Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én senkinek sem képzelem magamat, és nem szokásom senkit sem leugatni.Maxi írta:Nem tudom, Te kinek képzeled magad ezen a forumon...mindegy.Igen Tamás, személyeskedtemVarga Tamás írta: Na, nem ragozom tovább, mert csak felhúzom jobban magam.
Akinek nem tetszik, nem olvassa, vagy vitatkozhat. Felesleges, csak vulgárisabb és erősebb hangnemű véleményt hoz ki belőlem.![]()
Amúgy meg nem tudom, mit vagy úgy kiakadva.Ez egy ilyen Olimpia volt, nem csak a mi aranyesélyeseink szerepeltek gyatrán, hanem rengetegen a világból.Te most őszintén úgy gondolod, hogy nem akartak volna nyerni?Sokkal nagyobb köze volt ehhez a kedves vezetőségnek mint akármelyik sportolónak.De Te tudod.
Ja, és ha leugatsz abban a szép stilúsodban, amit annyian szeretnek, akkor leszek igazán boldog.
Nem kell ehhez politizálni.Egyszerű.Az állam a legminimálisabb pénzt fordítja a sportra.Ilyen egyszerű.doki írta:Elvileg igen.Barcaforever írta:Holnap 8:15kor játszik a Dream Team?
Kovács 4. helye nekem is csalódás. Párosban viszont ő is kihajtotta magát .nem csak Janics.
Kammererék szereplése viszont óriási csalódás.
Tamással egyet értek Schmitt és társai eltávolításával kapcsolatban ,de a magyar államnak nem pici része van a kudarcokban.(ezt nem fejtem ki ,hiszen ez egy politikamentes fórum)
Nem tudom, Te kinek képzeled magad ezen a forumon...mindegy.Igen Tamás, személyeskedtemVarga Tamás írta: Na, nem ragozom tovább, mert csak felhúzom jobban magam.
Akinek nem tetszik, nem olvassa, vagy vitatkozhat. Felesleges, csak vulgárisabb és erősebb hangnemű véleményt hoz ki belőlem.
Elvileg igen.Barcaforever írta:Holnap 8:15kor játszik a Dream Team?
08:30-kor.Barcaforever írta:Holnap 8:15kor játszik a Dream Team?
Azokban a sportokban,amiket felsoroltál,nem igazán van jelen a bírói ténykedés. A fociban ugyan vannak rossz ítéletek,amik bosszantják az embert,de sorozatban nem jelennek meg,és nem befolyásolják olyan egyértelműen a végeredményt mint más sportoknál. Viszont a lövészetben, teniszben,squash-ban egyáltalán nem jelentkezik ez a probléma. De ha már igy felsoroltad,és meg vízilabdázok,ahol talán a legnagyobb problémát jelentik az "elfújt" meccsek.Barcaforever írta:Versenyszerűen focizok,teniszezek,squasholok e mellett igazolt sportlövő vagyok.![]()
Volt elég edzőm, aki felfogatta velem, ha én irányitok akkor nem lesz kit hibáztatni csak magamat, mert nem azt nyújtottam amire képes vagyok.
Nem tudok kézilabdázni, szal nem fog megmutatni, h kell csinálni, de azok a lányok képesek lennének vezetni a koreai válogatott ellen több góllal és Görbicznek nem 6 büntetőt kihagyni egy meccsen mert képes 33/31 büntető mutatóra is.
Ezt nem mondhatod komolyanbouba írta:Kiderült, hogy miért vonta vissza az elődöntőt illető óvását Korea: a nemzetközi főnökség vélhetően beígérte a tuti bronzot a botrány elkerülése érdekében.
Ezt most komolyan mondod? látszik hogy nem sportolsz..Barcaforever írta:A magyar sportnak egy valamiban kéne felnőni.A magyar sportolóknak magukra kéne néha venni a felelősséget, nem csak azt olvasni az nso-on, minden mecss, vívás vagy bírkózás után, hogy a bíró a bíró a bíró meg a bíró.Tessék most is Korea ellen, haggyuk már.Vezetni kell 8 góllal bedobni mindent, büntetőt és ziccert és mindjárt nem érdekel, h a bíró mit fúj.
Barcaforever írta:Vezetni kell 8 góllal bedobni mindent, büntetőt és ziccert és mindjárt nem érdekel, h a bíró mit fúj.
Ezen az olimpián eddig is igen véleményesen fújtak a bírók (most cs a kéziről beszélve).De amíg a játékunkat nem ők rontották el teljesen,hanem mi,nem szóltam rájuk egy szót sem.Barcaforever írta:A magyar sportnak egy valamiban kéne felnőni.A magyar sportolóknak magukra kéne néha venni a felelősséget, nem csak azt olvasni az nso-on, minden mecss, vívás vagy bírkózás után, hogy a bíró a bíró a bíró meg a bíró.Tessék most is Korea ellen, haggyuk már.Vezetni kell 8 góllal bedobni mindent, büntetőt és ziccert és mindjárt nem érdekel, h a bíró mit fúj.
Szánalmas, inkább magába kéne néznie mindenkinek.Még szerencse, h kajakban és kenuban nem tud büntetést adni evezés közben egy bíró.
Reméljük, hogy így lesz!socio66 írta:Mekkora esélyük van a pólósoknak,te jó ég!![]()
ki hitte volna hogy Amerikával játszhatunk az aranyért.. persze,nem szabad semmit sem elkiabálni,de hát örülni azért szabad!
Holnap,9:40-kor pólógálát rendezünk a vizes kockában,és zsinórban harmadjára nyerünk olimpiát!
Erre csak azt tudom mondani,hogy én Egerben pólózóm,és a nyári felkészülés során az amerikai csapatok szinte egymást váltva jöttek hozzánk kétkapuzni..bali 15 írta:
Ja azt hittem hogy a szerbekkel kerülünk szembe. De tényleg nam szabad előre ünnepelni. Lehet hogy tudnak valamit a jenkik.
Ja azt hittem hogy a szerbekkel kerülünk szembe. De tényleg nam szabad előre ünnepelni. Lehet hogy tudnak valamit a jenkik.socio66 írta:Mekkora esélyük van a pólósoknak,te jó ég!![]()
ki hitte volna hogy Amerikával játszhatunk az aranyért.. persze,nem szabad semmit sem elkiabálni,de hát örülni azért szabad!
Holnap,9:40-kor pólógálát rendezünk a vizes kockában,és zsinórban harmadjára nyerünk olimpiát!