Thierry Henry
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 35137.html?
ez nagyon jó hír!!! henryval sokkal jobbak vunk!!!
ez nagyon jó hír!!! henryval sokkal jobbak vunk!!!

Mennyire hiányzott a csapatnak!!Remélem megnyerik a BL-t, Henry elbukott egyet 2006ban, ezt most visszakaphatja 2009ben!Hajrá Barca!Hajrá Henry!!
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
-
- Capitá del Barça
Meccs után látni lehettet az arcán a nagyon nagy megkönnyebülést.Amit a Barca elvett tőle 2006-ban, azt a Barca vissza is adja 2009-ben.Legalább is bízzunk benne.Ezzel kiteljesedne a csodálatos karrierje.Ő fogja megnyerni nekünk!
úgy érzem h az idény végére sokan rájöttek arra Titi mennyire is hasznos a csapatnak és mennyi is múlik rajta!!!!
érződött a hiánya, mi?
bezzeg év elején-közepén szídták sokan mint a bokrot; de msot már talán ők is belátják végre hogy igenis ő KELL a Barca-ba!
érződött a hiánya, mi?
bezzeg év elején-közepén szídták sokan mint a bokrot; de msot már talán ők is belátják végre hogy igenis ő KELL a Barca-ba!
én is valahogy így vagyok vele. Hihetetlenül hiányzott ma. Nem baj, a bl döntőben betalál és felteszi a koronát az ezévi teljesítményére.

Mai meccsen jöttem rá igazából, hogy miért hiányzik Henry a támadójátékban.
1. Szinte hihetetlen módon, de képes arra, hogy mindig üresen legyen.
2. Olyan futásokra képes mélységben, amelyekkel pillanatok alatt átjátszható egy védelem (lásd Xavi indítás Reál ellen, és még sok más).
3. Az előzőhöz szorosan kapcsolódik: hihetetlen mértékű ritmusváltások. Ez még a cselezéseknél is jól jön ki, hiszen nem egyszer lefut nála (elvileg) gyorsabb védőket ennek köszönhetően.
4. Mivel majdnem mindig üresen kapja a labdát, ezért lendületből tud cselezni, ezért még jobban érvényesül a 3-as pont.
Most azokat nem részletezném, hogy gólerősség, rutin, jelenléte, atyáskodása, mert ez nyilvánvaló. Nagyon remélem, hogy felépül minél hamarabb, mert nagyon nagy szükségünk van rá, ha Eto'o esetleg továbbra se lenne jó formában. Kész csoda, hogy egyáltalán gólt tudtunk lőni, és külön öröm, hogy ezt Iniesta lőtte, aki nem híres erről.
1. Szinte hihetetlen módon, de képes arra, hogy mindig üresen legyen.
2. Olyan futásokra képes mélységben, amelyekkel pillanatok alatt átjátszható egy védelem (lásd Xavi indítás Reál ellen, és még sok más).
3. Az előzőhöz szorosan kapcsolódik: hihetetlen mértékű ritmusváltások. Ez még a cselezéseknél is jól jön ki, hiszen nem egyszer lefut nála (elvileg) gyorsabb védőket ennek köszönhetően.
4. Mivel majdnem mindig üresen kapja a labdát, ezért lendületből tud cselezni, ezért még jobban érvényesül a 3-as pont.
Most azokat nem részletezném, hogy gólerősség, rutin, jelenléte, atyáskodása, mert ez nyilvánvaló. Nagyon remélem, hogy felépül minél hamarabb, mert nagyon nagy szükségünk van rá, ha Eto'o esetleg továbbra se lenne jó formában. Kész csoda, hogy egyáltalán gólt tudtunk lőni, és külön öröm, hogy ezt Iniesta lőtte, aki nem híres erről.
Talán ezért lesz mellette Toure meg Keita...így nem lesz egyedülLampiao írta:A probléma az, hogyha nem kezd és Iniesta a helyén lesz, akkor Xavi egyedül nem fog tudni mit kezdeni a középpályán... Ez a nagy baj!!! És ugye láthattuk már jó ideje, hogy Eto'o nincs formában... No most akkor hogyan tovább???

Eto'o meg egyáltalán nincs rossz formában, szerintem, csak nem lő annyi gólt, mint év elején, ami nem baj, mert a többiek többet lőnek. Nem igazán értem az aggódalmadat?

Egyszerű:Lampiao írta:A probléma az, hogyha nem kezd és Iniesta a helyén lesz, akkor Xavi egyedül nem fog tudni mit kezdeni a középpályán... Ez a nagy baj!!! És ugye láthattuk már jó ideje, hogy Eto'o nincs formában... No most akkor hogyan tovább???
Iniesta marad a helyén sőt Messi is bejön középre és Xavival hármasban szétkapják a Mikel Essien kettőst, Henry helyén Bojan kezd és Eto'oval megrugdossák a maguk góljait!

