Gabriel Milito
- Lionel85
- Llegenda del Barça
1. forduló, Racing-FCB 0-3, 0 perc
2. forduló FCB-Hércules 0-2, 0 perc
3. forduló Atlético-FCB 1-2, 0 perc
5. forduló Bilbao-FCB 1-3, 0 perc
Ezek azok a meccsek, ahol egészséges volt, mégsem játszott egy percet sem. Nagyrészt ugye sérült volt, a kupában egy meccsen játszott (nem írok minden statisztikát, az Eurobarca Statisztikában ott van minden). Jól lehet látni, főleg az idény elején volt. Anno Pep beszélt a rotációról, pihentetésekről. Jórészt Piqué és Puyol akkor nem játszott, amikor eltiltottak voltak vagy sérültek voltak. Alternatívaként inkább Abidal volt a középhátvéd, és legutóbb Busquets. A fiatalokra hébe-hóba számít Pep, de egyértelmű, hogy bennük sem bízik, mutatja a legutóbbi eset. Voltak olyan meccsei, ahol csereként lépett pályára, általában 10-13 perccel a meccsek vége előtt... Ezek után megértem, hogy távozni akar Milito.
2. forduló FCB-Hércules 0-2, 0 perc
3. forduló Atlético-FCB 1-2, 0 perc
5. forduló Bilbao-FCB 1-3, 0 perc
Ezek azok a meccsek, ahol egészséges volt, mégsem játszott egy percet sem. Nagyrészt ugye sérült volt, a kupában egy meccsen játszott (nem írok minden statisztikát, az Eurobarca Statisztikában ott van minden). Jól lehet látni, főleg az idény elején volt. Anno Pep beszélt a rotációról, pihentetésekről. Jórészt Piqué és Puyol akkor nem játszott, amikor eltiltottak voltak vagy sérültek voltak. Alternatívaként inkább Abidal volt a középhátvéd, és legutóbb Busquets. A fiatalokra hébe-hóba számít Pep, de egyértelmű, hogy bennük sem bízik, mutatja a legutóbbi eset. Voltak olyan meccsei, ahol csereként lépett pályára, általában 10-13 perccel a meccsek vége előtt... Ezek után megértem, hogy távozni akar Milito.

- kennyke04
- Entrenador del Barça
de most csak én vagyok hülye vagy eleddig nem sérült volt? Kupa meccsen rúgott gólt, rá 10percre megsérült és még csak most épült fel valahogy nem? akkor nem értem, hogy akar ő többet játszani, ha fél lába van és miért róják fel Pep-nek, hogy ugyanmár, miért nem játszik a bodrink, hisz megérdemli... ne felejtsük el, bilbao után, már csak döntőbe lesz komolyabb ellenfél ha továbbjutunk, bőven megnyugodhatna Milito is, ott szinte biztos a kezdőtagsága...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem a válogatottat sajnálom, hanem a játékost. De hát páran nem értitek meg, én nem foglak titeket a továbbiakban győzködni. Nem tudtok egy játékos fejével gondolkodni. Milito többet érdemel, mint egy kispad, neki játéklehetőség kell. Egy másik munkahely, ahol a főnök számít rá és nemcsak a sajtóban beszél, hogy jaj, de számít rá, nagyon számít rá, az egyik legfontosabb játékosa!Kalap1988 írta:Igen. Pont annyit játszik, amennyit kell neki. Pep az edző és, ha lehetősége van, ráadásul nem kell pihentetni, akkor a legerősebb kezdőtt fogja felküldeni, mert egy meccset sem lehet félvállról venni. Lionel85! Te inkább az argentínt és az argentín válogatottat sajnálod ez esetben, mint magát MilitotBocsánat,ha tévedek. Nincs mese, ez egy munkahely, nem pedig egy szociális otthon. Az játszik, akinek épp kell, akiről épp azt gondolja az edző, hogy kezdenie kell.

