2008.08.23. 16:10:23
Nah, mikor 3-kor hazajöttem, apám elmesélte a mai napot.
Kajakosok.
A hazatérést követően a kajak-kenu szövetség vezetésének, és Angyal Zoltánnak mennie KELL. Sikeresen elüldözték, legyilkolták - képletesen - az aranyérmek legfőbb kovácsát, Fábiánnét. Sajnos, az élet, az eredmények ŐT igazolják. Megnéztem felvételről a női kajak egyest és párost. Kovács Katalin mintha visszafelé húzott volna. A 44 éves Idem egy hajót vert rá. És a párost is Janics nyerte meg, Katalin csak asszisztált. Ez a négy érem jó, de elmarad a várakozásoktól. A férfi kajak szakág pedig mély önvizsgálatot kell, hogy tartson. Egyetlen megoldás van: Fábiánné Rozsnyói Katalint kell kinevezni szövetségi kapitánynak, és teljhatalmú úrnak. A versenyzőuralmat le kell törni. Aki nem áll be a sorba, mehet. Isten hírével. Kammererék pedig ássák el magukat. Büntetésből gyalog szabadna hazajönniük.
Ki a hibás a gyalázatos szereplésért?
Az edzők, a sportolók, a sportvezetés, a szakma, és végül egy picit az állam. Ezért a sportvezetés körében tabula rasát kell tartani. Schmittnek, Kovács Tamásnak, a MOB elnökségének, Kamuti Jenőnek végleg és örökre vissza kell vonulnia. Alkalmatlanok, felkészületlenek, és szóban elkötelezettek a sport iránt. Ami jó, az Palika sikere, ami tragikus eredményű, azért a kormány a felelős. Mocskos politikai felhangok ezek, a sutba velük. Schmitt elvtárs meg tűnjön el a sport területéről, mert gerinctelen, hazudozó, egykori kommunista, aki most a másik oldalhoz dörgölődzik, és nyivákol. Ahelyett, hogy dolgozna, erősítené a sportdiplomáciát. Miért van az, hogy a bírók mindig a mi kárunkra tévednek? Mi a faxnak van ő ott? Ez lenne a dolga, az asztalra csapni, nem a fidesz szlogenjeit kellene szajkóznia. Köpönyegforgató pöts. Utálom, mint a sz....t.
A versenyzők 75%-a pedig mélységesen szégyellje magát, és ne tartsa a markát, nincs joguk hozzá, nem dolgoztak meg érte. Én úgy dolgoznék, ahogy a vívók küzdöttek, már kirúgtak volna az állásomból. Leszerepeltek, és erre csak szakmai magyarázat van. Ahogy dr. Fenyvesi Csaba is megmondta.
Mérhetetlenül csalódott vagyok, letört, és szomorú. És még nem vagyunk az alján.
Talán, holnap a vízipólósok, bennük eddig nem csalódtam, eddig hozták magukat. Ők tényleg győzelemre születtek. De nem szabad elbízniuk magukat, a meccset meg KELL nyerni, mert az USA nem véletlenül van ott a döntőben. Bár tudjuk, a pólósok GYŐZELEMRE SZÜLETTEK.
Hajrá Magyarok!