Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
messideco
Presidente del Barça

2009.07.06. 19:42:28

Balinho írta:Igazából amit nem értek a Milannal kapcsolatban, hogy évek óta garasoskodnak, minden eurocentet megvizsgálnak mielőtt kiadják...

Pedig amikor eladták Sevát 50M Európáért, ki jött azóta? Komoly dellát Ronaldinhoért adtak ki (aki, amint azt Florentino óta tudjuk, nyilván többszörösét hozta vissza marketingügyileg), közepes összeget csengettek mondjuk Oliveiráért (akit azonban kb összesen 5-6Meurós veszteséget hozhatott, mivel jópénzért adták el a Zarába), Patoért, Zambrottáért. Rajtuk kívül Emerson és Gourcuff , Bonera meg Brocchi jött aprópénzért.

Ehhez képest egy valag pénz jött Seváért, ahogy távozott rögvest BL-t nyert a csapat, Gilardinoval, Oliveirával, Gourcuffel is kaszáltak egy sort.

Ezek után idén eladják Kakát 65ért és nincs pénz igazi vérfrissítésre? Már bocsánat, de hogy lehetett egy anyagilag toppon, szakmailag is toppon (BL+Seva eladása) lévő klubot ennyire szétbarmolni?Szó se róla nekem se fáj, csak értetlenül állok a dolgok alakulása előtt? Hova ment az a pénz, hogy idén mint a leprásoktól úgy szabadulnak legjobbjaiktól?
Berlusconi es Galliani zsebebe... Amugy Berlusconi most az olasz elnok? :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.07.06. 18:56:36

Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/be ... 44893.html?

vicc ez az ember...
A szurkolók - ultrák nem találták annyira viccesnek. Gondolom, nem vicces kedvükben dobálták az üvegeket meg a petárdákat a klubházra Milanellóban... :P
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.07.06. 18:05:48

Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.07.02. 21:15:32

Krojf írta:Montella szögre akasztja a csukáit!
Boixos Koma Drága!
Mit szólsz Te mindehhez???
K.
hát KrojfKoma, mit szólhatnék...? nagyon sajnálom, mert az egyik legkedvesebb játékosom, dehát mostanra sajnos már annyi sérülése volt, h nem igazán maradt esélye a teljes értékű játékra. ez van.
na de az ember csak a szépre emlékezik ugye! 8)

itt van az aeroplanino életének legjobb meccse, ahol négyet bökött a lazionak, főleg a negyedik volt brutális. igaz, a capitano sem volt piskóta, amikor feltette az i-re a pontot 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.07.02. 20:58:57

Montella szögre akasztja a csukáit!
Boixos Koma Drága!
Mit szólsz Te mindehhez???
K.
Balinho
Entrenador del Barça

2009.07.01. 13:14:38

Igazából amit nem értek a Milannal kapcsolatban, hogy évek óta garasoskodnak, minden eurocentet megvizsgálnak mielőtt kiadják...

Pedig amikor eladták Sevát 50M Európáért, ki jött azóta? Komoly dellát Ronaldinhoért adtak ki (aki, amint azt Florentino óta tudjuk, nyilván többszörösét hozta vissza marketingügyileg), közepes összeget csengettek mondjuk Oliveiráért (akit azonban kb összesen 5-6Meurós veszteséget hozhatott, mivel jópénzért adták el a Zarába), Patoért, Zambrottáért. Rajtuk kívül Emerson és Gourcuff , Bonera meg Brocchi jött aprópénzért.

Ehhez képest egy valag pénz jött Seváért, ahogy távozott rögvest BL-t nyert a csapat, Gilardinoval, Oliveirával, Gourcuffel is kaszáltak egy sort.

Ezek után idén eladják Kakát 65ért és nincs pénz igazi vérfrissítésre? Már bocsánat, de hogy lehetett egy anyagilag toppon, szakmailag is toppon (BL+Seva eladása) lévő klubot ennyire szétbarmolni?Szó se róla nekem se fáj, csak értetlenül állok a dolgok alakulása előtt? Hova ment az a pénz, hogy idén mint a leprásoktól úgy szabadulnak legjobbjaiktól?
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.29. 17:39:14

darmian írta:már Boixos is írta múltkor, hogy a Milan elk.rta a generáció váltást. Nem szép, lassan cserélték ki a keretet, hanem ezt a mostani bandát vitték évekig, még a 2003as BL döntőben is ott volt ennek a keretnek a nagyrésze, aki nem, az már szögre akasztotta a csukát. :D Most hirtelen kell hipp-hopp váltani a csapatnak, és ez kerül majd nekik 2-3 évbe, míg beérnek a most érkezett fiatalok
annyi baj legyen, én kifejezetten örülök ennek. bár remélem igazatok lesz,h még beletelik 2-3évbe míg vmit kezdenek magukkal vmit, olyan Arsenalos mód tetszene.

