Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a válogatottat sajnálom, hanem a játékost. De hát páran nem értitek meg, én nem foglak titeket a továbbiakban győzködni. Nem tudtok egy játékos fejével gondolkodni. Milito többet érdemel, mint egy kispad, neki játéklehetőség kell. Egy másik munkahely, ahol a főnök számít rá és nemcsak a sajtóban beszél, hogy jaj, de számít rá, nagyon számít rá, az egyik legfontosabb játékosa!Kalap1988 írta:Igen. Pont annyit játszik, amennyit kell neki. Pep az edző és, ha lehetősége van, ráadásul nem kell pihentetni, akkor a legerősebb kezdőtt fogja felküldeni, mert egy meccset sem lehet félvállról venni. Lionel85! Te inkább az argentínt és az argentín válogatottat sajnálod ez esetben, mint magát MilitotBocsánat,ha tévedek. Nincs mese, ez egy munkahely, nem pedig egy szociális otthon. Az játszik, akinek épp kell, akiről épp azt gondolja az edző, hogy kezdenie kell.
- nézd, nem kívánlak meggyőzni.... a véleményemet írtam le!noname írta: Zömmel Abidal játszott???
Nézted te a tavalyi szezont. Sokszor Milito többet játszott mint Pique vagy Puyol. A szezon vége fele szinte ugyanannyit játszottak mind3an h ne fáradjanak el. Idén kevesebb lehetőséget kapott, de ez elsősorban a sérülése miatt volt. A legfontosabb meccseken meg logikus h nem ő fog kezdeni.
Hát ha neked egy Levante elleni meccs a legfontosabbak közé sorolható.....Tavaly is sérülésből tért vissza, mégis szinte egyből sokat játszott.noname írta: Zömmel Abidal játszott???
Nézted te a tavalyi szezont. Sokszor Milito többet játszott mint Pique vagy Puyol. A szezon vége fele szinte ugyanannyit játszottak mind3an h ne fáradjanak el. Idén kevesebb lehetőséget kapott, de ez elsősorban a sérülése miatt volt. A legfontosabb meccseken meg logikus h nem ő fog kezdeni.
Zömmel Abidal játszott???westerngom írta:- én személy szerint nem osztom a véleményed, mert amikor egészséges volt Milito, akkor is zömmel Abidal játszott helyette középső védőt! Abban teljesen igazad van, hogy jelenleg a Puyol - Pique páros a legmegbízhatóbb és érthető módon Pep nekik szavaz bizalmat, DE! a folytatás csak az általad leírtakban stimmelne, mert a valóság sajnos más....noname írta:Pep a hibás?BAROMSÁG
Toure nem játszott, miközebn többet kellett volna neki. Milito pont annyit játszik, amennyit kell. Pique és Puyol a legerősebb védőduónk, Milito az elsőszámú csere. Mit vár többet. Mostanában sérült volt, még jó h nem játszott. Legutóbb azért kapott csak 20 percet, mert sérült játékossal nem fog Pep végigjátszatni egy meccset. Haragszom Militora. TOure esetében haragudtam Pepre is, de erről most nem ő tehet.
tökéletesen egyet értek!Kalap1988 írta:Igen. Pont annyit játszik, amennyit kell neki. Pep az edző és, ha lehetősége van, ráadásul nem kell pihentetni, akkor a legerősebb kezdőtt fogja felküldeni, mert egy meccset sem lehet félvállról venni. Lionel85! Te inkább az argentínt és az argentín válogatottat sajnálod ez esetben, mint magát MilitotBocsánat,ha tévedek. Nincs mese, ez egy munkahely, nem pedig egy szociális otthon. Az játszik, akinek épp kell, akiről épp azt gondolja az edző, hogy kezdenie kell.
- én személy szerint nem osztom a véleményed, mert amikor egészséges volt Milito, akkor is zömmel Abidal játszott helyette középső védőt! Abban teljesen igazad van, hogy jelenleg a Puyol - Pique páros a legmegbízhatóbb és érthető módon Pep nekik szavaz bizalmat, DE! a folytatás csak az általad leírtakban stimmelne, mert a valóság sajnos más....noname írta:Pep a hibás?BAROMSÁG
Toure nem játszott, miközebn többet kellett volna neki. Milito pont annyit játszik, amennyit kell. Pique és Puyol a legerősebb védőduónk, Milito az elsőszámú csere. Mit vár többet. Mostanában sérült volt, még jó h nem játszott. Legutóbb azért kapott csak 20 percet, mert sérült játékossal nem fog Pep végigjátszatni egy meccset. Haragszom Militora. TOure esetében haragudtam Pepre is, de erről most nem ő tehet.
