Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez megvan ibrában is, de nem csak benne, és eto'o-ban, hanem minden játékosban. nem azért nem fért be a csapatba krkic eto'o mellett, mert eto'o hisztis volt, hanem mert eto'o sokkal jobb. akárcsak most zlatan. abban ne reménykedj, hogy majd azért fog bojan játszani, mert ibra szól pepnek, hogy eleget játszottam mára, tedd be a kölyköt..ElBartimaeus írta:Én is egyből lőttem volna inkább, de kihagyás után pont az egyérintős játék a legnehezebb, túl gyors az még akkor.Lionel85 írta:Csinált volna egy lövőcselt a kapusnak és elhúzza jobbra. Máris üres előtte a kapu!!!
Nagyon tehetséges srác, sztem egész jó kis Eto'o utód lehetne (itt a stílusra is gondolok, nem csak a hatékonyságra) csak kicsit több csellel. Ami viszont a meccsszámot illeti: Eto'o mellett nehezebb volt bekerülni, hiszen nem nagyon viselte a padozást, a cserét, minden meccsen akart játszani. Ez remélem nem lesz meg Ibrában és akkor kaphat elég lehetőséget a fejlődéséhez.
Én is egyből lőttem volna inkább, de kihagyás után pont az egyérintős játék a legnehezebb, túl gyors az még akkor.Lionel85 írta:Csinált volna egy lövőcselt a kapusnak és elhúzza jobbra. Máris üres előtte a kapu!!!
ez egy jó felvetés, valóban kellene picit változtatni a felálláson HA őt stabil játékossá akarjuk faragni,mert tehetsége megvan,de még közel sincs olyan rutinja,és önbizalma,hogy biztos kezdő tudna lenni.Capon írta:Én valahogy a ő helyét nem látom a 4-3-3-as felállásban. Nem középcsatárt kéne játszani mert úgy elnyomják. Inkább a két támadó mögött tudom elképzelni a srácot. Vagy egy 4-3-2-1-ben szerintem tökéletes lenne Messivel Ibra mögött. Persze ezek csak nüanszok ki hány méterrel áll előrébb vagy hátrébb.
nem csak őő Fabregas isgygerike írta:Én bizok benne, fiatal, tehetséges és jó játszott a sérülése előtt. Minden esély megvan rá hogy majd 1 pár meccs mulva ott folytatja. Én személy szerint nem örülnék ha elmenne , remélem egyedül dos Santos volt olyan türelmetlen
Teljesen egyetértek. Ráadásul a sérüléséből is csak most épült fel, azelőtt pedig egyáltalán nem játszott rosszul. Ha több lehetőséget kapna sztem tudna bizonyítani. Bár mezőnyben sztem még mindig többet tesz hozzá a játékhoz mint Pedro. Viszont Pep ismeri a játékosok kvalitásait a legjobban és ő így látja jónak. Remélem hamarosan formába lendül és elhallgattatja a kritikusokat.LG írta:Sztem a legnagyobb baj vele, h az utóbbi két évben alig játszik. Amikor Rijkaardnál rendszeres lehetőséget kapott, akkor élt is vele. Én Caponnal nem értek egyet, én még mindig hiszek benne, h nagyon nagy játékos lesz. Csak nem biztos, h itt, mert ha nem fog elég lehetőséget kapni, akkor el fog menni, előbb vagy utóbb.
Én is hasonlóan látom a Bojan-témát. Én sem érzem benne azt, hogy klasszis játékossá érhetne valaha. Nem látok benne olyan képességeket, amik kiemelnék a csapattársak közül, ráadásul néha kicsit elszáll az agya. Tegnap is a pályán lévő játékosok közül egyedül ő vitatkozott, de ő szinte folyamatosan, meg is lett az eredménye: gólt nem lőtt, viszont 100%-os ziccert hibázott. Lehet, hogy rossz periódusa van, de ez nem lehet kifogás egy profi labdarúgónál. Másrészt pedig miért nem látni soha a hozzá hasonló korúaknál ilyen sztárallűröket? 2 évvel ezelőtt nagyon felkapott volt és érzésem szerint kicsit túlsztárolták, mert jó teljesítményt nyújtott egy nagyon halovány Barca-ban. A mostani csapatból viszont nem tud kiemelkedni és ezt ő is érzi szerintem. Tény, hogy még fiatal, fejlődőképes, de ehhez bizony minden téren komolyat kell fejlődnie.atek írta:Ha a focival foglalkozott volna, akkor lehetett volna MOM is. Szerintem rossz kedve volt, méregzsákoskodott.
Egyébként úgy érzem, hogy nagyon hullámzó a teljesítménye (most eltekintek a sérülésétől) olyan érzésem van vele kapcsolatban, mintha nem tudná áttörni a fiatalság gátját:) Egyszer beindul, aztán semmi egy csomó ideig. Nem körvonalazódik számomra a "klasszissága"
Most még mindenképpen időre van szüksége a sérülése után, de a kiemelt részről nekem is ez volt a véleményem korábban. Én soha nem láttam benne azt a géniuszt, amit páran igen, de kíváncsian várom, mire lesz képes, ha nem sérül meg ismét.atek írta:Ha a focival foglalkozott volna, akkor lehetett volna MOM is. Szerintem rossz kedve volt, méregzsákoskodott.
Egyébként úgy érzem, hogy nagyon hullámzó a teljesítménye (most eltekintek a sérülésétől) olyan érzésem van vele kapcsolatban, mintha nem tudná áttörni a fiatalság gátját:) Egyszer beindul, aztán semmi egy csomó ideig. Nem körvonalazódik számomra a "klasszissága"
Nagyon fontos lenne, h ott folytassa ahol a szezon elején elkezdte.Mikaos írta:A Sport.es szerint ma Bojan és Henry visszatértek sérülésükből.
Remélem, Bojan, tudja majd hozni azt a teljesítményt, amivel előrukkolt a szezon elején, az nagyot dobna a játékunkon.