Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egyetértek, kell ide Adibal, de nem 2007 nyarán. Talán a télen, akkor ugye még fél évig lesz 3 balhátvédünk, kemény rotálással ki lehet majd húzni azt a fél évet, és akkor 2008 nyarán lehet elsőszámú balhátvéd a francia, talán kiegészítőembernek maradnak vagy Sylvinho vagy Gio. Majd elválik, de az is lehet, hogy Abidal mellé egy másik baldhátvéd lesz igazolva. Én támogatom az ötletet.dickricsi írta:Sziasztok,
Ha már rögeszméknél tartunk (Alves leigazolása) akkor én szintén hajtogatom tovább az én rögeszmémet: sztem a fiatalítás jegyében Abidal-t kéne idehoznunk a balszélre, ráadásul már nyáron, hiszen innen Gio-ék kb. egyszerre fognak kiesni. Abidal egyébként már nyilatkozta, hogy szívesen játszana itt (a Barcelona hívásának nem lehet ellenállni) és nagyon sokat érne ő nekünk, nagy spíler a srác.
Amúgy kéne egy jó vkp. is, mert Edmilson-ék eléggé gyengék sajnos.
Forca Barca!
Noshát!dickricsi írta:Sziasztok,
Ha már rögeszméknél tartunk (Alves leigazolása) akkor én szintén hajtogatom tovább az én rögeszmémet: sztem a fiatalítás jegyében Abidal-t kéne idehoznunk a balszélre, ráadásul már nyáron, hiszen innen Gio-ék kb. egyszerre fognak kiesni. Abidal egyébként már nyilatkozta, hogy szívesen játszana itt (a Barcelona hívásának nem lehet ellenállni) és nagyon sokat érne ő nekünk, nagy spíler a srác.
Amúgy kéne egy jó vkp. is, mert Edmilson-ék eléggé gyengék sajnos.
Forca Barca!
LabdaszedőReyes és Raulű írta:oleguernek mi az eredeti posztja?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=129827&Nem fogadta el az FC Barcelona - sajtóértesülések szerint - 18 millió eurós ajánlatát Rodrigo Palaciosért a Boca Juniors labdarúgócsapatának elnöke, Mauricio Macri.
Középhátvéd, ha jól tudom.Reyes és Raulű írta:oleguernek mi az eredeti posztja?
Nem is baj.elprat írta:LINK no comment.....?!?!
Jó persze az sem elhanyagolható, de sztem a spanyol bajnokságot nem Lahm-nak találták ki, bár ki tudja, ez csak akkor derülne ki, hogy, ha ide igazolna, de szerintem nem kell ide, meg én továbbra is bal lábast szeretnék legalább balhátvédnek.LG írta:Annyira mind1, h milyen lábas..a teljesitményt kell nézni
Annyira mind1, h milyen lábas..a teljesitményt kell nézniDrigo írta:Szerintem viszont a BAL oldalra nem ártana egy BALlábas játékos is...LG írta:Lahm, Ronaldinho a baloldalon, hmmm![]()
Bár sajna ez inkább csak álom
Szerintem viszont a BAL oldalra nem ártana egy BALlábas játékos is...LG írta:Lahm, Ronaldinho a baloldalon, hmmm![]()
Bár sajna ez inkább csak álom
Nekem mondhatod, én a legjobb szélsővédőnek őt tartom, emelett 1ik nagy kedvencem is, ráadásul az ő játéka tökéletesen illene a Barcáéba, Lahm, Ronaldinho a baloldalon, hmmmDos Santos írta:Ha már a Balhátvéd kérdésnél tartunk,semmiképpen sem bánnám ha idővel a vezetőségnél Lahm neve is felmerülne.Gyors, mindkét oldalon számításba vehető,gyakran segíti a támadásokat.Az egyik/egyetlen hátránya a testfelépítése.Emellett az is tuti biztos(sztem) hogy 2008-ban Sylvinho vagy Gio szerződését kitolják még egy évre.