Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 11:02:31

messideco írta:Most az egyszer Kash-nek igaza van...

Megnézném, hány nagy kutyabarátot támadott meg falka, vagy akár egy is. Szerintem megváltozna a véleményük...
Azt is tudjuk, h bizonyos embercsoportok is gyakran támadnak falkákban társaikra, és őket mégsem irtják ki. Pedig a kutyák nem saját hibáikból kerültek az utcára, és nem is véletlenül lettek bizalmatlanok az emberekkel szemben. Csak is az emberek tehetnek róla, h a kóbor kutyák problémája addig fajult, és az ő bűnükért kellett ezeknek a kutyáknak most pusztulniuk. Ha vkinek ez belefér az értékrendjébe, az ássa el magát.
És kóbor kutyáknak csak nagyon kis százaléka agresszív, de biztos, h nem szelektáltak közülük.

Amúgy engem soha, egyetlen kutya sem bántott. Volt úgy, h olyan kutyával találkoztam szemtől szembe az utcán, amelyről azt állították, h vérengző fenevad, és érdekes módon abszolút szelídnek és jámbornak bizonyult. Az a baj, h az emberek eleve nagyon rossz előítéletekkel állnak hozzá kutyákhoz. Az olyan kóbor kutyákat is bántják, és üldözik, akik még semmi rosszat nem csináltak, aztán meg csodálkozunk, h egyszer a kutya úgy dönt, h megvédi magát? Gusztustalan hozzáállás!
messideco
Presidente del Barça

2012.06.13. 10:50:19

Most az egyszer Kash-nek igaza van...

Megnézném, hány nagy kutyabarátot támadott meg falka, vagy akár egy is. Szerintem megváltozna a véleményük...
Kép
"And my heart will leave you never."
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 10:48:46

Kash írta:
Ha már az árnyoldalaknál tartunk:
http://nemkutya.com/like/45449
Ha ennek van bármi valóságalapja, akkor az undorító, gyalázatos dolog. Az ilyenek miatt kezdek egyre kiábrándulni a fociból...
Ez az egyik hsz a nemkutya.com-ról:
-"Akkor kellene az állatvédelemmel foglalkozni, amikor nem fognak a szegénység miatt emberek éhenhalni. Ez a képsor pedig csak gyűlöletkeltésre, és az ukránokkal szembeni ellenszenv gerjesztésére jó. És azért gondoljunk bele, hogy ha nem tettek volna ilyen lépéseket, akkor a turisták amiatt hőzöngtek volna, hogy Ukrajna tele van ,, vérbenforgó szemű, veszett, éhes dögökkel".

Azt kell hogy mondjam, hogy ez nem az EURO2012 árnyoldala, és nem is a focié...Ez az ember árnyoldala. Inkább megmentek egy éhező kiskutyát, mint egy éhező 40 éves embert...lehet, hogy ez az én bajom, meghogy rosszul gondolkodom, de én az embert nem tekintem a társamnak, és nem is tekintem ugyan azon fajnak, tisztelet a kivételnek.
Ezek a marh*k most ütlegelik egymást, meg "háborúznak", ám megnéztem volna az arcukat, ha kiviszik őket egy igazi csatatérre, ahol egy golyóval a fejükben már kifekszenek, és csak a csodában bizhatnak, ha élve akarnak maradni.

Elnézést, ha ez off, de csakis Euro2012.
Ebben igazad van. De most konkrétan az EB miatt kellett nagyon gyorsan megoldást találnia az ukránok a kóbor kutyák végett. De ezt a megoldást elfogathatatlannak tartom. Egy olyan országnak, akik ennyire barbár módon oldnak meg egy ilyen problémát nagyon nem kéne Labdarúgó EB-t rendeznie. A haragom pedig nem az ukrán nép ellen szól, hanem azoknak a vezetőknek, akiknek az pusztítás köszönhető. De remélem nagy visszhangja lesz ennek a dolognak, és bűnösök megkapják a büntetésüket. Mert sztem 2012-ben egy európai(még ha kelet-európai országról is van szó) ilyen dolognak nem szabadna beleférnie az értékrendjébe semmilyen körülmények között!
És ez vhol az Uefa bűne is, hisz ők adták a rendezési jogot oda nekik, amiért azóta folyamatosan kapják is a kritikákat. Ha mondjuk mi kaptik volna meg a rendezési jogot a horvátokkal, akkor is biztos vagyok benne, h lettek volna problémák, nehézségek, de ekkora disznóság nem fordulhatott volna elő!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2012.06.13. 10:51:20-kor.
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.13. 10:38:20

