Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.03.21. 19:46:49

MR. TROMORT777 írta:1. Már eléggé kiismerték a Barca játékát, szal kelett a változtatás.
2. Messi egyre jobb középen, termeli a gólokat.
3. Messi is ott szeret jobban játszani, vagyis azt mondja.
1. Ez hülyeség, Rijkaard idején is ezt mondták, aztán jött Pep, és ugyanazzal a játékkal végigverte a világot.
2. Ezt is annak tartom, Messi legtöbb gólja idén úgy született, hogy széről húzott befelé...
3. Én ilyen nyilatkozatot nemnagyon olvastam még. De ha tényleg volt, elolvasnám, légyszi linkeljétek be.

Béke.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.21. 19:44:09

Én nem írnám le a Zaragozát, úgy vélem tud meglepetést okozni, de én is győzelmet várok azért. Nem 5-6 gólos diadalt, de 2 gól különbség minimum van a Barcelona és a Zaragoza között!
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.21. 19:25:52

Messivel vagy nélküle, de nyerni kell ma. Nem szabad gondot okozzon Messi hiánya, persze ő jelenleg pótolhatatlan, de van olyan jó ez a keret, h igy is simán nyerjen a Zaragoza ellen.

Mindig leirom, de tényleg fontos, h az elején megszerezzük a vezetést :P , hiszen egy gyors gól nyugalmat ad a csapatnak.

Ha Messi nem játszik akkor Pedro-t játszatnám a helyén, Ibrahimovic és Henry mellett. Remélem a svéd végre betalál kellene a lekének nagyon egy gól igaz ez vonatkozik a franciára is.

Nyerni kell mese nincs.
Hajrá.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.03.21. 19:16:52

Szerintem Messi nélkül is be fogjuk darálni a Zaragozát. Ha ő nem játszik akkor Pedronak kéne a helyén játszani mert ő mind a kettő oldalt tud játszani. A keret többi részén nem változtatnék. Hajrá Barca!
Szerintem 1-3-re nyerünk.
baas11
Entrenador del Barça

2010.03.21. 15:45:58

Toure-Sergi-Keita ???hűha.. a kupában szoktunk ilyen felállást nyomni(+Bojan)....általában katasztrófa ,de legalább Keita visszatérésének örülök....kell 3 pont !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
MR. TROMORT777

2010.03.21. 14:18:40

Messinek amúgy is pihennie kellene. De még az is lehet, hogy kezdeni fog.
De ha nem kezd akkor sem aggódom. Henry-ban nagyon bízom, remélem Ibrával alkotnak vmit.
Pedro így játszhatna a jobb oldalon, szerintem ott sokkal jobb.
Bobberto
Capitá del Barça

2010.03.21. 11:45:17

LM10 írta:Lehet, hogy most Messit pihentetni kéne. :?

-----------------------V.V.-----------------------

Alves-----------Puyol--------Piqué----------Maxwell--

------------------------Busquets-------------------------

--------------------Touré---------Iniesta-------------

Pedro-----------------------Ibra--------------Henry.
Egyetértek! Szerintem most nélküle is meglehet vagy nem is tudom talán az utolsó fél órára kellene behozni maximum!
LM10
Director del Fútbol

2010.03.21. 11:41:38

Lehet, hogy most Messit pihentetni kéne. :?

-----------------------V.V.-----------------------

Alves-----------Puyol--------Piqué----------Maxwell--

------------------------Busquets-------------------------

--------------------Touré---------Iniesta-------------

Pedro-----------------------Ibra--------------Henry.
csülök
Barça B

2010.03.21. 11:38:57

Valahol olvastam Busi nyilatkozatát, hogy az nem sérülés, csak egy rúgás volt, amiért le kellett jönnie, semmi gond. Szóval szerintem simán kezdhet a Stuttgart elleni középpálya, de ha vezetünk, akkor gondolom Touré helyett majd bejön Keita a végén. Messi szerintem akkor is padon kezd, ha jól van. Gála nyilván nem lesz, pedig nem ártana.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.21. 11:12:00

Egyszerűen innentől kezdve már nem hibázhatunk. Minden pont számít. És minden rúgott gól jól jöhet még. A mai meccse nincs más dolgunk mint hozni a Stuttgart elleni formát és akkor biztos a 3 pont! :)

