Én inkább azt mondom: 4-5 éve. 15 éve volt, talán a PL legjobbja volt nálunk, úgy hívták: José Ramón Alexanco. Van Gaal idején pedig Abelardo játszott középhátvádként, rendszeresen kiemelkedően.Léfe írta:Mi az az ökör szöveg, már többfelé olvasom, hogy Militot azért hozták mert Puyol sérült. Nem ! Azért hozták mert 10- 15 éve nincs egy normális klasszikus középhátvédünk. Most van, a kispadon. Ott fog összeszokni a többiekkel. Attol félek gond lesz a sok kispados sztárral, bár kellö cserékkel és pedagogiával meg lehet oldani. Kezdetnek eddig nem rossz, csak a golhelyzeteket be kell rugni.
Élő közvetítések 07/08
-
- Az Eurobarca Anonymusa
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ádám, jó a hallásod. Azt mondta: Zambrotta sincs a pályán, helyette 25-sel Jorquera a pályán. Léderer.....Ádám02 írta:Lehet én hallottam félre de mintha azt mondta volna a komm. hogy Zambi helyére 25-össel Jorquera jött be...?vélemény?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért Scholl-ra nem lehetett panasz,sőt segítette a támadásokat....nem volt az,h mindenki őt kereste,de ha nála volt a laszti,nem bénázottnoname írta:Scholl lejön.Kezdődik az igazi meccs.

Jön be Milito...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Zambrotta helyére Jorquera?Ádám02 írta:Lehet én hallottam félre de mintha azt mondta volna a komm. hogy Zambi helyére 25-össel Jorquera jött be...?vélemény?

/This time it's personal/
Jó kérdés. Szerintem vagy megkapja a Bayern, vagy a Barca, vagy tizenegyesek.Gauchomester írta:Srácok, ha x lesz a vége, akkor mi van??![]()
lehet hülye kérdés, mert ugye egy kupáért küzdenek....szóval el kell hogy dőljön ugye??

11-esek.Gauchomester írta:Srácok, ha x lesz a vége, akkor mi van??![]()
lehet hülye kérdés, mert ugye egy kupáért küzdenek....szóval el kell hogy dőljön ugye??
Hoppá, bejött Milito

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2007.08.15. 19:24:17-kor.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Srácok, ha x lesz a vége, akkor mi van??

Na így a közepe-vége felé én is befutottam. Vagy talán csak most kezdődik?
Scholl azért nagy játékos volt!
Kíváncsi vagyok mit tud majd most ez a 3-as, valahogy ezt jobbnak találom jelenleg a Ronaldinho-Messi-Eto-nál. Itt legalább sikeréhesebbek a játékosok, jobban pörögnek, és van egy nagyon tapasztalt Henry. Mellette egy zseni, Messi és egy fiatal aki még jobban pörgeti a játékot, Dos Santos.
Remélem nyerünk.
Scholl azért nagy játékos volt!
Kíváncsi vagyok mit tud majd most ez a 3-as, valahogy ezt jobbnak találom jelenleg a Ronaldinho-Messi-Eto-nál. Itt legalább sikeréhesebbek a játékosok, jobban pörögnek, és van egy nagyon tapasztalt Henry. Mellette egy zseni, Messi és egy fiatal aki még jobban pörgeti a játékot, Dos Santos.
Remélem nyerünk.
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Milyen kis bulit csapnak meccs közbe, kb senki nem nézi a lelátóról 

- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
Na végre, pörgetjük Messi-t nagyon jó újra látni és nagyon gyors, Giovani pedig szép lövést eresztett meg.
Tény, Eto'o és Ronnie nem szólhat egy szót sem, sokat nem csináltak.
Tény, Eto'o és Ronnie nem szólhat egy szót sem, sokat nem csináltak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2007.08.15. 19:14:52-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Eto'ot éreztem,h lehozza,semmit sem csinált...Titi igen,de a helyzeteit nagyon elcseszte...2Santost nehogy aprítsák a németek
lehet ,h itt nem ficánkol majd annyit,ha igen,akkor háwááj....
Messit én nem látom....tuti fent van?
szerk,már látom
19esben

Messit én nem látom....tuti fent van?
szerk,már látom

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Deco is beállt.Lord Dragon írta:Dos Santos és Messi
NYERTÜNK(najó, csak remélem)
Nem értelek, nagyon jól mozog, jól adogat, volt egy gyönyörü lövése, szal eddig nálam Xavi és Iniesta érinthetetlennoname írta:A kp-n most Xavi gyengébb, nem Iniesta.

- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Dos Santos és Messi 
NYERTÜNK
(najó, csak remélem) 

NYERTÜNK

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
az uccso 5percben kezdett el mozogni, előtte semmiReplay írta:Háát sztem Iniesta nagyon jól mozog, helyzete is volt, labdát nem vesztett, egyik legjobbja a csapatnak és legalább dolgozik, ha behozzuk Deco-t, akkor lesz egy újabb álló játékosunk a pályán, aki max támadni fog, de védekezni nem.
1 darab szerelése nem volt és helyzetbe se nagyon hozta a társakat
Hoppá, beállt Giovani és Messi, Henry maradt bent.