Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az az Enzo Zlatané?Nem rossz gép..Sanama írta:Én úgy értelmeztem (as.com on is kint van),hogy ha Pep 1 év után el akarja adni Zlatant akkor bolond.
Amúgy ez nem rossz
na igen, én is így szedtem ki kbFecooo írta:lehet, h félreértem (angolra fordíttattam) , de mintha azt mondaná, h: "ha Pep nem játszatja Zlatant, akkor menjen elmeorvoshoz "Mikaos írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Miről beszél az ügynöke? Most a google translate-ből nem értem meg
lehet, h félreértem (angolra fordíttattam) , de mintha azt mondaná, h: "ha Pep nem játszatja Zlatant, akkor menjen elmeorvoshoz "Mikaos írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Miről beszél az ügynöke? Most a google translate-ből nem értem meg
Végre, pontosan így látom én is a dolgot, Ibrától pont azt nem láttuk, amiért igazoltuk, fejjátékban semmit nem erősödtünk, folyamatosan kontrafaltot fújnak ellene a bírók, hiányzik belőle a robbanékonyság továbbá a helyzetkihasználása is botrányos, mindez évi €12M-ért. €40M-ért viheti tőlem, aki akarja.McLarenF1 írta: Azt csípem, hogy akik Zlatant bírálják, azok mindig le vannak minősítve gyereknek, meg mindenféle idiótának, de az őt védőktől még soha nem olvastam egyetlen olyan hozzászólást, amivel elmagyaráznák, hogy mire lenne jó, ha Zlatan itt maradna. Kell egy B variáció, egy új stílusú játék? Milyen új dolgot hozott Zlatan a Barcelonába? Azt, hogy hogyan hátráltassa a csapatának a támadójátékát azzal, hogy lesen van, vagy azzal, hogy fellöki az ellenfél védőit? Esetleg azzal, hogy megakasztja a lendületes támadásokat a lassúságával? Ezzel nem jutottunk előre. Az meg már ne legyen baj, hogy a 12 emberrel védekező Inter ellen le lett cserélve. Hányszor fejelt kapura az ellenfél védői közül? Hány átlövése volt? Zéró! De nem csak az Inter ellen. Arról meg nem is beszélve, hogy egyből hatékonyabb lett a csapat amikor lecserélték.
Éppen ezért nagyon remélem, hogy valakinek lesz annyi pénze, hogy távozik. Lehet az a Milan, a Manchester City, vagy a Bunyodkor, mindegy, csak vigyék.
OvaMind írta: Például elég jó indok, hogy mivel Henry lelécel, így nem sok csatárunk lesz. Mellesleg sztem Henry hasonlóan nem illett bele a játékunkba, tulajdonképpen egy jó féléve volt, és ennyi. Anno nem értettem egyet Zlatan leigazolásával sem, de sztem ha már itt van, akkor elég nagy blama lenne egy év után lepasszolni.
Például elég jó indok, hogy mivel Henry lelécel, így nem sok csatárunk lesz. Ha Villa a balszélen is fog játszani, akkor jóval több variációs lehetőségünk lesz elöl véleményem szerint. Mellesleg sztem Henry hasonlóan nem illett bele a játékunkba, tulajdonképpen egy jó féléve volt, és ennyi. Anno nem értettem egyet Zlatan leigazolásával sem, de sztem ha már itt van, akkor elég nagy blama lenne egy év után lepasszolni.McLarenF1 írta:Azt csípem, hogy akik Zlatant bírálják, azok mindig le vannak minősítve gyereknek, meg mindenféle idiótának, de az őt védőktől még soha nem olvastam egyetlen olyan hozzászólást, amivel elmagyaráznák, hogy mire lenne jó, ha Zlatan itt maradna. Kell egy B variáció, egy új stílusú játék? Milyen új dolgot hozott Zlatan a Barcelonába? Azt, hogy hogyan hátráltassa a csapatának a támadójátékát azzal, hogy lesen van, vagy azzal, hogy fellöki az ellenfél védőit? Esetleg azzal, hogy megakasztja a lendületes támadásokat a lassúságával? Ezzel nem jutottunk előre. Az meg már ne legyen baj, hogy a 12 emberrel védekező Inter ellen le lett cserélve. Hányszor fejelt kapura az ellenfél védői közül? Hány átlövése volt? Zéró! De nem csak az Inter ellen. Arról meg nem is beszélve, hogy egyből hatékonyabb lett a csapat amikor lecserélték.sjd írta:Azt hiszem az utolsó mondatod fejti ki legjobban a problémát: lehet B elem a játékunkban, de ha a 12 emberrel védekező Inter ellen is ugyanazt toljuk ráadásul úgy, h Ibra mind2 meccsen le lett hozva és vagy Messi elől fejelték ki a 190 centis védők a labdákat vagy szégyenszemre Pique ment fel csatárnaktudomka958 írta: ebben pedig benne van,hogy a csapat játéka is változzon,de mint láttuk a barca csak egyféle játékot tudott játszani:azt amit tavaly és azt amit egyre inkább kiismernek a csapatok...
és ezt a játékot előbb-utóbb egyre többen lesznek képesek megfojtani jöhet akár villa akár cesc!
kell a játékunkba egy B variáció is bizonyos csapatok ellen amihez kell más stílusú játékos is a csapatba...
ezért lenne hiba bármi áron megválni ibrától mert hát a képességeit azért nem kéne megkérdőjelezni!
a többi meg az edző dolga...