- westerngom
- Entrenador del Barça
- nézd, nem kívánlak meggyőzni.... a véleményemet írtam le!noname írta: Zömmel Abidal játszott???
Nézted te a tavalyi szezont. Sokszor Milito többet játszott mint Pique vagy Puyol. A szezon vége fele szinte ugyanannyit játszottak mind3an h ne fáradjanak el. Idén kevesebb lehetőséget kapott, de ez elsősorban a sérülése miatt volt. A legfontosabb meccseken meg logikus h nem ő fog kezdeni.
- a kérdésedre válaszolva: igen! szinte minden mecset végig néztem és egyet sem hagytam/ hagyok ki!

- abban ismét megerősítelek, hogy számomra is logikus, hogy nem Ő fog a tétmérkőzéseken kezdőként játszani, ha van egy egészséges Puyol vagy Pique!, DE! szerintem ezt a csontot ássuk is el!
- Mihu
- Director del Fútbol
Hát ha neked egy Levante elleni meccs a legfontosabbak közé sorolható.....Tavaly is sérülésből tért vissza, mégis szinte egyből sokat játszott.noname írta: Zömmel Abidal játszott???
Nézted te a tavalyi szezont. Sokszor Milito többet játszott mint Pique vagy Puyol. A szezon vége fele szinte ugyanannyit játszottak mind3an h ne fáradjanak el. Idén kevesebb lehetőséget kapott, de ez elsősorban a sérülése miatt volt. A legfontosabb meccseken meg logikus h nem ő fog kezdeni.

- noname
- Llegenda del Barça
Zömmel Abidal játszott???westerngom írta:- én személy szerint nem osztom a véleményed, mert amikor egészséges volt Milito, akkor is zömmel Abidal játszott helyette középső védőt! Abban teljesen igazad van, hogy jelenleg a Puyol - Pique páros a legmegbízhatóbb és érthető módon Pep nekik szavaz bizalmat, DE! a folytatás csak az általad leírtakban stimmelne, mert a valóság sajnos más....noname írta:Pep a hibás?BAROMSÁG
Toure nem játszott, miközebn többet kellett volna neki. Milito pont annyit játszik, amennyit kell. Pique és Puyol a legerősebb védőduónk, Milito az elsőszámú csere. Mit vár többet. Mostanában sérült volt, még jó h nem játszott. Legutóbb azért kapott csak 20 percet, mert sérült játékossal nem fog Pep végigjátszatni egy meccset. Haragszom Militora. TOure esetében haragudtam Pepre is, de erről most nem ő tehet.
A Fifa egy szégyen
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
tökéletesen egyet értek!Kalap1988 írta:Igen. Pont annyit játszik, amennyit kell neki. Pep az edző és, ha lehetősége van, ráadásul nem kell pihentetni, akkor a legerősebb kezdőtt fogja felküldeni, mert egy meccset sem lehet félvállról venni. Lionel85! Te inkább az argentínt és az argentín válogatottat sajnálod ez esetben, mint magát MilitotBocsánat,ha tévedek. Nincs mese, ez egy munkahely, nem pedig egy szociális otthon. Az játszik, akinek épp kell, akiről épp azt gondolja az edző, hogy kezdenie kell.
Eddig nem akartam belefolyni, mert hasonló a véleményem mint Tourenál is!
A Barcelonát mint csapatot szeretem, s biztos vagyok benne, hogy Pep is!Ezért maximálisan megbízok benne!Nekem mindegy, hogy ki játszik, mert nem az egyéneket helyezem előtérbe!
Persze szomorú így elmennie Militonak, s sok sikert neki a továbbiakban, de az élet megy tovább!

