Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.23. 17:03:46

Maxi írta:
Varga Tamás írta: Na, nem ragozom tovább, mert csak felhúzom jobban magam.
Akinek nem tetszik, nem olvassa, vagy vitatkozhat. Felesleges, csak vulgárisabb és erősebb hangnemű véleményt hoz ki belőlem.
Nem tudom, Te kinek képzeled magad ezen a forumon...mindegy.Igen Tamás, személyeskedtem :oops:

Amúgy meg nem tudom, mit vagy úgy kiakadva.Ez egy ilyen Olimpia volt, nem csak a mi aranyesélyeseink szerepeltek gyatrán, hanem rengetegen a világból.Te most őszintén úgy gondolod, hogy nem akartak volna nyerni?Sokkal nagyobb köze volt ehhez a kedves vezetőségnek mint akármelyik sportolónak.De Te tudod.

Ja, és ha leugatsz abban a szép stilúsodban, amit annyian szeretnek, akkor leszek igazán boldog. :twisted:
Én senkinek sem képzelem magamat, és nem szokásom senkit sem leugatni.
1. engem kib.....ul nem érdekel, hogy kik égtek le, mert nem vagyok sem román, sem ugandai, sem francia, vagy mittudomén. Én magyar vagyok, és ez érdekel, ez érint. Én a MAGYAROKÉRT szorítok, a MAGYAROKNAK drukkolok. Viszont ez a szereplés, ez a hozzáállás elfogadhatatlan. Amit a sportolóink 75%-a mutatott, azt elfogadni nem lehet. és ha nem hullanak fejek a földre emiatt, akkor végünk van, mint a botnak.
2. erősen kételkedem benne, hogy minden sportolónk megtett mindent a győzelemért.
3. a stílusod pedig hidegen hagy, eddig sem érdekelt, ezután sem fog.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.08.23. 16:59:31

doki írta:
Barcaforever írta:Holnap 8:15kor játszik a Dream Team?
Elvileg igen.

Kovács 4. helye nekem is csalódás. Párosban viszont ő is kihajtotta magát .nem csak Janics.
Kammererék szereplése viszont óriási csalódás.

Tamással egyet értek Schmitt és társai eltávolításával kapcsolatban ,de a magyar államnak nem pici része van a kudarcokban.(ezt nem fejtem ki ,hiszen ez egy politikamentes fórum)
Nem kell ehhez politizálni.Egyszerű.Az állam a legminimálisabb pénzt fordítja a sportra.Ilyen egyszerű.
Kép
Maxi
Entrenador del Barça

2008.08.23. 16:55:58

Varga Tamás írta: Na, nem ragozom tovább, mert csak felhúzom jobban magam.
Akinek nem tetszik, nem olvassa, vagy vitatkozhat. Felesleges, csak vulgárisabb és erősebb hangnemű véleményt hoz ki belőlem.
Nem tudom, Te kinek képzeled magad ezen a forumon...mindegy.Igen Tamás, személyeskedtem :oops:

Amúgy meg nem tudom, mit vagy úgy kiakadva.Ez egy ilyen Olimpia volt, nem csak a mi aranyesélyeseink szerepeltek gyatrán, hanem rengetegen a világból.Te most őszintén úgy gondolod, hogy nem akartak volna nyerni?Sokkal nagyobb köze volt ehhez a kedves vezetőségnek mint akármelyik sportolónak.De Te tudod.

Ja, és ha leugatsz abban a szép stilúsodban, amit annyian szeretnek, akkor leszek igazán boldog. :twisted:
Forca Barca
doki
Entrenador del Barça

2008.08.23. 16:47:24

Elvileg igen.

Kovács 4. helye nekem is csalódás. Párosban viszont ő is kihajtotta magát .nem csak Janics.
Kammererék szereplése viszont óriási csalódás.

Tamással egyet értek Schmitt és társai eltávolításával kapcsolatban ,de a magyar államnak nem pici része van a kudarcokban.(ezt nem fejtem ki ,hiszen ez egy politikamentes fórum)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.23. 16:45:15