Valdes-Alves-Pique-Puyol-Maxvell-Busi-Ini-Yaya-Messi(Pedro)-Ibra-Henry

A németek ellen nagyon tetszett ez a középpálya. Elég kreatívak voltunk ahhoz képest hogy 2 védekezőbb felfogású játékos szerepelt Xavi helyén. Touré nagyon ól játszott, az ő mai játékára nagyon kíváncsi leszek. Busival meg még mindig nem tudom mi volt a gond a Stuttgart ellen. :oops: Ennyire jelentéktelen sérülés volt, hogy ma már tud játszani?! Valaki felvilágosíthatna! :roll:
Elől Ibrat most mrá kezdetném, főleg ha Messi nem kezd. Henryban nagyon bízom!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
socio66

2010.03.21. 09:29:52

Ha Messi nem játszik,nem leszek nyugodt.
Lehet mondani,hogy jók vagyunk nélküle is,meg hogy nem ő az egyetlen klasszis a csapatban,de hogy az utóbbi időben egyedül ő képes gólokat lőni,az tény.
Nem igazán bízom a november óta lazsáló Ibrában és a háromgólos Henry-ben..
Nem lesz ez könnyű.
duncan
Jugador del Barça

2010.03.21. 07:43:10

Csak annyi a probléma,hogy ha az előző 4 mérkőzésünket megnézzük,akkor azt láthatjuk,hogy a szerzett 11 gólból (Malaga ellen 2 Almeria ellen 2,Valencia ellen 3,Stuttgart ellen 4) 8 !!! gólt Messi szerzett...
Még akkor is ha Pedro pályán lesz,az utolsó 4 meccsünkből kiindulva 1 olyan játékos lesz,aki gólt szerzett,ő is csak 2-t. Sajnos az idei (2010es év,nem pedig a teljes szezonra gondolok) Barcelona túlzottan Messi-függővé vált, nélküle gyengék leszünk. Messi nélkül pontokat vesztettünk a Villareal ellen (azóta minden meccsen játszott a Bolha) és amikor nem ment neki,akkor szenvedett a csapat is - Sevilla a kupában, Atl. Madrid a bajnokságban, a BL-ben a Stuttgart ellen is csak egy döntetlenre futotta ,bár idegenben az nem rossz eredmény (azért írtam,mert az a meccs,nagyon nem nekünk állt). Egyszóval,ha Messi nem játszik jól vagy nem játszik,akkor nem győz a csapat. (Ha pedig 1 gólos előnyben van az ellenfél,akkor retteghetünk,hogy nehogy Ibra egyenlítsen,mert akkor borítékolható a vereség :lol: )
Azt pedig Pep mentalitásából le lehet szűrni,hogy ha Messi nem kezdő,akkor legfeljebb a 75-80 percben fog pályára lépni,még akkor is,ha 3-mal megy az ellenfél... :roll:
Szóval remélem Messi játszik,gólt lő és győzünk.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.20. 14:20:44

Lionel85 írta:Nem hiszem, hogy zsinórban három egymásutáni meccsen padon kezdeti Zlatant Pep, most úgy gondolom, hogy kezdeni fog, de hogy fog játszani, nem tudom.
Pedig jó lenne ha padon kezdene mert akkor talán jobban fog akarni és a következő meccseken nem csak a flegma megoldásait fogja csinálni...(talán) :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.20. 13:54:42

Nem hiszem, hogy zsinórban három egymásutáni meccsen padon kezdeti Zlatant Pep, most úgy gondolom, hogy kezdeni fog, de hogy fog játszani, nem tudom. Mindenesetre annyit leszűrtem, hogy Zlatan menedzsere is olyan sírós baba, mint Touréé, ha védence nem játszik, mindjárt megy a sajtó elé bömbölni.
Kép
Kép
Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.03.18. 17:30:14

-------------------------------V.V.------------------------------

Alves--------------Piqué------------Puyol----------Maxwell-----

------------------------------Touré----------------------------

----------------------Busquets/Keita----Iniesta--------------

Messi----------------------------Ibra-------------Henry.---

Busquetsről egyébként nincs semmi hír? Tegnap nagyon jegelték a bokályát. Egyébként Pep lehet, hogy még Ibrát padoztatni fogja, hogy "éhesebb" legyen.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.18. 17:27:32

S.Agüero írta:pulyka?
hol??? :D :arrow: van egy focis játék ( Pet soccer- akit érdekel), abban a játékban: FC Barcelona :arrow: FC Turtelona
Puyol :arrow: Pulol....szal go Pulol go..visca el turtelona :D :wink:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.03.18. 17:21:20

Vasárnapi kezdőm:
VV-Alves-Piqué-Puyol(Milito)-Maxwell-Touré-Keita-Inietsa-Pedro-Bojan-Henry
De így lesz:
VV-Alves-Piqué-Puyol-Maxwell-Touré-Keita-Iniesta-Pedro-Ibra-Henry

