Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.26. 15:38:33

Mindenkivel egyetértek, csak azt felejtitek el a fogalmazásokban, hogy mult időt kellene használni. És szinte mindenki használja a HA szócskát.
Szóval ugy igaz, hogy varázslo volt, és ha uj edző jön..szóval ez azt is jelenti hogy most gyakorlatilag nulla.
Fecó
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.26. 15:32:09

Messi-#19 írta: Ezaz hogy pletyka lap :!: Ne izgulj úgyse igaz!
Háát... nagyon remélem, de pletykáknak is van alapja, és kissé sok már ez a mese... Én szívből remélem hogy nálunk marad, nem azért mert R10 fanatikus vagyok, nem vagyok az, beismerem ha rosszul telejsít de ha jól is.
Szerintem neki a hozzáállásával van gond. Ha ezen változtatna akkor minden rendben lenne. Szerintem senki más nem értené meg ugy Eto'oval és Messivel elől a játékot mind Ronaldinho. Amit ők játszanak az varázslatos, és ha ő elmenne ez a varázslás már nem lenne az igazi.
Remélem hétvégén láthatjuk már játszani R10-t és majd varázsol egyet nekünk, és akkor mindenki pontot tehet a meséjének a végére. ;)

Mindent bele R10!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.26. 15:22:49

Ronaldinho&Barca írta:Hmm... Egyik nagyon híres pletykalap azt írja hogy már megállapodtak és eladják R10-t az év végén... kicsit érdekes, de remélem csak pletyka.
A Barca elveszíteni az egyik nagy varázslóját, nekem nagyon hiányozna. A hozzáállásával van csak gond, mert utóbbi időben javult a játéka, az ollós gólja is mutatja, de ezt senki sem veszi észre...
Én bízok benne hogy nálunk marad, és a hozzáállásán változtat minnél elöbb.
Ezaz hogy pletyka lap :!: Ne izgulj úgyse igaz!
Kép
Més que un club
darmian
Jugador del Barça

2008.03.26. 15:04:48

tribalfootball.com -on arról szól a cikk, hogy 2010-ig szóló szerződését felbontják, még két ilyen szezonért nem fizetnek neki. a szerződés felbontás sokat fog nyomni a távozásán, éreztetik a játékossal, hogy nincs már rá nagyon szükség. :roll:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.26. 14:44:32

Hmm... Egyik nagyon híres pletykalap azt írja hogy már megállapodtak és eladják R10-t az év végén... kicsit érdekes, de remélem csak pletyka.
A Barca elveszíteni az egyik nagy varázslóját, nekem nagyon hiányozna. A hozzáállásával van csak gond, mert utóbbi időben javult a játéka, az ollós gólja is mutatja, de ezt senki sem veszi észre...
Én bízok benne hogy nálunk marad, és a hozzáállásán változtat minnél elöbb.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Aprieto

2008.03.26. 12:09:47

Biztos valami vicc ez az összeg. Senki sem fog ennyit adni érte, még Abramovic sem ..

A mai Mundoban az áll, hogy tárgyalhat bárkivel Ronaldinho, az árról majd beszélgetnek... :roll:
Még ha 60-ért sikerül eladni nagyon jól járunk.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.25. 21:28:35

90 000 000 €-t vihetik, de azalatt semmiképpen. Ha viszont nem adjuk el, akkor nyáron tényleg próbáljon rendesen felkészülni, és utána produkáljon egy olyan kifogástalan évet mint 05/06-ban, de a Barça is adjon meg neki minden segítséget.

HírTV honlapja, SamsungSport... sok mocsok, kutyaütő brigád :evil: :evil:
in to exile
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.25. 21:21:25

bence93kis írta:hírtTV honlapján irják hogy R10 60 millio Euroért és Materazziért megy az Interbe!!!!!!!!!
Materazzi ITT :?: :evil: Na az baxna be...az Inter a 2 kedvenc csapato, de a Mátrixot akkor is rühellem. Esélytelen, h ide igazoljon. :D
Különben ha Ronie valóban elmenne, nem csodálkoznék, ha valóban az Interbe kötne ki.

