Nyári igazolások v. álmok színháza?
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Vagy csak egy picit skizofrén...
Meg kéne "őket" hívni egy szurkolói tornára. Ők alkotnának majd egy csapatot.
Meg kéne "őket" hívni egy szurkolói tornára. Ők alkotnának majd egy csapatot.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Most komolyan, hány éves lehet ez a srác?
10? 11? 12?
10? 11? 12?
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem lehet, hogy valami nyilvános helyről (suli, munkahely, könyvtár) írnak??Enrique írta:Ehh igazad van Retek!
Íme, megnéztem én is:
Az IP-hez tartozó hozzászólások:
Deco01 [ 33 Hozzászólások ]
Vendég [ 4 Hozzászólások ]
ronnie19 [ 3 Hozzászólások ]
sanyahm [ 2 Hozzászólások ]
Gio [ 1 Hozzászólás ]
No comment....
Remélem örül h elvett a délutánomból összesen 1 órát, mert amennyi szemetet beírt...![]()
(Azért Retek te is rendesen adtál 'anyagot'...)
IP vel utána lehetne nézni, csak a törvényességi részével nem vagyok tisztában...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ja, és az kimaradt, hogy a nagypofájú edzőt is lője le, ha nem tetszenek neki az új játékosok, mert majd úgyis kerítenek eg másik baleket oda, aki nem pofázik.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ha így megy márpedig lehetséges, akkor murinnnyó is meg az orosz is elsülllllyedhet!Mr. Master írta:Tudjátok, van ez a játékospiac-izé. Na, egy kicsit gondolkodtam a dolgon, és elképzeltem, hogy ez hogyan nézne ki a "valóságban".
Szegényéknél:
-Te Józsi, mennyé'má' el egy kiló tejé', meg hozzá' vmi uborkát és kenyeret az ebédhez. Hazafelé meg mán ugorjá' be a játékospiacra is, ha már arra jársz! Vegyél is valami kis lejáró szerződésű balhátvédet, úgyis fogytán vagyunk belőle! Meg ha találsz jó árban valami fiatal szupertehetséget, olcsón, azt is elhozhatod, felhízlaljuk, aztán majd jó pénzé' eladjuk. Na, menny má' nem árek rá estig a főzéssel!
Abramovichéknál:
-Te, Szása, van nálad fegyver? Nincs? Na, nesze, vidd az enyémet! Egyre kevesebbet beszélnek rólunk a sajtóban, már két napja sehol se vagyunk a címlapon, hallod-e! Sürgősen változtatni kéne a dolgon. Na, nesze, foggd, ittvan egymilliárd Euró, aztán hozzál nekem vagy egy tucattal azokból az 50 milla felette játékosokból, már unom a mostaniakat, képtelenek úgy végigjátszani egy szezont, h ne kapnának gólt, na majd én megmutatom! Ne, inkább ne is tizenkettő legyen, legyen mondjuk húsz, küldünk párat a CSKA-ba is meg a Chorinthiansbnak is jut majd valami. Ha meg nem akarnak szót fogadni, használdd csak Sanyikát, akit adtam, nem haragszom. Ha még ezek után se leszünk majd a címlapokon hetekig...
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Llegenda del Barça
az a súlyos, h a ruszkiknál ez télleg így mehet... 
legfeljebb még annyit fűz hozzá a góré:
- azé is hozzad azokat a zsugásokat, mert egy x, v pláne zakó után, hogy integessek a VIP páholyból, amit egyébként annyira szeretek!?

