Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán ezért lesz mellette Toure meg Keita...így nem lesz egyedülLampiao írta:A probléma az, hogyha nem kezd és Iniesta a helyén lesz, akkor Xavi egyedül nem fog tudni mit kezdeni a középpályán... Ez a nagy baj!!! És ugye láthattuk már jó ideje, hogy Eto'o nincs formában... No most akkor hogyan tovább???
Egyszerű:Lampiao írta:A probléma az, hogyha nem kezd és Iniesta a helyén lesz, akkor Xavi egyedül nem fog tudni mit kezdeni a középpályán... Ez a nagy baj!!! És ugye láthattuk már jó ideje, hogy Eto'o nincs formában... No most akkor hogyan tovább???
De ha nem játsszatuk volna a Madrid ellen akkor ki rugott volna 2 gólt, és etette volna meg olyan szépen Ramost, és a többi védőt?MQuC írta:Azért nem játszik, mert azóta is sír, olyan gyatra volt az ágyúsok játéka...
Viccet félre téve. Nem kellett volna játsszatni a madrid ellen, és akkor nem sérül meg.... Én megmondtam![]()
speciel duplázott a madrid ellen, nélküle nem hiszem, hogy nyertünk volna,mondhattok akármit, ha ő nem játszik akkor(akárki másra is igaz) teljesen más lett volna a meccs. szóval én örülök, hogy játszottMQuC írta:Azért nem játszik, mert azóta is sír, olyan gyatra volt az ágyúsok játéka...
Viccet félre téve. Nem kellett volna játsszatni a madrid ellen, és akkor nem sérül meg.... Én megmondtam![]()
Nincs azzal a térdel semmi bajLM10 írta:Ez igaz lehet.dzsosua írta:az nso azt írja hogy henry játékra jelentkezett......
BARCAAAAA!!!
Ez a Stamford Bridge-en készült