Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Háát... nagyon remélem, de pletykáknak is van alapja, és kissé sok már ez a mese... Én szívből remélem hogy nálunk marad, nem azért mert R10 fanatikus vagyok, nem vagyok az, beismerem ha rosszul telejsít de ha jól is.Messi-#19 írta: Ezaz hogy pletyka lapNe izgulj úgyse igaz!
Ezaz hogy pletyka lapRonaldinho&Barca írta:Hmm... Egyik nagyon híres pletykalap azt írja hogy már megállapodtak és eladják R10-t az év végén... kicsit érdekes, de remélem csak pletyka.
A Barca elveszíteni az egyik nagy varázslóját, nekem nagyon hiányozna. A hozzáállásával van csak gond, mert utóbbi időben javult a játéka, az ollós gólja is mutatja, de ezt senki sem veszi észre...
Én bízok benne hogy nálunk marad, és a hozzáállásán változtat minnél elöbb.
Materazzi ITTbence93kis írta:hírtTV honlapján irják hogy R10 60 millio Euroért és Materazziért megy az Interbe!!!!!!!!!
Ezzel én nem taljesen értek 1et. Ha talán Frenki nem ugy bánna vele mint a haverjával, hanem mint a főnöke, és lenne még tekintéje, akkor rendbe tudná szedni. Nem vagyok Rijkaard párti, de sztem alapjában véve nem rossz edő, csak az évek folyamán egyre fogyott a tekintéje a játékosok előtt...Xavinho írta: Szerintem annál nagyobb bűntetés nincs egy játékosnak, főleg egy sztárnak, hogy egy fontos meccsen (Valencia) nem kerülhet még a keretbe sem.
Rijkaardot nem kedvelem,de ennél többet más sem tudna tenni.
Szerintem annál nagyobb bűntetés nincs egy játékosnak, főleg egy sztárnak, hogy egy fontos meccsen (Valencia) nem kerülhet még a keretbe sem.Varga Tamás írta: 90%-val egyetértek. Viszont, azt gondolom, hogy egy új edzővel, képes lenne megújulni. Rijkaard nem egy nagy zseni, az ilyen kérdések megakadnak a torkán, és komoly problémát okoznak neki. Már nem lelkifröccs kell neki, hanem sokkal keményebb, határozottabb hangnem. Szerintem.
Én ezt a samsungsport-on olvastam. Akkora kacsa, hogy már meg is fulladt. Vagy Los lelőtte, mielőtt felszállhatott volna.bence93kis írta:hírtTV honlapján irják hogy R10 60 millio Euroért és Materazziért megy az Interbe!!!!!!!!!
90%-val egyetértek. Viszont, azt gondolom, hogy egy új edzővel, képes lenne megújulni. Rijkaard nem egy nagy zseni, az ilyen kérdések megakadnak a torkán, és komoly problémát okoznak neki. Már nem lelkifröccs kell neki, hanem sokkal keményebb, határozottabb hangnem. Szerintem.Zozzy 5 írta:Sokszor elküldtem volna már, a szezon második felében mégis azt mondtam: Hajrá, én hiszek benned, bizonyíts és maradj velünk! Az elején jól is ment, a téli külön edzésprogram meg is tette a hatását és látható javulást eredményezett. Kezdtem hinni benne és abban, hogy jövőre is Barca mezben fogom tudni látni.
Amikor pedig az ember kezd reménykedi, akkor jönnek az olyan hírek, hogy szerdán elmegy bulizni, iszik és becsiccsentve megy edzésre. Én szeretém, ha ezek a hírek nem lennének igazak, de mostmár sajnos egyre több kijózanító tényező van: Nem vagyok Rijkaard párti, de nem véletlen hagyja ki azt a játékosát még a keretből is, akit olyan hosszú ideig védett és aki az egyik legnagyobb szakmai sikeréhez vezette akkor, amikor ez a játékos azt nyilatkozza, hogy játszani szeretne. Súlyos dolgokat művelhet, ha már Rijkaard bizalmát is elvesztette.
Aztán ott a kérdés arról: ki és hogyan tudna ezen segíteni. Rijkaardot elküldeném a csapat érdekében, de elgondolkoztató, hogy ez segítene-e Ronaldinho-n is. Én már azt mondom, nem. Nem hiszem el, hogy ne lenne túl több lelkifröccsön amivel Rijkaard "kínálta meg". De az, hogyha arra szánja magát, hogy neki a szórakozás fontosabb mint a munkahelye, akkor ott nagy bajok vannak, és ez csakis rajta múlik, senki máson. Egy másik edző is ugyan azt tudná mondani neki, amit Frank is. Ne csináld! Mégis csinálja.
Én szívem szerint megtartanám, mert akár hiszitek akár nem az egyik legnagyobb kedvencem (talán pont ezért bíráltam sokszor olyan keményen), de ha Ő már ebben nem partner, akkor semmi értelme és valszeg el is fog menni. Miért csinálod ezt Ronaldinho?
Szórol szóra 1-et értek veled.Zozzy 5 írta:Sokszor elküldtem volna már, a szezon második felében mégis azt mondtam: Hajrá, én hiszek benned, bizonyíts és maradj velünk! Az elején jól is ment, a téli külön edzésprogram meg is tette a hatását és látható javulást eredményezett. Kezdtem hinni benne és abban, hogy jövőre is Barca mezben fogom tudni látni.
Amikor pedig az ember kezd reménykedi, akkor jönnek az olyan hírek, hogy szerdán elmegy bulizni, iszik és becsiccsentve megy edzésre. Én szeretém, ha ezek a hírek nem lennének igazak, de mostmár sajnos egyre több kijózanító tényező van: Nem vagyok Rijkaard párti, de nem véletlen hagyja ki azt a játékosát még a keretből is, akit olyan hosszú ideig védett és aki az egyik legnagyobb szakmai sikeréhez vezette akkor, amikor ez a játékos azt nyilatkozza, hogy játszani szeretne. Súlyos dolgokat művelhet, ha már Rijkaard bizalmát is elvesztette.
Aztán ott a kérdés arról: ki és hogyan tudna ezen segíteni. Rijkaardot elküldeném a csapat érdekében, de elgondolkoztató, hogy ez segítene-e Ronaldinho-n is. Én már azt mondom, nem. Nem hiszem el, hogy ne lenne túl több lelkifröccsön amivel Rijkaard "kínálta meg". De az, hogyha arra szánja magát, hogy neki a szórakozás fontosabb mint a munkahelye, akkor ott nagy bajok vannak, és ez csakis rajta múlik, senki máson. Egy másik edző is ugyan azt tudná mondani neki, amit Frank is. Ne csináld! Mégis csinálja.
Én szívem szerint megtartanám, mert akár hiszitek akár nem az egyik legnagyobb kedvencem (talán pont ezért bíráltam sokszor olyan keményen), de ha Ő már ebben nem partner, akkor semmi értelme és valszeg el is fog menni. Miért csinálod ezt Ronaldinho?
Ami ezez az oldalon van mind KAMU pls innen ne linkelj be mer ide már sok mindent felírtak(pl: azt h R10 a cselzíbe megy télen az 100% és mégse ment)bence 8 írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=32780
ha volt akkor bocsi
Gratulálok samsungéknak!!!! Messi megy a Fradiba című cikket mér nem rakják már ki????,bence 8 írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=32780
ha volt akkor bocsi