Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki kényszerítette, hogy ezt mondja? Egyébként idézz nekem bármely más klubcsapat elnökétől ilyen mondatot.Frányó István írta:Ne vegyétek már komolyan, h addig marad, ameddig akar!Ez egy nagyon jó nyilatkozat volt, az adott lélektani helyzetben ezt kellett mondani, ez teljesen egyértelmű! És miért gondoljuk azt, h Laport, a főnök, nyal Frank-nek, a beosztottnak??? Ez nem épp életszerű...
reszben egyet ertek reszben nem...mivel mindig az volt h Rijkaard fele van bizalom...de soha nem volt egy nyilatkozatban sem h "Ő egy becsületes, éles eszű szakember" ezzel sugall szerintem valamit..es annak ellenere h a jatek szh@r enyhen kifejezve..meg igy is nagyon sok pontot gyujtottunk..szovallZozzy 5 írta:
Ha így lenne ahogy te várod akkor már rég nem Rijkaard lenne az edzőnk, ugyanis elég sok alkalma lett volna már lemondani, mégse tette, helyette: "dolgozzunk tovább"![]()
![]()
Ha pedig össze tudná végre szedni magát, azt is megtette volna párszor.
Ezzel Laporta annyit ér el, hogy Rijkaard az életbe nem fog lemondani.
Ha így lenne ahogy te várod akkor már rég nem Rijkaard lenne az edzőnk, ugyanis elég sok alkalma lett volna már lemondani, mégse tette, helyette: "dolgozzunk tovább"Szakacs írta:Hat sztem meg nagyon jo pszihologiai huzas volt...mivel rijkaard lassa hogy az elnoksegnel "biznak" benne..es akkor vagy muszaly lesz osszeszednie magat..vagy ha nem jonnek az eredmenyek akkor fel fogja orolni sajat magat...es le fog mondani...en igy gondolkodnek...riijkaard helyebe...Zozzy 5 írta:ha nem, akkor meg nagyon rossz pszichológus. Oké, hogy most nyalják itt egymás seggét, de egy határt kéne szabni, mert ez a mostani túltesz mindenen.
Hat sztem meg nagyon jo pszihologiai huzas volt...mivel rijkaard lassa hogy az elnoksegnel "biznak" benne..es akkor vagy muszaly lesz osszeszednie magat..vagy ha nem jonnek az eredmenyek akkor fel fogja orolni sajat magat...es le fog mondani...en igy gondolkodnek...riijkaard helyebe...Zozzy 5 írta:ha nem, akkor meg nagyon rossz pszichológus. Oké, hogy most nyalják itt egymás seggét, de egy határt kéne szabni, mert ez a mostani túltesz mindenen.
Sztem biztosan! Senkinek sem volna jó most bizonytalanságban dolgozni, sem az edzőnek, sem a játékosoknak (házon belül meg már nyilván megtették a lépéseket, ha szükségét érezték), viszont ha netán megnyerne vmit a Barça (és nem a sp. kupát), akkor nem biztis, h elmenne Rijkaard...Vito írta:nagyon remélem, hogy ez csak a kommunikáció része. ebben a helyzetben (6 pontos hátrány) nyilván butaság lenne azt érzékeltetni, hogy Rijkaard alatt inog a pad.Frányó István írta:A nyilatkozat minden részével egyetértek, kivéve kettőt.
1. Rijkaard nyilván nem addig marad, ameddig szeretne, hanem amíg
jönnek az eredmények.
2. Egyszerre csak egy edző lehet a csapatnál. Ha emlékeim nem csalnak,
a legnagyobb sikereket egy edző-duóval értük el, és sztem az volt a
legnagyobb baklövés, h a duó egyik fele elment.
a Barca jelen körülmények közt nem engedhet meg még egy évet Franknek.
nagyon remélem, hogy ez csak a kommunikáció része. ebben a helyzetben (6 pontos hátrány) nyilván butaság lenne azt érzékeltetni, hogy Rijkaard alatt inog a pad.Frányó István írta:A nyilatkozat minden részével egyetértek, kivéve kettőt.
1. Rijkaard nyilván nem addig marad, ameddig szeretne, hanem amíg
jönnek az eredmények.
2. Egyszerre csak egy edző lehet a csapatnál. Ha emlékeim nem csalnak,
a legnagyobb sikereket egy edző-duóval értük el, és sztem az volt a
legnagyobb baklövés, h a duó egyik fele elment.
Hát sajnos ugy 1ütt Laporta meg Rossel, ill. Henk és Rijkaard már sosem lexnek itt.Drigo írta:Ebben is van ráció! Ugyanakkor nekem túlságosan hihetetlennek tűnik, hogy Rosell és még néhányan, valamint ten Cate ennyit számítottak volna. Mármint, hogy miattuk értünk oda, ahova. Szívesen megnézném, hogy mi lenne most a helyzet a fedélzeten Velük, mert ez elég érdekes kérdés, kár, hogy ezt soha nem tudjuk meg...LG írta:Nekem Laportával azota vannak föntartásaim, miota kidobta Rosseléket. Azota nekem gyakran nem tünnek jonak a vezetőség döntései. Lehet azt mondani, h Rossel nélkül nyertünk BLt 2006ban, de az ugyanaz a csapat volt, mint 1 évvel előtte, csak jobban összeérve. Mert ugye nem Ezquerro és Van Bommel voltak a huzoemberek.
Ebben is van ráció! Ugyanakkor nekem túlságosan hihetetlennek tűnik, hogy Rosell és még néhányan, valamint ten Cate ennyit számítottak volna. Mármint, hogy miattuk értünk oda, ahova. Szívesen megnézném, hogy mi lenne most a helyzet a fedélzeten Velük, mert ez elég érdekes kérdés, kár, hogy ezt soha nem tudjuk meg...LG írta:Nekem Laportával azota vannak föntartásaim, miota kidobta Rosseléket. Azota nekem gyakran nem tünnek jonak a vezetőség döntései. Lehet azt mondani, h Rossel nélkül nyertünk BLt 2006ban, de az ugyanaz a csapat volt, mint 1 évvel előtte, csak jobban összeérve. Mert ugye nem Ezquerro és Van Bommel voltak a huzoemberek.
Elképesztően, borzasztóan sokat. Íme néhány dolog:Lennon írta:...mit köszönhetünk mi Laportának hogy olyan játékosokba tömmi a pénzt akinek csak a szája van és a bíróval foglalkoznak egész meccs alatt nem a csapattal hmm?
Sztem az összes szurkoló tudja a meccs előtt, Rijkaard mit fog nyilatkozni.Egy tapasztalat nélküli edzőre jellemző vonásokat lehet felfedezni.Varga Tamás írta:Kezd tele lenni a padlás ezekkel a nyilatkozatokkal. Minden meccs után hallgatjuk, 'hogy menni kell tovább', 'semmi sincs veszve', 'jók voltunk, csak a döntő pillanatokban nem koncentráltunk eléggé', meg hasonlók. Az a baj, hogy Laporta szerelmes Frankbe, s ha elküldi, akkor nem lesz, aki letérdeljen elé. Elegem van ebből a két faxból, a szerencsétlenkedéseikből, a tutyi-mutyiságból. Remélem, a szurkolók elintézik a sorsát ennek a két balfácánnak. Én lennék a Boixos Nos vezetőinek a helyében, addig nem tágítanék Laportáék háza elől, amíg ki nem rúgja ezt az analfabétát. Ha így folytatjuk, simán lemaradunk az első helyezett Madrid mögött.