Messi nem hiszem hogy kezdő lesz ha ilyen formában marad :lol: :lol: :lol:
Viccet félretéve szerintem pihenni fog és Ibra-Henry valószínű hogy kezd mert ők most kezdenek formába jönni.
Bár én Bojannak jobban örülnék mint Ibrának had koptassa kicsit a padot :)
A középpálya elég valószínű mivel Busi szerintem lesérült nem kockáztatja Pep Xavi ugye majd csak két hét múlva lesz.
Védelemben meg annyira mindegy hogy Milito kezd vagy Pulyka :D
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.18. 10:09:27

mademan írta:Üdv mindenki!

Van egy elméletem és kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Szóval, minden évben a csapat november eleje-közepe táján kezd el szenvedve játszani és a hullámvölgy általában januárra teljesedik ki, de szerencsére a márciussal megérkezik a látványos és eredményes foci!

A LÉNYEG: szerintem nekünk a legnagyobb ellenségünk az időjárás, egyszerűen nem tudunk rossz időben szépen játszani, a tavasszal pedig újjászületik a csapat megjön a kedv!

vélemények
Akár ez is lehet egy ésszerű magyarázat, de a spanyol pályák minőségét ismerve ezt nem tartom valószínűnek. Tény, hogy könnyebben megfoghatók vagyunk nehéz talajon, de ilyen előfordulhat akár májusban is, ha folyamatosan esik az eső.

Az én elméletem inkább az, hogy egyrészt mindig nehezebb egy csapatot motiválni a szezon kellős közepén, amikor a célok még nagyon távoliak, nem elég éles még a küzdelem a bajnoki címért, kupáért, stb, nem lebeg ott közvetlenül a cél a srácok szeme előtt. Mésrészt pedig én úgy gondolom, hogy talán lehet némi tudatosság ebben a hullámvölgyben. Nem azt mondom, hogy a csapat szándékosan veszít pontokat, vagy játszik pocsékul. Viszont a januári kupabúcsúnk után elhangzott egy félmondat talán Pep szájából, amiben kb azt mondja, hogy "most legalább lesz lehetőség pár extra edésmódszert kipróbálni". Nos, ez kicsit elgondolkodtatott. Elképzelhetőnek tartom, hogy a Barca (és talán más nagyobb csapat is, akik hosszabb szezont terveznek) amolyan téli alapozást végez ilyenkor, talán több az erőnléti gyakorlat, a speciális erősítő edzés, amivel hosszabb távon fizikálisan lehet bírni ezt az eszméletlen terhelést. Ez persze azzal jár, hogy ebben a periódusban a srácok kevésbé pörögnek, statikusabbak, pontatlanabbak, kevésbé kifinomult, dinamikus a mozgásuk. Ez mind-mind apróságnak tűnhet, de a Barca játéksílusát ismerve együtt igenis nagy hatással lehet a játékunkra. A leginkább talán Henry mozgása szemlélteti ezt a javulást, és tavaly is kb a Lyon elleni visszavágóra tehető a fordulópont, ami után látványosan feljavult a csapat játéka. Remélem a végeredmény is hasonlóan örömteli lesz, mint tavaly:)
matyi02
Entrenador del Barça

2010.03.18. 09:43:43

mademan írta:Üdv mindenki!

Szóval, minden évben a csapat november eleje-közepe táján kezd el szenvedve játszani és a hullámvölgy általában januárra teljesedik ki, de szerencsére a márciussal megérkezik a látványos és eredményes foci!

A LÉNYEG: szerintem nekünk a legnagyobb ellenségünk az időjárás, egyszerűen nem tudunk rossz időben szépen játszani, a tavasszal pedig újjászületik a csapat megjön a kedv!

vélemények
Érdekes felvetés... :roll:
Még lehetne is benne valami, de sztem nincs rá sok esély :lol:

Bár Decemberbe klub VB-t nyertünk és ott meleg volt. Majd Európába elég ramaty játék volt. Fogjuk a pályák állapotára 8)
Kép
mademan
Capitá del Barça

2010.03.18. 09:32:51

Üdv mindenki!