Ja, és nem érdekel, ha ezért a véleményemért, bannolnak a honlapról, vagy itt sorban nekem esnek a Fórumozók. 16 napon keresztül igyekeztem visszafogni magam, a vívókról elmondtam ugyan a véleményem, de elég visszafogottan. Ez a véleményem is visszafogott, mert a bennem forrongó düh alapján sokkal vulgárisabb szavakat is használhattam volna. Amit a sportolóink nagyobbik fele előadott ezen az olimpián, az tragédia, és kritikán aluli.
Nem tudom, olvasta-e valaki a mai NSO-ban a kanadaiként olimpiai bajnokságot nyert magyar evezős hölgy nyilatkozatát: 25 ezer dollárt kapnak a győzelemért, mindenki, minden bajnok Kanadában. Mo-on a 130 ezer dollár kevés, nem ösztönző, és nem bíztat hajtásra. Aki ezt ki meri mondani, annak a továbbiakban mindenféle állami jellegű támogatását megvonnám. Szerintem, egy olimpiai döntőben, versenyen, nem a pénzre kell gondolni, hanem a dicsőségre, a Hazára, az ország népére. Én biztos ezzel lennék elfoglalva, a többit kizárnám.
Na, nem ragozom tovább, mert csak felhúzom jobban magam.
Kép
socio66

2008.08.23. 16:44:51

08:30-kor.
aztán a vízilabda és a kézilabda férfi döntők,majd záróünnepség...
gyorsan elment :cry: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2008.08.23. 16:45:57-kor.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.08.23. 16:36:21

Holnap 8:15kor játszik a Dream Team?
Kép
socio66

2008.08.23. 16:26:33

Hát,Tamás ismét leírta nem éppen optimista véleményét :roll: :wink:
Többé-kevésbé igazad van,de nem hinném például hogy Kameráéknak el kéne ásniuk magukat.. :) van ilyen,mikor nem jönnek össze a dolgok,különben is a kajak-kenu-sokat kéne a legkevésbé bántani,ha ők nem lennének,itt sem tartanánk. Én nem csalódtam senkiben,kimagaslóan rossz teljesítmény nem volt. Mindenkinek pedig nem jöhet össze,a többi hajós egység sem csak üdülni volt Pekingben.
Akikben én csalódtam azok a vívók,és a birkózók(tisztelet a kivételnek).
Na és persze,az istenkirálycsászár világranglista tizenakárhányadik Szávay Ágnes...
ennyi...csapatsportágakban jól szerepeltünk nagyon is,úszásban szintén, a kajak-kenu sem volt rossz.
én nem vagyok elégedetlen.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.23. 16:25:15

Na, kérésem, meghallgatásra került: Angyal Zoltán lemondott.
Ideje volt.
Az eddigi eredményeit köszönjük, részese volt a sikereknek, de az idén elbaltázta a dolgot Fábiánné esetében. A sikereknek aktív részese volt, nagy ember, nagy edző, de a végén gyengének bizonyult.
KÖSZÖNJÜK ZOLI BÁCSI!
További jó egészséget, hosszú, boldog életet!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.23. 16:10:23

Nah, mikor 3-kor hazajöttem, apám elmesélte a mai napot.
Kajakosok.
A hazatérést követően a kajak-kenu szövetség vezetésének, és Angyal Zoltánnak mennie KELL. Sikeresen elüldözték, legyilkolták - képletesen - az aranyérmek legfőbb kovácsát, Fábiánnét. Sajnos, az élet, az eredmények ŐT igazolják. Megnéztem felvételről a női kajak egyest és párost. Kovács Katalin mintha visszafelé húzott volna. A 44 éves Idem egy hajót vert rá. És a párost is Janics nyerte meg, Katalin csak asszisztált. Ez a négy érem jó, de elmarad a várakozásoktól. A férfi kajak szakág pedig mély önvizsgálatot kell, hogy tartson. Egyetlen megoldás van: Fábiánné Rozsnyói Katalint kell kinevezni szövetségi kapitánynak, és teljhatalmú úrnak. A versenyzőuralmat le kell törni. Aki nem áll be a sorba, mehet. Isten hírével. Kammererék pedig ássák el magukat. Büntetésből gyalog szabadna hazajönniük.
Ki a hibás a gyalázatos szereplésért?
Az edzők, a sportolók, a sportvezetés, a szakma, és végül egy picit az állam. Ezért a sportvezetés körében tabula rasát kell tartani. Schmittnek, Kovács Tamásnak, a MOB elnökségének, Kamuti Jenőnek végleg és örökre vissza kell vonulnia. Alkalmatlanok, felkészületlenek, és szóban elkötelezettek a sport iránt. Ami jó, az Palika sikere, ami tragikus eredményű, azért a kormány a felelős. Mocskos politikai felhangok ezek, a sutba velük. Schmitt elvtárs meg tűnjön el a sport területéről, mert gerinctelen, hazudozó, egykori kommunista, aki most a másik oldalhoz dörgölődzik, és nyivákol. Ahelyett, hogy dolgozna, erősítené a sportdiplomáciát. Miért van az, hogy a bírók mindig a mi kárunkra tévednek? Mi a faxnak van ő ott? Ez lenne a dolga, az asztalra csapni, nem a fidesz szlogenjeit kellene szajkóznia. Köpönyegforgató pöts. Utálom, mint a sz....t.
A versenyzők 75%-a pedig mélységesen szégyellje magát, és ne tartsa a markát, nincs joguk hozzá, nem dolgoztak meg érte. Én úgy dolgoznék, ahogy a vívók küzdöttek, már kirúgtak volna az állásomból. Leszerepeltek, és erre csak szakmai magyarázat van. Ahogy dr. Fenyvesi Csaba is megmondta.
Mérhetetlenül csalódott vagyok, letört, és szomorú. És még nem vagyunk az alján.
Talán, holnap a vízipólósok, bennük eddig nem csalódtam, eddig hozták magukat. Ők tényleg győzelemre születtek. De nem szabad elbízniuk magukat, a meccset meg KELL nyerni, mert az USA nem véletlenül van ott a döntőben. Bár tudjuk, a pólósok GYŐZELEMRE SZÜLETTEK.
Hajrá Magyarok!
Kép
socio66