Ha ennek van bármi valóságalapja, akkor az undorító, gyalázatos dolog. Az ilyenek miatt kezdek egyre kiábrándulni a fociból...
Ez az egyik hsz a nemkutya.com-ról:
-"Akkor kellene az állatvédelemmel foglalkozni, amikor nem fognak a szegénység miatt emberek éhenhalni. Ez a képsor pedig csak gyűlöletkeltésre, és az ukránokkal szembeni ellenszenv gerjesztésére jó. És azért gondoljunk bele, hogy ha nem tettek volna ilyen lépéseket, akkor a turisták amiatt hőzöngtek volna, hogy Ukrajna tele van ,, vérbenforgó szemű, veszett, éhes dögökkel".

Azt kell hogy mondjam, hogy ez nem az EURO2012 árnyoldala, és nem is a focié...Ez az ember árnyoldala. Inkább megmentek egy éhező kiskutyát, mint egy éhező 40 éves embert...lehet, hogy ez az én bajom, meghogy rosszul gondolkodom, de én az embert nem tekintem a társamnak, és nem is tekintem ugyan azon fajnak, tisztelet a kivételnek.
Ezek a marh*k most ütlegelik egymást, meg "háborúznak", ám megnéztem volna az arcukat, ha kiviszik őket egy igazi csatatérre, ahol egy golyóval a fejükben már kifekszenek, és csak a csodában bizhatnak, ha élve akarnak maradni.

Elnézést, ha ez off, de csakis Euro2012.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 09:48:59

Bob_Marley írta:Az EB árnyoldala...:
http://www.youtube.com/watch?v=mWjzmEXJ ... r_embedded#!
Tudom, hogy pl az angolok is verekedtek a németekkel talán a 2004es EB-n, s nem konkrétan azon múlik, hogy Lengyelországban vagy éppen Hollandiában van a dolog, de nonszensz, hogy ilyen lehet 2012ben egy világeseményen.....:?

Olvastunk sokat, hogy nem volt minden rendben a szervezéssel, hát biztonság szempontból is vannak sajnos kemény gondok, s mint írtam Hollandoknál is volt anno balhé (vagy lehet Belgiumban :D) de pl a tegnapi meccsen is valami egészen kiábrándító volt, hogy megjelennek a rohamrendőrök egy EB meccsen.Nem erről kellene szólnia, ráadásul még meg se tudnak az egésszel birkózni.....Nagyon szomorú a dolog.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 06:06:03

Az EB árnyoldala...:
http://www.youtube.com/watch?v=mWjzmEXJ ... r_embedded#!
Tudom, hogy pl az angolok is verekedtek a németekkel talán a 2004es EB-n, s nem konkrétan azon múlik, hogy Lengyelországban vagy éppen Hollandiában van a dolog, de nonszensz, hogy ilyen lehet 2012ben egy világeseményen.....:?

Olvastunk sokat, hogy nem volt minden rendben a szervezéssel, hát biztonság szempontból is vannak sajnos kemény gondok, s mint írtam Hollandoknál is volt anno balhé (vagy lehet Belgiumban :D) de pl a tegnapi meccsen is valami egészen kiábrándító volt, hogy megjelennek a rohamrendőrök egy EB meccsen.Nem erről kellene szólnia, ráadásul még meg se tudnak az egésszel birkózni.....Nagyon szomorú a dolog.
Kép
Kép
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.12. 23:00:37

Bob_Marley írta:DZAGOJEV!!!Mekkora húzás volt fantasyban :mrgreen:

