messideco írta:Most az egyszer Kash-nek igaza van...
Megnézném, hány nagy kutyabarátot támadott meg falka, vagy akár egy is. Szerintem megváltozna a véleményük...
Azt is tudjuk, h bizonyos embercsoportok is gyakran támadnak falkákban társaikra, és őket mégsem irtják ki. Pedig a kutyák nem saját hibáikból kerültek az utcára, és nem is véletlenül lettek bizalmatlanok az emberekkel szemben. Csak is az emberek tehetnek róla, h a kóbor kutyák problémája addig fajult, és az ő bűnükért kellett ezeknek a kutyáknak most pusztulniuk. Ha vkinek ez belefér az értékrendjébe, az ássa el magát.
És kóbor kutyáknak csak nagyon kis százaléka agresszív, de biztos, h nem szelektáltak közülük.
Amúgy engem soha, egyetlen kutya sem bántott. Volt úgy, h olyan kutyával találkoztam szemtől szembe az utcán, amelyről azt állították, h vérengző fenevad, és érdekes módon abszolút szelídnek és jámbornak bizonyult. Az a baj, h az emberek eleve nagyon rossz előítéletekkel állnak hozzá kutyákhoz. Az olyan kóbor kutyákat is bántják, és üldözik, akik még semmi rosszat nem csináltak, aztán meg csodálkozunk, h egyszer a kutya úgy dönt, h megvédi magát? Gusztustalan hozzáállás!