Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért azt hozzá kell tenni, hogy míg Ibra a meccs min.90%-át középen töltötte, addig Villa max. 50%-ban játszik közepén, a másik kb. 50%-ban valamelyik szélen van - ezáltal kevesebbszer jut a kapuhoz, így kevesebb esélye van gólt lőni.LG írta:Nem láttam a meccset, az alapján reagáltam, amit előttem a kolléga irt, és azért mondtam, h ennyit már Ibra is csinált. Az meg, h passzol a játékba egy dolog, de egy csatárnál ezt illik gólokkal is alátámasztani, és Villánál egészen eddig a meccsig ezt hiányolhattuk. Egyenlőre még nem tett le annyit az asztalra, mint tavaly Ibra ilyenkor.
1-2 góllal kevesebbet lőtt ugyan, de sokkal többet van játékban és a mozgásával, passzaival helyzetbe hoz másokat + a támadószekcióban bárhol bevethető. Ami pedig Ibra tavaszát illeti különösképpen azt a lélektelen játékot amit produkált a két BL elődöntőben az Inter ellen az olyan szinten kritikán aluli, hogy annál egy formán kívüli Villa is sokkal jobb ill. hasznosabb a csapat számára. Amikor majd nagyon kelleni fog, jönni fognak DV7 góljai senkinek ne legyen kétségei efelől.LG írta:Nem láttam a meccset, az alapján reagáltam, amit előttem a kolléga irt, és azért mondtam, h ennyit már Ibra is csinált. Az meg, h passzol a játékba egy dolog, de egy csatárnál ezt illik gólokkal is alátámasztani, és Villánál egészen eddig a meccsig ezt hiányolhattuk. Egyenlőre még nem tett le annyit az asztalra, mint tavaly Ibra ilyenkor.Andris írta:LG, a másik topicban leírtad hogy nem is láttad a meccset.![]()
Villa különben is egészen tűrhetően játszott eddig is legtöbbször, kivéve azokat a helyzeheteket amikor érződött rajta hogy a kapu előtt görcsöl és azért ront lövést, passzt..
Ibra nem passzol ebbe a játékba, Villa meg igen. Ez minden meccsen látszik szinte, vagy látszott. mindkettőjüknél.
Nem láttam a meccset, az alapján reagáltam, amit előttem a kolléga irt, és azért mondtam, h ennyit már Ibra is csinált. Az meg, h passzol a játékba egy dolog, de egy csatárnál ezt illik gólokkal is alátámasztani, és Villánál egészen eddig a meccsig ezt hiányolhattuk. Egyenlőre még nem tett le annyit az asztalra, mint tavaly Ibra ilyenkor.Andris írta:LG, a másik topicban leírtad hogy nem is láttad a meccset.![]()
Villa különben is egészen tűrhetően játszott eddig is legtöbbször, kivéve azokat a helyzeheteket amikor érződött rajta hogy a kapu előtt görcsöl és azért ront lövést, passzt..
Ibra nem passzol ebbe a játékba, Villa meg igen. Ez minden meccsen látszik szinte, vagy látszott. mindkettőjüknél.
Ezt próbáltam hangoztatni, mikor Ibra orvosi vizsgálatokat végzett mikor idejött.Andris írta:Ibra nem passzol ebbe a játékba, Villa meg igen. Ez minden meccsen látszik szinte, vagy látszott. mindkettőjüknél.
4 (Racing, Gijon és a tegnapi kettő)SuperMessi írta:Ami szép az szép. Csak így tovább David!
Ui: 4 vagy 5 gólos a bajnokságban?
Szerintem azért Ibra sosem passzolt így bele a játékba. Amikor sok gólt lőtt, trükközött, akkor is sok esetben kerékkötője volt a passzjátéknak. Az a ballal a hosszúba fellőtt labda nagyon tetszett. Ilyen David gyengébb lábaLG írta:Azért ilyen jó meccse Ibrának is volt, szóval ezt még mindig nem jelenteném ki.socio66 írta:végre egy jó meccs tőle.
szép gólokat lőtt,összjátékban is jó volt,ez kell.
ha csak ezt a meccsét összehasonlítom ibra akármelyikével,akkor egyértelmű hogy miért ő kell nekünk és miért érdemes türelmesnek lenni vele a svéddel ellentétben.
Azért ilyen jó meccse Ibrának is volt, szóval ezt még mindig nem jelenteném ki.socio66 írta:végre egy jó meccs tőle.
ha csak ezt a meccsét összehasonlítom ibra akármelyikével,akkor egyértelmű hogy miért ő kell nekünk és miért érdemes türelmesnek lenni vele a svéddel ellentétben.
socio66 írta:végre egy jó meccs tőle.
ha csak ezt a meccsét összehasonlítom ibra akármelyikével,akkor egyértelműen kiderül miért ő kell nekünk és miért érdemes türelmesnek lenni vele a svéddel ellentétben.
Emlékszem, mikor Henry jött, és szenvedett, ő is jópár kapufát lőtt. Az a baj, h ezekkel semmivel nem vagyunk beljebb.kristop írta:"Igen, úgy tűnik, hogy a Barcelona minden szezonjában akad egy periódus, amikor csak az argentin képes arra, amire a keret több játékosa is hivatott lenne a képességei alapján. Senkivel semmi különösebb gond nincsen, csak Villa egyszerűen nem talál be (9 kapufánál tart a szezonban), Pedro és Bojan pedig nem tud egész szezonon át meghatározó lenni. Előbbinek van esélye, hogy nagyobb részt vállaljon, míg utóbbi úgy tűnik, idén sem lép ki a megszokott szerepéből." - NST
a kiemelt rész amúgy milyen durva
Jézusom! Azért meg kellene őt kérdezni, hogy babonás-e vagy sem, különben 'mit is' ? sem ér ez a macsek.Aragorn83 írta:Rájöttem miért nem megy mostanság Villának.
2:00-nál jön a lényeg.
http://www.youtube.com/user/samureta2#p ... rivbF_VLmg
Aragorn83 írta:Rájöttem miért nem megy mostanság Villának.
2:00-nál jön a lényeg.
http://www.youtube.com/user/samureta2#p ... rivbF_VLmg
Hát, nem tudom. Nekem a válogatottban sokkal jobban tetszett, amit bal szélen nyújtott, mint középen. Amikor idejött, bíztam is benne, h balszélső lesz, Ibra meg marad középen, nagyon szívesen megnéztem volna azt a felállást.messideco írta:Személy szerint többet vártam volna Villától. Nem tudom, hogy mi lehet a baj vele. Talán az, hogy sokszor a bal szélen kell szerepeljen, nem centerként. Más okot nem tudnék mondani. A spanyol focit ismeri, a csapattársainak nagy részét már ismerte...