David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.31. 16:05:56

Most nem fogok utána nézni, de sztem nem 1-2 góllal van lemaradva, hanem inkább olyan 10-el, és e mellett jó pár gólpasszal is. Ibra az elején nagyon jól termelte a gólokat, és sztem a játékára sem lehetett panasz, sok gólpasszt adott, illetve egyéb remek passzai, meglátásai voltak. Később aztán valóban visszaesett, és sokat nem tett hozzá a játékhoz, csak szenvedett, és ez a csapatnak sem volt jó.
Reméljük, h Villánál ez fordítva lesz, és gyenge kezdés(mert igenis gyenge volt ez a kezdés, ne akarjátok bemagyarázni, h nem), jön majd a jobb folytatás.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.10.31. 16:03:45

LG írta:Nem láttam a meccset, az alapján reagáltam, amit előttem a kolléga irt, és azért mondtam, h ennyit már Ibra is csinált. Az meg, h passzol a játékba egy dolog, de egy csatárnál ezt illik gólokkal is alátámasztani, és Villánál egészen eddig a meccsig ezt hiányolhattuk. Egyenlőre még nem tett le annyit az asztalra, mint tavaly Ibra ilyenkor.
Azért azt hozzá kell tenni, hogy míg Ibra a meccs min.90%-át középen töltötte, addig Villa max. 50%-ban játszik közepén, a másik kb. 50%-ban valamelyik szélen van - ezáltal kevesebbszer jut a kapuhoz, így kevesebb esélye van gólt lőni.
Ennek ellenére, persze lett volna lehetősége, de a pech és görcsössége megakadályozták ebben.

Villa-val egy nagyon sokoldalú játékost nyertünk, mindhárom támadóposzton, így szélsőként is bevethető, és ugyanolyan teljesítményre képes mindegyiken.

Ha nem jönnek a gólok olyan brutál mennyiségben, akkor sem vonnám kérdőre, épp azért, mert ő tul.képpen alig játszik nálunk középcsatárt...
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.10.31. 15:56:55

LG írta:
Andris írta:LG, a másik topicban leírtad hogy nem is láttad a meccset. :D

Villa különben is egészen tűrhetően játszott eddig is legtöbbször, kivéve azokat a helyzeheteket amikor érződött rajta hogy a kapu előtt görcsöl és azért ront lövést, passzt..

Ibra nem passzol ebbe a játékba, Villa meg igen. Ez minden meccsen látszik szinte, vagy látszott. mindkettőjüknél.
Nem láttam a meccset, az alapján reagáltam, amit előttem a kolléga irt, és azért mondtam, h ennyit már Ibra is csinált. Az meg, h passzol a játékba egy dolog, de egy csatárnál ezt illik gólokkal is alátámasztani, és Villánál egészen eddig a meccsig ezt hiányolhattuk. Egyenlőre még nem tett le annyit az asztalra, mint tavaly Ibra ilyenkor.
1-2 góllal kevesebbet lőtt ugyan, de sokkal többet van játékban és a mozgásával, passzaival helyzetbe hoz másokat + a támadószekcióban bárhol bevethető. Ami pedig Ibra tavaszát illeti különösképpen azt a lélektelen játékot amit produkált a két BL elődöntőben az Inter ellen az olyan szinten kritikán aluli, hogy annál egy formán kívüli Villa is sokkal jobb ill. hasznosabb a csapat számára. Amikor majd nagyon kelleni fog, jönni fognak DV7 góljai senkinek ne legyen kétségei efelől.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.31. 15:41:18

Andris írta:LG, a másik topicban leírtad hogy nem is láttad a meccset. :D

Villa különben is egészen tűrhetően játszott eddig is legtöbbször, kivéve azokat a helyzeheteket amikor érződött rajta hogy a kapu előtt görcsöl és azért ront lövést, passzt..

Ibra nem passzol ebbe a játékba, Villa meg igen. Ez minden meccsen látszik szinte, vagy látszott. mindkettőjüknél.
Nem láttam a meccset, az alapján reagáltam, amit előttem a kolléga irt, és azért mondtam, h ennyit már Ibra is csinált. Az meg, h passzol a játékba egy dolog, de egy csatárnál ezt illik gólokkal is alátámasztani, és Villánál egészen eddig a meccsig ezt hiányolhattuk. Egyenlőre még nem tett le annyit az asztalra, mint tavaly Ibra ilyenkor.
messideco
Presidente del Barça

2010.10.31. 14:33:06

Azért még nem beszélnék arról a bizonyos szakadásról, de mindenképpen jó jel a tegnapi teljesítménye :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Deus
Boixos Nois

2010.10.31. 14:24:41

Andris írta:Ibra nem passzol ebbe a játékba, Villa meg igen. Ez minden meccsen látszik szinte, vagy látszott. mindkettőjüknél.
Ezt próbáltam hangoztatni, mikor Ibra orvosi vizsgálatokat végzett mikor idejött.