- westerngom
- Entrenador del Barça
- én személy szerint nem osztom a véleményed, mert amikor egészséges volt Milito, akkor is zömmel Abidal játszott helyette középső védőt! Abban teljesen igazad van, hogy jelenleg a Puyol - Pique páros a legmegbízhatóbb és érthető módon Pep nekik szavaz bizalmat, DE! a folytatás csak az általad leírtakban stimmelne, mert a valóság sajnos más....noname írta:Pep a hibás?BAROMSÁG
Toure nem játszott, miközebn többet kellett volna neki. Milito pont annyit játszik, amennyit kell. Pique és Puyol a legerősebb védőduónk, Milito az elsőszámú csere. Mit vár többet. Mostanában sérült volt, még jó h nem játszott. Legutóbb azért kapott csak 20 percet, mert sérült játékossal nem fog Pep végigjátszatni egy meccset. Haragszom Militora. TOure esetében haragudtam Pepre is, de erről most nem ő tehet.
-
- Director del Fútbol
Igen. Pont annyit játszik, amennyit kell neki. Pep az edző és, ha lehetősége van, ráadásul nem kell pihentetni, akkor a legerősebb kezdőtt fogja felküldeni, mert egy meccset sem lehet félvállról venni. Lionel85! Te inkább az argentínt és az argentín válogatottat sajnálod ez esetben, mint magát Militot
Bocsánat,ha tévedek. Nincs mese, ez egy munkahely, nem pedig egy szociális otthon. Az játszik, akinek épp kell, akiről épp azt gondolja az edző, hogy kezdenie kell.

-
- Director del Fútbol
Pontosan!noname írta:Pep a hibás?BAROMSÁG
És az se lenne elég ha a közeljövőben mindig ő pótolja Piquét vagy Puyolt ha vmelyikük sérült vagy eltiltott.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- noname
- Llegenda del Barça
Pep a hibás?
BAROMSÁG

A Fifa egy szégyen
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Burdisso, Demichelis, Samuel, Otamendi, Pareja. Kapásból pár név, akik számításra kerülnek a válogatottnál. Otamendi inkább Maradona embere volt, de Batistánál is simán befér. Velük kell felvennie a versenyt Militónak, ami nem lehet könnyű dolog úgy, hogy a padot koptatja, amikor egészséges. Van párhuzam, amit Fecooo is mond, csak annyi különbséggel, hogy itt nem a játékosügynök keveri a végterméket, mint Tourénál, hanem a játékos maga szeretne több játéklehetőséget kapni, mivel nem biztosított így a helye a Copa Américára készülő válogatottban.lluisllach89 írta:de lehet ennyi plusz-lehetőség se lett volna elég h beférjen a Copa keretbe.

-
- Director del Fútbol
Ha még így is lenne, akkor sem húzhatunk párhuzamot, mert jogos volt a nem játszatása.Fecooo írta:az a legnagyobb baj, h annyira hasonló a forgatókönyv, h már fáj...
még Pep nyilatkozatai is majdnem szó szerint ezek voltak Yaya esetében is:
"nagyon fontos játékos...,minden tiszteletem az övé..., számolok vele...ha menni akar, menjen..."
megfogadtam, h nem fogom savazni Pepet, de azért nah...
mostmár ott tartunk megint, h a játékos a hibás...
Az meg hogy inkább Abidal legyen középen, lehet rátett egy lapáttal, de lehet ennyi plusz-lehetőség se lett volna elég h beférjen a Copa keretbe.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
az a legnagyobb baj, h annyira hasonló a forgatókönyv, h már fáj...
"nagyon fontos játékos...,minden tiszteletem az övé..., számolok vele...ha menni akar, menjen..."

