Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.30. 03:50:25

ElBartimaeus írta:
Lionel85 írta:Csinált volna egy lövőcselt a kapusnak és elhúzza jobbra. Máris üres előtte a kapu!!!
Én is egyből lőttem volna inkább, de kihagyás után pont az egyérintős játék a legnehezebb, túl gyors az még akkor. :)

Nagyon tehetséges srác, sztem egész jó kis Eto'o utód lehetne (itt a stílusra is gondolok, nem csak a hatékonyságra) csak kicsit több csellel. Ami viszont a meccsszámot illeti: Eto'o mellett nehezebb volt bekerülni, hiszen nem nagyon viselte a padozást, a cserét, minden meccsen akart játszani. Ez remélem nem lesz meg Ibrában és akkor kaphat elég lehetőséget a fejlődéséhez.
ez megvan ibrában is, de nem csak benne, és eto'o-ban, hanem minden játékosban. nem azért nem fért be a csapatba krkic eto'o mellett, mert eto'o hisztis volt, hanem mert eto'o sokkal jobb. akárcsak most zlatan. abban ne reménykedj, hogy majd azért fog bojan játszani, mert ibra szól pepnek, hogy eleget játszottam mára, tedd be a kölyköt..

kölcsönbe kéne mennie, ez meggyőződésem. szinte semmit sem fejlődött, mióta bemutatkozott az első csapatban, játéklehetőség kell neki, állandó. azt itt nem fogja megkapni, mert jelenleg teljesen esélytelen arra, hogy kiszorítsa a kezdőből ibrahimovicot, szélsőnek meg borzalmas.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.30. 03:31:57

Lionel85 írta:Csinált volna egy lövőcselt a kapusnak és elhúzza jobbra. Máris üres előtte a kapu!!!
Én is egyből lőttem volna inkább, de kihagyás után pont az egyérintős játék a legnehezebb, túl gyors az még akkor. :)

Nagyon tehetséges srác, sztem egész jó kis Eto'o utód lehetne (itt a stílusra is gondolok, nem csak a hatékonyságra) csak kicsit több csellel. Ami viszont a meccsszámot illeti: Eto'o mellett nehezebb volt bekerülni, hiszen nem nagyon viselte a padozást, a cserét, minden meccsen akart játszani. Ez remélem nem lesz meg Ibrában és akkor kaphat elég lehetőséget a fejlődéséhez.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.30. 00:25:08

Capon írta:Én valahogy a ő helyét nem látom a 4-3-3-as felállásban. Nem középcsatárt kéne játszani mert úgy elnyomják. Inkább a két támadó mögött tudom elképzelni a srácot. Vagy egy 4-3-2-1-ben szerintem tökéletes lenne Messivel Ibra mögött. Persze ezek csak nüanszok ki hány méterrel áll előrébb vagy hátrébb.
ez egy jó felvetés, valóban kellene picit változtatni a felálláson HA őt stabil játékossá akarjuk faragni,mert tehetsége megvan,de még közel sincs olyan rutinja,és önbizalma,hogy biztos kezdő tudna lenni.

Viszont a felálláson nem igen szoktunk változtatni, pedig a jelenlegiben nem tudom elképzelni,hogy középen,vagy jobb szélen tudna annyit alkotni,hogy valahogyan a kezdőben találja magát. Ibra és Messi mellett nem lehetséges ez. maradt a bal szél...azt vagy erőltetni kellene,vagy nincs jobb ötletem:S

ha ugyanis a bal szélre hozunk télen,vagy jövő nyáron egy sztárt (Ribery,Binho,vagy Silva, Mata (bár ő lehet nem oda) akkor megint csak nem fog eljönn Bojan ideje, egyszerűen nem marad posztja,ahol stabil kezdővé tudna FEJLŐDNI,ÉS VÁLNI .

tudom, még fiatal, viszont valamikor ki kellene majd lépnie a "deapadonottvanbojanazóriásitehetség" kategóriából. ezt a "kilépést" pedig ilyen felállásnál és kezdő csapatnál nem tudom elképzelni.

bal szél egyedül ahol próbálgatni lehetne, nagyon reménykedem,hogy feküdni fog neki,és úgy igazából berobban idén,mert óriási kincs.

na meg persze felállás változtatás,amit írtál, azt is nagyon megnézném,de hát a hagyományok ott vannak...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.29. 20:37:13

gygerike írta:Én bizok benne, fiatal, tehetséges és jó játszott a sérülése előtt. Minden esély megvan rá hogy majd 1 pár meccs mulva ott folytatja. Én személy szerint nem örülnék ha elmenne , remélem egyedül dos Santos volt olyan türelmetlen
nem csak őő Fabregas is :?
Más: _Minden esélye megvan hogy akkora sztár legyen mint Messi a körülmények adottak a tehetsége vitathatalan és a természetével sincs semmi gond..drukkolok neki én lennék a legboldogabb ha végre megérne a srác :wink:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.10.29. 20:36:34