legfeljebb még annyit fűz hozzá a góré:
- azé is hozzad azokat a zsugásokat, mert egy x, v pláne zakó után, hogy integessek a VIP páholyból, amit egyébként annyira szeretek!?
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Tudjátok, van ez a játékospiac-izé. Na, egy kicsit gondolkodtam a dolgon, és elképzeltem, hogy ez hogyan nézne ki a "valóságban".
Szegényéknél:
-Te Józsi, mennyé'má' el egy kiló tejé', meg hozzá' vmi uborkát és kenyeret az ebédhez. Hazafelé meg mán ugorjá' be a játékospiacra is, ha már arra jársz! Vegyél is valami kis lejáró szerződésű balhátvédet, úgyis fogytán vagyunk belőle! Meg ha találsz jó árban valami fiatal szupertehetséget, olcsón, azt is elhozhatod, felhízlaljuk, aztán majd jó pénzé' eladjuk. Na, menny má' nem árek rá estig a főzéssel!
Abramovichéknál:
-Te, Szása, van nálad fegyver? Nincs? Na, nesze, vidd az enyémet! Egyre kevesebbet beszélnek rólunk a sajtóban, már két napja sehol se vagyunk a címlapon, hallod-e! Sürgősen változtatni kéne a dolgon. Na, nesze, foggd, ittvan egymilliárd Euró, aztán hozzál nekem vagy egy tucattal azokból az 50 milla felette játékosokból, már unom a mostaniakat, képtelenek úgy végigjátszani egy szezont, h ne kapnának gólt, na majd én megmutatom! Ne, inkább ne is tizenkettő legyen, legyen mondjuk húsz, küldünk párat a CSKA-ba is meg a Chorinthiansbnak is jut majd valami. Ha meg nem akarnak szót fogadni, használdd csak Sanyikát, akit adtam, nem haragszom. Ha még ezek után se leszünk majd a címlapokon hetekig...
Szegényéknél:
Abramovichéknál:
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Lehet, h néha legfelé húzza, de nézdd csak a dolog másik oldalát. Nem véletlenül került ő az interhez. Előtte csak felhívta magára a figyemet a jó játékával.
-
- Llegenda del Barça
monnyuk nem én ünnepeltem a fiatal zsugásokat, bár sztem is elférnének a csapatnál. kérdés, h nem gyufáznának-e be, ha a belga, v a holland bajnokságból bekerülnének a tutiba. igaz, mindent meg lehet szokni és ezek a gyerekek profi szellemben nevelkedtek, mégha fiatalok is.
igazad van, van der meyde lazán lehetne kezdő, azért írtam, h a mancio hülyesége, h nem játszatja.
nah, remélem, minden a helyén van
igazad van, van der meyde lazán lehetne kezdő, azért írtam, h a mancio hülyesége, h nem játszatja.
nah, remélem, minden a helyén van

PUYOL-XAVI-INIESTA
- visca el barca
- Presidente del Barça

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Casillas
Raul Bravo-Gyepes-Vukmir-Mejia
Borja
Lisztes-Lipcsei
Gera-Zidane
Thorgelle
És ezeknek kéne real-mezben és Barca-felállásban nyomni. Elég ütős gárda lenne?
Raul Bravo-Gyepes-Vukmir-Mejia
Borja
Lisztes-Lipcsei
Gera-Zidane
Thorgelle
És ezeknek kéne real-mezben és Barca-felállásban nyomni. Elég ütős gárda lenne?
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Mielőtt elment az Interhez, jobb játékosnak tartottam volna. Most nem tartom annak. Egyáltalán nem alkot maradandót, csak egy-egy szép megmozdulása van, ami "régi" önmagára emlékeztet. De a számok magukért beszélnek. Hány gólt rúgott idén Giuly? És hányat a hollandus?visca el barca írta:ha nem lennél bartca szurkoló, akkor jobb jatekosnak tartanad mint giulyt?Mr. Master írta:Nem igazán mutatott sokat, de ebben az Inter is benne van.[auto_cenzúra] csapat. Azért látni lehet van der Meyde-től olyan megmozdulásokat még most is, hogy csorog az ember lánya (nyála).
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha nem lennél barca szurkoló, akkor jobb jatekosnak tartanad mint giulyt?Mr. Master írta:Nem igazán mutatott sokat, de ebben az Inter is benne van.[auto_cenzúra] csapat. Azért látni lehet van der Meyde-től olyan megmozdulásokat még most is, hogy csorog az ember lánya (nyála).
a realhoz befér nyugodtan judas, vukmir, gyepes trio

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Mr. Master
- Director del Fútbol
És a realhoz?visca el barca írta:barca: zambrotta, van bommel, seva

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nem igazán mutatott sokat, de ebben az Inter is benne van.
[auto_cenzúra] csapat. Azért látni lehet van der Meyde-től olyan megmozdulásokat még most is, hogy csorog az ember lánya (nyála).

