Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.29. 18:32:41

Sanama írta:Én úgy értelmeztem (as.com on is kint van),hogy ha Pep 1 év után el akarja adni Zlatant akkor bolond. :D

Amúgy ez nem rossz
Kép
Az az Enzo Zlatané?Nem rossz gép..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.29. 18:27:07

Én úgy értelmeztem (as.com on is kint van),hogy ha Pep 1 év után el akarja adni Zlatant akkor bolond. :D

Amúgy ez nem rossz
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.29. 16:55:01

Fecooo írta:
Mikaos írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Miről beszél az ügynöke? Most a google translate-ből nem értem meg :D
lehet, h félreértem (angolra fordíttattam) , de mintha azt mondaná, h: "ha Pep nem játszatja Zlatant, akkor menjen elmeorvoshoz " :D
na igen, én is így szedtem ki kb :D
szóval ez kicsit meglepő és erős lenne. Touré után Ibrát is sikerül elüldözni a saját ügynökeiknek?!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.29. 16:49:30

Mikaos írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

lehet, h félreértem (angolra fordíttattam) , de mintha azt mondaná, h: "ha Pep nem játszatja Zlatant, akkor menjen elmeorvoshoz " :D
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.29. 16:45:19

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Zsoma
Jugador del Barça

2010.05.28. 21:26:25

McLarenF1 írta: Azt csípem, hogy akik Zlatant bírálják, azok mindig le vannak minősítve gyereknek, meg mindenféle idiótának, de az őt védőktől még soha nem olvastam egyetlen olyan hozzászólást, amivel elmagyaráznák, hogy mire lenne jó, ha Zlatan itt maradna. Kell egy B variáció, egy új stílusú játék? Milyen új dolgot hozott Zlatan a Barcelonába? Azt, hogy hogyan hátráltassa a csapatának a támadójátékát azzal, hogy lesen van, vagy azzal, hogy fellöki az ellenfél védőit? Esetleg azzal, hogy megakasztja a lendületes támadásokat a lassúságával? Ezzel nem jutottunk előre. Az meg már ne legyen baj, hogy a 12 emberrel védekező Inter ellen le lett cserélve. Hányszor fejelt kapura az ellenfél védői közül? Hány átlövése volt? Zéró! De nem csak az Inter ellen. Arról meg nem is beszélve, hogy egyből hatékonyabb lett a csapat amikor lecserélték.

Éppen ezért nagyon remélem, hogy valakinek lesz annyi pénze, hogy távozik. Lehet az a Milan, a Manchester City, vagy a Bunyodkor, mindegy, csak vigyék.
Végre, pontosan így látom én is a dolgot, Ibrától pont azt nem láttuk, amiért igazoltuk, fejjátékban semmit nem erősödtünk, folyamatosan kontrafaltot fújnak ellene a bírók, hiányzik belőle a robbanékonyság továbbá a helyzetkihasználása is botrányos, mindez évi €12M-ért. €40M-ért viheti tőlem, aki akarja.
elsvedo
Barça C

2010.05.28. 21:18:23

Huntelaar nem eladó, és a Milan nem fogja odaadni és Berlu igazoláspolitikájába egyáltalán nem illik bele az h 35 misit kicsengessen 1 emberre, plus egy másikat elajándékozzon.

Totál kacsa a hír 8)
pitta19
Jugador d'estrella

2010.05.28. 21:16:47

Hány olyan játékos volt a futballtörténelemben, sőt a Barca történetében is, hogy eligazolt és utána nem is ment utána neki a játék. Lehet, hogy Ibra is ilyen, de lehet, hogy nem. Meggyőződésem, ha nem 45 misit adtunk volna érte, nagy esély lenne a távozására.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pitta19 2010.05.28. 21:32:49-kor.
pityi
Jugador del Barça

2010.05.28. 21:13:41

Olvastam én is :lol: :lol: :lol: :lol: Mekkora marhaság ez a hír.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.28. 20:15:54

Öcsém mekkora hülyeséget olvastam az egyik oldalon...
Nem fogom bemásoni, de aztért elmondom: az egyik olasz újság azt állítja, h Ibra felhívta Moratti-t, h hadd menjen vissza és hogy kevesebb fizuért is visszamenne.
Ha ez komoly én egy pillangó vagyok :D

szerk.: ja és, h Moratti lecsapta a telot
Jess
Jugador del Barça

2010.05.28. 14:01:34

OvaMind írta: Például elég jó indok, hogy mivel Henry lelécel, így nem sok csatárunk lesz. Mellesleg sztem Henry hasonlóan nem illett bele a játékunkba, tulajdonképpen egy jó féléve volt, és ennyi. Anno nem értettem egyet Zlatan leigazolásával sem, de sztem ha már itt van, akkor elég nagy blama lenne egy év után lepasszolni.