Mindig is tudtam, hogy inkább Villa kell, mint Svéd óriás. Miért? Mert Villa alapból is spanyol focihoz van beépítve, plusz spanyol válogatott tagja... Ennél több nem kellett, de mégis Pep Ibrát akarta. Tovább nem érdemes írni...

A lényeg az, hogy nem igazolt sehova Villa, hanem idejött hozzánk és ez a lényeg. Szerencsénk volt.
KépKép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.31. 13:52:27

Átszakadt a gát, ezúttal nemcsak a mezőnyben alakított nagyot, a gólok is összejöttek. Főleg az első, az egészen elképesztő volt. :D Érdekes volt látni a jobboldalon, de ezek szerint ez vezet eredményre nála, meg azért hozzá kell tenni, Luna rutintalan még és ezt könnyedén használta ki Villa.

Csak így tovább és minél több gólt kívánok neki!
Kép
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2010.10.31. 11:55:14

LG, a másik topicban leírtad hogy nem is láttad a meccset. :D

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.31. 11:54:30

SuperMessi írta:Ami szép az szép. Csak így tovább David!

Ui: 4 vagy 5 gólos a bajnokságban?
4 (Racing, Gijon és a tegnapi kettő)
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.10.31. 11:52:28

Ami szép az szép. Csak így tovább David!

Ui: 4 vagy 5 gólos a bajnokságban?
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.31. 11:52:03

LG írta:
socio66 írta:végre egy jó meccs tőle.
szép gólokat lőtt,összjátékban is jó volt,ez kell.
ha csak ezt a meccsét összehasonlítom ibra akármelyikével,akkor egyértelmű hogy miért ő kell nekünk és miért érdemes türelmesnek lenni vele a svéddel ellentétben.
Azért ilyen jó meccse Ibrának is volt, szóval ezt még mindig nem jelenteném ki.
Szerintem azért Ibra sosem passzolt így bele a játékba. Amikor sok gólt lőtt, trükközött, akkor is sok esetben kerékkötője volt a passzjátéknak. Az a ballal a hosszúba fellőtt labda nagyon tetszett. Ilyen David gyengébb lába :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.31. 11:46:03

ha csak ezt a meccsét összehasonlítom ibra akármelyikével,akkor egyértelmű hogy miért ő kell nekünk és miért érdemes türelmesnek lenni vele a svéddel ellentétben.
Azért ilyen jó meccse Ibrának is volt, szóval ezt még mindig nem jelenteném ki.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.10.31. 10:30:48

ha csak ezt a meccsét összehasonlítom ibra akármelyikével,akkor egyértelműen kiderül miért ő kell nekünk és miért érdemes türelmesnek lenni vele a svéddel ellentétben.

ottvan a PONT
socio66

2010.10.31. 10:23:59

végre egy jó meccs tőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2010.10.31. 10:43:45-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.26. 17:02:27

kristop írta:"Igen, úgy tűnik, hogy a Barcelona minden szezonjában akad egy periódus, amikor csak az argentin képes arra, amire a keret több játékosa is hivatott lenne a képességei alapján. Senkivel semmi különösebb gond nincsen, csak Villa egyszerűen nem talál be (9 kapufánál tart a szezonban), Pedro és Bojan pedig nem tud egész szezonon át meghatározó lenni. Előbbinek van esélye, hogy nagyobb részt vállaljon, míg utóbbi úgy tűnik, idén sem lép ki a megszokott szerepéből." - NST

a kiemelt rész amúgy milyen durva :shock:
Emlékszem, mikor Henry jött, és szenvedett, ő is jópár kapufát lőtt. Az a baj, h ezekkel semmivel nem vagyunk beljebb.
kristop
Entrenador del Barça

2010.10.26. 16:13:30

"Igen, úgy tűnik, hogy a Barcelona minden szezonjában akad egy periódus, amikor csak az argentin képes arra, amire a keret több játékosa is hivatott lenne a képességei alapján. Senkivel semmi különösebb gond nincsen, csak Villa egyszerűen nem talál be (9 kapufánál tart a szezonban), Pedro és Bojan pedig nem tud egész szezonon át meghatározó lenni. Előbbinek van esélye, hogy nagyobb részt vállaljon, míg utóbbi úgy tűnik, idén sem lép ki a megszokott szerepéből." - NST

a kiemelt rész amúgy milyen durva :shock:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.24. 09:58:38

Aragorn83 írta:Rájöttem miért nem megy mostanság Villának.

