2005.04.28. 12:55:18
Tudjátok, van ez a játékospiac-izé. Na, egy kicsit gondolkodtam a dolgon, és elképzeltem, hogy ez hogyan nézne ki a "valóságban".
Szegényéknél:
-Te Józsi, mennyé'má' el egy kiló tejé', meg hozzá' vmi uborkát és kenyeret az ebédhez. Hazafelé meg mán ugorjá' be a játékospiacra is, ha már arra jársz! Vegyél is valami kis lejáró szerződésű balhátvédet, úgyis fogytán vagyunk belőle! Meg ha találsz jó árban valami fiatal szupertehetséget, olcsón, azt is elhozhatod, felhízlaljuk, aztán majd jó pénzé' eladjuk. Na, menny má' nem árek rá estig a főzéssel!
Abramovichéknál:
-Te, Szása, van nálad fegyver? Nincs? Na, nesze, vidd az enyémet! Egyre kevesebbet beszélnek rólunk a sajtóban, már két napja sehol se vagyunk a címlapon, hallod-e! Sürgősen változtatni kéne a dolgon. Na, nesze, foggd, ittvan egymilliárd Euró, aztán hozzál nekem vagy egy tucattal azokból az 50 milla felette játékosokból, már unom a mostaniakat, képtelenek úgy végigjátszani egy szezont, h ne kapnának gólt, na majd én megmutatom! Ne, inkább ne is tizenkettő legyen, legyen mondjuk húsz, küldünk párat a CSKA-ba is meg a Chorinthiansbnak is jut majd valami. Ha meg nem akarnak szót fogadni, használdd csak Sanyikát, akit adtam, nem haragszom. Ha még ezek után se leszünk majd a címlapokon hetekig...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------