Joan Laporta
-
- Director del Fútbol
Az biztos,hogy Eto'o és Ronaldinho távozna és jelentősen átalakulna csapat.
Azért ha Eto'o meggyógyul,akkor ő még simán lehet a régi, Ronaldinhoval ellentétben,szóval én Eto'o-t még nem írnám le.
Szerencsére bőven van még időnk addig,ha jól szerepel a csapat,akkor valószínűleg Soriano nyer majd.
Az pedig biztos,hogy Ronaldinho nem lesz 2010-ben a csapat tagja,ha nem javul fel a játéka.Ha pedig feljavul,akkor fölöslegesen tuti nem fogja elküldeni még Rosell se.Eto'o más tészta,ő élete formájában sem maradna meg egy csapatban Rosellel,szóval ő tuti távozna.
Azért ha Eto'o meggyógyul,akkor ő még simán lehet a régi, Ronaldinhoval ellentétben,szóval én Eto'o-t még nem írnám le.
Szerencsére bőven van még időnk addig,ha jól szerepel a csapat,akkor valószínűleg Soriano nyer majd.
Az pedig biztos,hogy Ronaldinho nem lesz 2010-ben a csapat tagja,ha nem javul fel a játéka.Ha pedig feljavul,akkor fölöslegesen tuti nem fogja elküldeni még Rosell se.Eto'o más tészta,ő élete formájában sem maradna meg egy csapatban Rosellel,szóval ő tuti távozna.
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Talán nálam is Soriano..Barcaforever írta:Nagyon kemény lesz a 2010-es választás.Nálam 50-50 %-ra jönnek ki, Soriano és Rossel.
Soriano, nyílván viszi tovább Laporta politikáját és stábját, amivel szerintem semmi baj nincs.MOST MÉG![]()
Rossel, sztem a nyilatkozataiból kitűnik, hogy elküldené Ronaldinhot,Eto'o-t és sztem Henryt is.Szóval ő nyilvánvalóan egy új barcelonát építene, megjegyzem sztem nem egy rossz barcelonát.![]()
Szóval sztem itt az a kérdés, h a katalánok mernek-e belevágni egy új ismeretlen vezetésbe.
Kár,hogy Laporta nem lehet már!

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nagyon kemény lesz a 2010-es választás.Nálam 50-50 %-ra jönnek ki, Soriano és Rossel.
Soriano, nyílván viszi tovább Laporta politikáját és stábját, amivel szerintem semmi baj nincs.MOST MÉG
Rossel, sztem a nyilatkozataiból kitűnik, hogy elküldené Ronaldinhot,Eto'o-t és sztem Henryt is.Szóval ő nyilvánvalóan egy új barcelonát építene, megjegyzem sztem nem egy rossz barcelonát.
Szóval sztem itt az a kérdés, h a katalánok mernek-e belevágni egy új ismeretlen vezetésbe.
Soriano, nyílván viszi tovább Laporta politikáját és stábját, amivel szerintem semmi baj nincs.MOST MÉG

Rossel, sztem a nyilatkozataiból kitűnik, hogy elküldené Ronaldinhot,Eto'o-t és sztem Henryt is.Szóval ő nyilvánvalóan egy új barcelonát építene, megjegyzem sztem nem egy rossz barcelonát.

- elprat
- Capitá del Barça
Hát igen...ha így haladunk...
Nem is tudom melyik lenne a "jobb": Frankyvel boldogulni és állni a nép haragját....bár erre egyre kisebb az esély....
vagy menet közben edzőt váltani és optimistának lenni?
Nekem az ilyen edzőváltások nem szimpik,igaz ez sok mindentől függ de nézzük meg mi volt múltkor a Margittal:jöttek-mentek az edzők,eredmény pedig?!?!
Azt hiszem erősödik bennem az az érzés,hogy ezt az edzőváltás dolgot már nyárom meg kellett volna ejteni
Lehet hogy parázok...sőt....

Nem is tudom melyik lenne a "jobb": Frankyvel boldogulni és állni a nép haragját....bár erre egyre kisebb az esély....
vagy menet közben edzőt váltani és optimistának lenni?
Nekem az ilyen edzőváltások nem szimpik,igaz ez sok mindentől függ de nézzük meg mi volt múltkor a Margittal:jöttek-mentek az edzők,eredmény pedig?!?!
Azt hiszem erősödik bennem az az érzés,hogy ezt az edzőváltás dolgot már nyárom meg kellett volna ejteni

Lehet hogy parázok...sőt....

