Konföderációs Kupa 2005
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Más válogatottban nemign lehetne helye, max talán a görögöknél...
Nekem is ez a véleményemOrdog írta:Ez a Huth mekkora egy favágó wazzehhhhh:DDDDDDDD

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
most én így konkrétan a brazil bajnokikról beszéltem,ott nincs akkora darálás,mint a Lib.kupában,vagy az arg.bajnokságban(ott majdnem minden bajnokin box vanA. Gábor írta: Dél Amerikában is. Nem nézted a libertadores kupa elődöntőjét (az amiben nem a River van)Aprított mindenki mindenkit....
..de még hogyan

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Így van!! Mostmár én is belátom, hogy nem kell tőle félniZsolti írta:Látod Ordog???erről beszéltem neked a múltkor!nem európába való.itt szét fogják rúgni.Ordog írta:Jó meccsRobinhot amúgy nagyon aprítják, csak ritkán tűnik fel, nem is lehet hallani a nevét... Biztos kell a margitnak ez a 30 kilós?
![]()

-
- Capitá del Barça
Dél Amerikában is. Nem nézted a libertadores kupa elődöntőjét (az amiben nem a River vanZsolti írta:Látod Ordog???erről beszéltem neked a múltkor!nem európába való.itt szét fogják rúgni.Ordog írta:Jó meccsRobinhot amúgy nagyon aprítják, csak ritkán tűnik fel, nem is lehet hallani a nevét... Biztos kell a margitnak ez a 30 kilós?
![]()

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Látod Ordog???erről beszéltem neked a múltkor!nem európába való.itt szét fogják rúgni.Ordog írta:Jó meccsRobinhot amúgy nagyon aprítják, csak ritkán tűnik fel, nem is lehet hallani a nevét... Biztos kell a margitnak ez a 30 kilós?
![]()
-
- Capitá del Barça
Én is így vagyok vele. Nem érdemelnék mega brazilok sztem h tuvábbjussanak, de az argentín-brazil döntő sökkal jobb lenne mint a német - argentín...Zsolti írta:na igen,de én egy Argentin-brazilnak jobban örülnék!ott meg u.az lenne,mint a közelmúltban!

-
- Llegenda del Barça
nem biztos, h a brazilok meg fognak szakadni a döntőért. egy ilyen konf. kupa inkább a kiscsapatoknak fontos, ezért kaparnak az argentinok is.
a brazilok inkább a vb aranyakat gyűjtik.
a brazilok inkább a vb aranyakat gyűjtik.

PUYOL-XAVI-INIESTA
HaggyukEnrique írta:OFF: A Koplárovics és a Józsi a korosztályuk legjobbjai között vannak. Látszik h nem láttatok sok Zete meccset...