Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt is tudjuk, h bizonyos embercsoportok is gyakran támadnak falkákban társaikra, és őket mégsem irtják ki. Pedig a kutyák nem saját hibáikból kerültek az utcára, és nem is véletlenül lettek bizalmatlanok az emberekkel szemben. Csak is az emberek tehetnek róla, h a kóbor kutyák problémája addig fajult, és az ő bűnükért kellett ezeknek a kutyáknak most pusztulniuk. Ha vkinek ez belefér az értékrendjébe, az ássa el magát.messideco írta:Most az egyszer Kash-nek igaza van...
Megnézném, hány nagy kutyabarátot támadott meg falka, vagy akár egy is. Szerintem megváltozna a véleményük...
Ebben igazad van. De most konkrétan az EB miatt kellett nagyon gyorsan megoldást találnia az ukránok a kóbor kutyák végett. De ezt a megoldást elfogathatatlannak tartom. Egy olyan országnak, akik ennyire barbár módon oldnak meg egy ilyen problémát nagyon nem kéne Labdarúgó EB-t rendeznie. A haragom pedig nem az ukrán nép ellen szól, hanem azoknak a vezetőknek, akiknek az pusztítás köszönhető. De remélem nagy visszhangja lesz ennek a dolognak, és bűnösök megkapják a büntetésüket. Mert sztem 2012-ben egy európai(még ha kelet-európai országról is van szó) ilyen dolognak nem szabadna beleférnie az értékrendjébe semmilyen körülmények között!Kash írta:Ez az egyik hsz a nemkutya.com-ról:Ha már az árnyoldalaknál tartunk:
http://nemkutya.com/like/45449
Ha ennek van bármi valóságalapja, akkor az undorító, gyalázatos dolog. Az ilyenek miatt kezdek egyre kiábrándulni a fociból...
-"Akkor kellene az állatvédelemmel foglalkozni, amikor nem fognak a szegénység miatt emberek éhenhalni. Ez a képsor pedig csak gyűlöletkeltésre, és az ukránokkal szembeni ellenszenv gerjesztésére jó. És azért gondoljunk bele, hogy ha nem tettek volna ilyen lépéseket, akkor a turisták amiatt hőzöngtek volna, hogy Ukrajna tele van ,, vérbenforgó szemű, veszett, éhes dögökkel".
Azt kell hogy mondjam, hogy ez nem az EURO2012 árnyoldala, és nem is a focié...Ez az ember árnyoldala. Inkább megmentek egy éhező kiskutyát, mint egy éhező 40 éves embert...lehet, hogy ez az én bajom, meghogy rosszul gondolkodom, de én az embert nem tekintem a társamnak, és nem is tekintem ugyan azon fajnak, tisztelet a kivételnek.
Ezek a marh*k most ütlegelik egymást, meg "háborúznak", ám megnéztem volna az arcukat, ha kiviszik őket egy igazi csatatérre, ahol egy golyóval a fejükben már kifekszenek, és csak a csodában bizhatnak, ha élve akarnak maradni.
Elnézést, ha ez off, de csakis Euro2012.
Ez az egyik hsz a nemkutya.com-ról:Ha már az árnyoldalaknál tartunk:
http://nemkutya.com/like/45449
Ha ennek van bármi valóságalapja, akkor az undorító, gyalázatos dolog. Az ilyenek miatt kezdek egyre kiábrándulni a fociból...
Ha már az árnyoldalaknál tartunk:Bob_Marley írta:Az EB árnyoldala...:
http://www.youtube.com/watch?v=mWjzmEXJ ... r_embedded#!
Tudom, hogy pl az angolok is verekedtek a németekkel talán a 2004es EB-n, s nem konkrétan azon múlik, hogy Lengyelországban vagy éppen Hollandiában van a dolog, de nonszensz, hogy ilyen lehet 2012ben egy világeseményen.....
Olvastunk sokat, hogy nem volt minden rendben a szervezéssel, hát biztonság szempontból is vannak sajnos kemény gondok, s mint írtam Hollandoknál is volt anno balhé (vagy lehet Belgiumban) de pl a tegnapi meccsen is valami egészen kiábrándító volt, hogy megjelennek a rohamrendőrök egy EB meccsen.Nem erről kellene szólnia, ráadásul még meg se tudnak az egésszel birkózni.....Nagyon szomorú a dolog.
Gondolkozok is egy scout pályán esetleg.Bob_Marley írta:DZAGOJEV!!!Mekkora húzás volt fantasyban
Ha jól emlékszem VictorValdes 19 írta még EB előtt, hogy figyeljünk rá, mert nagyot robbanthat, eddig nem rossz a gólok tekintetében a srác
Épp beszéltük is első ruszki meccsen ismerősömmel, hogy mennyire hangulat ember, pedig azért nem véletlen akartuk mi is leigazolni anno. (még jó hogy nem)LG írta:Érdekes figura ő, sokkal többre vihette volna a tudása alapján, de nincs benne elég szorgalom.
Lehet, de azért nyilván csak jót tenne az orosz csapatnak, ha Arshavin vissza menne védekezni. Érdekes figura ő, sokkal többre vihette volna a tudása alapján, de nincs benne elég szorgalom.lui1698 írta:De mondjuk ott szerintem zsirkov dolga lett volna inkább, hogy figyelje az embert.Bob_Marley írta:De az érdekes volt, hogy "Arsavin háta fordít mindenkinek nem megy vissza védekezni."10 mp lengyel gól, s lőn csodát az orosz baloldalról
Az első meccsen valóban nem volt rossz, de a mai meccsen már jó pár ígéretes orosz támadás miatta halt el. Na meg ott van Kerzsakov, aki Torres-Robben szinten bohóckodik.ozsimiki írta:
LG!
Azért Arshavin meg az Arsenalos formáját veri szintekkel, igaz,h most eltökölte a 2-0-t, de előző meccsen is,és most is nagyon jól tolja.
Remélem marad az x, vagy nyernek a Lengyelek, Oroszok úgy is tovább fognak menni simán Görögök ellen.
De mondjuk ott szerintem zsirkov dolga lett volna inkább, hogy figyelje az embert.Bob_Marley írta:De az érdekes volt, hogy "Arsavin háta fordít mindenkinek nem megy vissza védekezni."10 mp lengyel gól, s lőn csodát az orosz baloldalról
Épp azon gondolkoztam, hogy volt-e már olyan helyzete itt az EB-n amit nem pusztán tiszta erővel akart megoldani/berúgni?Bob_Marley írta:Kerzsakov...
Szerintem is elég jók a meccsek eddig, előzetesen sokkal rosszabbra számítottam.Messidona10 írta:Én sem értek egyet veled. Szerintem a német-portugál azért nem volt rossz. Persze a legjobb sem, de annyira nem volt unalmas. Eddig a francia-angolt tartom kritikán alulinak, a többi meccs szerintem mind jó volt.Subinho írta:eddig az EB elég halovány... nem sok jó meccs volt eddig. a spanyol-olasz, meg az orosz-cseh egész jó volt, de a többi...a német-portugál, meg az angol-francia tiszta unalom volt... várom, hogy lemenjen az első 2 kör...