Farkas Balázs pedig tényleg nagy tehetség

Tavaly érettségizett a sulimban, 2 évfolyammal felettem volt

Már egész fiatal korában nagy tehetség volt, a Spariban is nagyokat játszott

Nagy játékos lesz, az biztos

Már most is látszik...

Vagy a Sanyíít.lionelmessi19 írta:Ha jól látom, Rivaldo is nyesett egyet![]()
Simán visszahívhatnánk még mindig...
Ha jól látom, Rivaldo is nyesett egyetLos Banditos írta:34 hónap után bajnoki gólt lőtt Sanyiii![]()
Szép volt SanyiLos Banditos írta:34 hónap után bajnoki gólt lőtt Sanyiii![]()
Szép gólt fejelt Sanyi! Nemrég meg 2 gólpasszt adott a Pana ellen, érdekes módon erről nem volt hírLos Banditos írta:34 hónap után bajnoki gólt lőtt Sanyiii![]()
Erről is lemaradtamLos Barrachos írta:Akkor írd be azt, hogy Buzsáky duplázott a Plymouthban!![]()
Ne haragudj, de Kanada ellen 5ből kb 3szor elvesztette a labdát, és kb nekem úgy tűnt mint Guddy nálunk, ha nála volt a labda próbált vmit, ha nem, nem is hajtott érte, bocs ha csak nekem tűnt fel...antiimperialista írta: Emlékeztek, milyen cseleket húzott Kanada ellen? Pedig azt vártam volna, hogy kicsit meg lesz ijedve, ehelyett remek dolgokat csinált. Ha így folytatja, nagyon nagy játékos lehet belőle, nem hiába írtam a szavazáson őt a legnagyobb tehetségnek
Akkor írd be azt, hogy Buzsáky duplázott a Plymouthban!antiimperialista írta: Ezt én akartam beírni![]()
Ezt én akartam beírniGame90 írta:Farkas Balázs remeklésének köszönhetően sima győzelmet aratott Dubaiban a Dinamo Kijev együttese a Hamburger SV ellen. A magyar játékos három góllal vette ki a részét az ukránok 4-1-es sikeréből.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131101