Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.06. 22:09:05

Azt hiszem, Laporta teljesen elvesztette a realitásérzékét, önálló gondolkodásra képtelen. Bocs, hogy ezt írom: de teljesen elment az esze. Úgy látom, egyetlen esély van a holland hervadt tulipán távozására, ha Laportával kézenfogva hagyják el a Nou Campot, és követheti őket Nagy Johan is. Ők teljesen megzavarodtak, vagy Frankie lekötelezettjei.
Kép
Deus
Boixos Nois

2008.02.06. 21:56:03

No comment, az a rész amelyik frankról beszélt... Ennyire elvakult? :S
KépKép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.06. 21:50:36

Frányó István írta:Ne vegyétek már komolyan, h addig marad, ameddig akar! :D Ez egy nagyon jó nyilatkozat volt, az adott lélektani helyzetben ezt kellett mondani, ez teljesen egyértelmű! És miért gondoljuk azt, h Laport, a főnök, nyal Frank-nek, a beosztottnak??? Ez nem épp életszerű...
Ki kényszerítette, hogy ezt mondja? Egyébként idézz nekem bármely más klubcsapat elnökétől ilyen mondatot.
Miért nem lehet egyszer a valóságot mondani? Egyébként is, ha Frank akkora bréjn lenne mit amekkorának Laporta beállítja akkor minek kell állandóan ilyen nyilatkozatokkal pátyolgatni a lelkét?
Ajánlom is, hogy ne gondolja komolyan.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.06. 21:13:44

Ne vegyétek már komolyan, h addig marad, ameddig akar! :D Ez egy nagyon jó nyilatkozat volt, az adott lélektani helyzetben ezt kellett mondani, ez teljesen egyértelmű! És miért gondoljuk azt, h Laport, a főnök, nyal Frank-nek, a beosztottnak??? Ez nem épp életszerű...
Saint Germain
Jugador del Barça

2008.02.06. 15:43:39

Az interjúban abból szempontból nincs semmi meglepő, hogy Laporta kiáll Rijkaard mellett. Tulajdonképpen konzekvensen ezt az irányvonalat képviselte az Elnök Úr, mikor az edzőkérdés szóba került. Másrészt most erőteljesebben szólal meg az edző mellett, mert elérhető(?) közelségbe került a Madrid a bajnokságban és a csapat szempontjából nem lenne most szerencsés dolog edzőváltásról beszélni.
A szubjektív véleményem az, hogy valami egetrengetően rossz szezont kéne Rijkaard-nak prokukálnia ahhoz, hogy Laporta elküldje. Pedig év végén nagyot hibáznánk, ha nem tudnánk megegyezni Mourinho-val. Egyszerűen az elérhető sztáredzők közül Ő (és Lippi) az, aki újra fel tudná pezsdíteni a csapatot, a játékot, a mentalitást, a taktikát....
Kedves Elnök Úr, gondolkodjon!!! :)
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.06. 15:03:53

Zozzy 5 írta:
Ha így lenne ahogy te várod akkor már rég nem Rijkaard lenne az edzőnk, ugyanis elég sok alkalma lett volna már lemondani, mégse tette, helyette: "dolgozzunk tovább" :arrow: =D>
Ha pedig össze tudná végre szedni magát, azt is megtette volna párszor.
Ezzel Laporta annyit ér el, hogy Rijkaard az életbe nem fog lemondani.
reszben egyet ertek reszben nem...mivel mindig az volt h Rijkaard fele van bizalom...de soha nem volt egy nyilatkozatban sem h "Ő egy becsületes, éles eszű szakember" ezzel sugall szerintem valamit..es annak ellenere h a jatek szh@r enyhen kifejezve..meg igy is nagyon sok pontot gyujtottunk..szovall
Dolgozzunk tovabb :lol:
(de ez egy szunjektiv meglatas, nehogy azt higgyetek h en nem akarom Rijkaard tavozasat)
Tiziano Crudeli fan :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.06. 15:00:30

Szakacs írta:
Zozzy 5 írta:ha nem, akkor meg nagyon rossz pszichológus. Oké, hogy most nyalják itt egymás seggét, de egy határt kéne szabni, mert ez a mostani túltesz mindenen.
Hat sztem meg nagyon jo pszihologiai huzas volt...mivel rijkaard lassa hogy az elnoksegnel "biznak" benne..es akkor vagy muszaly lesz osszeszednie magat..vagy ha nem jonnek az eredmenyek akkor fel fogja orolni sajat magat...es le fog mondani...en igy gondolkodnek...riijkaard helyebe...
Ha így lenne ahogy te várod akkor már rég nem Rijkaard lenne az edzőnk, ugyanis elég sok alkalma lett volna már lemondani, mégse tette, helyette: "dolgozzunk tovább" :arrow: =D>
Ha pedig össze tudná végre szedni magát, azt is megtette volna párszor.
Ezzel Laporta annyit ér el, hogy Rijkaard az életbe nem fog lemondani.
egy darabig ki lehet állni valaki mellett, sőt, ki is kell, ha annyit köszönhet az adott ember neki, mint Laporta Rijkaard-nak. Csak ez az idő már rég lejárt. Váltani is tudni kell, Laporta erre úgylátszik nem képes.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.06. 14:57:19