2008.08.23. 16:10:03

Barcaforever írta:Versenyszerűen focizok,teniszezek,squasholok e mellett igazolt sportlövő vagyok. :lol:

Volt elég edzőm, aki felfogatta velem, ha én irányitok akkor nem lesz kit hibáztatni csak magamat, mert nem azt nyújtottam amire képes vagyok.

Nem tudok kézilabdázni, szal nem fog megmutatni, h kell csinálni, de azok a lányok képesek lennének vezetni a koreai válogatott ellen több góllal és Görbicznek nem 6 büntetőt kihagyni egy meccsen mert képes 33/31 büntető mutatóra is. :roll:
Azokban a sportokban,amiket felsoroltál,nem igazán van jelen a bírói ténykedés. A fociban ugyan vannak rossz ítéletek,amik bosszantják az embert,de sorozatban nem jelennek meg,és nem befolyásolják olyan egyértelműen a végeredményt mint más sportoknál. Viszont a lövészetben, teniszben,squash-ban egyáltalán nem jelentkezik ez a probléma. De ha már igy felsoroltad,és meg vízilabdázok,ahol talán a legnagyobb problémát jelentik az "elfújt" meccsek.
Az egy dolog,hogy jól játszol(mint ahogy a lányok is jól játszottak ma),de ha egy jó csapat az ellenfél,akkor nem tudsz meglógni "8 góllal". Mert ők is jók. és ha ekkor jön egy bíró,aki érzékelhetően ellened fúj,akkor nem tudsz mit tenni. Annyi már nem volt a lányokban sem hogy még a bírót is legyőzzék..Az ellenfelet talán sikerült volna,szoros csatában,minimális különbséggel,de ez már sok volt.
Ha ezt nem látod,akkor sajnállak,mert annyira nyilvánvaló,hogy csak az nem látja,aki nem akarja. :roll:
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.08.23. 15:58:52

Versenyszerűen focizok,teniszezek,squasholok e mellett igazolt sportlövő vagyok. :lol:

Volt elég edzőm, aki felfogatta velem, ha én irányitok akkor nem lesz kit hibáztatni csak magamat, mert nem azt nyújtottam amire képes vagyok.

Nem tudok kézilabdázni, szal nem fog megmutatni, h kell csinálni, de azok a lányok képesek lennének vezetni a koreai válogatott ellen több góllal és Görbicznek nem 6 büntetőt kihagyni egy meccsen mert képes 33/31 büntető mutatóra is. :roll:
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.23. 15:57:44

bouba írta:Kiderült, hogy miért vonta vissza az elődöntőt illető óvását Korea: a nemzetközi főnökség vélhetően beígérte a tuti bronzot a botrány elkerülése érdekében. :roll:
Ezt nem mondhatod komolyan :shock: :shock:
socio66