Ősztől remélem a Juve izgalmasabbá teszi az idényt mint az ezelőttit. többi csapatban sokat nem látok.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
darmian
Jugador del Barça

2009.06.29. 10:34:14

Dehogy szedik szét. :D Itt olaszhonban is agyon rúgják, azért itt sem egy favágó van, de nem sérülékeny a srác, bírja. Egyébként szerintem a legtehetségesebb 20 alatti támadó, jó testfelépítése van hozzá, nagyon jól kezeli a labdát, távolról veszélyes, jól fejel, remekül cselez, és ha begyorsul szemmel alig lehet követni, szóval rá kellene építenie a Milannak, de ha elfogadják a Chelsea ajánlatát, akkor biztos, hogy a vezetők szét akarják szedni a klubot, csak előtte egy kis pénzt akarnak belőle csinálni
Ronaldinho_80
Barça C

2009.06.28. 15:54:17

LG írta:Csak a "jók még" kategória nem biz

tos, h hosszú távon képes jó teljesitményt nyújtani. A másik nagy kérdőjel pedig R80, benne én már nem biznék. Igazából Patoban bizhatnak. Ettől függetlenül nem mondom, h olyan borzasztó lesz a Milan, mert hulladék Serie A-ban ez egy dobogós helyre lazán elég, de a bajnoki cim nem hiszem, h meg lehet nekik, a BL-ről nem is szólva, még akkor is, ha a Milan egy undoritó kupacsapat.

Azért a Poolnál nem kell nagyobb kupacsapat, 20 éve nem nyertek bajnokságot... :)

Olvastam a goal.com-on, hogy a Chelsea egy hihetetlen ajánlatra készül Patoért. Kb 60 millió fontot fognak lerakni az asztalra...

Ha Pato elmegy Angliába, neki vége, szétszedik... (áll. Pato vagy a Realba, vagy a Barcába szerződne szívesen)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.28. 11:04:28

Csak a "jók még" kategória nem biztos, h hosszú távon képes jó teljesitményt nyújtani. A másik nagy kérdőjel pedig R80, benne én már nem biznék. Igazából Patoban bizhatnak. Ettől függetlenül nem mondom, h olyan borzasztó lesz a Milan, mert hulladék Serie A-ban ez egy dobogós helyre lazán elég, de a bajnoki cim nem hiszem, h meg lehet nekik, a BL-ről nem is szólva, még akkor is, ha a Milan egy undoritó kupacsapat.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.27. 15:29:56

Ha okosan csinálják nem feltétlenül. A mag már szerintem most is adott. Nesta jó lehet, ha nem sérült, benne van még, meg talán Jankulovskiban is, de ha ő megy vszeg Romába megy ahonnan elhoznák Méxest. Az nem lenne rossz igazolás. Megvették mér Cissokhót ugye a Portótol. Még Zambrotta se olyan idős. Középpályán ott van Dinho. Remélem marad, és most, hogy elment Kaká a hátán viszi a csapatot. Gattuso is jó még. Flamini is megfogja találni a helyét vszeg. Pirlo is jó még. Elől pedig Pato. Köréjük kéne vásárolni és akkor egész jó kis csapat lehet.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
darmian
Jugador del Barça

2009.06.27. 15:23:58

már Boixos is írta múltkor, hogy a Milan elk.rta a generáció váltást. Nem szép, lassan cserélték ki a keretet, hanem ezt a mostani bandát vitték évekig, még a 2003as BL döntőben is ott volt ennek a keretnek a nagyrésze, aki nem, az már szögre akasztotta a csukát. :D Most hirtelen kell hipp-hopp váltani a csapatnak, és ez kerül majd nekik 2-3 évbe, míg beérnek a most érkezett fiatalok
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.27. 14:58:52