2:00-nál jön a lényeg.

http://www.youtube.com/user/samureta2#p ... rivbF_VLmg
Jézusom! Azért meg kellene őt kérdezni, hogy babonás-e vagy sem, különben 'mit is' ? sem ér ez a macsek. :D Mondjuk ha az ajtó előtt lett volna egy létra is, ami alatt átmegy, már elgondolkodtam volna. :lol:
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.10.24. 08:54:27

Türelem.
Ennyi kell most csak Villával szemben, és fognak működni a dolgok érzésem szerint :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.24. 00:51:51

Aragorn83 írta:Rájöttem miért nem megy mostanság Villának.

:D

és akkor most meddig fog tartani? a babonáról hallottam, de a hosszúságáról nem, tükörnél 7 év -már nem úgy értem,hogy ha egy tükör sétál el előtte...-

On:

leseket kivéve maga a játéka az tetszik, a helyzetkihasználása szörnyű,de a többivel nincsenek nagy gondok. Igaz,hogy a lényeg a gól,legalábbis a legfontosabb az lenne, de egyszerűen muszáj,hogy előbb utóbb bemenjenek ezek a helyzetek, be is fognak.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Aragorn83
Barça B

2010.10.24. 00:36:59

Rájöttem miért nem megy mostanság Villának.

"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"

"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF

"Everything happens for a reason"
ziipp
Capitá del Barça

2010.10.21. 17:01:16

Ahogy én látom, Villa már most is pörög rendesen, csak a gólok nem jönnek, ugye. :P Ez kb. olyan, mint amikor egy cérnát kell átfűznöd egy tű lyukán. Lehet, hogy elsőre sikerül, és lehet, hogy csak sokadjára. A legjobb, amit tehet, hogy tovább próbálkozik. Nekem egy kivetni való van a játékában, hogy túl sokat van lesen. Egyébként én is elnéztem volna egy Villa-Ibra-Messi felállást, amivel erősebbek lehettünk volna szerintem. A rotáció miatt Pedro és talán még Bojan is helyett kapott volna, sokkal biztosabb lábakon álló csapat benyomását keltve így.
kanty
Llegenda del Barça

2010.10.21. 16:49:56

Az egy dolog, h több, mint a fél csapattal egy válogatottban játszik már évek óta. DE eddig egy Barcelonához hasonló klubban nem játszott. Igaz, h a Valencia is egy nagy csapat, de nem egy szint a Barcával. It sokkal nagyobbak az elvárások, lehet, h ennek is köszönhető, h kicsit görcsösebb a kezdés.

Én is sokkal többet vártam tőle, az kevés, h beleillik a csapat játékába, mert ez jó dolog, de mégis csak egy csatár akinek a dolga az, h gólt szerezzen és ezen a téren még van amit pótolnia.

Egy-két jó meccs kell neki, ahol lő pár gólt és akkor szerintem minden rendben lesz.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
messideco
Presidente del Barça

2010.10.21. 16:41:52

Nem csak te. De sajnos a Barca mostanában, azaz az utóbbi pár évben nem a terveim szerint alakítja a csapatot. Gondolok arra, hogy a kedvenc játékosaimat mind eladják, vagy egyszerűen megmondják, hogy le is út, fel is út(Hleb,Henry,Deco,Márquez,Touré). :roll:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.21. 16:32:48

messideco írta:Személy szerint többet vártam volna Villától. Nem tudom, hogy mi lehet a baj vele. Talán az, hogy sokszor a bal szélen kell szerepeljen, nem centerként. Más okot nem tudnék mondani. A spanyol focit ismeri, a csapattársainak nagy részét már ismerte...
Hát, nem tudom. Nekem a válogatottban sokkal jobban tetszett, amit bal szélen nyújtott, mint középen. Amikor idejött, bíztam is benne, h balszélső lesz, Ibra meg marad középen, nagyon szívesen megnéztem volna azt a felállást.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.10.21. 16:07:13

Villa esetében sokkal kisebb a baj mint pl tavaly Ibra esetében volt. Ibra alapból nem illett a játékrendszerünkbe, míg azt a vak is látja hogy Villanak fekszik ez a játék. Továbbá minden körülmény adott számára! Nem hinném hogy baj lenne vele. Mezőnyben jól teszi a dolgát, "csupán" nem jönnek a gólok. Minden csatár életében van egy ilyen időszak. Villa eddig rugdosta a gólokat a Valenciaban, és a válogatottban is. És hamarosan nálunk is fogja!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lezárt