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Director del Fútbol
Txiki mellett Soriano az,aki tárgyalni szokott a kinézett játékosokkal.varga tamás írta:Boixos: Nagy-Britanniában a választások után egy nappal a vesztes fél kiköltözik a Downing Street 10-ből, és elfoglalja helyét az utód. A miniszterek is másnap átveszik a stafétabotot. Gondolod, hogy ez hatalmas törést okoz a brit közéletben, gazdaságban stb? Nem, akkor egy klub esetében milyen földindulást okozhatna egy új vonal? Ez nem indok, csak takaró. Rosell vs. Soriano verseny esetén az előbbire szavaznék, feltétlenül. Soriano számomra egy tutyi-mutyi alaknak tűnik.
Ha pedig visszanézzük az elmúlt éveket,szinte mindenkit megszereztünk,akit valóban akartunk,ez pedig nem tutyi-mutyiságra utal.
Én szívesen látnám Sorianot az elnöki székben,de valószínűleg Rossel se csinálna hülyeségeket.
Ha pedig már Laporta topicjában vagyunk,meg kell jegyezni,hogy egy elég komoly feladat előtt áll/állhat.Ha így folytatódik a szezon,akkor meg kell hoznia egy komoly döntést,ki kell rúgnia azt az edzőt,akit először hozott ide,akivel sikeres lett.Aztán jöhet a még nehezebb feladat,egy olyan szakembert találni,aki megfelelő a posztra.Valószínűleg szezon közben jóval kisebb lenne a választék,mint nyáron,de ha így haladunk tovább,akkor nem lehet nyárig várni.
Kíváncsi vagyok,hogy meddig lesz még türelmes Laporta.
-
- Llegenda del Barça
ez az, nem tudjuk, h mi volt az oka. rosell azt mondta, h diktatórikusan vezette laporta a Klubot, laporta meg nem nagyon mondott semmit sem erről az egészről. csak annyit lehetett látni, h páros lábbal rúgtak ki utána minden rosell-fant.Szakacs írta:Sot azt se tudjuk h miert valtak szet..mert abban a dokumentum filmben latszott hogy igaz baratok..ket annyira jo barat akarmilyen cucorka vasar miatt nem veszik ennyire durvan ossze...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2007.09.18. 18:21:24-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hmmm en meg azert atgondolnam..az elkovetkezendo eredmenyektol..mert igazan jol igazolt Rossel gyerek...Sot azt se tudjuk h miert valtak szet..mert abban a dokumentum filmben latszott hogy igaz baratok..ket annyira jo barat akarmilyen cucorka vasar miatt nem veszik ennyire durvan ossze...Boixos írta:de ettől függetlenül inkább sorrianora szavaznék.

