Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is ez a véleményemOrdog írta:Ez a Huth mekkora egy favágó wazzehhhhh:DDDDDDDD
most én így konkrétan a brazil bajnokikról beszéltem,ott nincs akkora darálás,mint a Lib.kupában,vagy az arg.bajnokságban(ott majdnem minden bajnokin box vanA. Gábor írta: Dél Amerikában is. Nem nézted a libertadores kupa elődöntőjét (az amiben nem a River van)Aprított mindenki mindenkit....
..de még hogyan
Így van!! Mostmár én is belátom, hogy nem kell tőle félniZsolti írta:Látod Ordog???erről beszéltem neked a múltkor!nem európába való.itt szét fogják rúgni.Ordog írta:Jó meccsRobinhot amúgy nagyon aprítják, csak ritkán tűnik fel, nem is lehet hallani a nevét... Biztos kell a margitnak ez a 30 kilós?
![]()
Dél Amerikában is. Nem nézted a libertadores kupa elődöntőjét (az amiben nem a River vanZsolti írta:Látod Ordog???erről beszéltem neked a múltkor!nem európába való.itt szét fogják rúgni.Ordog írta:Jó meccsRobinhot amúgy nagyon aprítják, csak ritkán tűnik fel, nem is lehet hallani a nevét... Biztos kell a margitnak ez a 30 kilós?
![]()
Látod Ordog???erről beszéltem neked a múltkor!nem európába való.itt szét fogják rúgni.Ordog írta:Jó meccsRobinhot amúgy nagyon aprítják, csak ritkán tűnik fel, nem is lehet hallani a nevét... Biztos kell a margitnak ez a 30 kilós?
![]()
Én is így vagyok vele. Nem érdemelnék mega brazilok sztem h tuvábbjussanak, de az argentín-brazil döntő sökkal jobb lenne mint a német - argentín...Zsolti írta:na igen,de én egy Argentin-brazilnak jobban örülnék!ott meg u.az lenne,mint a közelmúltban!
HaggyukEnrique írta:OFF: A Koplárovics és a Józsi a korosztályuk legjobbjai között vannak. Látszik h nem láttatok sok Zete meccset...