A büntetés dolog: Ha eleve nincs kedve játszani, akkor az nem akkora büntetés...
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.03.25. 20:34:49

Xavinho írta: Szerintem annál nagyobb bűntetés nincs egy játékosnak, főleg egy sztárnak, hogy egy fontos meccsen (Valencia) nem kerülhet még a keretbe sem.
Rijkaardot nem kedvelem,de ennél többet más sem tudna tenni.
Ezzel én nem taljesen értek 1et. Ha talán Frenki nem ugy bánna vele mint a haverjával, hanem mint a főnöke, és lenne még tekintéje, akkor rendbe tudná szedni. Nem vagyok Rijkaard párti, de sztem alapjában véve nem rossz edő, csak az évek folyamán egyre fogyott a tekintéje a játékosok előtt...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Xavinho
Capitá del Barça

2008.03.25. 20:28:08

Varga Tamás írta: 90%-val egyetértek. Viszont, azt gondolom, hogy egy új edzővel, képes lenne megújulni. Rijkaard nem egy nagy zseni, az ilyen kérdések megakadnak a torkán, és komoly problémát okoznak neki. Már nem lelkifröccs kell neki, hanem sokkal keményebb, határozottabb hangnem. Szerintem.
Szerintem annál nagyobb bűntetés nincs egy játékosnak, főleg egy sztárnak, hogy egy fontos meccsen (Valencia) nem kerülhet még a keretbe sem.
Rijkaardot nem kedvelem,de ennél többet más sem tudna tenni.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.25. 20:07:18

bence93kis írta:hírtTV honlapján irják hogy R10 60 millio Euroért és Materazziért megy az Interbe!!!!!!!!!
Én ezt a samsungsport-on olvastam. Akkora kacsa, hogy már meg is fulladt. Vagy Los lelőtte, mielőtt felszállhatott volna. :wink:
Kép
bence93kis
Barça B

2008.03.25. 20:06:07

hírtTV honlapján irják hogy R10 60 millio Euroért és Materazziért megy az Interbe!!!!!!!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.25. 19:56:10

Varga kollégával ismét egyetértek, maximálisan.

Motiváció, erős hangnem, néhány odacsapás és szigor kellene Ronaldinhonak, ahogy Cruyff fogalmazott, hogy érezze, mikor van rá szükség. Amikor játszani kell, akkor nem sírni-ríni kell, hanem meghalni a pályán.

Kicsit úgy érzem a Rijkaard - R10 viszonyt, mint két kolléga egy cégnél, akik nézeteltérék után vannak és csak köszönnek egymásnak, de nincs kontakt. A hétvégi elmondásokból nekem ez jött le... Ez meg egy futball-csapatnál nem jó.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.25. 19:45:16

Zozzy 5 írta:Sokszor elküldtem volna már, a szezon második felében mégis azt mondtam: Hajrá, én hiszek benned, bizonyíts és maradj velünk! Az elején jól is ment, a téli külön edzésprogram meg is tette a hatását és látható javulást eredményezett. Kezdtem hinni benne és abban, hogy jövőre is Barca mezben fogom tudni látni.
Amikor pedig az ember kezd reménykedi, akkor jönnek az olyan hírek, hogy szerdán elmegy bulizni, iszik és becsiccsentve megy edzésre. Én szeretém, ha ezek a hírek nem lennének igazak, de mostmár sajnos egyre több kijózanító tényező van: Nem vagyok Rijkaard párti, de nem véletlen hagyja ki azt a játékosát még a keretből is, akit olyan hosszú ideig védett és aki az egyik legnagyobb szakmai sikeréhez vezette akkor, amikor ez a játékos azt nyilatkozza, hogy játszani szeretne. Súlyos dolgokat művelhet, ha már Rijkaard bizalmát is elvesztette.
Aztán ott a kérdés arról: ki és hogyan tudna ezen segíteni. Rijkaardot elküldeném a csapat érdekében, de elgondolkoztató, hogy ez segítene-e Ronaldinho-n is. Én már azt mondom, nem. Nem hiszem el, hogy ne lenne túl több lelkifröccsön amivel Rijkaard "kínálta meg". De az, hogyha arra szánja magát, hogy neki a szórakozás fontosabb mint a munkahelye, akkor ott nagy bajok vannak, és ez csakis rajta múlik, senki máson. Egy másik edző is ugyan azt tudná mondani neki, amit Frank is. Ne csináld! Mégis csinálja.

