nagyon ciki ami a Milannal megy..megvették az a balhátvédet Cissokhot aztán lehet le sem igazolják mert nem ment át az orvosin mert a fogával van vami ami befolyásolja az izomzatát vami ilyesmi..elég kusza..
azt viszont pártolom hogy leviszik a fizetéséket és aki nem is játszik és rengeteget keres lepasszolják! Dida lepkézik és 8milliát keres egy évben!
Azt megértem hogy válság van de ott fiatalítani kell!! főleg egy védelmen amiben van egy sérült Nesta.Legalább megvették Thiago Silvát állítólag nagyon jó és mindössze 23.Ha meglesz a Cissokho újabb fiatal játékos.De az még kevés sztem középre egy stabil ember kéne és akkor lehetne egy Zambrotta,?,T.Silva,Cissokho védelem.Ronaldinho így nem lehet építeni hogy alig fut.Mélységeset csalódtam benne amikor itt volt mindenki bálványa volt mindenki róla beszélt és a süllyesztőbe van megútáltam a viselkedését.Egy pályafutás cseszett szét de ezt saját magának köszönheti..nem tudom ha összekapja magát még lehet vami.A milan nem adhatja el Patót és Pirlót ez nem kérdés.
Az interhez érkezett már Motta és Milito ha sikerül megtartani Ibrát és Maicont Űtőképesek lehetnek.Nekik a BLben kéne nagyon bizonyítani.
Juvénál Diego nagy fogás Nedved helyén lehetne nyugodtan Giovincot játszani hihetetlen tehetség a srác.
A Románál is kéne vásárlás a védelemben és támadóposzton mert ha nincs Totti főleg hogy öregszik már nehézkes a gólszerzés.
A Fiorentinára és a többi csapatra kíváncsi leszek hogy hogyan igazolgatnak..
"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."