2008.08.23. 15:51:40

Barcaforever írta:A magyar sportnak egy valamiban kéne felnőni.A magyar sportolóknak magukra kéne néha venni a felelősséget, nem csak azt olvasni az nso-on, minden mecss, vívás vagy bírkózás után, hogy a bíró a bíró a bíró meg a bíró.Tessék most is Korea ellen, haggyuk már.Vezetni kell 8 góllal bedobni mindent, büntetőt és ziccert és mindjárt nem érdekel, h a bíró mit fúj.
#-o
Ezt most komolyan mondod? látszik hogy nem sportolsz.. :roll:
Igenis,ha két egyforma játékerőt képviselő csapat játszik,rengeteget befolyásol a bíró ténykedése. Nem láttad a meccset?(nem hiszem) döntetlen állásnál a bíró a kezébe vette a meccset,és két perceket osztogatott,hetest adott,tőlünk pedig elvette a labdát,egyértelmű minket ért szabálytalanságot elengedett..ne viccelj már!
Barcaforever írta:Vezetni kell 8 góllal bedobni mindent, büntetőt és ziccert és mindjárt nem érdekel, h a bíró mit fúj.
:roll:
miért nem utaztál Te,és mutattad meg hogy kell ezt csinálni :?:
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.23. 15:15:31

Nem baj srácok volt ahogy volt, meglesz a 10 érmünk, köztük remélem 3 arannyal, ami ugyan szerényebb teljesítmény az elvártnál, de végül sokkal jobban zárul az olimpia mint közben gondoltuk volna. Most 2 arannyal vagyunk 25. Négy éve 8-cal 14. voltunk. Változnak az idők, a nagy nem zetek bezsebelik az aranyak 75 százalékát, a kicsik között jók vagyunk. Engem csak az zavar, hogy már esélyünk sincs az éremtáblázaton megelőzni a románokat. Pedig az az ország sem dúskál a pénztől, mint tőlem nagyobb tudású emberek, s a román sport jó ismerői írták, a magyarországi sporthelyzet istenes a románhoz képest. Ez csak egy összehasonlítás, hogy olyan ország, amelyben kevesebbet költenek a sportra mint Magyarországon előttünk végezhet az éremtáblázaton.
Persze ok. több pénz kell a sportra de mire nem. Elvakult ilyen téren az aki azt mondja minden rendben van, ugyanúgy az is aki szerint Magyarországon csak a politikusok tömik tele egymás zsebét hogy 70-30 vagy 30-70 százalékban az nézőpont kérdése.
A lényeg abban van, hogy összeszorított fogak, és maximális koncentrálás nélkül sportolóink nem teljesítenek. S versenyzőinknek, kik az elvártakhoz képest leszerepeltek magukban kell először keresni a kudarc okát. S csak utána mutogatni a politikusokra a körülményekre.
bouba
Capitá del Barça

2008.08.23. 14:57:17

Kiderült, hogy miért vonta vissza az elődöntőt illető óvását Korea: a nemzetközi főnökség vélhetően beígérte a tuti bronzot a botrány elkerülése érdekében. :roll:
miihii
KHAL

2008.08.23. 14:54:50

Barcaforever írta:A magyar sportnak egy valamiban kéne felnőni.A magyar sportolóknak magukra kéne néha venni a felelősséget, nem csak azt olvasni az nso-on, minden mecss, vívás vagy bírkózás után, hogy a bíró a bíró a bíró meg a bíró.Tessék most is Korea ellen, haggyuk már.Vezetni kell 8 góllal bedobni mindent, büntetőt és ziccert és mindjárt nem érdekel, h a bíró mit fúj.

Szánalmas, inkább magába kéne néznie mindenkinek.Még szerencse, h kajakban és kenuban nem tud büntetést adni evezés közben egy bíró. #-o
Ezen az olimpián eddig is igen véleményesen fújtak a bírók (most cs a kéziről beszélve).De amíg a játékunkat nem ők rontották el teljesen,hanem mi,nem szóltam rájuk egy szót sem.
De ez a pofátlan,gátlástalan játékvezetés (?),aminek ma lehettünk szemtanúi,akárhogyis,de kinyittatja a bicskát a zsebemben.Papíron sztem MOST korea esélyesebbnek számított,de hatalmas szívvel játszottak a lányok,partiban voltak velük.Erre ez a 2 pöts a végén olyan LÁTVÁNYOS hátszelet adott a csíkszeműeknek,h ennél nagyobb részrehajlás cs akkor mutatkozott volna meg,ha még gólt is dobnak nekünk.
Vezetni kell 8 góllal?Álomvilágban élsz,Tesó?Nézted te ezt az olimpiát?Mert akkor láthattad volna,h a tudásunk most nincs olyan szinten,h csak úgy 8at adjunk a sárgáknak.Kőkemény-fogcsikorgatós meccsen nyerhetünk pár góllal,ha majdnem mindent be tudunk dobni.És erre meglett volna az esély,de csúnyán elvették tőlünk.
Hogyan tudnánk gólt szerezni,vagy akár helyzetbe kerülni,ha két "civil" folyamat szinten apróságokért elveszi a labdát,támadót fúj,vagy éppen cs nem ad szabadot - ellenben a másik oldalon,szórják a 7eseket,2 perceket,szabikat,ráadásul látványosan semmiségekért!!!Én nem azt kérem,h nekünk fújjanak,cs azt h egyenlő mércével.Ha ez meglett volna,akkor sztem miénk a bronz.Legközelebb nézd is meg a meccset,amiről nyilatkozol,és láthatod,h nem véletlenül habzik a szánk!Ez most nem a csajok "bénázásán" múlt,a ziccereken,7eseken...HANEM KIZÁRÓLAG A 2 RUSZKI ******************* TÉNYKEDÉSÉN!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.08.23. 14:02:05