Én szívem szerint megtartanám, mert akár hiszitek akár nem az egyik legnagyobb kedvencem (talán pont ezért bíráltam sokszor olyan keményen), de ha Ő már ebben nem partner, akkor semmi értelme és valszeg el is fog menni. Miért csinálod ezt Ronaldinho? :(
90%-val egyetértek. Viszont, azt gondolom, hogy egy új edzővel, képes lenne megújulni. Rijkaard nem egy nagy zseni, az ilyen kérdések megakadnak a torkán, és komoly problémát okoznak neki. Már nem lelkifröccs kell neki, hanem sokkal keményebb, határozottabb hangnem. Szerintem.
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2008.03.25. 19:45:02

Zozzy 5 írta:Sokszor elküldtem volna már, a szezon második felében mégis azt mondtam: Hajrá, én hiszek benned, bizonyíts és maradj velünk! Az elején jól is ment, a téli külön edzésprogram meg is tette a hatását és látható javulást eredményezett. Kezdtem hinni benne és abban, hogy jövőre is Barca mezben fogom tudni látni.
Amikor pedig az ember kezd reménykedi, akkor jönnek az olyan hírek, hogy szerdán elmegy bulizni, iszik és becsiccsentve megy edzésre. Én szeretém, ha ezek a hírek nem lennének igazak, de mostmár sajnos egyre több kijózanító tényező van: Nem vagyok Rijkaard párti, de nem véletlen hagyja ki azt a játékosát még a keretből is, akit olyan hosszú ideig védett és aki az egyik legnagyobb szakmai sikeréhez vezette akkor, amikor ez a játékos azt nyilatkozza, hogy játszani szeretne. Súlyos dolgokat művelhet, ha már Rijkaard bizalmát is elvesztette.
Aztán ott a kérdés arról: ki és hogyan tudna ezen segíteni. Rijkaardot elküldeném a csapat érdekében, de elgondolkoztató, hogy ez segítene-e Ronaldinho-n is. Én már azt mondom, nem. Nem hiszem el, hogy ne lenne túl több lelkifröccsön amivel Rijkaard "kínálta meg". De az, hogyha arra szánja magát, hogy neki a szórakozás fontosabb mint a munkahelye, akkor ott nagy bajok vannak, és ez csakis rajta múlik, senki máson. Egy másik edző is ugyan azt tudná mondani neki, amit Frank is. Ne csináld! Mégis csinálja.

Én szívem szerint megtartanám, mert akár hiszitek akár nem az egyik legnagyobb kedvencem (talán pont ezért bíráltam sokszor olyan keményen), de ha Ő már ebben nem partner, akkor semmi értelme és valszeg el is fog menni. Miért csinálod ezt Ronaldinho? :(
Szórol szóra 1-et értek veled.
Én sem adnám el soha.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.03.25. 19:39:58

Sokan úgy állítjátok be, mintha R10-et a nép kritizálni kezdte volna, erre leromlott a teljesítménye. Baromira fordítva történt pedig, tehát itt mellé állásról szó sincs, mert nem is hagyta el senki, az már más kédés, h egyesek (és sajnos ebbe ő is beletartozik) összetévesztik a JOGOS kritikát a szidalmazással! És egy profi futballistát nehogy az edzőnek kelljen már motiválnia! Nem a serdülő csapat pufi kapusáról beszélünk, akit bíztatni meg motiválni kell!! Egy profi igenis tudja, h mi a dolga, és a kötelessége! És amint azt már leírtam, neki ez egyenlőre még a munkahelye!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.25. 18:49:04