Henry ebben az évben sem játszott olyan hű de sokat. Szerintem a csatárok pont azok akikből éppen akard (Messi,Bojan,Villa,Pedro elég jók szerintem)

Ráadásul ha Ibra ha nem válik be a csapatban, sőt hátráltatja akkor minek maradjon?? Jobb beismerni a hibát, mint átnézni felette, meg remélni hogy majd magától megoldódik..szerintem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jess 2010.05.28. 14:25:15-kor.
Barcelona, jewel in the sun!
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.05.28. 13:45:06

McLarenF1 írta:
sjd írta:
tudomka958 írta: ebben pedig benne van,hogy a csapat játéka is változzon,de mint láttuk a barca csak egyféle játékot tudott játszani:azt amit tavaly és azt amit egyre inkább kiismernek a csapatok...
és ezt a játékot előbb-utóbb egyre többen lesznek képesek megfojtani jöhet akár villa akár cesc!
kell a játékunkba egy B variáció is bizonyos csapatok ellen amihez kell más stílusú játékos is a csapatba...
ezért lenne hiba bármi áron megválni ibrától mert hát a képességeit azért nem kéne megkérdőjelezni!
a többi meg az edző dolga...
Azt hiszem az utolsó mondatod fejti ki legjobban a problémát: lehet B elem a játékunkban, de ha a 12 emberrel védekező Inter ellen is ugyanazt toljuk ráadásul úgy, h Ibra mind2 meccsen le lett hozva és vagy Messi elől fejelték ki a 190 centis védők a labdákat vagy szégyenszemre Pique ment fel csatárnak
Azt csípem, hogy akik Zlatant bírálják, azok mindig le vannak minősítve gyereknek, meg mindenféle idiótának, de az őt védőktől még soha nem olvastam egyetlen olyan hozzászólást, amivel elmagyaráznák, hogy mire lenne jó, ha Zlatan itt maradna. Kell egy B variáció, egy új stílusú játék? Milyen új dolgot hozott Zlatan a Barcelonába? Azt, hogy hogyan hátráltassa a csapatának a támadójátékát azzal, hogy lesen van, vagy azzal, hogy fellöki az ellenfél védőit? Esetleg azzal, hogy megakasztja a lendületes támadásokat a lassúságával? Ezzel nem jutottunk előre. Az meg már ne legyen baj, hogy a 12 emberrel védekező Inter ellen le lett cserélve. Hányszor fejelt kapura az ellenfél védői közül? Hány átlövése volt? Zéró! De nem csak az Inter ellen. Arról meg nem is beszélve, hogy egyből hatékonyabb lett a csapat amikor lecserélték.

A bajnokságban is az volt a szerencsénk, hogy a végére Guardiola rájött, hogy Zlatannal nem megy a dolog. A Real 4-5 góllal nyerte a meccseit, a Barca meg sokszor csak szenvedett. De Zlatan nélkül a Barca is meglőtte a négy-öt gólt. Év végén az egyik legkeményebb meccsnek ígérkezett a Sevilla elleni bajnoki, de végül egy edzőmeccsnek tűnt kívülről. Kiismerik a csapat játékát az ellenfelek? Az lehet. De, hogy követni nem tudják, az is biztos. Csak ha Zlatan a pályán van. Éppen ezért nagyon remélem, hogy valakinek lesz annyi pénze, hogy távozik. Lehet az a Milan, a Manchester City, vagy a Bunyodkor, mindegy, csak vigyék.
Például elég jó indok, hogy mivel Henry lelécel, így nem sok csatárunk lesz. Ha Villa a balszélen is fog játszani, akkor jóval több variációs lehetőségünk lesz elöl véleményem szerint. Mellesleg sztem Henry hasonlóan nem illett bele a játékunkba, tulajdonképpen egy jó féléve volt, és ennyi. Anno nem értettem egyet Zlatan leigazolásával sem, de sztem ha már itt van, akkor elég nagy blama lenne egy év után lepasszolni.
McLarenF1
Barça C