-
- Capitá del Barça
Én nagyon bírtam őt, mert szerintem amikor formában volt akkor igen is megállta a helyét. Sajnos nagyon nagyon sokat sérült, ami ugyan nem az ő hibája, de egy csapatnak játszható emberekre van szüksége. Már kezd benne lenni a kor is. Ha elmegy akkor sok sikert neki. Viszont érdekes hogy tavaly volt Puyol-Pique-Csiga-Milito-Marquez belsővédőink, most pedig az utsó három már nem lesz és helyettesük sem.Lehet visszajön a kölcsönből valaki nyáron, vagy lehet hogy berobban egy fiatal valaki, mert sajnos már Puyol sem huszonéves. Fontas ideje lehet eljött.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Noname, akkor sem játszott, amikor egészséges volt! Azért akar elmenni, mert játszani akar a Copa Américán, amit a Barça kispadján nem tud megtenni! Nem szúrta hátba a klubot, mert nem adósa senkinek sem!noname írta:Nem értem a döntését. Nem játszott, mert lesérült. Ennyi.Tavaly kapott sok percet. Haragszom rá. Indokolatlan ami csinált. Há[auto_cenzúra]úrja a klubot, miután az kitartott mellette. Remélem meggondolja magát, ha nem, majd Fontas is elé kerül és meg is érdemli h visszacsússzon.

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Szerinted ha tényleg csak 15 percet bírt volna akkor ennyire kiakad? Ha 1,5 év kihagyás után rögtön kezdőnek rakta be Pep, akkor most is nyugodtan megtehette volna, nem azt kellett volna nézni, hogy Busi mit szerencsétlenkedik ott hátul.gergo9 írta: Azért jó hogy ennyire tisztában vagy a fizikai állapotukkal jobban mint az edzői stáb![]()
Viszont kiválásával kell egy khv-d mert ugye a legjobb balbunkónk Abidal, nem kéne elpazarolni középen.
Simán benne lehet hogy a két középső védőnk offolja magát lásd Arsenal elleni visszavágó.
Aztán akkor az Alves,Abidal,Busquets(Fontás),Adriano(Maxwell) tengely nem a legbiztosabb.
Tavasszal pedig megggyőződésem hogy játszott volna annyit mint tavaly.
Különben Mihu mintha csak az én véleményemet írta volna le.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
ja te már ki is b@sznád a csapatkapitányt hiszen már 32 éves???kristop írta:...eddig is gondolkoztam rajta, de mostmár lassan biztos, hogy lesz védő igazolás a nyáron. egy david luiz például tökéletes lenne, aki át is vehetne a következő idényben puyol helyét.
azért ne legyünk már nevetségesek, nem így mennek a dolgok... max ilyen hulladék csapatoknál mint a real

- Mihu
- Director del Fútbol
Én meg erre azt mondom, hogy a klub várt rá, hogy felépüljön, bízott benne, és amikor Guardiola előtt ott volt a ragyogó lehetőség hogy bizalmat szavazzon neki, akkor ahelyett hogy beállította volna a hátvédsorba, megbontotta a csapatot, és inkább két játékost is nem a saját posztján játszatott, ebből az egyiket még csak nem is ugyan abban a sorban. A klub bízott benne, Pep viszont nem bízik. Ez ilyen egyszerű. Minek maradjak egy olyan helyen, ahol ha egészséges vagyok, az edző inkább felforgatja a fél csapatot, ahelyett hogy beállítana engem????Ronaldinho&Barca írta:Ismét egy remek játékost hagyunk elmenni.. Emlékeztek, hogy tért vissza a hosszú-hosszú sérüléséből? Hibátlan játékkal.. Puyol 2. 30 évesen pedig kölcsönbe menni, mindenki maga döntse el magába, van e értelme.
Viszont bennem két érzés kevereg, a másik, hogy a klub várt rá, hogy felépüljön, bízott benne, most meg..
De nembaj, lassan Abidal-nak is eljön az ideje, és akkor már teljes lesz a Pep-team. Nem lesznek zavaró tényezők...

-
- Director del Fútbol
Azért jó hogy ennyire tisztában vagy a fizikai állapotukkal jobban mint az edzői stábtorrentkiller írta: És ezért üljön a padon havi 15 perc játéklehetőséggel? Amikor egészséges volt, akkor sem játszott túl sokat, Pep is inkább játszatta Pique-t és Puyolt, pedig mindkettőre ráfért volna a pihenő.