Tiziano Crudeli fan 

-
- Llegenda del Barça
egyébként akárki lenne a köv. elnök, lényegesen "egyszerűbb" dolga lenne, mint laportáéknak. a mostani menedzsment elsőszámú feladata az volt a csapat versenyképessé tétele mellett, h gazdaságilag is helyrerántsák a Klubot. ezt nagyjából el is végezték, ráadásul olyan pályán mozog a barca (gazdaságilag), ami folyamatos növekedést mutat.
szal az utódok talán jobban tudnak majd koncentrálni a csapat dolgaira, mert a gazdasági háttér vastagon adott ehhez.
rosell egyébként nem akárki volt az első brigádban, nem "csak" annyi az érdeme, h ronaldinhót és a többi brazilt ő hozta a Klubhoz. a barcáról szóló dok.filmben eléggé úgy festett a dolog, h igazából ő döntött, vagy inkább "erősen" ő készítette elő a döntéseket, míg laporta csak feltette az i-re a pontot a nyilvánosság előtt. nem egy kispályás mellékszereplőről beszélünk. de ettől függetlenül inkább sorrianora szavaznék.
szal az utódok talán jobban tudnak majd koncentrálni a csapat dolgaira, mert a gazdasági háttér vastagon adott ehhez.
rosell egyébként nem akárki volt az első brigádban, nem "csak" annyi az érdeme, h ronaldinhót és a többi brazilt ő hozta a Klubhoz. a barcáról szóló dok.filmben eléggé úgy festett a dolog, h igazából ő döntött, vagy inkább "erősen" ő készítette elő a döntéseket, míg laporta csak feltette az i-re a pontot a nyilvánosság előtt. nem egy kispályás mellékszereplőről beszélünk. de ettől függetlenül inkább sorrianora szavaznék.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
Első ember szerintem semmiképp sem marad, legfeljebb kap valamilyen fontos szerepet a háttérban, a lényeg, hogy a vezetőség egésze és felfogása nem cserélődne ki. A másik lehetőség Rosell, akivel egy egészen új vezetést hozna új igazoláspolitikával, új szemlélettel. Kérdés, ez mennyire lenne jó...ozsimiki írta:Én meg csak abban reménykedem,h addig vhogy elintéződik,h Ő maradjon továbbra is...az lenne a legjobb...szntem ha váltás lesz,az a jelenlegi helyzetnél rosszabb lesz....
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igen, jogilag meg lehet oldani, de Laporta betartja a szabályokat és csak eddig a két időszakig marad elnök. Sajnálom hogy ilyen szabályok vannak, pedig akár Nuňezi távra is maradhatna, csak azok az idők már elmúltak.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én meg csak abban reménykedem,h addig vhogy elintéződik,h Ő maradjon továbbra is...az lenne a legjobb...szntem ha váltás lesz,az a jelenlegi helyzetnél rosszabb lesz....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Azt is figyelembe kell venni, ha netántán nem Soriano lesz az elnök, hanem Rosell, és új stábot állít fel, az is csak a klub sikeréért van, nem a csapat ellen fog tenni, hanem a csapatért. Ezzel azt akarom mondani, hogy a szurkolók olyan borzasztó nagy változásokat szerintem nem érzékelnének, csak a csapatra kell koncentrálniuk. Persze inkább én is Sorianora voksolnék.
- elprat
- Capitá del Barça
Lehet,de akkor is gusztustalan ahogy viselkedett/viselkedik.Atesz írta:LG írta:Én személyszerint örülnék, ha Rossel lenne majd az elnök. A mostani sikerekben is nem kis szerepe volt+ sok jo játékost ő szerzett meg, itt ki kell emelni Ronaldinhot
Valoszinüleg ha Sandro nincs, akkor most a Realba, vagy a MUban varázsolna.
Bizony![]()
Attól még, hogy Laportáékkal összeveszett, nagyon jó kis szakember!!!
El kellett volna fogadnia a helyzetet,erre a "kis időre" -míg Laporta az elnök-visszavenni az arcából.
Aztán majd ha eljön az ő ideje,akkor nyissa ki a száját,mutassa meg hogy miért is kéne mellette voksolni

Lehet véleményt alkotni,de normális kereteken belül-amire nem mindig képes...én finoman szólva nem csípem

Lehet hogy pl. Dinnyét segített idehozni,de nem hinném hogy könyörögni kellett neki ....
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Eurobarca Staff
Azért Pérez elnök távozásával, nem ment minden zökkenőmentesen odaát, sőt azóta sem minden klappol, igaz most a klub felszállóágban van, és azért, ha bárki hozzáértő kerül az elnöki székbe nagy galibát nem tud okozni. Anno Laportát azért választották meg, mert Beckhamet ígért, most mindenki áldja, hogy helyette "csak" Ronaldinho-t hozta. Ezzel arra szerettem volna célozni, hogy igazából egy elnököt/elnökséget csak akkor lehet jól megítélni, ha már "praktizál". Laportával kapcsolatban ajánlom mindenkinek a Barcelona - Inside story-t a mai napig kiráz a hideg, hogyha megnézem eszméletlen jólsikerült.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Llegenda del Barça
Tamás, ha rosell jönne, akkor valszeg új embereket hozna, már csak azért is, mert a mostani brigád egytől egyig lojális a laporta-féle vonalhoz. ha így lenne, az mindenképpen változást eredményezne (legalábbis szerintem), csak azt nem tudhatjuk, h milyen mértékben. és hát rosell sem szent, tuti, h elég erősen munkálkodna benne a revans szellem, ha már egyszer a lelépésekor ötösével zavarták el laportáék a rosellhez köréhez tartozókat.
sorianot én nem tartom töketlennek, sztem keményebb gyerek, mint laporta.
sorianot én nem tartom töketlennek, sztem keményebb gyerek, mint laporta.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Boixos: Nagy-Britanniában a választások után egy nappal a vesztes fél kiköltözik a Downing Street 10-ből, és elfoglalja helyét az utód. A miniszterek is másnap átveszik a stafétabotot. Gondolod, hogy ez hatalmas törést okoz a brit közéletben, gazdaságban stb? Nem, akkor egy klub esetében milyen földindulást okozhatna egy új vonal? Ez nem indok, csak takaró. Rosell vs. Soriano verseny esetén az előbbire szavaznék, feltétlenül. Soriano számomra egy tutyi-mutyi alaknak tűnik.