Csinált volna egy lövőcselt a kapusnak és elhúzza jobbra. Máris üres előtte a kapu!!!
Kép
Kép
Kép
barca1615
Jugador d'estrella

2009.10.29. 20:35:52

Amikor kapta abba az ütembe egyből elüthette volna:) De kintről könnyű okosnak lenni! Majd fog lőni gólt
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.10.29. 20:30:20

Sajnáltam a tegnapi meccsen Bojant, látszott, hogy nagyon akart, de sajnos nem jött össze neki a gólt. Ezt egyértelműen a kevés játéklehetőségnek tulajdonítom. Amikor a 90+3. percben kihagyta azt a ziccert, eszembe jutott, hogy Rijkaard alatt az ilyen esetet nem a kapusba lőtte volna, hanem elhúzza mellette és úgy lő gólt. Most görcsös volt, hajtotta a gólt és törvényszerű volt, hogy nem talált be. Több meccset kívánok neki a továbbiakban, mert még bőven van hová fejlődnie és a padon nem tud.
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.29. 18:08:05

Én valahogy a ő helyét nem látom a 4-3-3-as felállásban. Nem középcsatárt kéne játszani mert úgy elnyomják. Inkább a két támadó mögött tudom elképzelni a srácot. Vagy egy 4-3-2-1-ben szerintem tökéletes lenne Messivel Ibra mögött. Persze ezek csak nüanszok ki hány méterrel áll előrébb vagy hátrébb.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.29. 18:00:38

Én bizok benne, fiatal, tehetséges és jó játszott a sérülése előtt. Minden esély megvan rá hogy majd 1 pár meccs mulva ott folytatja. Én személy szerint nem örülnék ha elmenne , remélem egyedül dos Santos volt olyan türelmetlen
Visca El Barca
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.29. 17:56:17

LG írta:Sztem a legnagyobb baj vele, h az utóbbi két évben alig játszik. Amikor Rijkaardnál rendszeres lehetőséget kapott, akkor élt is vele. Én Caponnal nem értek egyet, én még mindig hiszek benne, h nagyon nagy játékos lesz. Csak nem biztos, h itt, mert ha nem fog elég lehetőséget kapni, akkor el fog menni, előbb vagy utóbb.
Teljesen egyetértek. Ráadásul a sérüléséből is csak most épült fel, azelőtt pedig egyáltalán nem játszott rosszul. Ha több lehetőséget kapna sztem tudna bizonyítani. Bár mezőnyben sztem még mindig többet tesz hozzá a játékhoz mint Pedro. Viszont Pep ismeri a játékosok kvalitásait a legjobban és ő így látja jónak. Remélem hamarosan formába lendül és elhallgattatja a kritikusokat.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.29. 17:45:29

Sztem a legnagyobb baj vele, h az utóbbi két évben alig játszik. Amikor Rijkaardnál rendszeres lehetőséget kapott, akkor élt is vele. Én Caponnal nem értek egyet, én még mindig hiszek benne, h nagyon nagy játékos lesz. Csak nem biztos, h itt, mert ha nem fog elég lehetőséget kapni, akkor el fog menni, előbb vagy utóbb.
fcgigi
Jugador del Barça

2009.10.29. 17:27:29

Remélem Bojan idővel megcáfol minden kételkedő szurkolót... Mutasd meg kicsi Bojan :)
O-le-le, o-la-la, ser del Barca es el millor que hi ha
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.29. 12:51:49

Én már az elejétől azt mondom, hogy nincsenek meg azok a kvalitásai amik igazán nagy játékossá tennék. Ezt nem bántásból mondom csak én így látom. De ettől függetlenül mindig is szurkoltam neki, hogy a legmagasabb szintre érjen el. Most sérülés után volt biztos javulni fog a játéka, de azt ne várja tőle senki, hogy egyszer ő lesz a Barca ásza aki számolatlanul lövi majd a gólokat és elkápráztat minket a tehetségével.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.29. 09:59:32

atek írta:Ha a focival foglalkozott volna, akkor lehetett volna MOM is. Szerintem rossz kedve volt, méregzsákoskodott.

Egyébként úgy érzem, hogy nagyon hullámzó a teljesítménye (most eltekintek a sérülésétől) olyan érzésem van vele kapcsolatban, mintha nem tudná áttörni a fiatalság gátját:) Egyszer beindul, aztán semmi egy csomó ideig. Nem körvonalazódik számomra a "klasszissága"
Én is hasonlóan látom a Bojan-témát. Én sem érzem benne azt, hogy klasszis játékossá érhetne valaha. Nem látok benne olyan képességeket, amik kiemelnék a csapattársak közül, ráadásul néha kicsit elszáll az agya. Tegnap is a pályán lévő játékosok közül egyedül ő vitatkozott, de ő szinte folyamatosan, meg is lett az eredménye: gólt nem lőtt, viszont 100%-os ziccert hibázott. Lehet, hogy rossz periódusa van, de ez nem lehet kifogás egy profi labdarúgónál. Másrészt pedig miért nem látni soha a hozzá hasonló korúaknál ilyen sztárallűröket? 2 évvel ezelőtt nagyon felkapott volt és érzésem szerint kicsit túlsztárolták, mert jó teljesítményt nyújtott egy nagyon halovány Barca-ban. A mostani csapatból viszont nem tud kiemelkedni és ezt ő is érzi szerintem. Tény, hogy még fiatal, fejlődőképes, de ehhez bizony minden téren komolyat kell fejlődnie.
barca0417
Entrenador del Barça