Zozzy 5 írta:ha nem, akkor meg nagyon rossz pszichológus. Oké, hogy most nyalják itt egymás seggét, de egy határt kéne szabni, mert ez a mostani túltesz mindenen.
Hat sztem meg nagyon jo pszihologiai huzas volt...mivel rijkaard lassa hogy az elnoksegnel "biznak" benne..es akkor vagy muszaly lesz osszeszednie magat..vagy ha nem jonnek az eredmenyek akkor fel fogja orolni sajat magat...es le fog mondani...en igy gondolkodnek...riijkaard helyebe...
Tiziano Crudeli fan :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.06. 14:49:41

A nyilatkozat egészével nem értek egyet, de egy dolog különösképpen szembetűnő: "Addig marad nálunk, ameddig csak akar." :arrow: :shock:
Ez már csak azért is óriási baklövés, mert Rijkaard-ról van szó, de még ha nem is róla lenne, hogy lehet ilyet nyilatkozni, egyáltalán hogy lehet így gondolkodni? :? Vagyis: csinálhat bármit, leégetheti a csapatot ameddig csak tudja, akkor sem küldik el.
Nem tudom, hogy ezeket komolyan gondolja-e. Ha igen, akkor óriási kakiban vagyunk, ha nem, akkor meg nagyon rossz pszichológus. Oké, hogy most nyalják itt egymás seggét, de egy határt kéne szabni, mert ez a mostani túltesz mindenen.
Bodi
Director del Fútbol

2008.02.06. 14:24:57

Remélem Laporta nyilatkozata csak egy mese volt a külvilágnak.

Rijkaard addig marad,amíg akar...
Azért ott még sztem nem tartunk,hogy a Barcának megtiszteltetés,hogy Rijkaard az edzője.

Ronaldinho tényleg rengeteget tett a csapatért,de a múltból nem lehet megélni,most meg inkább csak hátráltatja a csapatot az a balhé,ami körülötte van,a játékával már egyértelműen nem tud hozzátenni a csapat játékához,szóval sztem nem kellene megtartani.
Másfél éve szenved,szóval nem lehet azt mondani,hogy nincs türelem felé,de több türelem,már ne legyen.
Ha nyárig se tud bizonyítani,akkor el kell adni.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.06. 13:20:58

Vito írta:
Frányó István írta:A nyilatkozat minden részével egyetértek, kivéve kettőt.
1. Rijkaard nyilván nem addig marad, ameddig szeretne, hanem amíg
jönnek az eredmények.
2. Egyszerre csak egy edző lehet a csapatnál. Ha emlékeim nem csalnak,
a legnagyobb sikereket egy edző-duóval értük el, és sztem az volt a
legnagyobb baklövés, h a duó egyik fele elment.
nagyon remélem, hogy ez csak a kommunikáció része. ebben a helyzetben (6 pontos hátrány) nyilván butaság lenne azt érzékeltetni, hogy Rijkaard alatt inog a pad.
a Barca jelen körülmények közt nem engedhet meg még egy évet Franknek.
Sztem biztosan! Senkinek sem volna jó most bizonytalanságban dolgozni, sem az edzőnek, sem a játékosoknak (házon belül meg már nyilván megtették a lépéseket, ha szükségét érezték), viszont ha netán megnyerne vmit a Barça (és nem a sp. kupát), akkor nem biztis, h elmenne Rijkaard...
Vito
Llegenda del Barça

2008.02.06. 13:17:54

Frányó István írta:A nyilatkozat minden részével egyetértek, kivéve kettőt.
jönnek az eredmények.
nagyon remélem, hogy ez csak a kommunikáció része. ebben a helyzetben (6 pontos hátrány) nyilván butaság lenne azt érzékeltetni, hogy Rijkaard alatt inog a pad.
a Barca jelen körülmények közt nem engedhet meg még egy évet Franknek.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.06. 13:03:03

A nyilatkozat minden részével egyetértek, kivéve kettőt.
jönnek az eredmények.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.02. 12:11:21