Viszont kiválásával kell egy khv-d mert ugye a legjobb balbunkónk Abidal, nem kéne elpazarolni középen.
Simán benne lehet hogy a két középső védőnk offolja magát lásd Arsenal elleni visszavágó.
Aztán akkor az Alves,Abidal,Busquets(Fontás),Adriano(Maxwell) tengely nem a legbiztosabb.
Tavasszal pedig megggyőződésem hogy játszott volna annyit mint tavaly.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
És ezért üljön a padon havi 15 perc játéklehetőséggel? Amikor egészséges volt, akkor sem játszott túl sokat, Pep is inkább játszatta Pique-t és Puyolt, pedig mindkettőre ráfért volna a pihenő.Ronaldinho&Barca írta: Viszont bennem két érzés kevereg, a másik, hogy a klub várt rá, hogy felépüljön, bízott benne, most meg..

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- noname
- Llegenda del Barça
Nem értem a döntését. Nem játszott, mert lesérült. Ennyi.Tavaly kapott sok percet. Haragszom rá. Indokolatlan ami csinált. Hátbaszúrja a klubot, miután az kitartott mellette. Remélem meggondolja magát, ha nem, majd Fontas is elé kerül és meg is érdemli h visszacsússzon.
A Fifa egy szégyen
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ismét egy remek játékost hagyunk elmenni.. Emlékeztek, hogy tért vissza a hosszú-hosszú sérüléséből? Hibátlan játékkal.. Puyol 2. 30 évesen pedig kölcsönbe menni, mindenki maga döntse el magába, van e értelme.
Viszont bennem két érzés kevereg, a másik, hogy a klub várt rá, hogy felépüljön, bízott benne, most meg..

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- El fanático
- Entrenador del Barça
Személy szerint én meg tudom érteni, hogy miért készül meglépni ezt Gabi.
Az életkora miatt az idei Copa America lesz az utolsó, amin még van esélye a válogatottban szerepelni, de ehhez játékpercekre van szüksége, amit a Barcában aligha fog megkapni - esetleg a kupában.
Ha ezen körülmények így együttesen nem állítánák Őt egy ilyen nehéz és bizonyára saját önmagának is szomorú helyzet elé, akkor aligha volna miről beszélni.
Amúgy, ha Európában mégsem találna a számára megfelelő ajánlatra, akkor nevelőklubja, az Independiente is tárt karokkal várja haza.
Az életkora miatt az idei Copa America lesz az utolsó, amin még van esélye a válogatottban szerepelni, de ehhez játékpercekre van szüksége, amit a Barcában aligha fog megkapni - esetleg a kupában.
Ha ezen körülmények így együttesen nem állítánák Őt egy ilyen nehéz és bizonyára saját önmagának is szomorú helyzet elé, akkor aligha volna miről beszélni.
Amúgy, ha Európában mégsem találna a számára megfelelő ajánlatra, akkor nevelőklubja, az Independiente is tárt karokkal várja haza.

milito az elsőszámú középhátvéd csere volt amikor nem volt sérült és pep rendszeresen be is cserélgette, sőt volt hogy ő kezdett puyol helyett. így az az érv, hogy abidal és fontás is elé van helyezve nem nagyon állja meg a helyét.
egy kölcsönszerződés jó lenne neki, de onnantól már nem valószínű, hogy játszani fog akár egy percet is nálunk. eddig is gondolkoztam rajta, de mostmár lassan biztos, hogy lesz védő igazolás a nyáron. egy david luiz például tökéletes lenne, aki át is vehetne a következő idényben puyol helyét.
egy kölcsönszerződés jó lenne neki, de onnantól már nem valószínű, hogy játszani fog akár egy percet is nálunk. eddig is gondolkoztam rajta, de mostmár lassan biztos, hogy lesz védő igazolás a nyáron. egy david luiz például tökéletes lenne, aki át is vehetne a következő idényben puyol helyét.