Ugy is azon dől el, h miket nyerünk a hátralévő időszakban. Ha gyüjtsük a cimeket, akkor valoszinüleg Sorianot választják.
Viszont ha kevésbé lex sikeres a Barca, akkor bizony komoly változás lex.
Ezt még előre nem lehet megmondani.
Viszont ha kevésbé lex sikeres a Barca, akkor bizony komoly változás lex.
Ezt még előre nem lehet megmondani.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Egyébként a megújulás nem feltétlenül rossz, biztos vagyok benne, hogy hozna egy világklasszis edzőt, és új játékosokat a lustuló sztárok helyett, Ronaldinho, Eto'o eladásával pedig csak még tovább növelheté a kiadási oldalt.Boixos írta:erről van szó. akármennyire szimpatikus rosell, a barcának nem igazán jönne jól egy ilyen váltás. a menedzsmentből és annak környékéről kirúgtak mindenkit, aki rosellel szimpatizált, ezért valszeg egy új brigádot kellene összerántania, ha ő lenne a góré.Lionel85 írta:Viszont ha Soriano lenne az elnök, akkor őt támogatná Laporta, márpedig azt a vonalat, amit Laporta elkezdett évekkel ezelőtt, azt végig tudná csinálni, Rosell szinte egy új stábot hozna össze, ami nem hinném, hogy jó dolog lenne.
egyébként nagyon jól mennek mostanában a barca dolgai, anyagilag is nagyságrendekkel előrébb vagyunk, mint laporta hatalomba lépésekor, ezért sztem nincs is "kormányváltó hangulat" odakint.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
erről van szó. akármennyire szimpatikus rosell, a barcának nem igazán jönne jól egy ilyen váltás. a menedzsmentből és annak környékéről kirúgtak mindenkit, aki rosellel szimpatizált, ezért valszeg egy új brigádot kellene összerántania, ha ő lenne a góré.Lionel85 írta:Viszont ha Soriano lenne az elnök, akkor őt támogatná Laporta, márpedig azt a vonalat, amit Laporta elkezdett évekkel ezelőtt, azt végig tudná csinálni, Rosell szinte egy új stábot hozna össze, ami nem hinném, hogy jó dolog lenne.
egyébként nagyon jól mennek mostanában a barca dolgai, anyagilag is nagyságrendekkel előrébb vagyunk, mint laporta hatalomba lépésekor, ezért sztem nincs is "kormányváltó hangulat" odakint.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
ezt már én is egy jó pontnak vettem, és biztos vagyok benne hogy ezt a megfelelő lépéseket az edzőcserére értette. Laporta az akiben maximálisan bízok. A semmiből visszahozta ezt a csapatot, és tényleg a szívét lelkét adja érte hogy a klub sikeres lehessen.grecki írta:Engem viszont az nyugtatott meg, hogy továbbra is figyel, és meg fogják hozni a szükséges lépéseket, ha nem tapasztalható javulás. Ezt én Rijkaardra is értettem, szóval, szerintem, ha a következő jó pár fordulóban is ilyen gyatra lesz a játék, akkor szerintem beválallja az edzőcserét.
Jó hegy nyugtat mindenkit. Ha elismeri, hogy gondok vannak, azzal saját magát minősíti. Gondolok itt Franki maradására.
És kit fog találni mondjuk október elején?
Nem lenne jó ötlet. Ide most név kell, mert a sztárok egy noname edzőt ki fognak röhögni. Legjobb ha Frank marad!

Nem lenne jó ötlet. Ide most név kell, mert a sztárok egy noname edzőt ki fognak röhögni. Legjobb ha Frank marad!
grecki írta:Engem viszont az nyugtatott meg, hogy továbbra is figyel, és meg fogják hozni a szükséges lépéseket, ha nem tapasztalható javulás. Ezt én Rijkaardra is értettem, szóval, szerintem, ha a következő jó pár fordulóban is ilyen gyatra lesz a játék, akkor szerintem beválallja az edzőcserét.
-
- Hírhozó-cikkíró
Engem viszont az nyugtatott meg, hogy továbbra is figyel, és meg fogják hozni a szükséges lépéseket, ha nem tapasztalható javulás. Ezt én Rijkaardra is értettem, szóval, szerintem, ha a következő jó pár fordulóban is ilyen gyatra lesz a játék, akkor szerintem beválallja az edzőcserét.