Azt hiszem, aki nem ismeri el Laporta tevékenységét és csak kritizálni tudja, azzal baj van! Alapjaiban változtatta meg a klub gazdaságát, és lehet, h nem ő hozta ide Ronaldinho-t, de mindenki mást meg igen, ha jól emlékszem! (Nyilván nem szószerint mindenkit...)
Több céggel kötött hosszútávú szponzori szerződést, az ő regnálása alatt írták ki a Camp Nou fölújítását, és fogadták is el a tervet!
És mégegyszer szeretném hangsúlyozni: ő alapjában véve egy gazdasági szakember! Ne azt nézzük, h kiket hívott ide, mert egyrészt azt nem ő dönti el, csak ő írja alá velük a szerződést, másrészt meg ha azt nézzük, akkor is k...va pozitív a mérlege!!! Az emlegetett nagypofájú játékosok pedig UGYANANNYIT TETTEK A KLUB SIKEREIÉRT (BL, bajnoki címek), mint Ronaldinho!!! A zongorát vkinek be kell hozni, h a művész tudjon rajta játszani, ezt ne felejtsük már el!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.02. 11:49:51

Drigo írta:
LG írta:Nekem Laportával azota vannak föntartásaim, miota kidobta Rosseléket. Azota nekem gyakran nem tünnek jonak a vezetőség döntései. Lehet azt mondani, h Rossel nélkül nyertünk BLt 2006ban, de az ugyanaz a csapat volt, mint 1 évvel előtte, csak jobban összeérve. Mert ugye nem Ezquerro és Van Bommel voltak a huzoemberek.
Ebben is van ráció! Ugyanakkor nekem túlságosan hihetetlennek tűnik, hogy Rosell és még néhányan, valamint ten Cate ennyit számítottak volna. Mármint, hogy miattuk értünk oda, ahova. Szívesen megnézném, hogy mi lenne most a helyzet a fedélzeten Velük, mert ez elég érdekes kérdés, kár, hogy ezt soha nem tudjuk meg...
Hát sajnos ugy 1ütt Laporta meg Rossel, ill. Henk és Rijkaard már sosem lexnek itt.
Mondjuk 2010-től Sandrot megnézném, milyen lenne elnöknek. :)
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.02. 11:43:44

LG írta:Nekem Laportával azota vannak föntartásaim, miota kidobta Rosseléket. Azota nekem gyakran nem tünnek jonak a vezetőség döntései. Lehet azt mondani, h Rossel nélkül nyertünk BLt 2006ban, de az ugyanaz a csapat volt, mint 1 évvel előtte, csak jobban összeérve. Mert ugye nem Ezquerro és Van Bommel voltak a huzoemberek.
Ebben is van ráció! Ugyanakkor nekem túlságosan hihetetlennek tűnik, hogy Rosell és még néhányan, valamint ten Cate ennyit számítottak volna. Mármint, hogy miattuk értünk oda, ahova. Szívesen megnézném, hogy mi lenne most a helyzet a fedélzeten Velük, mert ez elég érdekes kérdés, kár, hogy ezt soha nem tudjuk meg...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.02. 11:38:09

Nekem Laportával azota vannak föntartásaim, miota kidobta Rosseléket. Azota nekem gyakran nem tünnek jonak a vezetőség döntései. Lehet azt mondani, h Rossel nélkül nyertünk BLt 2006ban, de az ugyanaz a csapat volt, mint 1 évvel előtte, csak jobban összeérve. Mert ugye nem Ezquerro és Van Bommel voltak a huzoemberek.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.02. 11:31:34

Ezt most Te halálosan komolyan gondolod? Calderónnal példázol? Meg a többi klubelnökkel? Hát ez elég morbid. Igenis Laportának és a stábjának köszönhetjük azt, hogy jelenleg van miben reménykednünk. Reménykedhetünk, hogy látunk pár éven belül olyan focit, mint amilyet pár éve már láttunk, rendbe tette a dolgokat, és végre nyugalom van gazdasági téren. Boixossal teljesen egyetértek, nagyon nagy dolgokat vittek végbe, de a nyáron váltásra lesz szükség, ha ez nem következik be, akkor 2010-ig ez fog menni, és akkor nem biztos, hogy mindenki úgy fog tekinteni rá, mint ahogy most.

A mezes sztorit meg olvasd el újra és próbáld meg felfogni. :wink:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Lennon
Barça B

2008.02.02. 11:22:53

Szerinted Laportának hállásak lehetnek a játékosok mert egyáltalán Gránátvöröskékben játsszatunk azért is mert ő huzta ki a szarból a klubbot
amiben most benne is haggya ahogy mondod.Mert szerinted ha Cálderón vagy más lenne a klubelnök az nem húzta volna ki a bajból a csapatott csak Laporta. Ez a dolga ember!egyébként meg nem azt mondtam hogy Cádéron meg a többi klubbelnök tökéletes de ha baj van akkor tesznek valamit nem csak viggyorognak a sajtó ellőtt mintha minden rendben lenne.És nem tömik a pénzt olyan játékosokba akikknek csak pofájuk van...(Decó,Edmilson..)Ilyet hogy lehet irni hogy köszönjük megneki hogy
egyáltalán van mezz a játékosokon?biztos ő alapította a klubott nem?
Egyébként én azért hibáztatom őtt mert ő a barca első embere ő hozza meg a végső döntést nem pedig Riijkard.Riijkardék csak megbizottak ők számolnak be neki a csapat fejlődéséről ezért ő adja a végsőválaszt az embereknek mindenre ami sajnos nincs.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.02. 11:16:17

