Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én inkább azt mondom: 4-5 éve. 15 éve volt, talán a PL legjobbja volt nálunk, úgy hívták: José Ramón Alexanco. Van Gaal idején pedig Abelardo játszott középhátvádként, rendszeresen kiemelkedően.Léfe írta:Mi az az ökör szöveg, már többfelé olvasom, hogy Militot azért hozták mert Puyol sérült. Nem ! Azért hozták mert 10- 15 éve nincs egy normális klasszikus középhátvédünk. Most van, a kispadon. Ott fog összeszokni a többiekkel. Attol félek gond lesz a sok kispados sztárral, bár kellö cserékkel és pedagogiával meg lehet oldani. Kezdetnek eddig nem rossz, csak a golhelyzeteket be kell rugni.
Ádám, jó a hallásod. Azt mondta: Zambrotta sincs a pályán, helyette 25-sel Jorquera a pályán. Léderer.....Ádám02 írta:Lehet én hallottam félre de mintha azt mondta volna a komm. hogy Zambi helyére 25-össel Jorquera jött be...?vélemény?
Azért Scholl-ra nem lehetett panasz,sőt segítette a támadásokat....nem volt az,h mindenki őt kereste,de ha nála volt a laszti,nem bénázottnoname írta:Scholl lejön.Kezdődik az igazi meccs.
Zambrotta helyére Jorquera?Ádám02 írta:Lehet én hallottam félre de mintha azt mondta volna a komm. hogy Zambi helyére 25-össel Jorquera jött be...?vélemény?
Jó kérdés. Szerintem vagy megkapja a Bayern, vagy a Barca, vagy tizenegyesek.Gauchomester írta:Srácok, ha x lesz a vége, akkor mi van??![]()
lehet hülye kérdés, mert ugye egy kupáért küzdenek....szóval el kell hogy dőljön ugye??
11-esek.Gauchomester írta:Srácok, ha x lesz a vége, akkor mi van??![]()
lehet hülye kérdés, mert ugye egy kupáért küzdenek....szóval el kell hogy dőljön ugye??
Deco is beállt.Lord Dragon írta:Dos Santos és Messi
NYERTÜNK(najó, csak remélem)
Nem értelek, nagyon jól mozog, jól adogat, volt egy gyönyörü lövése, szal eddig nálam Xavi és Iniesta érinthetetlennoname írta:A kp-n most Xavi gyengébb, nem Iniesta.
az uccso 5percben kezdett el mozogni, előtte semmiReplay írta:Háát sztem Iniesta nagyon jól mozog, helyzete is volt, labdát nem vesztett, egyik legjobbja a csapatnak és legalább dolgozik, ha behozzuk Deco-t, akkor lesz egy újabb álló játékosunk a pályán, aki max támadni fog, de védekezni nem.