Sokszor elküldtem volna már, a szezon második felében mégis azt mondtam: Hajrá, én hiszek benned, bizonyíts és maradj velünk! Az elején jól is ment, a téli külön edzésprogram meg is tette a hatását és látható javulást eredményezett. Kezdtem hinni benne és abban, hogy jövőre is Barca mezben fogom tudni látni.

hristo81
Barça B

2008.03.25. 18:47:51

szerintem R10 csak annyira nincs formában,mint a csapat maga!De erről nem Ő tehet!Szerintetek Messivel meddig lehet jobb a csapat?Amíg ki nem ismerik Őt is!Szerintem a csapat teljesítménye siralmas!Itt edzőt kell válltani,és nem Ronnie miatt, hanem a csapat érdekében!RONALDINHO MEGHALNA A BARCELONÁÉRT!!!Az a baj,hogy ezzel a teljesítménnyel is nélkülözhetetlen nekünk most és ez a csapat kritikája!!![/b]
goda06
Jugador del Barça

2008.03.25. 18:24:36

Abban egyetértek sokakkal, hogy Roni mentalitásával bajok voltak/vannak. Azzal viszont nem, hogy sokak szerint el kell adni a p..csába, mert ha nem varázsol akkor nem kell nekünk. Nekem az a véleményem, hogy a klubb/edző eddig is nagyon jól tudta, hogy milyen R10 természete, azaz, hogy szeret bulizni..... Ha nem jönnek mellette az eremények és nem úgy játszik mint régen, akkor talán klubbnak nem kellene melléálnia? nemkellene megfegyelmezni a játékosát? mert ez olyan, mintha nyitvahagynánk egy teli kincsesládát. Itt van nálunk egy ilyen tehetséggel megáldott zseni , akkor nem kellene lépni a vezetőségnek, hogy a tehetségére ne máshol találjon rá? Ráadásul ez a csapat egészére igaz, mert nem muzsikál fényesen az együttes. Az a véleményem, hogy nem az "alapanyagok" kell megbolygatni, hanem a légkörön kell változtatni, motiválni a játékosokat.

Én mindig is felnéztem Roni játékára, de ezt nem elfogultságból írom, hanem ez a véleményem, hogy a klubb nem tudja rendesen motiválni a csapatot
Barca, Ronaldinho
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.25. 18:11:52

Na, amit az elmúlt két oldalon itt összehordtak őáran - pár kivétellel - arról a következő mondás juott az eszembe: "az eszme diadala az értelem felett".
Kép
home
Jugador d'estrella

2008.03.25. 17:53:47

,,Senki nem szidta Ronaldinho-t"
egészen biztos ez? én tegnap még olvastam olyat h ,,ezt a h*lyét" stb....
persze meglehet h tévedek...
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
danko94
Entrenador del Barça

2008.03.25. 17:35:59

bence 8 írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=32780
ha volt akkor bocsi
Ami ezez az oldalon van mind KAMU pls innen ne linkelj be mer ide már sok mindent felírtak(pl: azt h R10 a cselzíbe megy télen az 100% és mégse ment)
gergo9
Director del Fútbol

2008.03.25. 17:30:19

bence 8 írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=32780
ha volt akkor bocsi
Gratulálok samsungéknak!!!! Messi megy a Fradiba című cikket mér nem rakják már ki????,
bence 8
Jugador del Barça

2008.03.25. 17:19:02

...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Dona
Barça B

2008.03.25. 16:47:43

Nem szoktam fórumozni,de most gondoltam írok....szerintem az lenne a legjobb,ha egyszerüen melléállnánk...Szerintem Ronaldinho tényleg szeretne jobban teljesíteni,de neki sem lehet könnyü. :( Őszintén szólva nem tudom kire legyek mérges...én már nem tudom követni a történéseket :? Remélem visszakapjuk hamarosan a mosolygós Ronaldinhot. :)
Sempre Barca!
Lezárt