Persze ez így szép és jó... de én nagyon bízok a csapatban és főleg Pep-ben! Meg fogja oldani!
Forca Barcaaa! S mindenkinek jó szurkolást kívánok!
Uff én beszéltem!

-
- Jugador d'estrella
Sztem ez a hír is lehet ugyanúgy kacsa ,mint a többi. Lehet h nem kezd ,de ha gond van csereként pályára lép. Bl-t akar nyerni mindenáron!
-
- Jugador d'estrella
A probléma az, hogyha nem kezd és Iniesta a helyén lesz, akkor Xavi egyedül nem fog tudni mit kezdeni a középpályán... Ez a nagy baj!!! És ugye láthattuk már jó ideje, hogy Eto'o nincs formában... No most akkor hogyan tovább???
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
-
- Jugador d'estrella
De ha nem játsszatuk volna a Madrid ellen akkor ki rugott volna 2 gólt, és etette volna meg olyan szépen Ramost, és a többi védőt?MQuC írta:Azért nem játszik, mert azóta is sír, olyan gyatra volt az ágyúsok játéka...
Viccet félre téve. Nem kellett volna játsszatni a madrid ellen, és akkor nem sérül meg.... Én megmondtam![]()

Nemtudok mit mondani ha kezd akkor nagyon jó lenne, de még nem is kezd akkor is ott van Ini a helyén. Pep úgy is meg oldja valahogy.
De az útóbbi mecseit elnézve jobban örülnék ha ő büvészkedne ott a bal szélen!

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
speciel duplázott a madrid ellen, nélküle nem hiszem, hogy nyertünk volna,mondhattok akármit, ha ő nem játszik akkor(akárki másra is igaz) teljesen más lett volna a meccs. szóval én örülök, hogy játszottMQuC írta:Azért nem játszik, mert azóta is sír, olyan gyatra volt az ágyúsok játéka...
Viccet félre téve. Nem kellett volna játsszatni a madrid ellen, és akkor nem sérül meg.... Én megmondtam![]()

- Forcabarca8
- Capitá del Barça
ha ma este nem is játszik, sok örömöt fog még nekünk szerezni, az tuti!
Go Henry!(remélem nem nézte az arsenal tegnapi szenvedését, mert akkor biztos letört lenne)
Go Henry!(remélem nem nézte az arsenal tegnapi szenvedését, mert akkor biztos letört lenne)

hát akkor mégsem lesz ott ma este
Henry, mielőbbi gyógyulást !
Henry, mielőbbi gyógyulást !
WelCome tO jaMRocK !!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Azért ezeknek a híreknek, képeknek nagyon örülök.
Henry hihetetlen fontos játékossá vált idén.
És nagyon nagy formában játszik az elmúlt hetekben.
Henry hihetetlen fontos játékossá vált idén.
És nagyon nagy formában játszik az elmúlt hetekben.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Nincs azzal a térdel semmi bajLM10 írta:Ez igaz lehet.dzsosua írta:az nso azt írja hogy henry játékra jelentkezett......
BARCAAAAA!!!
Ez a Stamford Bridge-en készült

-
- Jugador d'estrella
Ezért bírom Hery-t
[auto_cenzúra] jó arc ember lehet! messit megsimogatja interjú közben 
http://www.youtube.com/watch?v=29gRYVQV ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=29gRYVQV ... re=related
az nso azt írja hogy henry játékra jelentkezett......
BARCAAAAA!!!
BARCAAAAA!!!
A katalán sajtó szerint Henry-t az a szemét S. Ramos rúgta meg neki köszönhetjük!!!
Henry
Ugyan korábban erősen bíráltam,de egyre jobban bebizonyítja,hogy eredményes,és az a legfontosabb. Ugyan nem élete formája,de szerintem joggal lehet Másodvirágzásnak nevezni.
Nem ő a középcsatár és így is 19gólnál jár.
Remélem tartja a formáját,és utazik Londonba,illetve megajándékoz minket egy Barca-Arsenal döntővel
Vamos Titi!

Ugyan korábban erősen bíráltam,de egyre jobban bebizonyítja,hogy eredményes,és az a legfontosabb. Ugyan nem élete formája,de szerintem joggal lehet Másodvirágzásnak nevezni.
Nem ő a középcsatár és így is 19gólnál jár.
Remélem tartja a formáját,és utazik Londonba,illetve megajándékoz minket egy Barca-Arsenal döntővel

Vamos Titi!
- barca19
- Barça B
- Kapcsolat:
henry ujra a régi ezt sztem nyugodtan kijelenthetjük..sőőt talán jobb mint régen
ami az atletic védőjét illetti rohadjak meg de kezdeni fog a chelsea ellen...ha ezt meghuzza pep énis ezt teszem a nőmmel:D
visca el blaugrana

ami az atletic védőjét illetti rohadjak meg de kezdeni fog a chelsea ellen...ha ezt meghuzza pep énis ezt teszem a nőmmel:D
visca el blaugrana