vélemények
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
MR. TROMORT777

2010.03.16. 19:30:25

Kezso írta: Ha Messi még 1x középen játszik mi SEMMIT NEM FOGUNK NYERNI, úgyhogy erről sűrgősen le kell állni.
Fúúú, jó hogy mondod, sűrgősen hívom Pep-et. :twisted:
De most komolyan, nem akarok személyeskedni de ki vagy te Pep mesterhez képest? Vmiért ő ül a Barca kispadján és mégis csak tudhatja a dolgát, ha első évében 6 kupát nyert. Remek edző, tudja a dolgát. Lehet vannak hibái, de kinek nincsenek. Ezt nem tartom "hibának" mert:
1. Már eléggé kiismerték a Barca játékát, szal kelett a változtatás.
2. Messi egyre jobb középen, termeli a gólokat.
3. Messi is ott szeret jobban játszani, vagyis azt mondja.
hau30
Capitá del Barça

2010.03.16. 13:49:05

Kezso írta:Az 1.félidő felejtő. A 2. a FUTBALL.
Henrynak nagy tisztelet hogy így összeszedte magát erre a meccsre, kellett ez a csere. MESSI : yó helyen az aranylabda. Piqué gyakorlatilag 10esre hozta a meccset ők 3an emelkedtek ki.
Ha Messi még 1x középen játszik mi SEMMIT NEM FOGUNK NYERNI, úgyhogy erről sűrgősen le kell állni.
Bojannak 10 meccs kell hogy formába lendüljön majd yó nyomja és megsérül kb az azt követő 3.meccsen. SZóval addig kell eladni amíg még pénzt adnak érte.
Hajrá BARCA !!!
Egyet kell értenem veled.Talán csak annyit,hogy először kölcsön,aztán majd meglátjuk!És ami számomra hatalmas pozitívum az Milito játéka.1,5 év kihagyás után,egyszercsak játékra jelentkezik,és tanári módon nyomja.Ezen a meccsen is!Ilyen szinten ez hatalmas dolog.Ha így folytatja VB-ig kerettag lesz!
Kezso
Barça C

2010.03.16. 11:39:56

Az 1.félidő felejtő. A 2. a FUTBALL.
Henrynak nagy tisztelet hogy így összeszedte magát erre a meccsre, kellett ez a csere. MESSI : yó helyen az aranylabda. Piqué gyakorlatilag 10esre hozta a meccset ők 3an emelkedtek ki.
Ha Messi még 1x középen játszik mi SEMMIT NEM FOGUNK NYERNI, úgyhogy erről sűrgősen le kell állni.
Bojannak 10 meccs kell hogy formába lendüljön majd yó nyomja és megsérül kb az azt követő 3.meccsen. SZóval addig kell eladni amíg még pénzt adnak érte.
Hajrá BARCA !!!
"Respect the game" ( Henry )
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.15. 17:18:58

Az első félidő után én is tudtam volna "szépeket" írni szerencsére nem tettem. A második félidő nagyon rendben volt. Piqué,Messi,Henry-t lehet kiemelni igazán. Messi-t nem kommentálnám, Piquét sem , Henry-t viszont igen.
Jól játszott mondhatnám kiválóan(ha már savaztam szinte az egész szezonban úgy jogos hogy ilyen játék után megdícsérjem) de nem hiszem hogy neki köszönhető az olyan mértékű javulás egy más Barca jött ki a második félidőre. Henry ha már gólokat nem szerez, ilyen játékkal óriási hasznára lenne a csapatnak, csak ugye most láttuk idén tőle először, de folytatnia kell legalább ilyen szinten egész tavasszal mert ugye ha vki szerez 10db 1-est és egy 5-st akkor az félév ill évvégén mégis 1-es, sok sok hasonló jó meccs kell tőle , van mit helyrehoznia az idei szezonjában.
Ibra a legkevésbé sem hiányzott!
A jó öreg objektivitás, bár Mikaos után már nincsenek túlzott igényeim :twisted: poénnak szántam, komolyan ne vedd :wink:
Ilyen Messi mellet, senki sem tűnik hiányzónak most ezt kár felhozni, mert pl a tavaly itthoni Sevilla elleni meccsen(4-0) , Messi hiányzott mégis szemkápráztató játék volt milliónyi gólhelyzettel, zseniális Iniesta-val mégsem mondtuk azt hogy Messi legkevésbé sem hiányzott.
Ez az Ibra tényleg nem hiányzott, de tuti biztos vagyok abban hogy nem nyerjük meg sem a bajnokságot sem a béelt jó Ibrahimovic nélkül, támadósorban benne van a legnagyobb potenciál Messi után.
Összekaphatná már magát :evil:
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.15. 16:29:03

ElBartimaeus írta:Ibra a legkevésbé sem hiányzott!
Ez sajnos nagyon is igaz, és egyben elszomorító. Valahogy a 90 perc alatt fel sem merült a gondolat bennem hogy de kéne most egy Ibra! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lezárt