Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lenne egy kérdésem: az eddigi igazolások jelentik egy sikeres szezon megalapozását!Zozzy 5 írta:Nyilvánvaló, hogy egy mostani elnökválasztás derékba törné egy sikeres szezon megalapozását. Érthető, hogy akik eddig gyűjtötték a szavazatokat és sikereket értek el nem akarnak megállni a célhoz közel. De kérdezem én, melyik socionak lenne kedvére egy félbemaradt radikális csapatátalakítás amiből nem sok jó sülhet ki? Jelenleg a csapat sorsa fontosabb mint az, hogy ki ül a fenti székekben.
Erre ezt megcsinálnák Laportáék, erre Senior Rosell:Rosell tavaly év végén írta:"Én őt eladtam volna, számomra könnyebb lenne, mint Ronaldinhót, mert vele van kapcsolatom. Eto'o egy probléma az öltözőben, azt mondta, hogy Rijkaard egy rossz ember, s ezt nem lehet megengedni.[...]"
és
„Mint sportért felelős vezető, eladtam volna [Ronaldinho-t]..."
A kérdés: akkor most miérteurobarca írta:megtartaná a klubnál Ronaldinho Gaúchót, Eto'ót és Decót is,
Hát persze, ha nem azt csinálják, amit TE szeretnél, akkor már egyből szánalmasak...LG írta:Nem pont ők vitték, illetve nemcsak ők vitték föl a csapatot a csucsra, de [auto_cenzúra] bevitték rendesen. Amit meg most nyáron művelnek, az szánalmas.
ezt tényleg leírhatnátokmypeter írta:pontosan miért is akarjátok Laportát leváltani?
Meg tudom őket érteni, én is birtam Perezt.antiimperialista írta:A madridisták nem akarnak elnökváltást, nekik nagyon tetszik laporta munkája. Ezt múlt héten mondta nekem egy andalúz madriddrukker.torrentkiller írta:Van pár tippem ki akarhat elnökváltást:
-Vagy madridista aki a klub vesztét akarja
A kettő között sajnos nincs összefüggés. A Giralt csoportját egyáltalán nem érdekli ez a körülmény, ők nem azért gyűjtögették az aláírásokat, hogy várjunk még szeptemberig. Mellesleg ez nem is állna érdekükben, hiszen egy jól sikerült átigazolási időszak, esetleg egy jónak tűnő felkészülés után már minden bizonnyal nem sok eséllyel lenne 66 százalék Laportáék ellen. De egyébként még erre is szabály van tudtommal, hogy az aláírások összegyűlése után legkésőbb mikor kell megtartani a szavazást.grecki írta:Köszi az infót Iván, és persze Isten éltessen!
Akkor viszont azt nem értem, hogy miért nem mondjuk szeptemberre írták ki a szavazást. Mert ugye (ha lesz) az új elnökség így (úgy néz ki) semmiképpen sem tudna igazolni. Vagy lehet, hogy ők véletlenül sem akarnák eladni R10-et és Eto'o-t?
Ideiglenes igazgatótanács lenne, az mindig van ilyenkor, de annak nincs joga ilyen horderejű döntéseket hozni, tulajdonképpen csak a működést biztosítják.grecki írta: Azt viszont nem értem, hogy augusztuzs 31-ig miért ne lehetne egy átmeneti elnökséget felállítani, ha pedig ez nem lehetséges, akkor miért nem lehet majd' két hónap alatt lezongorázni az egész kampánt+választásokat úgy, hogy még azért maradjon idő befejezni a transzfereket is.
A madridisták nem akarnak elnökváltást, nekik nagyon tetszik laporta munkája. Ezt múlt héten mondta nekem egy andalúz madriddrukker.torrentkiller írta:Van pár tippem ki akarhat elnökváltást:
-Vagy madridista aki a klub vesztét akarja