Ha jól emlékszem VictorValdes 19 írta még EB előtt, hogy figyeljünk rá, mert nagyot robbanthat, eddig nem rossz a gólok tekintetében a srác :D
Gondolkozok is egy scout pályán esetleg. :D

Kicsit lejtett a pálya. Arshavin gyenge volt ma, a lengyel gólnál ő is benne volt az oroszok részéről, de az egész védelem nem volt akkor a helyzet magaslatán. Kerzhakov rejtély, Zenitbe nagyon megy neki, legjobb csatár az orosz ligában, az eb-n eddig meg értékelhetetlen. Csehek remélem kiütik a lengyeleket szombaton.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.12. 22:23:04

Sokan benne volt az oroszoknál a kapott gólban, ahogy LG is írta, azért nem eltt volna rossz elvesztett labda után megfordulni, s ha nem is visszarohanni védekezni, s legalább zavarni vagy megakadályozni a kontrát egy faulttal. Na mindegy, amúgy végig minden orosz támadásban benne érzem a gólt.Jók ezek a második hullámnak visszatett labdák, s Anyukov meg főleg Zhirkov rengeteg lép fel, s megjátszható. s a lengyel középpálya meg a szőke csajokat nézi a lelátón orosz középpályások sokszor kerülnek helyzetekbe s hamar átmennek rajtuk.Örülnék ha betalálnának a "ruszkik" s ezzel tovább mennének.
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.12. 22:13:42

LG írta:Érdekes figura ő, sokkal többre vihette volna a tudása alapján, de nincs benne elég szorgalom.
Épp beszéltük is első ruszki meccsen ismerősömmel, hogy mennyire hangulat ember, pedig azért nem véletlen akartuk mi is leigazolni anno. (még jó hogy nem)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.12. 22:11:03

lui1698 írta:
Bob_Marley írta:De az érdekes volt, hogy "Arsavin háta fordít mindenkinek nem megy vissza védekezni." :arrow: 10 mp lengyel gól, s lőn csodát az orosz baloldalról :?
De mondjuk ott szerintem zsirkov dolga lett volna inkább, hogy figyelje az embert.
Lehet, de azért nyilván csak jót tenne az orosz csapatnak, ha Arshavin vissza menne védekezni. Érdekes figura ő, sokkal többre vihette volna a tudása alapján, de nincs benne elég szorgalom.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.12. 22:06:58

ozsimiki írta:
LG!
Azért Arshavin meg az Arsenalos formáját veri szintekkel, igaz,h most eltökölte a 2-0-t, de előző meccsen is,és most is nagyon jól tolja.

Remélem marad az x, vagy nyernek a Lengyelek, Oroszok úgy is tovább fognak menni simán Görögök ellen.
Az első meccsen valóban nem volt rossz, de a mai meccsen már jó pár ígéretes orosz támadás miatta halt el. Na meg ott van Kerzsakov, aki Torres-Robben szinten bohóckodik.
Amúgy alapvetően jók az oroszok, de ha ennyire töketlenek a kapu előtt, akkor komolyabb meccseken nem lesz sanszuk.

Szerk: és mire leírom megint elront egyet...
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.12. 22:05:59

Bob_Marley írta:De az érdekes volt, hogy "Arsavin háta fordít mindenkinek nem megy vissza védekezni." :arrow: 10 mp lengyel gól, s lőn csodát az orosz baloldalról :?
De mondjuk ott szerintem zsirkov dolga lett volna inkább, hogy figyelje az embert.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.12. 22:01:37

De az érdekes volt, hogy "Arsavin háta fordít mindenkinek nem megy vissza védekezni." :arrow: 10 mp lengyel gól, s lőn csodát az orosz baloldalról :?
Kép
Kép
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.12. 22:01:35

No, ismét ez a fránya 1-1...Ha ez igy marad, akkor inkább nem is nézem többet.
Nem is lenne ezzel gond, csak ez a Wlaschikovski...(Remélem jól irtam a nevét...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.12. 22:01:17

Én nem tudom,h Subinhonak mi nem tetszik, de ez az EB eddig több szinttel veri a 2évvel ezelőtt VB-t, már ami az eddigi meccseket illeti.

