Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
El is feljettem kösziLeomessi14 írta:Tokeletes!csdewl írta:A kezdő: Valdes -Alves, Puyol, Milito, Maxwell- Xavi, Touré, Iniesta-Messi, Ibrahimovic és Pedro.
Pique el van tiltva,az 5 sarga miatt.
Tokeletes!csdewl írta:A kezdő: Valdes -Alves, Puyol, Milito, Maxwell- Xavi, Touré, Iniesta-Messi, Ibrahimovic és Pedro.
Végre istenempalesz77 írta:Hivatalos kezdő:
Valdes;Alves-Puyol-Milito-Maxwell;Xavi-Touré-Ini;Messi-Ibra-Pedro
cserék: Pinto, Chyg, Marquez, Busi, Jeffren, Bojan, Henry
Remélem én is, hogy megtörik a hagyomány és jót fog tenni a szünet. Amúgy kimerem jelenteni, hogy ebben az idényben ez lesz a legfontosabb meccsünk eddig. A nyakunkon a Madrid, nekünk javuló tendenciát kell mutatni, ráadásul az Alméria nagyon nagy formában van jelenleg.Barcaman14 írta:Nagyon nem jön jól most nekünk ez a válogatott forduló.Mondjuk általában nem szokott jól jönni, de most különösen rossz időpontban szvsz. A hétvégi meccsel pont kezdenénk kikecmeregni a hullámvölgyből erre jön ez. persze nem tragédia, csak hát benne van a pakliban egy sérülés, vagy elvész a lendület stb.... Reméljük nem befolyásolja csapatot komolyabban!
Mert Bojan hétvégén beállt, 3perc alatt osztott egy gólpasszt. Illetve neki kell leginkább a játékperc. Pedro pedig olyan,hogy akármikor bejöhet 20percre,vagy 15re és képes gólt lőni.Barcaforever írta:
Ezzel én is egyetértek, Sergi sztem is gyenge teljesítményt nyújt.Azt nem igazán vágom,hogy ha 2 ember közül kell választani a bal oldalra miért Henry és Bojan az, mikor van egy Pedronk, akinek nekem szintén nem igazán jön be a játéka, de rugdussa a gólokat.
Ezzel én is egyetértek, Sergi sztem is gyenge teljesítményt nyújt.Azt nem igazán vágom,hogy ha 2 ember közül kell választani a bal oldalra miért Henry és Bojan az, mikor van egy Pedronk, akinek nekem szintén nem igazán jön be a játéka, de rugdussa a gólokat.Stevenny írta:Igazad van, ez egy nagyon fontos meccs lesz lelkileg, egy jó eredmény sokat segítene, mostmár megvan a kezdő lökés s ez kiteljesedhet az Almeria ellen, s ezután már remélem könnyebb lesz. De én azért jelölném a kezdőmet:LG írta:Mondjuk nézzük meg mi lesz majd az Almeria ellen idegenben. Az már egy nehezebb meccs. Ha ott is jók leszünk, akkor azt mondom rendben van.
--------------------------VALDÉS----------------------------------------
ALVES-----------PUYOL(MILITO)---MÁRQUEZ-------------MAXWELL
--------------------------TOURÉ----------------------------------------
----------------XAVI-------------------INIESTA-----------------------
MESSI--------------------IBRA------------------------BOJAN(HENRY)
A legbiztosabb abban a változtatásban vagyok, hogy Sergio ki kéne kerüljön, ő az utóbbi időben szinte csapnivalóan játszik. Az elmúlt meccsen Inivel sem voltam megelégedve, de benne van a villanás, ami után újra magabiztos, erős formába kerülhet!
Szóval szerintem ez a meccs egy fordulópont lesz ebben a szezonban! Ha megnyerik akkor erőt kapnak s nehéz lesz már őket megállítani ( az utóbbi hanyatlássorozat után sokat jelentene egy magabiztos győzelem ), de ha kikapunk, akkor valószínűleg megelőz a Real s mentálisan elfáraunk, letörünk, elkedvetlenedünk! Tehát ezt a meccset magabiztosan be kell zsebelni!
Amúgy állítólag mostanában inkább erőnléti edzés folyik, üzenném Pepnek, hogy ez egy kicsit kéne szüneteljen! De persze ő tudja jól!
Szóval hajrá Barca, hajrá!
Igazad van, ez egy nagyon fontos meccs lesz lelkileg, egy jó eredmény sokat segítene, mostmár megvan a kezdő lökés s ez kiteljesedhet az Almeria ellen, s ezután már remélem könnyebb lesz. De én azért jelölném a kezdőmet:LG írta:Mondjuk nézzük meg mi lesz majd az Almeria ellen idegenben. Az már egy nehezebb meccs. Ha ott is jók leszünk, akkor azt mondom rendben van.