TZS írta:
Fernando írta:Hát én nem mondanám sem Pirlora, sem Patora és már Seedorfra sem, hogy extraklasszis lenne. Nagyot buktak azzal, hogy Gourcuff nem akart visszamenni és eladták Kakát. Nemtudom ki ez a Zigoni meg Di Gennaro, de sztem nincsenek velük kijebb.
Pato-ban azért szerintem benne van az extraklasszis teljesítmény, de még idő kell neki hogy beérjen. Gourcuff tényleg nagy hiba volt....
A két fiatal sráccal meg legalább fiatalítottak. :)
Lehet, hogy benne van de szerintem 3 év simán kell, hogy kijelentsük, hogy klasszis csatár.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
TZS
Capitá del Barça

2009.06.27. 14:57:21

Fernando írta:Hát én nem mondanám sem Pirlora, sem Patora és már Seedorfra sem, hogy extraklasszis lenne. Nagyot buktak azzal, hogy Gourcuff nem akart visszamenni és eladták Kakát. Nemtudom ki ez a Zigoni meg Di Gennaro, de sztem nincsenek velük kijebb.
Pato-ban azért szerintem benne van az extraklasszis teljesítmény, de még idő kell neki hogy beérjen. Gourcuff tényleg nagy hiba volt....
A két fiatal sráccal meg legalább fiatalítottak. :)
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.27. 14:54:47

Hát én nem mondanám sem Pirlora, sem Patora és már Seedorfra sem, hogy extraklasszis lenne. Nagyot buktak azzal, hogy Gourcuff nem akart visszamenni és eladták Kakát. Nemtudom ki ez a Zigoni meg Di Gennaro, de sztem nincsenek velük kijebb.
TZS
Capitá del Barça

2009.06.27. 14:45:12

Barcaádám írta: Azt megértem hogy válság van de ott fiatalítani kell!!
Itt is van a fiatalítás. :wink:
Milan: két fiatal labdarúgóval erősített Leonardo

http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/mi ... 43398.html?
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Ronaldinho_80
Barça C

2009.06.27. 14:17:09

Nagy probléma van az olasz fociban, pedig az angolok helyett jó lenne ha őket látnánk a Bl-ben. A Milan az Milan, de hát ha idióta a vezetőség, és a világ egyik legnagyobb tehetség Patot, és a világ egyik legjobb irányítóját el akarják adni, akkor adják. abnormálisak...

A Juventusnál látok reményt, bár náluk hiányzanak az olyan extraklasszisok, mint pl. a Milannal Ronaldinho, Pato, Pirlo, vagy Seedorf..

Ha az Inter eladja Ibrát, és Maicont, végük. Örök 3.-ok lesznek. Bár én nehezen hiszem ezt a "nincs pénz" szöveget...

És ahogy írták lejjebb, nem tudom miért hiszünk mi egyáltalán Ronaldinho föltámadásában. Ő már a múlt, az hogy zseniális bánik a labdával még az ágyban feküdve is, az megint más lapra tartozik....már nincs lendülete, már nehéz motiválni...

Pletykák szerint jövőhéten eladja a Milan 28 millió euroért Andrea Pirlot, és a helyére Cesc Fabregast akarják leigazolni. Az Internazionale pedig a korábbi Barcás Decot, valamint Ricardo Carvalho akarja.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.27. 14:04:16

Barcaman14 írta:
Én egyelőre nem érzem azt hogy bárki is megtudná törni az Inter egyeduralmát Itáliában.Esetleg annyi hogy jövőre az Internek egy kicsit jobban meg kell szenvednie a scudettóért.Én jövőre a Fiorentinától sokat várok.Hajrá Fiorentina!!!
Először is hajrá Napoli! :)
És kijutnak Európába az biztos, viszont sok fog múlni a Pandev igazoláson, de büntetni fog Lavezzi és Quagliarella elöl 8)

A Milan és Juve versenyfutások óta nagyot fordult a világ, akkor szóba se kerlühetett az Inter. Utálom őket, de szerintem rém unalmasan megint behúzzák. Azért jó lenne ha Diegóval megfirkálná őket a Juve :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
messideco
Presidente del Barça

2009.06.27. 13:57:18

A Milanbol Galliani es Berlusconi kellene tavozzon... A telen mar elakartak adni Kakat
Kép
"And my heart will leave you never."
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.27. 13:55:45

