LG írta:Mondjuk nézzük meg mi lesz majd az Almeria ellen idegenben. Az már egy nehezebb meccs. Ha ott is jók leszünk, akkor azt mondom rendben van.
Igazad van, ez egy nagyon fontos meccs lesz lelkileg, egy jó eredmény sokat segítene, mostmár megvan a kezdő lökés s ez kiteljesedhet az Almeria ellen, s ezután már remélem könnyebb lesz. De én azért jelölném a kezdőmet:
--------------------------VALDÉS----------------------------------------
ALVES-----------PUYOL(MILITO)---MÁRQUEZ-------------MAXWELL
--------------------------TOURÉ----------------------------------------
----------------XAVI-------------------INIESTA-----------------------
MESSI--------------------IBRA------------------------BOJAN(HENRY)
A legbiztosabb abban a változtatásban vagyok, hogy Sergio ki kéne kerüljön, ő az utóbbi időben szinte csapnivalóan játszik. Az elmúlt meccsen Inivel sem voltam megelégedve, de benne van a villanás, ami után újra magabiztos, erős formába kerülhet!
Szóval szerintem ez a meccs egy fordulópont lesz ebben a szezonban! Ha megnyerik akkor erőt kapnak s nehéz lesz már őket megállítani ( az utóbbi hanyatlássorozat után sokat jelentene egy magabiztos győzelem ), de ha kikapunk, akkor valószínűleg megelőz a Real s mentálisan elfáraunk, letörünk, elkedvetlenedünk! Tehát ezt a meccset magabiztosan be kell zsebelni!
Amúgy állítólag mostanában inkább erőnléti edzés folyik, üzenném Pepnek, hogy ez egy kicsit kéne szüneteljen! De persze ő tudja jól!
Szóval hajrá Barca, hajrá!