A bajnokságban is az volt a szerencsénk, hogy a végére Guardiola rájött, hogy Zlatannal nem megy a dolog. A Real 4-5 góllal nyerte a meccseit, a Barca meg sokszor csak szenvedett. De Zlatan nélkül a Barca is meglőtte a négy-öt gólt. Év végén az egyik legkeményebb meccsnek ígérkezett a Sevilla elleni bajnoki, de végül egy edzőmeccsnek tűnt kívülről. Kiismerik a csapat játékát az ellenfelek? Az lehet. De, hogy követni nem tudják, az is biztos. Csak ha Zlatan a pályán van. Éppen ezért nagyon remélem, hogy valakinek lesz annyi pénze, hogy távozik. Lehet az a Milan, a Manchester City, vagy a Bunyodkor, mindegy, csak vigyék.
Azt csípem, hogy akik Zlatant bírálják, azok mindig le vannak minősítve gyereknek, meg mindenféle idiótának, de az őt védőktől még soha nem olvastam egyetlen olyan hozzászólást, amivel elmagyaráznák, hogy mire lenne jó, ha Zlatan itt maradna. Kell egy B variáció, egy új stílusú játék? Milyen új dolgot hozott Zlatan a Barcelonába? Azt, hogy hogyan hátráltassa a csapatának a támadójátékát azzal, hogy lesen van, vagy azzal, hogy fellöki az ellenfél védőit? Esetleg azzal, hogy megakasztja a lendületes támadásokat a lassúságával? Ezzel nem jutottunk előre. Az meg már ne legyen baj, hogy a 12 emberrel védekező Inter ellen le lett cserélve. Hányszor fejelt kapura az ellenfél védői közül? Hány átlövése volt? Zéró! De nem csak az Inter ellen. Arról meg nem is beszélve, hogy egyből hatékonyabb lett a csapat amikor lecserélték.sjd írta:Azt hiszem az utolsó mondatod fejti ki legjobban a problémát: lehet B elem a játékunkban, de ha a 12 emberrel védekező Inter ellen is ugyanazt toljuk ráadásul úgy, h Ibra mind2 meccsen le lett hozva és vagy Messi elől fejelték ki a 190 centis védők a labdákat vagy szégyenszemre Pique ment fel csatárnaktudomka958 írta: ebben pedig benne van,hogy a csapat játéka is változzon,de mint láttuk a barca csak egyféle játékot tudott játszani:azt amit tavaly és azt amit egyre inkább kiismernek a csapatok...
és ezt a játékot előbb-utóbb egyre többen lesznek képesek megfojtani jöhet akár villa akár cesc!
kell a játékunkba egy B variáció is bizonyos csapatok ellen amihez kell más stílusú játékos is a csapatba...
ezért lenne hiba bármi áron megválni ibrától mert hát a képességeit azért nem kéne megkérdőjelezni!
bence-barca írta:Még Ibráért sem?Jess írta:Amm, lehet hogy a Milan érdeklődik Ibra iránt, de az a hír valószínűleg kacsa, hogy Huntelart adnák érte (plusz x milliót) mivel a Milan kijelentette, hogy Huntelart nem adják el.![]()
Sztem Ibra jobb lenne ott mint Huntelaar
Még Ibráért sem?Jess írta:Amm, lehet hogy a Milan érdeklődik Ibra iránt, de az a hír valószínűleg kacsa, hogy Huntelart adnák érte (plusz x milliót) mivel a Milan kijelentette, hogy Huntelart nem adják el.
Azt hiszem az utolsó mondatod fejti ki legjobban a problémát: lehet B elem a játékunkban, de ha a 12 emberrel védekező Inter ellen is ugyanazt toljuk ráadásul úgy, h Ibra mind2 meccsen le lett hozva és vagy Messi elől fejelték ki a 190 centis védők a labdákat vagy szégyenszemre Pique ment fel csatárnaktudomka958 írta: ebben pedig benne van,hogy a csapat játéka is változzon,de mint láttuk a barca csak egyféle játékot tudott játszani:azt amit tavaly és azt amit egyre inkább kiismernek a csapatok...
45 minimum, de ha helyette kapjuk Huntelaart, aki még 5-öt se, akkor ez egy baromi rossz üzlet.Gyurinho írta:Nevetséges??fcb4ever írta:Van néhány remek holland, mint Sneijder vagy van Persie (Robben - őt nem annyira bírom), de Huntelaar messze nem egy szint velük.galamb írta:Egyre több hír lát napvilágot Ibra eligazolásával kapcsolatosan. Nagyrészük valószínűleg kacsa, de valami mégis lehet a dologban. Lehet, hogy meg kell válnunk tőle, bár én még szívesen látnám legalább egy (jobb)évig a Barcában.
Huntelar??? Szeretem a hollandokat.
Hogy csak 35-öt fizetnek mellé, az nevetséges.
Am az egész kacsa.
Mégis mit gondolsz,gondoltok mennyit ér Ibra most?
Nevetséges??fcb4ever írta:Van néhány remek holland, mint Sneijder vagy van Persie (Robben - őt nem annyira bírom), de Huntelaar messze nem egy szint velük.galamb írta:Egyre több hír lát napvilágot Ibra eligazolásával kapcsolatosan. Nagyrészük valószínűleg kacsa, de valami mégis lehet a dologban. Lehet, hogy meg kell válnunk tőle, bár én még szívesen látnám legalább egy (jobb)évig a Barcában.
Huntelar??? Szeretem a hollandokat.
Hogy csak 35-öt fizetnek mellé, az nevetséges.
Am az egész kacsa.