A Juvénak hosszabb pad kéne egy picit, ez elég csonka, Diego jó üzlet, de kell még pár játékos, hogy megdönthessék az Inter uralmát. A Milan... Kakán nélkül új korszak kezdődik, ha Ronnie nem lesz jó, akkor nekik annyi, a védelmet jól erősítik eddig, a kp. viszont gyenge, nagyon. És még egy csatár is kéne. Roma: Itt nagy változások kellenének, remélem sikerül nekik, drukkolok nekik és a Fio-nak is ahol sztem Drenthe megmutatná mit tud. A Napoli is erősít, de ez még kevés, nekik is drukkolok. Inter: Murinho hozná a kedvenceit, de sztem felesleges lenne, Deco könnyen sérül, már messze nem olyan jó és van azért jobb védő Charvallónál, na és idősek már, főleg Deco.
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.06.27. 13:36:41

nagyon ciki ami a Milannal megy..megvették az a balhátvédet Cissokhot aztán lehet le sem igazolják mert nem ment át az orvosin mert a fogával van vami ami befolyásolja az izomzatát vami ilyesmi..elég kusza..
azt viszont pártolom hogy leviszik a fizetéséket és aki nem is játszik és rengeteget keres lepasszolják! Dida lepkézik és 8milliát keres egy évben! :shock:
Azt megértem hogy válság van de ott fiatalítani kell!! főleg egy védelmen amiben van egy sérült Nesta.Legalább megvették Thiago Silvát állítólag nagyon jó és mindössze 23.Ha meglesz a Cissokho újabb fiatal játékos.De az még kevés sztem középre egy stabil ember kéne és akkor lehetne egy Zambrotta,?,T.Silva,Cissokho védelem.Ronaldinho így nem lehet építeni hogy alig fut.Mélységeset csalódtam benne amikor itt volt mindenki bálványa volt mindenki róla beszélt és a süllyesztőbe van megútáltam a viselkedését.Egy pályafutás cseszett szét de ezt saját magának köszönheti..nem tudom ha összekapja magát még lehet vami.A milan nem adhatja el Patót és Pirlót ez nem kérdés.

Az interhez érkezett már Motta és Milito ha sikerül megtartani Ibrát és Maicont Űtőképesek lehetnek.Nekik a BLben kéne nagyon bizonyítani.

Juvénál Diego nagy fogás Nedved helyén lehetne nyugodtan Giovincot játszani hihetetlen tehetség a srác.

A Románál is kéne vásárlás a védelemben és támadóposzton mert ha nincs Totti főleg hogy öregszik már nehézkes a gólszerzés.

A Fiorentinára és a többi csapatra kíváncsi leszek hogy hogyan igazolgatnak..
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.06.27. 13:25:02

A Juve idén komoly bajnok esélyes lesz szerntem. Az Inter nem fog sokat gyengülni. Lehet erősebb is lesz, azért oda is jönnek emberek még.

Ami a Milant és R80-at illeti. Lehet most jön az, hogy az edzői stáb igazán kezelésbe veszi a nyáron és csodát látunk?? Bár úgy lenne.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.06.27. 12:35:40

Varatrix írta:Az Inter szerintem jó néhány meghatározó játékosát le fogja passzolni.
A Juve, Roma, Milan hármas erősíteni fog.
A Juve ráadásul okosan is csinálja.
Szerintem valaki megfogja idén dönteni az Intert. :lol:
hát a Milan eladta Kakát, Gourcuffot, eldhatja Pirlót. ez beton erősítés tudom, hogy az érkezőkre gondolsz, de ha a mai Ronaldinhora építenek csapatot... hát nem tudom.
A Juve meg okosan csinálja, megvették Diegot, megvehetik Rossit... jobb csapat lesz, mint tavaly volt, és akkor is majdnem meglett :D
Varatrix
Director del Fútbol

2009.06.27. 12:33:04

Az Inter szerintem jó néhány meghatározó játékosát le fogja passzolni.
A Juve, Roma, Milan hármas erősíteni fog.
A Juve ráadásul okosan is csinálja.
Szerintem valaki megfogja idén dönteni az Intert. :lol:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.27. 12:29:33

Ronaldinho_80 írta:A

Szerintem jövőre Juventus/Inter versenyfutás várható! A Juve most komoly esélyese a bajnoki címnek!
Én egyelőre nem érzem azt hogy bárki is megtudná törni az Inter egyeduralmát Itáliában.Esetleg annyi hogy jövőre az Internek egy kicsit jobban meg kell szenvednie a scudettóért.Én jövőre a Fiorentinától sokat várok.Hajrá Fiorentina!!!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lezárt