- visca el barca
- Presidente del Barça
barca: zambrotta, van bommel, seva 

-
- Llegenda del Barça
ez brutális. de a gallas sztem hülyét kapna, ha a szélen kéne játszania, ezért problémázik most is az oroszoknál. ki is esett a pixisből, ahogy kell.Charlie írta: De jövőre:
----------------------Valdes/Jorquera-------------------------
Belletti/Damia/Gabri--Puyol/Edmilson/Gallas--Gio/Gallas
----------------------Marquez/Van bommel-----------------
Giuly/Ezquerro---Deco/Xavi/Van Bommel-----Ronaldinho
------------------------Eto'o/Larsson/Maxi-------------------
C.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- visca el barca
- Presidente del Barça
na azért itt alljunk meg egy pillanatra. nekem van bommelt senki ne vegye egy kalap alá heitingával meg a többi suhanncal. ő évek ota huzo ember mind a klubcsapataban mind az oranjeben. és ez igy van akár tetszik akar nem.
mellesleg megjegyzem hogy van der meyde-ért is csorgott fél europa nyála, aztán össze lehet szamolni h mikor elment egy, a vilag elitjéhez (ha nem is szororosan de oda) tartozó csapathoz mit mutatott.
mellesleg megjegyzem hogy van der meyde-ért is csorgott fél europa nyála, aztán össze lehet szamolni h mikor elment egy, a vilag elitjéhez (ha nem is szororosan de oda) tartozó csapathoz mit mutatott.

- Charlie
- Öreg Harcos
----------------------------Valdes------------------------------
Belletti----------Puyol----------------Edmilson------------Gio
-------------------------Marquez------------------------------
Giuly---------------Xavi----------Deco-----------Ronaldinho
-----------------------------Eto'o-----------------------------
Most ez lenne a legerősebb kezdőnk!
De jövőre:
C.
Belletti----------Puyol----------------Edmilson------------Gio
-------------------------Marquez------------------------------
Giuly---------------Xavi----------Deco-----------Ronaldinho
-----------------------------Eto'o-----------------------------
Most ez lenne a legerősebb kezdőnk!
De jövőre:
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Barca:
Ashley Cole
van Bommel
Henry
Real:
Bodnár/Stark/Gyepes
Lipcsei
Kováts
Ashley Cole
van Bommel
Henry
Real:
Bodnár/Stark/Gyepes
Lipcsei
Kováts
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Kéne rendezni egy szavazást:
Mindenki szépen írja le, hogy melyik védőt, középpályást, csatárt szeretné a Barcában látni, aztán amikor megvagyunk, összegzünk, és elküldük ezt Laportáéknak.
Na?
Ja, és csinálhatunk majd egyet a reallal is, hogy ott kit látnánk (mi) szíveen, azt meg elküldjük Pereznek.
Mindenki szépen írja le, hogy melyik védőt, középpályást, csatárt szeretné a Barcában látni, aztán amikor megvagyunk, összegzünk, és elküldük ezt Laportáéknak.
Na?
Ja, és csinálhatunk majd egyet a reallal is, hogy ott kit látnánk (mi) szíveen, azt meg elküldjük Pereznek.
- Melkor
- Entrenador del Barça
Hát lenne ott pár játékos, akit el tudnék képzelni a Barcában: Van der Vaart, Sneijder, Van Bommel, Heitinga.....és még ki tudja, mindig van ott egy két szupertehetséges 18-20 éves gyerek.visca el barca írta:az hogy vki tehetséges és bizonyit a holland meg belga bajnokságban az nem jelenti azt hogy barcelon szintu játékosok. ennyi erovel megvehetnénk a fél ajaxot meg psv-t...
- visca el barca
- Presidente del Barça
na most akkor szép vedelmunk lesz : gio, sylvinho, oleguer, marquez, edmilson, puyol, belletti, damia, gabri, heitinga, kompany, gallas
12 védő...(
)
(ráadasul ha jol tom akkor kompany meg heitinga, meg millito is csak középen tud jatszani
w.gallas ilyen szempontbol is idealis lenne...)
12 védő...(

(ráadasul ha jol tom akkor kompany meg heitinga, meg millito is csak középen tud jatszani