2009.10.29. 09:11:19

Szerintem nem feltétlen kell, hogy klasszis legyen, szerintem lesz egy Saviola típusú, szintű (méretű) csatár belőle. Amúgy szerintem neki a 4-3-3 nem biztos hogy jó. Én őt egy erős 9-es mellett, kicsit visszább vonva tudom elképzelni, egy 2 csatáros rendszerben. Mint ahogy anno a Saviola-Kluivert duó. Ott is Kluivert gyűrkőzött a védőkkel ő érkezett fejelni, Saviola pedig kicsit visszább vonva veszélyeztetett. Ilyen lenne Bojan is szerintem.
A mostani rendszerünkben, ha ő a középcsatár elveszik a védők között, ha nem mozog ki oldalra.
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.29. 07:45:51

atek írta:Ha a focival foglalkozott volna, akkor lehetett volna MOM is. Szerintem rossz kedve volt, méregzsákoskodott.

Egyébként úgy érzem, hogy nagyon hullámzó a teljesítménye (most eltekintek a sérülésétől) olyan érzésem van vele kapcsolatban, mintha nem tudná áttörni a fiatalság gátját:) Egyszer beindul, aztán semmi egy csomó ideig. Nem körvonalazódik számomra a "klasszissága"
Most még mindenképpen időre van szüksége a sérülése után, de a kiemelt részről nekem is ez volt a véleményem korábban. Én soha nem láttam benne azt a géniuszt, amit páran igen, de kíváncsian várom, mire lesz képes, ha nem sérül meg ismét. :D
Léfe
Entrenador del Barça

2009.10.29. 07:04:53

Elég régen volt jó meccse, Pedró beelőzi. Ha igy megy tovább még elküldik.
Fecó
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.29. 00:49:54

Ha a focival foglalkozott volna, akkor lehetett volna MOM is. Szerintem rossz kedve volt, méregzsákoskodott.

different day, same wasted!
live fast, skate faster!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.29. 00:08:58

Szerintem belefér a pakliba a gyenge játék, elvégre nemrég gyógyult meg.
Viszont a flegmaság nem fér bele, és ez volt az idegesítő.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.10.29. 00:07:53

Iszonyat gyengén játszott ma.
Ha volt is helyzete vagy belerúgta a kapusba, vagy passz helyett elcselezte magát.
Nem való neki ez a középcsatárosdi. :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.29. 00:06:36

Ez a meccse elég hogy is mondjam kakira sikeredett. Semmi de tényleg semmi nem jött össze neki.
levproff
Director del Fútbol

2009.10.28. 23:59:50

Ma semmi nem jött neki össze sajnos.Nagyon rosszul játszott. :( Pont ilyenkor amikor itt van a bizonyítási lehetőség.. :roll: Na de nem baj lesz ez még jobb is!
Gyerünk Bojan!
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.28. 23:57:15

Nagyon gyenge meccse volt ma. A (szerencsés) gólpasszán és a reklamálásain kívül semmit nem csinált és a végén még egy ajtó-ablak ziccert is kihagyott. Továbbra sem érzem, hogy stabil kezdő lehetne és nem is igazán tudom, hogy milyen poszton lehetne hasznunkra igazán. Középcsatárként kevés, gyenge fizikumú, technikailag pedig szvsz nem elég képzett, hogy magának teremtsen gólhelyzetet.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.01. 17:59:35

Mikaos írta:A Sport.es szerint ma Bojan és Henry visszatértek sérülésükből.

Remélem, Bojan, tudja majd hozni azt a teljesítményt, amivel előrukkolt a szezon elején, az nagyot dobna a játékunkon.
Nagyon fontos lenne, h ott folytassa ahol a szezon elején elkezdte.
Lelkileg eléggé nehéz időszak ez Bojannak. Ez a sérülés nagyon rosszkor jött(persze sose jön jókor). Kezdett magabiztos lenni és a játék is ment erre lesérült. :cry:
Drukkolok neki, mert egy jó Bojanra nagy szüksége van a csapatnak.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.01. 15:22:50

A Sport.es szerint ma Bojan és Henry visszatértek sérülésükből.

Remélem, Bojan, tudja majd hozni azt a teljesítményt, amivel előrukkolt a szezon elején, az nagyot dobna a játékunkon.
Lezárt