem csúszunk be főleg nem páros lábbal.
Ja, és lehet, hogy most már megdorgálnák Diabyt a realosok.
De már akkor lépett be amikor Diaby csúszott...sztem faultot akart csak rossz vége lett.
Igen lehet,h már mérgessek rá mert ez lett a vége.De ott akkor nem voltak azok mert nem tűnt komolynak az eset....

-
- Director del Fútbol
Akkor ezt meg is beszéltük. Boixossal kell egyetértenem újfent, egy tét nélküli mutyimatyi meccsen nem kell kalimpálni, mint a hülyegyerek a járókában.
Tétmeccsen a nagy hévnél sem elfogadható egy ilyen tett, itt meg főleg nem. Tamás barátommal egyetértésben pedig: aki még Sneijdert okolja, hogy technikai fölényét kihasználva fedezte a labdát, az sürgősen keressen rá a wikipédián a labdarúgás címszóra.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Bányász
Akkor nézd meg jól a felvételt. A labda 90 fokos szögben halad tovább ahhoz képest, amerre Matuzalem lőni akarta. De mindkettő csúnya volt.[/quote]Varga Tamás írta: És,h melyik volt a csúnyább az szerintem lemérhető a reakciókon...
Igaz..még épphogy bele tudott pöckölni a passzba.
De neki még kevesebb esélye volt megjátszani a labdát mint most Diabynak...és kintről is sokkal csúnyábbnak tűnik.
De ez benne van...nem akartak ők rosszat...

-
- Llegenda del Barça
Éppen a szándékosság hiánya a lényeg. Nyilván ezelőtt sem akart ilyet okozni és ezután sem fog. Diaby egyébként remek játékos, nem is ezekről híres. A lényeg: emberből van, ez meg egy kemény sport. Büntetés?gekkodan írta:Zozzy 5!
Nem mondtam, hogy szándékos volt, de arra akartam rávilágítani, hogy aki ennyire képtelen koordinálni a mozgását és ilyen ütemkéséssel okoz ekkora sérülést, azt meg kell büntetni, akár edzőmeccs, akár tétmeccs. Nem gondolom, hogy ebben hajlandó lennék a vitára és azt sem, hogy meggyőznél.
Amikor halálos gázolás történik az utakon, az ittas vezető és a józan vezető úgyanúgy elveszíti a jogosítványát.
Szándékosság, vagy nem: büntetni kell. Máskülönben bárki megtehet bármit és keresztbe törhet pályafutásokat. Az ok és az okozat nem ugyanaz.
Maradok tisztelettel, de nem vagyok meggyőzhető.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Már hogyne lett volna. Ha nem ért volna labdát, akkor az egyenesen halad tovább, amerre Matuzalem meglőtte. Legalábis, a felvételen ez látható.Zozzy 5 írta:A labdához köze nem volt...tessék kolléga: http://www.youtube.com/watch?v=k0qbL1irYIo
Yaya Touré esete véletlen volt, Diabyé szerencsétlen, és elkerülhető. Nehogy már Sneijder legyen a hibás, hogy fedezte a labdát? Így nem csúszunk be főleg nem páros lábbal.
Ja, és lehet, hogy most már megdorgálnák Diabyt a realosok.

Ezt én is teljesen így látom, Diaby belépője dúrvább volt. De azt is tegyük hozzá, hogy amit utána Yaya csinált, hogy csak simán ledobta magáról Matuzalem-et, az se volt szép megmozdulás.Varga Tamás írta:Ja, már emlékszem. Touré itt teljesen szabályosan elrúta a labdát. A másik lába a lendülettől elkaszálta Matuzalem támaszkodó balját. Ez egy véletlen baleset. Míg Diaby páros lábbal odaugrott Sneijdernek. A kettő nem ugyanaz. Megnéztem 2-3-szor, és mindig ugyanarra következtetésre jutottam. Mindkettő fájdalmas volt, de Diaby esete sokkal csúnyább, és alattomosabb volt, az én véleményem szerint. Aztán, tévedhetek is. Mindenesetre én így látom.
A másik amit én még hozzátennék, hogy a Tourés ügy bajnokin történt, nem egy felkészülési meccsen. A kettő pedig nem ugyanaz.
Jobbulást Snejdinek!