Pontosan!noname írta:Pep a hibás?BAROMSÁG
Burdisso, Demichelis, Samuel, Otamendi, Pareja. Kapásból pár név, akik számításra kerülnek a válogatottnál. Otamendi inkább Maradona embere volt, de Batistánál is simán befér. Velük kell felvennie a versenyt Militónak, ami nem lehet könnyű dolog úgy, hogy a padot koptatja, amikor egészséges. Van párhuzam, amit Fecooo is mond, csak annyi különbséggel, hogy itt nem a játékosügynök keveri a végterméket, mint Tourénál, hanem a játékos maga szeretne több játéklehetőséget kapni, mivel nem biztosított így a helye a Copa Américára készülő válogatottban.lluisllach89 írta:de lehet ennyi plusz-lehetőség se lett volna elég h beférjen a Copa keretbe.
Ha még így is lenne, akkor sem húzhatunk párhuzamot, mert jogos volt a nem játszatása.Fecooo írta:az a legnagyobb baj, h annyira hasonló a forgatókönyv, h már fáj...
még Pep nyilatkozatai is majdnem szó szerint ezek voltak Yaya esetében is:
"nagyon fontos játékos...,minden tiszteletem az övé..., számolok vele...ha menni akar, menjen..."
megfogadtam, h nem fogom savazni Pepet, de azért nah...
mostmár ott tartunk megint, h a játékos a hibás...
Noname, akkor sem játszott, amikor egészséges volt! Azért akar elmenni, mert játszani akar a Copa Américán, amit a Barça kispadján nem tud megtenni! Nem szúrta hátba a klubot, mert nem adósa senkinek sem!noname írta:Nem értem a döntését. Nem játszott, mert lesérült. Ennyi.Tavaly kapott sok percet. Haragszom rá. Indokolatlan ami csinált. Há[auto_cenzúra]úrja a klubot, miután az kitartott mellette. Remélem meggondolja magát, ha nem, majd Fontas is elé kerül és meg is érdemli h visszacsússzon.
Szerinted ha tényleg csak 15 percet bírt volna akkor ennyire kiakad? Ha 1,5 év kihagyás után rögtön kezdőnek rakta be Pep, akkor most is nyugodtan megtehette volna, nem azt kellett volna nézni, hogy Busi mit szerencsétlenkedik ott hátul.gergo9 írta: Azért jó hogy ennyire tisztában vagy a fizikai állapotukkal jobban mint az edzői stáb![]()
Viszont kiválásával kell egy khv-d mert ugye a legjobb balbunkónk Abidal, nem kéne elpazarolni középen.
Simán benne lehet hogy a két középső védőnk offolja magát lásd Arsenal elleni visszavágó.
Aztán akkor az Alves,Abidal,Busquets(Fontás),Adriano(Maxwell) tengely nem a legbiztosabb.
Tavasszal pedig megggyőződésem hogy játszott volna annyit mint tavaly.
ja te már ki is b@sznád a csapatkapitányt hiszen már 32 éves???kristop írta:...eddig is gondolkoztam rajta, de mostmár lassan biztos, hogy lesz védő igazolás a nyáron. egy david luiz például tökéletes lenne, aki át is vehetne a következő idényben puyol helyét.
Én meg erre azt mondom, hogy a klub várt rá, hogy felépüljön, bízott benne, és amikor Guardiola előtt ott volt a ragyogó lehetőség hogy bizalmat szavazzon neki, akkor ahelyett hogy beállította volna a hátvédsorba, megbontotta a csapatot, és inkább két játékost is nem a saját posztján játszatott, ebből az egyiket még csak nem is ugyan abban a sorban. A klub bízott benne, Pep viszont nem bízik. Ez ilyen egyszerű. Minek maradjak egy olyan helyen, ahol ha egészséges vagyok, az edző inkább felforgatja a fél csapatot, ahelyett hogy beállítana engem????Ronaldinho&Barca írta:Ismét egy remek játékost hagyunk elmenni.. Emlékeztek, hogy tért vissza a hosszú-hosszú sérüléséből? Hibátlan játékkal.. Puyol 2. 30 évesen pedig kölcsönbe menni, mindenki maga döntse el magába, van e értelme.
Viszont bennem két érzés kevereg, a másik, hogy a klub várt rá, hogy felépüljön, bízott benne, most meg..
Azért jó hogy ennyire tisztában vagy a fizikai állapotukkal jobban mint az edzői stábtorrentkiller írta: És ezért üljön a padon havi 15 perc játéklehetőséggel? Amikor egészséges volt, akkor sem játszott túl sokat, Pep is inkább játszatta Pique-t és Puyolt, pedig mindkettőre ráfért volna a pihenő.
És ezért üljön a padon havi 15 perc játéklehetőséggel? Amikor egészséges volt, akkor sem játszott túl sokat, Pep is inkább játszatta Pique-t és Puyolt, pedig mindkettőre ráfért volna a pihenő.Ronaldinho&Barca írta: Viszont bennem két érzés kevereg, a másik, hogy a klub várt rá, hogy felépüljön, bízott benne, most meg..