Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Ez hülyeség, Rijkaard idején is ezt mondták, aztán jött Pep, és ugyanazzal a játékkal végigverte a világot.MR. TROMORT777 írta:1. Már eléggé kiismerték a Barca játékát, szal kelett a változtatás.
2. Messi egyre jobb középen, termeli a gólokat.
3. Messi is ott szeret jobban játszani, vagyis azt mondja.
Egyetértek! Szerintem most nélküle is meglehet vagy nem is tudom talán az utolsó fél órára kellene behozni maximum!LM10 írta:Lehet, hogy most Messit pihentetni kéne.![]()
-----------------------V.V.-----------------------
Alves-----------Puyol--------Piqué----------Maxwell--
------------------------Busquets-------------------------
--------------------Touré---------Iniesta-------------
Pedro-----------------------Ibra--------------Henry.
Pedig jó lenne ha padon kezdene mert akkor talán jobban fog akarni és a következő meccseken nem csak a flegma megoldásait fogja csinálni...(talán)Lionel85 írta:Nem hiszem, hogy zsinórban három egymásutáni meccsen padon kezdeti Zlatant Pep, most úgy gondolom, hogy kezdeni fog, de hogy fog játszani, nem tudom.
hol???S.Agüero írta:pulyka?
Akár ez is lehet egy ésszerű magyarázat, de a spanyol pályák minőségét ismerve ezt nem tartom valószínűnek. Tény, hogy könnyebben megfoghatók vagyunk nehéz talajon, de ilyen előfordulhat akár májusban is, ha folyamatosan esik az eső.mademan írta:Üdv mindenki!
Van egy elméletem és kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Szóval, minden évben a csapat november eleje-közepe táján kezd el szenvedve játszani és a hullámvölgy általában januárra teljesedik ki, de szerencsére a márciussal megérkezik a látványos és eredményes foci!
A LÉNYEG: szerintem nekünk a legnagyobb ellenségünk az időjárás, egyszerűen nem tudunk rossz időben szépen játszani, a tavasszal pedig újjászületik a csapat megjön a kedv!
vélemények
Érdekes felvetés...mademan írta:Üdv mindenki!
Van egy elméletem és kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Szóval, minden évben a csapat november eleje-közepe táján kezd el szenvedve játszani és a hullámvölgy általában januárra teljesedik ki, de szerencsére a márciussal megérkezik a látványos és eredményes foci!
A LÉNYEG: szerintem nekünk a legnagyobb ellenségünk az időjárás, egyszerűen nem tudunk rossz időben szépen játszani, a tavasszal pedig újjászületik a csapat megjön a kedv!
vélemények
Fúúú, jó hogy mondod, sűrgősen hívom Pep-et.Kezso írta: Ha Messi még 1x középen játszik mi SEMMIT NEM FOGUNK NYERNI, úgyhogy erről sűrgősen le kell állni.
Egyet kell értenem veled.Talán csak annyit,hogy először kölcsön,aztán majd meglátjuk!És ami számomra hatalmas pozitívum az Milito játéka.1,5 év kihagyás után,egyszercsak játékra jelentkezik,és tanári módon nyomja.Ezen a meccsen is!Ilyen szinten ez hatalmas dolog.Ha így folytatja VB-ig kerettag lesz!Kezso írta:Az 1.félidő felejtő. A 2. a FUTBALL.
Henrynak nagy tisztelet hogy így összeszedte magát erre a meccsre, kellett ez a csere. MESSI : yó helyen az aranylabda. Piqué gyakorlatilag 10esre hozta a meccset ők 3an emelkedtek ki.
Ha Messi még 1x középen játszik mi SEMMIT NEM FOGUNK NYERNI, úgyhogy erről sűrgősen le kell állni.
Bojannak 10 meccs kell hogy formába lendüljön majd yó nyomja és megsérül kb az azt követő 3.meccsen. SZóval addig kell eladni amíg még pénzt adnak érte.
Hajrá BARCA !!!
A jó öreg objektivitás, bár Mikaos után már nincsenek túlzott igényeimIbra a legkevésbé sem hiányzott!
Ez sajnos nagyon is igaz, és egyben elszomorító. Valahogy a 90 perc alatt fel sem merült a gondolat bennem hogy de kéne most egy Ibra!ElBartimaeus írta:Ibra a legkevésbé sem hiányzott!