2010.05.28. 13:16:04

sjd írta:
tudomka958 írta: ebben pedig benne van,hogy a csapat játéka is változzon,de mint láttuk a barca csak egyféle játékot tudott játszani:azt amit tavaly és azt amit egyre inkább kiismernek a csapatok...
és ezt a játékot előbb-utóbb egyre többen lesznek képesek megfojtani jöhet akár villa akár cesc!
kell a játékunkba egy B variáció is bizonyos csapatok ellen amihez kell más stílusú játékos is a csapatba...
ezért lenne hiba bármi áron megválni ibrától mert hát a képességeit azért nem kéne megkérdőjelezni!
Azt hiszem az utolsó mondatod fejti ki legjobban a problémát: lehet B elem a játékunkban, de ha a 12 emberrel védekező Inter ellen is ugyanazt toljuk ráadásul úgy, h Ibra mind2 meccsen le lett hozva és vagy Messi elől fejelték ki a 190 centis védők a labdákat vagy szégyenszemre Pique ment fel csatárnak
Azt csípem, hogy akik Zlatant bírálják, azok mindig le vannak minősítve gyereknek, meg mindenféle idiótának, de az őt védőktől még soha nem olvastam egyetlen olyan hozzászólást, amivel elmagyaráznák, hogy mire lenne jó, ha Zlatan itt maradna. Kell egy B variáció, egy új stílusú játék? Milyen új dolgot hozott Zlatan a Barcelonába? Azt, hogy hogyan hátráltassa a csapatának a támadójátékát azzal, hogy lesen van, vagy azzal, hogy fellöki az ellenfél védőit? Esetleg azzal, hogy megakasztja a lendületes támadásokat a lassúságával? Ezzel nem jutottunk előre. Az meg már ne legyen baj, hogy a 12 emberrel védekező Inter ellen le lett cserélve. Hányszor fejelt kapura az ellenfél védői közül? Hány átlövése volt? Zéró! De nem csak az Inter ellen. Arról meg nem is beszélve, hogy egyből hatékonyabb lett a csapat amikor lecserélték.

A bajnokságban is az volt a szerencsénk, hogy a végére Guardiola rájött, hogy Zlatannal nem megy a dolog. A Real 4-5 góllal nyerte a meccseit, a Barca meg sokszor csak szenvedett. De Zlatan nélkül a Barca is meglőtte a négy-öt gólt. Év végén az egyik legkeményebb meccsnek ígérkezett a Sevilla elleni bajnoki, de végül egy edzőmeccsnek tűnt kívülről. Kiismerik a csapat játékát az ellenfelek? Az lehet. De, hogy követni nem tudják, az is biztos. Csak ha Zlatan a pályán van. Éppen ezért nagyon remélem, hogy valakinek lesz annyi pénze, hogy távozik. Lehet az a Milan, a Manchester City, vagy a Bunyodkor, mindegy, csak vigyék.
Jess
Jugador del Barça

2010.05.27. 22:35:42

bence-barca írta:
Jess írta:Amm, lehet hogy a Milan érdeklődik Ibra iránt, de az a hír valószínűleg kacsa, hogy Huntelart adnák érte (plusz x milliót) mivel a Milan kijelentette, hogy Huntelart nem adják el.
Még Ibráért sem? :D
Sztem Ibra jobb lenne ott mint Huntelaar :D

Fogalmam sincs, annyit tudok hogy a barátom Milanos és (OFF: ő ugye jobban otthon van a Milan dolgaiban) ő mondta hogy sok csapat érdeklődik Huntelar iránt(Roma,Juve,Benfica meg nemtom... ennyit jegyeztem meg)

"Az elmúlt pár napban számos találgatás látott napvilágot Klaas-Jan Huntelaarral kapcsolatban, de az AC Milan igazgatója, Ariedo Braida határozottan kijelentette, hogy a holland csatár marad.
A jövőben is számolunk Huntelaarral, akit még három évig szerződés köt a klubhoz, és akitől nem akarunk megválni."
(ez a Milan fórumról van egy cikkből)

Hogy ezen mit változtat egy Ibra - Hunti csere... Na azt nem tudom...
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.27. 22:29:50

Jess írta:Amm, lehet hogy a Milan érdeklődik Ibra iránt, de az a hír valószínűleg kacsa, hogy Huntelart adnák érte (plusz x milliót) mivel a Milan kijelentette, hogy Huntelart nem adják el.
Még Ibráért sem? :D
Sztem Ibra jobb lenne ott mint Huntelaar :D
Jess
Jugador del Barça

2010.05.27. 22:25:01

Amm, lehet hogy a Milan érdeklődik Ibra iránt, de az a hír valószínűleg kacsa, hogy Huntelart adnák érte (plusz x milliót) mivel a Milan kijelentette, hogy Huntelart nem adják el.
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.27. 21:53:42

tudomka958
Jugador d'estrella

2010.05.27. 21:44:34

gyerekek!mert meggyőződésem ,hogy az itt észt osztók jelentős hányada tényleg GYEREK...
szóval:sokan körülbelül úgy beszélnek ibráról mint torghelle sanyiról,nem a mi stílusunk húzzon el!
azért egy ilyen kaliberű játékost nem véletlenül hoztak ide hanem azért,hogy a taktikánk új elemekkel bővülhessen!
ebben pedig benne van,hogy a csapat játéka is változzon,de mint láttuk a barca csak egyféle játékot tudott játszani:azt amit tavaly és azt amit egyre inkább kiismernek a csapatok...
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.27. 18:11:39