De ha Ronaldinho akkor nem kezd el szárnyalni, akkor Laporta csinálhatott volna akármit sztem. Szvsz nem Laporta, nem Rijkaard, hanem Ronaldinho volt az az ember, akinek a legtöbbet köszönhetjük. Őt meg Rossel hozta ide :oops:
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.02. 10:55:58

ha nincs laporta (és természetesen a menedzsmentje, mert nem ő egyedül tette rendbe a dolgokat), akkor most nem nagyon lenne miről vitatkoznunk, hanem azon idegeskedhetnénk, h indulhatunk-e az uefa-kupában, vagy sem. ezt nem lehet, és nem is szabad tőle/tőlük elvitatni.
olyan hátteret teremtettek a Klubnak, amiben a bajnoki cím, a bl-győzelem mind reális célok, és ezért tisztelet jár nekik!
igaz, hogyha túl sokáig tart ez a mostani tökölődésük, akkor benne van az is a pakliban, h erősen erodálják mindazt, amit eddig sikerült felépíteniük...
PUYOL-XAVI-INIESTA
gnorbert
Capitá del Barça

2008.02.02. 10:50:50

Lennon írta:...mit köszönhetünk mi Laportának hogy olyan játékosokba tömmi a pénzt akinek csak a szája van és a bíróval foglalkoznak egész meccs alatt nem a csapattal hmm?
Elképesztően, borzasztóan sokat. Íme néhány dolog:
- azt, hogy a legnagyobb focisták jelenleg gránátvörös/kékben fociznak (még ha nem is úgy megy a zsuga napjainkban, mint ahogyan azt mi szurkolók szeretnénk).
- meg azt, hogy valóban: gazdaságilag példa vagyunk a többi klub előtt!
- meg azt, hogy élen járunk a mezünkön feszülő felirattal ill. inkább azzal a gondolattal, ami mögötte van.

Mindez stabilitást, és nyugodt hátteret tud adni a megfelelő munka/teljesítmény mellé, amit elvárunk.
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.31. 19:26:48

Laportát miért kell bírálni? Egyrészt, az ő feladatkörének töredéke az edzőkérdés, másrészt a gazdasági mutató emelkedik amióta idejött, úgyh az ő ténykedésével semmi baj! Az edzőkérdésben pedig elég rossz volna, ha ő döntene, lévén közgazdász! Attól, h ő nyilatkozik a sajtónak, még nem ő hozza egyszemélyben a döntéseket! Laportának csak hálával tartozunk, a csapat bukdácsolása nem az ő sara!
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.28. 16:08:13

Varga Tamás írta:Kezd tele lenni a padlás ezekkel a nyilatkozatokkal. Minden meccs után hallgatjuk, 'hogy menni kell tovább', 'semmi sincs veszve', 'jók voltunk, csak a döntő pillanatokban nem koncentráltunk eléggé', meg hasonlók. Az a baj, hogy Laporta szerelmes Frankbe, s ha elküldi, akkor nem lesz, aki letérdeljen elé. Elegem van ebből a két faxból, a szerencsétlenkedéseikből, a tutyi-mutyiságból. Remélem, a szurkolók elintézik a sorsát ennek a két balfácánnak. Én lennék a Boixos Nos vezetőinek a helyében, addig nem tágítanék Laportáék háza elől, amíg ki nem rúgja ezt az analfabétát. Ha így folytatjuk, simán lemaradunk az első helyezett Madrid mögött.
Sztem az összes szurkoló tudja a meccs előtt, Rijkaard mit fog nyilatkozni.Egy tapasztalat nélküli edzőre jellemző vonásokat lehet felfedezni.

,,Az egy előny, ha tudjuk, h mit nem tudunk, vagyis elismerjünk a hibánkat."

Híve vagyok a radikális átalakításoknak.Laporta hozott szép éveket nekünk, de utána sztem egy újabb radikális vonalra van szükszég.

Rossell. :roll: :wink: Kövezzetek meg, de nekm szimpi az az ember. :oops: :P
Kép
Tomi`FCB
Barça B

2008.01.04. 20:05:13

Mallorca jelenleg remek formában van. Ha nyerünk akkor nagyon [auto_cenzúra] vagyunk mert szerintem a madrid pontokat hullajthat el a Zaragoza ellen
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
Lezárt