Kb két rossz meccs volt eddig, többin remek tempó, izgalmak.

LG!
Azért Arshavin meg az Arsenalos formáját veri szintekkel, igaz,h most eltökölte a 2-0-t, de előző meccsen is,és most is nagyon jól tolja.

Remélem marad az x, vagy nyernek a Lengyelek, Oroszok úgy is tovább fognak menni simán Görögök ellen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2012.06.12. 22:02:38-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.12. 22:01:15

Blaszcsikovszki szépen beverte.
Ez is jó meccs, nem értem aki eddigi meccsek miatt fanyalog, szerintem abszolút veri a vb-t mind színvonalban, mind hangulatban.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.12. 22:00:08

Arshavin is egy vicc. :lol: Az oroszok addig töketlenkedtek, míg a lengyelek nem egyenlítettek.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.12. 21:57:07

Ezen néztem én is, furcsa dolgokat mond néha a csóka.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.12. 21:52:59

Nem csak félrebeszél, de számolni se tud ifj Knézy...

Elkezdi ha most kikapnak a Lengyelek, búcsúznak az EB-től... hát hogyne..

ez esetben: Rus 6p, Cseh 3p, Lengyel-Görög 1-1p, 3.fordulóban elég lenne megverniük a Cseheket. Persze ha a Görögök nagyobb arányban győnék le az Oroszokat, akkor lenne gond, de ez nem sanszos.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.12. 21:40:23

Kerzsakovot fájdalom nézni, ha egy kis esze lenne, eddig minimum lőtt volna 3mat az első másfél meccsen.
Akinfeevvel mi van? Miért nem ő véd? Pár éve hatalmas tehetségnek volt kikiáltva.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.12. 21:28:27

Bob_Marley írta:Kerzsakov...
Épp azon gondolkoztam, hogy volt-e már olyan helyzete itt az EB-n amit nem pusztán tiszta erővel akart megoldani/berúgni?
Labdát kap, sprintel aztán belerúg egy kuma nagyot. Ehhez aztán sok ész kell.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.12. 21:15:42

Kerzsakov-Torres vehetne pár leckét a német tiszt kinézetű Gomeztől, hogy rúgjunk gólt címszóval, míg a germán kolléga 0 helyzetből lő 2 gólt, fűcsomókban elesve, addig a 2 úriember az óceánba nem találna be, nem hogy egy 7 méteres kapuba....

DZAGOJEV!!!Mekkora húzás volt fantasyban :mrgreen:

Ha jól emlékszem VictorValdes 19 írta még EB előtt, hogy figyeljünk rá, mert nagyot robbanthat, eddig nem rossz a gólok tekintetében a srác :D
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.12. 21:13:06

Most számolok utána, Lengyeleknek itt az x is elég lehet. Aztán utcsó csoportkörben "csak" meg kell verniük a cseheket, és 5ponttal biztos továbbjutók. (ugye Görögök nem érhetik be őket ez esetben, és a cseheknek maradna a 3 pontuk)

nah de az még odébb van, ahogy nézem, érthető mód, a győzelemre játszanak.
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2012.06.12. 21:10:16

hát, valahogy jobbat vártam... :( eddig a nagy csapatok - kivétel a spanyol-olasz meccset - nem mutatnak sokat, a jó meccsek a "kevésbé" nagyok hozzák, mint a horvátok, oroszok, stb... nekem a német-portugál sem jött be, de az angol-francia még annyira sem...
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.12. 20:37:52

Messidona10 írta:
Subinho írta:eddig az EB elég halovány... nem sok jó meccs volt eddig. a spanyol-olasz, meg az orosz-cseh egész jó volt, de a többi... :( a német-portugál, meg az angol-francia tiszta unalom volt... várom, hogy lemenjen az első 2 kör...
Én sem értek egyet veled. Szerintem a német-portugál azért nem volt rossz. Persze a legjobb sem, de annyira nem volt unalmas. Eddig a francia-angolt tartom kritikán alulinak, a többi meccs szerintem mind jó volt.
Szerintem is elég jók a meccsek eddig, előzetesen sokkal rosszabbra számítottam.
Lezárt