Akár már lehetne csinálni egy szavazást itt a topicon belül hogy ki szerint menjen és ki szerint maradjon Ibra. Elég megoszlóak a vélemények. Kíváncsi lennék az eredményre. :)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Bergkamp
Barça C

2010.05.27. 17:53:33

Szerintem is el kéne adni, bár megérdemelne még 1 évet. Csakhogy! Villa leigazolásával már van 1 jó center - mivel sztem ő nem lesz bal szélső -, amikor nem játszik Villa, akkor pedig Bojant kéne bevetni. Ibra ráadásul sokat keres, a spanyol futball pedig nem fekszik neki (ezt már korábban is írtam, és tartom). Henryval 2en kb 25 millába fájnak évente, ami ha felszabadulna sokat jelentene.
Az érte kapott pénzt Cescre kéne fordítani, és elég is lenne a keret (Yaya remélem marad). Torres ráérne jövőre is, addig a 'pool úgysem tudna maradandót alkotni - jelen helyzetüket tekintve -, s akkor még könnyebb lenne elhozni.
Shawn Michaels
Barça C

2010.05.27. 17:40:46

Én adnék még 1 esélyt Ibrának :)
sztem nem tudott teljesen feloldódni
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.05.27. 17:36:55

Gyurinho írta:
fcb4ever írta:
galamb írta:Egyre több hír lát napvilágot Ibra eligazolásával kapcsolatosan. Nagyrészük valószínűleg kacsa, de valami mégis lehet a dologban. Lehet, hogy meg kell válnunk tőle, bár én még szívesen látnám legalább egy (jobb)évig a Barcában.
Huntelar??? Szeretem a hollandokat.
Van néhány remek holland, mint Sneijder vagy van Persie (Robben - őt nem annyira bírom), de Huntelaar messze nem egy szint velük.
Hogy csak 35-öt fizetnek mellé, az nevetséges.
Am az egész kacsa.
Nevetséges??
Mégis mit gondolsz,gondoltok mennyit ér Ibra most?
45 minimum, de ha helyette kapjuk Huntelaart, aki még 5-öt se, akkor ez egy baromi rossz üzlet.
Més que un club.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.05.27. 17:28:29

Ami Ibrát illeti: egy év után elküldeni bárkit elég szemét dolog. De nem szabad szó nélkül elmennünk a mellett, hogy az "élete legfontosabb meccsén" csak sétálgatott, tehát a meccseken nyújtott hozzáállása nem tűnt profinak. Idegennek érzem a csapatban, szóval egy ajánlat esetén én könnyedén túl adnék rajta, ha csak a teljesítményt nézzük és azt, hogy nem várok tőle jelentősebb javulást. De mint fentebb írtam, nem lenne egészen fair.

Az ajánlat rossz, amit állítólag kaptunk a Milántól. Az a botlábú Huntelar nem kell, teljesen fölösleges lenne, akkor inkább +5 millió és az ajánlat máris egész jó lenne. Abból a pénzből akár Torres is mozdítható lenne (ha mindenképpen akarunk valakit igazolni).

Igazából nekem nem nyerte el a tetszésemet, leginkább azért, mert nem az volt, hogy rosszul ment neki, aztán összeszokott a társakkal, hanem az volt szerintem, hogy sose volt igazán jó a játékban, csak sokszor betalált, később meg egyenesen hátráltató tényező lett. :? Ez esetben eladnám 40M-ért.
Henry23
Barça B
Kapcsolat:

2010.05.27. 16:27:45

:o én még adnák neki egy évet a bizonyitásra remélem bebizonytja h milyen nagy játékos ő valójában de ha nem bizonyit akkor elkell adni vagy cserélni :arrow: :arrow: :arrow: :?
Visca El Barca
Gyurinho
Capitá del Barça

2010.05.27. 16:16:35

fcb4ever írta:
galamb írta:Egyre több hír lát napvilágot Ibra eligazolásával kapcsolatosan. Nagyrészük valószínűleg kacsa, de valami mégis lehet a dologban. Lehet, hogy meg kell válnunk tőle, bár én még szívesen látnám legalább egy (jobb)évig a Barcában.
Huntelar??? Szeretem a hollandokat.
Van néhány remek holland, mint Sneijder vagy van Persie (Robben - őt nem annyira bírom), de Huntelaar messze nem egy szint velük.
Hogy csak 35-öt fizetnek mellé, az nevetséges.
Am az egész kacsa.
Nevetséges??
Mégis mit gondolsz,gondoltok mennyit ér Ibra most?
Lezárt