ez megvan ibrában is, de nem csak benne, és eto'o-ban, hanem minden játékosban. nem azért nem fért be a csapatba krkic eto'o mellett, mert eto'o hisztis volt, hanem mert eto'o sokkal jobb. akárcsak most zlatan. abban ne reménykedj, hogy majd azért fog bojan játszani, mert ibra szól pepnek, hogy eleget játszottam mára, tedd be a kölyköt..ElBartimaeus írta:Én is egyből lőttem volna inkább, de kihagyás után pont az egyérintős játék a legnehezebb, túl gyors az még akkor.Lionel85 írta:Csinált volna egy lövőcselt a kapusnak és elhúzza jobbra. Máris üres előtte a kapu!!!
Nagyon tehetséges srác, sztem egész jó kis Eto'o utód lehetne (itt a stílusra is gondolok, nem csak a hatékonyságra) csak kicsit több csellel. Ami viszont a meccsszámot illeti: Eto'o mellett nehezebb volt bekerülni, hiszen nem nagyon viselte a padozást, a cserét, minden meccsen akart játszani. Ez remélem nem lesz meg Ibrában és akkor kaphat elég lehetőséget a fejlődéséhez.
kölcsönbe kéne mennie, ez meggyőződésem. szinte semmit sem fejlődött, mióta bemutatkozott az első csapatban, játéklehetőség kell neki, állandó. azt itt nem fogja megkapni, mert jelenleg teljesen esélytelen arra, hogy kiszorítsa a kezdőből ibrahimovicot, szélsőnek meg borzalmas.