A magyar sportnak egy valamiban kéne felnőni.A magyar sportolóknak magukra kéne néha venni a felelősséget, nem csak azt olvasni az nso-on, minden mecss, vívás vagy bírkózás után, hogy a bíró a bíró a bíró meg a bíró.Tessék most is Korea ellen, haggyuk már.Vezetni kell 8 góllal bedobni mindent, büntetőt és ziccert és mindjárt nem érdekel, h a bíró mit fúj.

Szánalmas, inkább magába kéne néznie mindenkinek.Még szerencse, h kajakban és kenuban nem tud büntetést adni evezés közben egy bíró. #-o
Kép
Hawk
Jugador del Barça

2008.08.23. 13:52:12

socio66 írta:Mekkora esélyük van a pólósoknak,te jó ég! :)
ki hitte volna hogy Amerikával játszhatunk az aranyért.. persze,nem szabad semmit sem elkiabálni,de hát örülni azért szabad!
Holnap,9:40-kor pólógálát rendezünk a vizes kockában,és zsinórban harmadjára nyerünk olimpiát!
Reméljük, hogy így lesz!

Valahol azt olvastam, hogy valamelyik főokos (talán Samaranch) azt nyilatkozta, hogy nem lenne jó ha megint a magyar csapat győzne harmadjára is.

Nem tudom, hogy egy vezető hogy nyilatkozhat ilyet!
A bírók így is elcsalják a meccseket, pláne ha a főmufti ilyet nyilatkozik.
Kép
socio66

2008.08.23. 13:46:06

bali 15 írta:
Ja azt hittem hogy a szerbekkel kerülünk szembe. De tényleg nam szabad előre ünnepelni. Lehet hogy tudnak valamit a jenkik.
Erre csak azt tudom mondani,hogy én Egerben pólózóm,és a nyári felkészülés során az amerikai csapatok szinte egymást váltva jöttek hozzánk kétkapuzni..
ők is rájöttek már,hogy hol lehet sokat tanulni erről a sportról.
bali 15
Director del Fútbol

2008.08.23. 13:39:31

socio66 írta:Mekkora esélyük van a pólósoknak,te jó ég! :)
ki hitte volna hogy Amerikával játszhatunk az aranyért.. persze,nem szabad semmit sem elkiabálni,de hát örülni azért szabad!
Holnap,9:40-kor pólógálát rendezünk a vizes kockában,és zsinórban harmadjára nyerünk olimpiát!
Ja azt hittem hogy a szerbekkel kerülünk szembe. De tényleg nam szabad előre ünnepelni. Lehet hogy tudnak valamit a jenkik.
socio66

2008.08.23. 13:37:08

Mekkora esélyük van a pólósoknak,te jó ég! :)
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.23. 13:26:38

azért az durva,hogy 3 csapat sportágba is bejutottunk a legjobb 4 közé,és ezek közül csak 1 lett érmes.. :?
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
senzu
Entrenador del Barça

2008.08.23. 13:22:23

fcbarcelonazsombi írta:Holnap a vízilabda döntő 9:40lesz ???
bizony!

9:40 Olimpia 2008 - Peking

- Vízilabda, férfiak, döntő - élő
(Magyarország-Egyesült Államok)
kompalor
Jugador d'estrella

2008.08.23. 13:21:33

fcbarcelonazsombi írta:Holnap a vízilabda döntő 9:40lesz ???
Igen.
Kép
Kép
Kép
Visca El Barça! Sempre Barça! Més Que Un Club!
Lezárt